Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως Veco έχω βρει στην Αθήνα μάρκες που δεν πίστευα ότι θα τις συναντούσα ποτέ μπροστά μου,παρά μετα βίας μόνο yoox.Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια ,αλλά υπάρχει κόσμος που τις ψωνίζει. Ειδικά ορισμένες φεύγουν την 1η βδομάδα της παραλαβής :blink: .Μιλάμε για το 1 τοις χιλίοις βέβαια.Για τα ελληνικά δεδομένα έχουμε ποικιλία σε brand names,τα ελαφρυντικά είναι άλλα ,όπως οικονομικά,λιγοστός ελεύθερος χρόνος,άγνοια κ.α.

Λες να ρίξουν σήμερα (Τριτη) τίποτα τιμές στο yoox;

Λίγο δύσκολο τώρα που ισχύει το κουπόνι,δεν τους κόβω να ασχοληθούν μέσα στις γιορτές ούτε καν να ρίξουν στο -50% όσα δεν έχουν ρίξει.5/1 ίσως -60%.Πέρσι είχε γίνει 8/1 το -60%. Όποτε γίνει το -60% ,θα πέσουν κατακόρυφα οι τιμές σε πολλά που δεν έχουν εκπτώσεις και εκεί θέλει γρήγορες κινήσεις ,αν έχεις βρει κάτι που θες.

παιδια ξερετε που μπορω να βρω firetrap ρουχα στην ελλαδα,κατα προτιμηση jean

http://www.firetrap.com/STORES-and-STOCKISTS-ARTLstores/

Δίνει ένα email για να επικοινωνήσεις.

GREECE

costas.georgiadis@isc.gr

مفاجأة

Ναι έχω βρει κάποια που ίσως πάρω και δεν έχουν τώρα έκπτωση γι'αυτό ρωτώ.

Thanks.

Α,για το ντύσιμο.Δεν μπορώ να έχω σαφή γνώμη γιατί τα φτηνά που έχω, τα έχω για πολύ καθημερινά και δεν έχω δοκιμάσει.Πάντως δεν ξέρω πως θα φαινόταν ένα Prada παπούτσι με ένα Dolce jean και απο πάνω μια Benetton μπλούζα με ένα adidas jacket.Δλδ δε σήμαίνει οτι αν φορέσεις ακριβά-φτηνά τότε θα δείχνεις καλά.Αν δε το ψάξεις η καταστροφή μπορεί να έρθει και με ακριβά-ακριβά ή φθηνά-φθηνά.

Κάτι άλλο.Επειδή έδω μέσα όλο μου βάζετε ιδέες, έκατσα και το φιλοσόφησα(σε στιγμή της ημέρας που αποφάσισα οτι για 2 λεπτά δε θα έχω ζωή :p ).

Τα Takeshy και μερικά άλλα(Y3,Datch) μας τα πασάρουν εδώ για το νέο trend κλπ κλπ.Ρε διάολε τελικά μας δουλεύουν κανονικά,ε;Ειδικά για τα Takeshy είχα παρασυρθεί και εγώ άλλα τελικά συνήλθα.Και λέω, πόσο άσχετοι είμαστε μερικές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε, μαζί και εγώ.Αλλά τουλάχιστον ακούω 2-3 γνώμες.

Πάντως Veco έχω βρει στην Αθήνα μάρκες που δεν πίστευα ότι θα τις συναντούσα ποτέ μπροστά μου,παρά μετα βίας μόνο yoox.Όχι σε μεγάλες ποσότητες βέβαια ,αλλά υπάρχει κόσμος που τις ψωνίζει. Ειδικά ορισμένες φεύγουν την 1η βδομάδα της παραλαβής :blink: .Μιλάμε για το 1 τοις χιλίοις βέβαια.Για τα ελληνικά δεδομένα έχουμε ποικιλία σε brand names,τα ελαφρυντικά είναι άλλα ,όπως οικονομικά,λιγοστός ελεύθερος χρόνος,άγνοια κ.α.

Συμφωνώ απόλυτα για τα ελαφρυντικά. Επιπλέον, θέλει αρκετά "guts" να διαφοροποιηθείς από το πλήθος, ειδικά εάν έχεις και κάποια οικονομική επιφάνεια. Δηλαδή, εάν κάποιος μπορεί λ.χ. να αγοράζει μόνο Prada/D&G/Armani/Gucci/whatever, δύσκολα θα ψαχτεί για κάτι διαφορετικό...

Λίγο δύσκολο τώρα που ισχύει το κουπόνι,δεν τους κόβω να ασχοληθούν μέσα στις γιορτές ούτε καν να ρίξουν στο -50% όσα δεν έχουν ρίξει.5/1 ίσως -60%.Πέρσι είχε γίνει 8/1 το -60%. Όποτε γίνει το -60% ,θα πέσουν κατακόρυφα οι τιμές σε πολλά που δεν έχουν εκπτώσεις και εκεί θέλει γρήγορες κινήσεις ,αν έχεις βρει κάτι που θες.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

καλησπερα και χρονια πολλα !!!

εαν καποιο ρουχο εχει εκπτωση 50% , τοτε το κουπνι με το -10% χρησιμοποιειται στην αρχικη τιμη ή στην τιμη με την εκπτωση ;;;

ευχαριστω

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

answer,χρησιμοποιειται κανονικα!James,μια τελευταια ερωτηση!ΤΟ κουπονι τελειωνει στις 31.....ΠΟΤΕ στισ 31?Δηλαδη αν κανω μια παραγγελια το απογευμα στις 31 8α ισχυει κανονικα το -10%?

Θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το κουπόνι μέχρι να ανανεώσει το site το yoox στις 1/1 .Δηλαδή μπορεί να ισχύει ο κωδικός μέχρι το μεσημέρι κατά τις 12 (1/1/2010).

vkb προτίμησε τη σειρά Y's, είναι καλύτερη σε σχέση με τα Y3.Επίσης τα Yohji Yamamoto καμία σχέση με τα υπόλοιπα,άλλο στιλ ,είναι για τους avant-garde τύπους της Αμερικής και της Ιαπωνίας.

Όσο για το συνδυασμό ρούχων χρειάζεται πολύ δουλειά και επιτυγχάνεται πολύ πιο εύκολα στις γυναίκες, οι οποίες κατέχουν το άθλημα περισσότερο από εμάς.

Κάτι άλλο που έχει να κάνει με τα πρώτες διατύπωσεις του james.

Το φαινόμενο "φοράω ρούχα για τους άλλους" νομίζω οτι πάει σε πολλές πλευρές της ζωής.Π.Χ. Ποιός δεν θα ήθελε μια Mercedes.Με τα ίδια λεφτά όμως μπορείς να πάρεις το Subaru STI που γ κ δέρνει(προτιμώ το παλιό μοντέλο γιατί το καινούργιο είναι σας Hyundai).Όμως το 95% θα πάει για την Mercedes.Ποιός δεν θα ήθελε ένα Rolex;Και καλά είναι hand made (που δεν είναι) κλπ κλπ.Με αυτά τα λεφτά όμως πέρνω 1 Bvlgary και μου μένουν να πάρω και ένα BMW μινι.Και όμως υπάρχουν αρκετοί που θα πάρουν το rolex.Κλπ.

Τα ρούχα είναι το ελάχιστο παράδειγμα (οκ, εκτός αν αγοράζεις απο 3000Ευρώ και πάνω μόνο).

Έχεις δίκιο .Στα ρούχα όμως έχει να κάνει λίγο με την τιμιότητα στην ποιότητα των υλικών και τα σχέδια.Τα αυτοκίνητα πλέον στην εποχή μας ,ας πούμε τα ακριβά (άπιαστο όνειρο)μιας και το έθεσες,πάνω κάτω δεν έχουν τις τεράστιες διαφορές στην ίδια κατηγορία σε επίπεδο ασφάλειας ,παροχών κλπ όπως στα ρούχα.Έχει να κάνει και λίγο με την κοινωνική τάξη ,δηλαδή ο νεόπλουτος θα πάρει το τζιπάκι το πόρσε ,ενώ αυτός που το "φυσάει χρόνια" θα πάρει πλέον το αμερικάνικο dodge, για να μη συγκριθεί ούτε με τον τυρέμπορα που πήρε το δάνειο ,για να κάνει το κομμάτι του.Γενικά συγκλίνουν οι τιμές πάνω-κάτω στα αυτοκίνητα ,λόγω της τεράστιας τεχνολογικής προόδου.

Στα ρούχα μπορεί να δώσεις 200 ως 2000 ευρώ για ένα jacket από τις εμπορικές σειρές γνωστών αμερικάνικων και ιταλικών brands ή ακόμα χειρότερα από τη βιοτεχνία της περιοχής σου ,την ίδια ώρα που με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις ένα έργο τέχνης από ανερχόμενους σχεδιαστές (ή άγνωστους που αποφεύγουν τη δημοσιότητα) με υλικά,επεξεργασίες και τεχνικές πολύ καλύτερες .Βέβαια τα πράγματα αλλάζουν ,ήδη πλέον τα εμπορικά (βλέπε golden hall) κατευθύνονται συνέχεια προς νέα brand names.

Περίπου τα ίδια λέμε.

Δλδ κάποιος θα προτίμησει να πάει στα γνωστά ονόματα για να ικανοποιήσει τον εγωισμο του.Καμιά φορά τυχαίνει βέβαια και πέρνει και κάτι καλό χωρίς να το ξέρει.

Πάντως εγώ πουθενά και ποτέ δεν θα έπερνα το jeapάκι που λες αλλά ούτε και το dodge.Όπως και κάποιος στα ρούχα δεν θα έπερνε ποτέ Dolce ή Prada και θα το έψαχνε πιο πολύ.Ε οπότε στα ρούχα συνήθως πέρνω jeap ή dodge :lol: (αλλά έχω επίγνωση, ενώ πολλοί δεν έχουν).

Καλη χρονια παιδες!Απ'οτι βλεπω , το -10% ισχυει ακομα!Οποτε προλαβετε!

james περιμένω αυτο αυτες τις μερες http://www.yoox.com/item.asp?tskay=361A2971&cod10=59114001XJ&sts=orders80 σε μαυρο

Καλή χρονιά .Η δικιά μου περίπτωση : Αγόρασα ανήμερα Χριστουγέννων με το -25% δύο t-shirts και ένα jacket. Είναι και θέμα τύχης ορισμένα πράγματα.

Η προγραμματισμένη παράδοση ήταν για 4/1 ,αλλά τελικά ήρθε 31/12 ,δηλαδή σε 4 εργάσιμες μέσα στην πιο δύσκολη περίοδο του χρόνου για τις ταχυμεταφορές. Τώρα στα ρούχα :

1. Με το ένα t-shirt δεν τρελάθηκα και θα το επιστρέψω

2. Το 2ο που είχα παραγγείλει ήταν μακρυμάνικο και τελικά μου έστειλαν κοντομάνικο.Άλλη μια επιστροφή...

3. Το jacket είχε κανονικά 940 ευρώ (SS2008),δυσεύρετο ,μιας και ο συγκεκριμένος σχεδιαστής έχει 3 καταστήματα παγκοσμίως. Το πήρα 220 σε XL ,αντί για L που είναι το νούμερό μου ,αν και σε forums γράφανε ότι τρέχει 1.5 φορές μικρότερο από το πραγματικό ΙΤ size. Όντως φαινότανε για πολύ στενό,αλλά στην πραγματικότητα βγήκε μεγάλο. Οπότε και αυτό επιστροφή.

Συμπέρασμα: Όταν αγοράζουμε online ,υπάρχει και η πιθανότητα του λάθους και της αποτυχημένης αγοράς, ειδικά σε μάρκες που δεν έχουμε ξαναδοκιμάσει ,είτε είναι η πρώτη μας αγορά είτε η 50ή. Άτυχος τώρα ίσως τυχερός στην επόμενη αγορά :).

Δε πηράζει απο τα λάθη θα μάθουμε όλοι.

Φεύγει ο ξάδελφος της Μητέρας μου για Μιλάνο αύριο... ;)

Πω, μόλις ανακάλυψα μια τεράστεια απατεωνιά στο luisa.

Μεταφέραν Dolce jeans απο το F/W 2009 στο S/S 2010 και τα πουλάνε για καινούργια!!!

James συμβαινουν αυτά ψηλε και το ξερεις πολύ καλύτερα που ασχολείσαι χρονια με το αθλημα. ο χειρότερος μου εφιάλτης ειναι όταν τσιμπάω κάτι.

εγώ ψάχνω για εγγυητή για το yoox γιατί μας τρέλανε.

απο την επόμενη εβδομάδα θα ρίξω λιγα στο λούισα.

Δε με πειράζει τόσο η επιστροφή,όσο ότι τα χρήματα θα μπούν μέσα Γενάρη,γιατί αύριο θα στείλω πίσω το δέμα..Αυτό σημαίνει ότι δε θα είμαι φουλ οπλισμένος για το -60% ή για ενδεχόμενες νέες παραλαβές :).

Εξάλλου αν δεν υπήρχε το free return ,θα έπρεπε να πληρώσω τουλάχιστον 40 ευρώ στη UPS για την επιστροφή :).

vkb αυτό στο luisa γίνεται και στα dior ,αρκετά είναι διαθέσιμα τουλάχιστον 1-2 χρόνια.

Σήμερα μου ήρθε η πρώτη παραγγελία από το yoox . οι εντυπώσεις είναι οι καλύτερες ! Όντως τα ρούχα είναι καλυτέρα από τις φωτογραφίες. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα όποιος ξέρει ας απαντήσει . το 60% αύριο δεν το περιμένουμε ; υπάρχει κανένα κουπόνι; Οι τιμές στα ρούχα έχουν κάποια ώρα που τις αλλάζουν η όποτε τους έρθει; Κάποια πουκάμισα στις φωτογραφίες είναι καφέ και στο select color δείχνει ότι είναι μαύρο . ποιο από τα δυο εμπιστευόμαστε ;
venceremos

Εμπιστεύσου το μάτι σου όταν κάνεις zoom στη φωτογραφία και θα δεις ότι είναι σκούρο καφέ. Τώρα αν βλέπεις πολλά ρούχα μαζί σε μικρά εικονίδια ,ενδέχεται να βλέπεις 1 χρώμα και όταν πατάς στο ρούχο να ανοίγει σε σελίδα και να δείχνει άλλο χρώμα.Προφανώς σε αυτή την περίπτωση έχει εξαντληθεί το χρώμα που βλέπεις στην προεσκόπηση και σου δείχνει τι έχει απομείνει.

Συνήθως Τρίτη βράδυ αρχίζουν και πέφτουν οι τιμές ή Τρίτη απόγευμα ως τώρα ,αλλά μην το δένεις,τίποτα δεν είναι σίγουρο.Βλέπω το θυμάστε το -60%,όλοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Η Λίτσα Πατέρα του yoox έχω γίνει :).Την ίδια ερώτηση μου χουν κάνει και Αμερικάνοι :).

ναι έχεις δίκιο σκούρο καφέ είναι στην Φώτο. αν βρεις κανένα κουπόνι πεστο james . έτσι όπως το λες οπλισμένοι με χρήματα στην visa και προπονημένα δάχτυλα για γρήγορο κλικ.. για να δούμε τι θα δούμε αύριο
venceremos

Για να δούμε.Επέστρεψα και το δέμα σήμερα και τους έστειλα και email ότι από την στιγμή που μου στείλανε λαθος ρούχο,να μου βάλουν στο moneyoox και τα έξοδα αποστολής . Ιδού ο διάλογος

James55:I just returned my order with order No ------------------- .I received a wrong item (short sleeve t-shirt .I ordered a long sleeve tee) and i would like to have full refund ,including shipping costs.

Thank you

YOOX:Thank you for contacting YOOX.

We would like to apologise for the problems with the product received in your order ----------------------.

We maintain high quality control standards for all our items and your feedback helps us solve any issue that may arise as promptly as possible.

It is not possible to exchange items, but we invite you to return the product by completing our Return Form.

Once your return has been received and our Returns Office has confirmed that the item does not meet our quality control levels, you will receive a confirmation e-mail containing all the details of your refund.

We remain at your disposal should you require further assistance. (Άσχετη η απάντηση τελείως)

James55:I've already made the return form and send the item today via UPS,so i guess i should wait for the full refund (including the shipping costs) next week.

Thank you.

Ε ,το παιξα τρελός και γω με τη σειρά μου και πήρα ως δεδομένο την αποδοχή του αιτήματός μου,χαχα.

Μηπως γνωριζει καποιος εαν ειναι Fake τα παρακατω:

http://www.fashionstardome.com/

http://www.fashionremix.com/

Εχω βρει καποια καλα κομματια αλλα δισταζω λιγο..............:worry: