VeCo Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Επιφυλάσσομαι να δώσω όνομα ,αν ζητηθεί ,τις επόμενες μέρες. Μέσω ΠΜ και μόνον παρακαλώ. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeslot Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 timeslot μπορεί και να έχεις δίκιο ,είχε έναν λεκέ στον ώμο διαμέτρου 3cm (σα να έχει πέσει χλωρίνη ήταν ο λεκές) . Εντομεταξύ δεν ήταν μέσα σε nylon τσάντα,ως συνήθως, και κρατάω μερικές επιφυλάξεις μήπως έγινε από τους υπαλλήλους κατά τη μεταφορά.Quality control έχει το yoox ,αυτό μπορώ να το εγγυηθώ,αλλά πώς στο καλό τους ξέφυγε ενώ κάνει μπαμ; Δηλαδή δεν το πούλησαν εν γνώσει τους ,ποιος θα κράταγε ένα μαύρο jacket με ένα τεράστιο άσπρο λεκέ; Τι ελαττώματα έχεις παρατηρήσει timeslot στα 4-5 που παρέλαβες ;Γιατί ως τώρα έχω παραλάβει πάνω από ~40 ρούχα/παπούτσια τα τελευταία 3 χρόνια και όλα ήταν super .Τα ελέγχω πολύ αυστηρά όλα συν ότι τα έχω δει και στα καταστήματα. Το δερμάτινο είναι γυναικείο ,δεν είναι δικό μου, γι' αυτό νευρίασα ,αλλιώς δε θα είχα μεγάλο πρόβλημα. @zagonism 1. Είτε το αγόρασε κατάστημα 2. Είτε έγινε ban και θα εμφανιστεί σε λίγο καιρό 3. Είτε το αγόρασε κατάστημα για να το πουλήσει πιο ακριβά .Υπάρχει μικρό κατάστημα στη Γλυφάδα που αγοράζει στην Ιταλία σε στοκατζίδικα και τα πουλάει ακριβά έπειτα. Επιφυλάσσομαι να δώσω όνομα ,αν ζητηθεί ,τις επόμενες μέρες. αδερφε τοσο μεγαλο λεκε δεν εχω δει τοσα χρονια μπορω να σου πω εν ταχει: σε ανοιχτοχρωμο δερματινο εχω δει πολυ μικρο μαυρισμα σε παπουτσια, καποιο ξεβαμα που ομως διορθωνεται με polishing η γνωμη μου ειναι οτι μπορει να υπαρχει καποιο ελαττωμα σε ρουχο ή παπουτσια που εχουν παει και εχουν ερθει 2-3 φορες δηλ. τα πηρε καποιος, δεν του αρεσαν, τα επεστρεψε κ.ο.κ, και κυριως σε κομματια που μπορει να τα εχει το yoox 1-2 χρονια σε display π.χ. εχω παρει μπουφαν που η detachable κουκουλα ηταν εμφανως κουμπωμενη αναποδα κατι τετοιο σιγουρα θα το ειχε δει καποιος (αλλο χρωμα το μεσα εξω αλλο υφασμα, κτλ) ειμαι ομως σιγουρος οτι καποιος το αγορασε, το φορεσε να το δοκιμασει και τη καρφωσε αναποδα ! και αναποδα το πηρα εγω (κατα τα αλλα ηταν αψογο ομως) δηλ. σιγουρα εχουν quality control οταν τα παραλαμβανουν απο το designer δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι εχουν εξισου καλο οταν τα παραλαμβανουν απο επιστροφη παντως οτι και να εχω δει, το ποσοστο ειναι πολυ μικρο και η ταλαιπωρια ελαχιστη μπροστα στη ποσοτητα που εχω αγορασει και στο κερδος που εχω δει π.χ. το ιδιο τζακετ (ss08) το ειχε επωνυμο -και καλα- μαγαζι της Αθηνας φετος το καλοκαιρι (προφανως το πασαρε σαν καινουργιο) σε τιμη για γελια σε σχεση με αυτη που το πηρα απο το yoox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Αρχίζω και ψωνίζω διάφορα για τις γιορτές... Φέτος λέω να το γυρίσω στο κυριλλέ με γραβάτα και έτσι. Ξεκινώντας απο κάτω προς τα πάνω... (το κύριο ντύσιμο - λογικά προτοχρονιά :p ) Μάυρα παπούτσια Lacoste (παρόμοια με αυτά), μαύρο jean 3Guys, πουκάμισο (δεν θυμάμαι μάρκα - δεν είναι κατι το ιδιαίτερο) μαύρο και μωβ γραβάτα slim (απο το ZARA, την ψώνισα προχθές γιατί μου γυάλισε το χρώμα :lol:). Πρέπει να βρώ μια σωστή ζώνη και κάτι να φορέσω απο πάνω. Καμία πρόταση; Για το σακάκι/jacket θέλω... τι να βάλω; ;) edit: για ζώνη λέω αυτή αν δεν βρώ κάτι άυριο που θα κάνω μια βόλτα, τι λέτε; προσωπικα με ψιλοχαλαει το συνολο σου οπως το φανταζομαι και βαση των λινκς που εδωσες. απο τη μεση και πανω εισαι κυριλλε και απο την μεση και κατω εισαι σπορ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 αδερφε τοσο μεγαλο λεκε δεν εχω δει τοσα χρονια μπορω να σου πω εν ταχει: σε ανοιχτοχρωμο δερματινο εχω δει πολυ μικρο μαυρισμα σε παπουτσια, καποιο ξεβαμα που ομως διορθωνεται με polishing η γνωμη μου ειναι οτι μπορει να υπαρχει καποιο ελαττωμα σε ρουχο ή παπουτσια που εχουν παει και εχουν ερθει 2-3 φορες δηλ. τα πηρε καποιος, δεν του αρεσαν, τα επεστρεψε κ.ο.κ, και κυριως σε κομματια που μπορει να τα εχει το yoox 1-2 χρονια σε display π.χ. εχω παρει μπουφαν που η detachable κουκουλα ηταν εμφανως κουμπωμενη αναποδα κατι τετοιο σιγουρα θα το ειχε δει καποιος (αλλο χρωμα το μεσα εξω αλλο υφασμα, κτλ) ειμαι ομως σιγουρος οτι καποιος το αγορασε, το φορεσε να το δοκιμασει και τη καρφωσε αναποδα ! και αναποδα το πηρα εγω (κατα τα αλλα ηταν αψογο ομως) δηλ. σιγουρα εχουν quality control οταν τα παραλαμβανουν απο το designer δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι εχουν εξισου καλο οταν τα παραλαμβανουν απο επιστροφη παντως οτι και να εχω δει, το ποσοστο ειναι πολυ μικρο και η ταλαιπωρια ελαχιστη μπροστα στη ποσοτητα που εχω αγορασει και στο κερδος που εχω δει π.χ. το ιδιο τζακετ (ss08) το ειχε επωνυμο -και καλα- μαγαζι της Αθηνας φετος το καλοκαιρι (προφανως το πασαρε σαν καινουργιο) σε τιμη για γελια σε σχεση με αυτη που το πηρα απο το yoox Έχεις απόλυτο δίκιο ,το κακό ξεκινάει με τις επιστροφές.Από τη μεριά μου ,όλα τα ρούχα ήταν τέλεια ,άσε που πολλά φούτερ,μπλουζάκια κλπ ήταν στη nylon τσάντα της εκάστοτε μάρκας ,άθικτα δηλαδή. Έχω αγοράσει μερικά ρούχα επιστροφής ,τα οποία είναι άψογα,αλλά ενδέχεται: -να λείπουν τα καρτελάκια της μάρκας -στη ζώνη μπορεί να λείπει το κουτί -στα παπούτσια το κουτί επίσης Το έχω διαβάσει και σε forums του εξωτερικού,αλλά στην περίπτωσή μου πρόκειται για καραμπινάτο κατεστραμμένο ρούχο.Βέβαια όπως είπα 1 στα 40 ,1/40 = 2,5% ...οπότε είμαι στα όρια των πιθανοτήτων ,ακόμη και σε κατάστημα με φετινά μπορεί να συμβεί αυτό. Είχα επιστρέψει κάτι παπούτσια το καλοκαίρι 145 Ευρώ και τα έδωσα πίσω σε άψογη κατάσταση .Προφανώς επειδή κατά τη δοκιμή ίσως σκονίστηκαν ελάχιστα στο κάτω μέρος (όταν ήρθαν σε επαφή με το πάτωμα) ,όταν ξαναέγιναν διαθέσιμα τα έριξαν 125... ΥΓ.1 Το bluefly δεν στέλνει Ελλάδα ,παρά μόνο με πολύ ειδικό τρόπο που περνάει τελωνείο. YΓ.2 Αυτό με τα περσινά ρούχα στην Αθήνα και στα εμπορικά έχει παραγίνει και το κακό είναι ότι τα πουλάνε και +10-20% ακριβότερα από retail σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 προσωπικα με ψιλοχαλαει το συνολο σου οπως το φανταζομαι και βαση των λινκς που εδωσες. απο τη μεση και πανω εισαι κυριλλε και απο την μεση και κατω εισαι σπορ. Χμμμ, ίσως έχεις δίκιο. Απλά σκέφτομαι πως θα φορέσω που θα φορέσω γραβάτα-πουκάμισο (που δεν με ενθουσιάζαν ποτέ)... να βάλω και κάτι που γουστάρω (απο την μέση και κάτω) που προσεγγίζει τα πάνω όσο γίνεται... βέβαια αν δείχνω σαν τον φλωρινιώτη, αλλάζω γνώμη. :p Έχεις να προτείνεις κάτι; Δέχομαι γνώμες, έχουμε καιρό εξάλλου. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τουλάχιστον μη βάλεις γραβάτα. 19 είσαι και το σακάκι παραπάει αλλά αν το έχεις αποφασίσει... Για μένα βάλε ενα παντελόνι και τα παπούτσια και απο πάνω ενα πουκάμισο με ένα jacket, όχι κουστούμια κλπ. Εκτός αν μένεις Εκάλη και θα έχει δεξίωση ο μπαμπάς.Τότε πάσο. Πουκάμισο οχι άσπρο ειδικά αν χιονίζει και έχεις άσπρο πουκάμισο, βάλε και 1 καρότο στη μύτη τουλάχιστον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgossssss Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 γεια σας παιδια θελω να ρωτησω για το http://www.arkclothing.com εαν εχει παρει κανεις απο το συγκεκριμενο site θα με βοηθουσε αρκετα να μου πει αν ειναι ολα οκ και αν ειχε προβλημα με τελωνειο-αν εφαγε φορο δηλαδη και επισης σε ποσες μερες-βδομαδες ηρθε η παραγελλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Τουλάχιστον μη βάλεις γραβάτα. 19 είσαι και το σακάκι παραπάει αλλά αν το έχεις αποφασίσει... Για μένα βάλε ενα παντελόνι και τα παπούτσια και απο πάνω ενα πουκάμισο με ένα jacket, όχι κουστούμια κλπ. Εκτός αν μένεις Εκάλη και θα έχει δεξίωση ο μπαμπάς.Τότε πάσο. Πουκάμισο οχι άσπρο ειδικά αν χιονίζει και έχεις άσπρο πουκάμισο, βάλε και 1 καρότο στη μύτη τουλάχιστον :p Μα για την γραβάτα γίνεται όλη η δουλειά. :p Εννοείται οτι δεν βάζω με τίποτα και σε καμία περίπτωση σακάκι (όπως φοράει ο father μου) ούτε αντίστοιχο παντελονι. Ένα μαύρο jean και ένα jacket απλό θα είναι οτι πρέπει, δεν ξέρω κιόλας... απλά έτσι το φαντάζομαι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Δε νομίζω οτι το να φορέσεις κάποια φορά γραβάτα πάει με την ηλικία...Αν διαλέξεις κάποιο ωραίο νεανικό χρώμα γραβάτας(λεπτή να είναι) τοτέ μια χαρά θα είσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 γεια σας παιδια θελω να ρωτησω για το http://www.arkclothing.com εαν εχει παρει κανεις απο το συγκεκριμενο site θα με βοηθουσε αρκετα να μου πει αν ειναι ολα οκ και αν ειχε προβλημα με τελωνειο-αν εφαγε φορο δηλαδη και επισης σε ποσες μερες-βδομαδες ηρθε η παραγελλεια. Έχουν πάρει πολύ εδώ μέσα και παρέλαβαν αρκετά γρήγορα.Τελωνείο εννοείται δεν έχει ,γιατί στέλνει από Αγγλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Μα για την γραβάτα γίνεται όλη η δουλειά. :p Εννοείται οτι δεν βάζω με τίποτα και σε καμία περίπτωση σακάκι (όπως φοράει ο father μου) ούτε αντίστοιχο παντελονι. Ένα μαύρο jean και ένα jacket απλό θα είναι οτι πρέπει, δεν ξέρω κιόλας... απλά έτσι το φαντάζομαι. :)δεν διαφωνω. μηπως αν αλλαζες παπουτσι?:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 γεια σας παιδια θελω να ρωτησω για το http://www.arkclothing.com εαν εχει παρει κανεις απο το συγκεκριμενο site θα με βοηθουσε αρκετα να μου πει αν ειναι ολα οκ και αν ειχε προβλημα με τελωνειο-αν εφαγε φορο δηλαδη και επισης σε ποσες μερες-βδομαδες ηρθε η παραγελλεια. Όλα καλά με το ark.Έχω πάρει πάρα πολλές φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Μια φορά που πήρα ένα δερμάτινο μου ζήτησαν αντίγραφο ταυτότητας κι ένα λογαριασμό για να δουν ότι όντως είμαι εγώ. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 δεν διαφωνω. μηπως αν αλλαζες παπουτσι?:O Το σκέφτομαι. Τι να διαλέξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Κοίτα αν το έχεις πάρει απόφαση για αυτό το ντύσιμο (και πάλι διαφωνώ με την γραβάτα κάθετα, αλλά τεσπα), μπορείς να πάρεις ένα στάνταρ παπούτσι του είδους π.χ. http://www.shoemanic.com/medias/sys_master/8451609231187808_2123602500_1_23985.png.jpg Απλά το κακό είναι οτι δε φοριέται με ότι νάνε ρούχα και σε κόβω να το βάζεις λίγες φορές. Εκτός αν το κάνεις επάγγελμα το look που θες για τα xmas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Κοίτα αν το έχεις πάρει απόφαση για αυτό το ντύσιμο (και πάλι διαφωνώ με την γραβάτα κάθετα, αλλά τεσπα), μπορείς να πάρεις ένα στάνταρ παπούτσι του είδους π.χ. http://www.shoemanic.com/medias/sys_master/8451609231187808_2123602500_1_23985.png.jpg Απλά το κακό είναι οτι δε φοριέται με ότι νάνε ρούχα και σε κόβω να το βάζεις λίγες φορές. Εκτός αν το κάνεις επάγγελμα το look που θες για τα xmas. Ωωω ναι κατάλαβα, δεν θέλω με τίποτα να βάλω κάτι τέτοιο... Δεν μ'αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ. :wacko: Οπότε επιστρέφουμε στα σπορτίφ lacoste; Μ'άρεσε το "επάγγελμα" πάντως ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 ζήτω στο πρωτοχρονιάτικο γκέτο. βρε ντύσου όπως γουστάρεις και νιώθεις όμορφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Αρχίζω και ψωνίζω διάφορα για τις γιορτές... Φέτος λέω να το γυρίσω στο κυριλλέ με γραβάτα και έτσι. Ξεκινώντας απο κάτω προς τα πάνω... (το κύριο ντύσιμο - λογικά προτοχρονιά :p ) Μάυρα παπούτσια Lacoste (παρόμοια με αυτά), μαύρο jean 3Guys, πουκάμισο (δεν θυμάμαι μάρκα - δεν είναι κατι το ιδιαίτερο) μαύρο και μωβ γραβάτα slim (απο το ZARA, την ψώνισα προχθές γιατί μου γυάλισε το χρώμα :lol:). Πρέπει να βρώ μια σωστή ζώνη και κάτι να φορέσω απο πάνω. Καμία πρόταση; Για το σακάκι/jacket θέλω... τι να βάλω; ;) edit: για ζώνη λέω αυτή αν δεν βρώ κάτι άυριο που θα κάνω μια βόλτα, τι λέτε; Κατ'αρχας χωρις καμια δοση κακιας το συγκεκριμενο τοπικ ειναι για ευρεση φθηνων και καλων προσφορων! Οχι styling! Ειδικα οταν διαβαζεις οτι αμα χιονιζει μην βαλεις ασπρο πουκαμισο, αμα εχει γαλανο ουρανο μην βαλεις μπλε και αμα πατας σε παρκε μην βαλεις καφε παπουτσια! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! Τα ρουχα σου φιλε μου που διαλεξες ειναι ξεχωριστα αλλα οχι για μαζι! Ειναι πρωτοχρονια και μου ντυθηκες κηδεια με μωβ γραβατα! Θα σου ελεγα ξεκινα απο την γραβατα και αναθεωρησε ολα τα αλλα ισως οχι τα παπουτσια που εισαι νεος οποτε ειναι μια χαρα! Χρονιαρα μερα ολοι ειδικα αμα ειμαστε πιτσιρικαδες θελαμε το κυριλε μιας και τοτε ολοι τα φορανε! Εγω πηγαινα κετευθειαν κοστουμι και τελειωνε το θεμα! Υπαρχουν και νενανικα με ωραιο κοψιμο! ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΖΗΝ! Οτι μαρκα οσο κανει ειναι τζην! Υπαρχουν πολλα ωραια και νενανικα και στυλατα παντελονια! Αν το σηκωνει το σωμα σου βαλε ενα χαμηλοκαβαλο και ψιλο σωληνα κατω(οχι ακραια πραγματα τυπου ΡΟΥΒΑΣ).Το απσρο πουκαμισο βρεχει χιονιζει ειναι must και με την μωβ γραβατα σου κι ενα smart σακακι, εισαι αψογος! υ.γ1 ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΠΑΝΤΗΣΑ! υ.γ2 ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ? ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΛΕΜΕ! ΒΡΗΚΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥ ΖΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Κατ'αρχας χωρις καμια δοση κακιας το συγκεκριμενο τοπικ ειναι για ευρεση φθηνων και καλων προσφορων! Οχι styling! Ειδικα οταν διαβαζεις οτι αμα χιονιζει μην βαλεις ασπρο πουκαμισο, αμα εχει γαλανο ουρανο μην βαλεις μπλε και αμα πατας σε παρκε μην βαλεις καφε παπουτσια! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! Το topic δεν προσδιορίζει γιατί υπάρχει, απλά είδα τον τίτλο και μπήκα και ρώτησα. Δεν βλέπω το πρόβλημα. Τα ρουχα σου φιλε μου που διαλεξες ειναι ξεχωριστα αλλα οχι για μαζι! Ειναι πρωτοχρονια και μου ντυθηκες κηδεια με μωβ γραβατα! Θα σου ελεγα ξεκινα απο την γραβατα και αναθεωρησε ολα τα αλλα ισως οχι τα παπουτσια που εισαι νεος οποτε ειναι μια χαρα! Δύσκολα, το λάτρεψα αυτό το χρώμα. :p Χρονιαρα μερα ολοι ειδικα αμα ειμαστε πιτσιρικαδες θελαμε το κυριλε μιας και τοτε ολοι τα φορανε! Εγω πηγαινα κετευθειαν κοστουμι και τελειωνε το θεμα! Υπαρχουν και νενανικα με ωραιο κοψιμο! ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΖΗΝ! Οτι μαρκα οσο κανει ειναι τζην! Υπαρχουν πολλα ωραια και νενανικα και στυλατα παντελονια! Αν το σηκωνει το σωμα σου βαλε ενα χαμηλοκαβαλο και ψιλο σωληνα κατω(οχι ακραια πραγματα τυπου ΡΟΥΒΑΣ). Χωρίς πολλά-πολλά, με ΤΙΠΟΤΑ. :) Δεν μου άρεσαν ποτέ αυτά. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Τα σχολια που εκανα δεν ηταν για σενα οποτε μην αρπαζεσαι! Ειπα αν σου πανε και γουσταρεις τα συγκεκριμενα! Αρα αφου πλεον δεν χρειαζεται να εισαι αρνητικος ξαναδιαβασε το ποστ μου με χαρουμενη διαθεση αφου μου αρεσαν οι αποριες σου και σιγουρα θα το βρεις ενδιαφερον! Παντως το με ΤΙΠΟΤΑ το λες σιγουρα λογο αντιδρασης αλλα και επειδη εισαι 19. Σε καλο παντελονι το κλασσικο φοριεται πολυ πιο δυσκολα απο αυτο που σου προτεινα!!!.... Οσο για το μαυρο σιγουρα ειναι χρωμα αγαπητο για πολλους αλλα μαυρη μαυριλα πλακωσε και μωβ γραβατα , δεν θα σε νοιαζει και τοσο τι θα ειναι τα μαυρα μιας και δεν φαινονται σε ολη την μαυριλα! υ.γ Αφου τα λατρευεις ολα πολυ δυσκολα θα σου αλλαξει γνωμη καποιος.. αρα απλες αποψεις λεμε για το τι ισως να φορουσες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Και γω με δόση χιούμορ έλεγα για το πουκάμισο.Αλλά πως να το κάνουμε το χειμώνα άσπρα γενικά δεν πολυ πάνε.Εκτός αν πας για σκι ή αν πας σε μπουζούκια, οπότε εκεί βάλε κουστούμι πουκάμισο γιατί αν βάλεις τίποτα άλλο, π.χ. κανένα shirt prada των 400 Ευρώ ή κανένα jean dsq των 500 θα σε περάσουν για κανέναν τελευταίο.Ενώ με ενα παντελονάκι των 50 Ευρώ θα γαμ#ς και θα δ#ρνεις. Α και με χαμηλοκάβαλο παντελόνι(χαμηλοκάβαλο παντελόνι και χειμωνιάτικα,wtf;Έχω χάσει επεισόδια νομίζω) και κουστούμι θα δίχνεις επιεικός καραγκιόζης. Φιλικά πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Τα σχολια που εκανα δεν ηταν για σενα οποτε μην αρπαζεσαι! Ειπα αν σου πανε και γουσταρεις τα συγκεκριμενα! Αρα αφου πλεον δεν χρειαζεται να εισαι αρνητικος ξαναδιαβασε το ποστ μου με χαρουμενη διαθεση αφου μου αρεσαν οι αποριες σου και σιγουρα θα το βρεις ενδιαφερον! Δεν αρπάχτηκα, cool. Αν δείς και τα προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις γιατί δεν μου άρεσε... απλά τα θεωρώ too much για εμένα. :) Παντως το με ΤΙΠΟΤΑ το λες σιγουρα λογο αντιδρασης αλλα και επειδη εισαι 19. Σε καλο παντελονι το κλασσικο φοριεται πολυ πιο δυσκολα απο αυτο που σου προτεινα!!!.... Οσο για το μαυρο σιγουρα ειναι χρωμα αγαπητο για πολλους αλλα μαυρη μαυριλα πλακωσε και μωβ γραβατα , δεν θα σε νοιαζει και τοσο τι θα ειναι τα μαυρα μιας και δεν φαινονται σε ολη την μαυριλα! υ.γ Αφου τα λατρευεις ολα πολυ δυσκολα θα σου αλλαξει γνωμη καποιος.. αρα απλες αποψεις λεμε για το τι ισως να φορουσες! Δεν είναι αυτό. Απλά δεν μπορώ -ίσως επειδή είμαι μικρός ακόμη- να φορέσω παντελόνια και σακάκια όπως φοράει ο πατέρας μου. Για αυτό κατεφεύγω σε κάτι επίσημο και νεανικό μαζί ... όσο μπορώ (και νομίζω) βέβαια... Για την μαυρίλα, είμαι μαζί σου αλλά μ'αρέσει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Κατ'αρχας χωρις καμια δοση κακιας το συγκεκριμενο τοπικ ειναι για ευρεση φθηνων και καλων προσφορων! Οχι styling! Κάνεις λάθος. Τον τελευταίο καιρό έχει καθιερωθεί ως θέμα «εύρεσης φθηνών και καλών προσφορών», αλλά δεν είναι μονάχα αυτός ο λόγος ύπαρξης του θέματος. Το συγκεκριμένο θέμα λοιπόν, είναι για Fashion & Style με ό'τι αυτό συνεπάγεται. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ? ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ? ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΛΕΜΕ! ΒΡΗΚΑ ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥ ΖΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ? :X Ναι είναι. Μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί δυσφήμιση ενός μαγαζιού μία τέτοια αναφορά και ενδέχεται να προκύψουν νομικά προβλήματα. Συνεχίζουμε επί του θέματος. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ένταση του ανταγωνισμού στο χώρο της μόδας και συγκεκριμένα των διαδικτυακών πωλήσεων αναμένεται καθώς οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, αντιμέτωπες με την πτώση των πωλήσεων λόγω της οικονομικής κρίσης προσπαθούν να αυξήσουν το μερίδιό τους σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές. Βελτιωμένες δυνατότητες online πληρωμής και παράδοσης και πρωτοποριακές ιστοσελίδες που δίνουν στους πελάτες τη δυνατότητα εικονικής δοκιμής των ρούχων σε συνδυασμό με την ανερχόμενη αγοραστική δύναμη της πρώτης ηλικίας είναι οι παράγοντες οι οποίοι κάνουν τους αναλυτές να θεωρούν ότι η διαδικτυακή μόδα μένει και θα συνεχίσει να μένει ανέγγιχτη από την οικονομική ύφεση. Οι παράγοντες αυτοί είναι που τώρα προσελκύουν την προσοχή μεγάλων αλυσίδων οι οποίες μέχρι πρόσφατα δεν έδειχναν ενδιαφέρον για το χώρο των online πωλήσεων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η νούμερο 1 στην Ευρώπη αλυσίδα πωλήσεων μόδας, Inditex, καθώς και πολλά άλλα πολυκαταστήματα. Η τάση αυτή θεωρείται πως θα αποτελέσει πρόκληση για τους παραδοσιακούς μεγάλους παίκτες- πρωτοπόρους της βιομηχανίας μόδας, όπως η βρετανική ASOS και η ιταλική YOOX Group. «Εάν η ASOS πρόκειται να σημειώσει επιτυχημένη πορεία, οφείλει να κάνει κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό όσον αφορά το θέμα των διατιθεμένων φιρμών και των υπηρεσιών που προσφέρει» δήλωσε ο Nick Robertson, Chief Executive της ASOS σε συνέντευξή του στο Reuters. Οι online πωλήσεις αυτή τη στιγμή αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό της ευρωπαϊκής αγοράς ρούχων, αξίας 300 δισεκατομμυρίων ευρώ (386 δισεκατομμυρίων δολαρίων) το χρόνο, σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας οικονομικών εκτιμήσεων Verdict. Η Victoria Bracewell-Lewis, αναλύτρια της φίρμας συμβούλων e-commerce Forrester, υπολογίζει το ποσοστό κάπου ανάμεσα στο 3 με 5% (αναλόγως τη χώρα), αλλά πιστεύει πως σύντομα θα σημειωθεί αισθητή αύξηση: «Καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες κάνουν τις αγορές τους online, όλο και περισσότερα καταστήματα θα δραστηριοποιούνται στο χώρο των online πωλήσεων» δήλωσε, προσθέτοντας ότι οι αγοραστές φαίνονται να κάνουν πρώτα τις αναζητήσεις τους στα websites των καταστημάτων πριν πάνε σε αυτά για τις αγορές τους. Σύμφωνα με τις υπόλοιπες προβλέψεις της Forrester, οι online πωλήσεις ρούχων στη Μ. Βρετανία και τη Γερμανία θα σημειώσουν άνοδο μεγαλύτερη του 50%, δηλαδή αξίας 7,1 δισεκατομμυρίων λιρών (9,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων) και 6 δισεκατομμυρίων ευρώ αντίστοιχα μέχρι το 2014, ενώ οι πωλήσεις στη Γαλλία εκτιμάται πως θα διπλασιαστούν, αγγίζοντας τα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Καθώς οι online πωλήσεις βρίσκονται στα ύψη, η πίεση στα μεγάλα καταστήματα να επεκταθούν στο internet αυξάνεται: «Η Inditex χάνει όλο και περισσότερο έδαφος σε μια αναπτυσσόμενη αγορά και αν δεν μετακινηθεί γρήγορα στο Internet αυτό θα σημάνει τον περιορισμό της δυνατότητας ανάπτυξής της» είπε ο αναλυτής της Exane, Phil Rudman. Το στήσιμο ενός online καταστήματος βεβαίως δεν είναι ούτε φτηνό ούτε εύκολο, καθώς οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να οργανώσουν συστήματα πληρωμών, διανομών και επιστροφών. Αλλά ο αριθμός αυτών που τα καταφέρνουν αυξάνεται συνέχεια, δημιουργώντας ένα «πολυκλαδικό» σύστημα προσφοράς, όπου οι αγοραστές μπορούν να κάνουν online τις αγορές τους και να πάνε στα καταστήματα για να παραλάβουν τα προϊόντα που επιθυμούν, ή να δοκιμάσουν τα ρούχα στο κατάστημα και να κανονίσουν παράδοση στο σπίτι. Οι βρετανικές αλυσίδες John Lewis και Debenhams αναφέρουν ήδη μεγάλη ανάπτυξη στις online πωλήσεις ρούχων, και είναι πολλοί αυτοί που αναμένεται να ακολουθήσουν. Ο επίσης βρετανικός κολοσσός, η TESCO, ετοιμάζεται να στήσει website το φθινόπωρο ειδικά για πώληση των ρούχων της, και πολλοί αναλυτές πιστεύουν πως θα επεκταθεί και σε άλλες μάρκες ρούχων. «Τα πάντα είναι θέμα επιλογών», λέει ο Robertson της ASOS. «Σε ένα συμβατικό κατάστημα θα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε οκτώ φορέματα, ένας αριθμός ο οποίος ανεβαίνει στα 200 αν πας στα κεντρικά του καταστήματος. Την ίδια στιγμή, η ASOS έχει να προσφέρει 2.000». Η ASOS, η οποία πουλάει πάνω από 19.400 προϊόντα, παραγωγής τόσο δικής της όσο και άλλων φιρμών, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα site κοινωνικής δικτύωσης, το The Community, και ένα κατάστημα στο στυλ του Amazon όπου τα μέλη θα μπορούν να πουλάνε τα προϊόντα τους online. Ελαφρώς διαφορετική είναι η πορεία που ακολουθεί η YOOX Group, που έχει προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνιών με μεγάλα ονόματα, όπως η Marni, η Diesel και η Bally, των οποίων τα προϊόντα πωλούνται μαζί με τα δικά της. Όπως δήλωσε ο Federico Marchetti, chief executive της YOOX Group στο Reuters, η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει άλλες έξι φίρμες στις ήδη υπάρχουσες που είναι διαθέσιμες στις λίστες της, που περιλαμβάνουν ήδη 12 μεγάλα ονόματα του χώρου. To άρθρο είναι από http://www.kathimerini.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Γνωριζει καποιος για το mail forwarding?? http://www.usglobalmail.com/services.asp Φαινεται καλη λυση για αγορες απο αμερικη,οχι μονο για ρουχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Πολλές καλοκαιρινές παραλαβές στο yoox !!!check! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts