Jump to content

Fashion & Style

termi21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας, έχω παραγγείλει κάτι από το yoox και το στέλνουν με ups. Στη σελίδα μου γράφει scheduled delivery date 07/04/09. Επειδή εκέινη τη μέρα φεύγω ταξίδι και γυρίζω μετά από 20 μέρες, τι γίνεται άμα δε με βρει ο courier? Από που θα το παραλάβω όταν γυρίσω?

Κανονικά , ο υπάλληλος της UPS θα σου αφήσει σημείωμα ότι πέρασε και θα κάνει άλλες 2 προσπάθειες να αφήσει το δέμα τις επόμενες μέρες. Αν δε σε πετύχει (που δε θα σε πετύχει...γενικά μιλάω) , το δέμα θα επιστραφεί πίσω στην Bologna.

Πάρε τηλ. την UPS της περιοχής σου και ενημέρωσε τους για το πρόβλημά σου.'Ολο και κάποια λύση θα βρεθεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα στις γιορτές των Χριστουγέννων όπου απέτυχε η 1η προσπάθεια και μετά θα έφευγα πάλι .Πέρασα ο ίδιος από τα γραφεία της UPS και πήρα το δέμα.Στείλε καναν άλλον να το λάβει (δώστου καμια φωτοτυπία της ταυτότητάς σου ) ή συννενοήσου με τους υπαλλήλους .Όλο και κάποια άκρη θα βρεθεί.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κανονικά , ο υπάλληλος της UPS θα σου αφήσει σημείωμα ότι πέρασε και θα κάνει άλλες 2 προσπάθειες να αφήσει το δέμα τις επόμενες μέρες. Αν δε σε πετύχει (που δε θα σε πετύχει...γενικά μιλάω) , το δέμα θα επιστραφεί πίσω στην Bologna.

Πάρε τηλ. την UPS της περιοχής σου και ενημέρωσε τους για το πρόβλημά σου.'Ολο και κάποια λύση θα βρεθεί. Είχα το ίδιο πρόβλημα στις γιορτές των Χριστουγέννων όπου απέτυχε η 1η προσπάθεια και μετά θα έφευγα πάλι .Πέρασα ο ίδιος από τα γραφεία της UPS και πήρα το δέμα.Στείλε καναν άλλον να το λάβει (δώστου καμια φωτοτυπία της ταυτότητάς σου ) ή συννενοήσου με τους υπαλλήλους .Όλο και κάποια άκρη θα βρεθεί.

OK φίλε μου, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο στη UPS θεσσαλονίκης να δούμε τι μπορεί να γίνει. Ελπίζω να βρω κάποια λύση. Βασικά τώρα όταν βάζω το tracking number δε μου βγάζει καθόλου εκτιμώμενη ημερομηνία άφιξης. Υπάρχει περίπτωση να έρθει πιο νωρίς και να προλάβω να το παραλάβω? (να έρθει την Δευτέρα ας πούμε?) Στη σελίδα γράφουν ότι το shipping χρειάζεται 5-6 εργάσιμες, και είχα κάνει την παραγγελία Σάββατο βράδυ. Άρα για 5-6 εργάσιμες θα έπρεπε να το παραλάβω Παρασκευή ή Δευτέρα αντίστοιχα..

Εσύ έχεις ξαναπαραγγείλει? Πόσες μέρες χρειάστηκε το δέμα?

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

OK, το βρηκα. Ευχαριστώ πολύ.

Για τη σελίδα http://www.dolcefugo.com τι γνώμη έχετε? Είναι αυθεντικά? Είναι αξιόπιστη σελίδα?

ego epeidi xero tis collection pano kato apo merikes markes pou exei to site pisteuo einai fake k to kako einai oti ta poulane me times authentikon elaxista pio fthina...

Έχει ψωνίσει κανείς από antonioli.eu?

Αγόρασε άφοβα

Από yoox έχω αγοράσει πάνω από 10 φορές εδώ και ένα χρόνο.Καμία φορά δε μου ήρθε νωρίτερα από την προγραμματιζόμενη. Για εκτός Αθηνών παραλαβές, συνήθως γράφουν μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης και τα δέματα έρχονται νωρίτερα.Πιστεύω μέχρι Δευτέρα θα έχεις παραλάβει.Πάρε τηλ. και πες τους το tracking number, να σου πουν πότε θα έρθει. Το γεγονός ότι δε γράφει τώρα προγραμματισμένο χρόνο παράδοσης οφείλεται στο ότι το δέμα σου είναι σε κατάσταση "In transit" .Όταν ξαναδεις μήνυμα που να αναφέρει το schedule delivery ,σημαίνει ότι το δέμα σου είναι στην Ελλάδα.

Αγόρασε άφοβα

Thanks man

Δεν νομίζω να χει πρόβλημα με την παραλαβή του δέματος. Όπως είπε ο Τζέιμς με ένα τηλέφωνο στα γραφεία της Ups θα λυθεί το πρόβλημα, αν και πιστέβω μέχρι την Δευτέρα θα 'χεις το δέμα στο σπίτι σου ;)

PS: Μου έχει τύχει να μου φέρουν δέμα από yoox στις 3 εργάσιμες :)

• 2 weeks later...
Ξέρει κανείς τι μάρκα είναι κάτι t-shirts που έχω δει που έχουν στάμπα το ''8'' από τ μπιλιάρδο?

Για παραγγελία από YOOX στο County/Province τι να γράψω;

Έχει ήδη Country: Greece παρακάτω.

Αττική, κλπ. :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ξέρει κανείς αν το ebay.com είναι οκ ? Εννοώ αν είναι πράγματι αυθεντικά και δεν υπάρχει πρόβλημα? Κοιτάω για κάτι μπλούζες DSQUARED² . Επειδή στην Αθήνα τουλάχιστον δεν έχει μεγάλη ποικιλία και από τιμές που είδα στο Attica, τα απλά t-shirts τα έχει 120 ευρώ.. Ενώ στο ebay 20-30 ευρώ.. Γιατί τέτοια διαφορά? Αξίζει τον κόπο? Μπορεί να έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν ξέρω που ακριβώς.

Ξέρει κανείς αν το ebay.com είναι οκ ? Εννοώ αν είναι πράγματι αυθεντικά και δεν υπάρχει πρόβλημα? Κοιτάω για κάτι μπλούζες DSQUARED² . Επειδή στην Αθήνα τουλάχιστον δεν έχει μεγάλη ποικιλία και από τιμές που είδα στο Attica, τα απλά t-shirts τα έχει 120 ευρώ.. Ενώ στο ebay 20-30 ευρώ.. Γιατί τέτοια διαφορά? Αξίζει τον κόπο? Μπορεί να έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες αλλά δεν ξέρω που ακριβώς.

Προφανώς γιατί είναι απομιμήσεις

Καλησπερα σε ολους!

Θελω να παραγγειλω 2 T-shirt -franklin marshall- απο το http://www.asos.com !!!

Τι να κανω , να το εμπιστευτω ???

Please help !!!

Thanxs

Καλησπερα σε ολους!

Θελω να παραγγειλω 2 T-shirt -franklin marshall- απο το http://www.asos.com !!!

Τι να κανω , να το εμπιστευτω ???

Please help !!!

Thanxs

.................................................................................................

Ναι

.................................................................................................

Και εγω εχω δει κατι πραγματα απο εκει και εχω μια απορία.Λεει οτι οι παραλαβες γίνονται 9 με 5 γι' αυτό ειναι καλυτερο να δωσουμε τη διεύθυνση της εργασίας μας για να μας πετυχουν οι κουριερ.Επειδη κάτι τέτοιο δεν ειναι δυνατό,αν δεν με βρουν την πρώτη φορά θα γυρίσουν το προιόν κατευθείαν πίσω;Επίσης στο τέλος αναφέρει ότι ανάλογα με τη χώρα ίσως να υπάρξουν κάποιοι φόροι.Αυτό ισχύει για την Ελλάδα;

Απο asos έρχονται με ταχυδρομείο .Οπότε αν δε σε βρουν ,σου αφήνουν σημείωμα και πας στα ΕΛΤΑ και το παίρνεις το δέμα (πιο συγκεκριμένα πλαστική τσάντα).

Από άλλα sites με κούριερ , το δέμα επιστρέφει πίσω μετά τις 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες. Τα δέματα από χώρες που είναι εντός Ε.Ε. ΔΕΝ περνάνε τελωνείο. Το asos στέλνει σε πολλές χώρες οπότε ,αυτό αναφέρεται για τις χώρες εκτός Ε.Ε.

Διαβάστε λίγο τους όρους ,shipping κλπ, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις στις απορίες σας ,για να μην αγχώνεστε .

Με λίγα λόγια αγοράστε άφοβα από asos

Σε ευχαριστω πολυ James55 !!!

Θα παραγγειλω και θα σου πω αποτελεσμα!

Και κατι αλλο μηπως ξερεις τα £29.50 ποσα ευρω αντιστοιχουν ???:)

Τζίζας. :google:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Τζίζας. :google:

http://finance.yahoo.com/currency-converter#from=USD;to=EUR;amt=1

μπορεις να βρεις την ισοτιμία πολλων διαφορετικών χρηματων....

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

pano dexia sto site grafei change currency vale euro exo parei 4 fores polu kalo site me polles prosfores prosoxi sta metaforika otan ipervei orio dematos apo 5 paei 28 isos se simferei na to spaseis se 2 paragelies na paei 5+5 euro

Μην βάλεις euro ,δε σε συμφέρει ,κράτα την στερλίνα. Συνήθως κρατάνε παλιές ισοτιμίες στο asos.Έτσι πληρώνεις στο νόμισμα τους στη σημερινή ισοτιμία ,αν πληρώσεις σε στερλίνες.Η τράπεζα σου κρατά προμήθεια μερικά λεπτά μόνο,αντίθετα η διαφορά στο τι ισοτιμία θα επιλέξεις παίζει απο 3-4 ως 50-60 euro.