toxic Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Παρέλαβα σήμερα από το luisavia roma αυτή την ζώνη Dsquared :D Απίστευτη :) http://www.statione.net/shop/images/artikel/71TP210-90.gif Απιστευτη δεν τη λες, συμπαθητικη εως ωραια ναι. Btw, την εχω κι εγω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Απιστευτη δεν τη λες, συμπαθητικη εως ωραια ναι. Btw, την εχω κι εγω :P Αλλά δεν κυκλοφορείς Αθήνα όμως :P Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Αλλά δεν κυκλοφορείς Αθήνα όμως :P Mε τέτοια ζώνη ουτε εσένα σε βλέπω να κυκλοφορείς για πολύ.:grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Αλλά δεν κυκλοφορείς Αθήνα όμως :P Την κυκλοφορησα στην Αθηνα πριν δυο βδομαδες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 που μπορω να βρω marck ecko royxa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Mε τέτοια ζώνη ουτε εσένα σε βλέπω να κυκλοφορείς για πολύ.:grin: Ναι δεν πάω μπουρνάζι εγώ :p Όπου κι όπου :p Σήμερα περιμένω αυτό http://www.yoox.com/item.asp?cod10=420466911L&sts=orders Τι λέτε; Δεν έχω δει πιο ωραίο χρώμα σε jean (λάτρης των σκούρων :D) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ωραίο χρώμα βρε αλλά σε μένα δεν άρεσε και πολύ η γραμμή. Καλό είναι βέβαια, στα 75ε είναι και ευκαιρία ;) Απορώ τι size βρήκες όμως, το 31 που είναι το μικρότερο δεν είναι υπερβολικά μεγάλο? :p Αν είχε ένα 28 θα το τσίμπαγα κ γω πάντως :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ωραίο χρώμα βρε αλλά σε μένα δεν άρεσε και πολύ η γραμμή. Καλό είναι βέβαια, στα 75ε είναι και ευκαιρία ;) Απορώ τι size βρήκες όμως, το 31 που είναι το μικρότερο δεν είναι υπερβολικά μεγάλο? :p Αν είχε ένα 28 θα το τσίμπαγα κ γω πάντως :lol: Nope, δυστυχώς πήρα το 32 γιατί το προηγούμενο moschino που είχα πάρει το 30 δεν μου έκανε :( Τέσπα θα το στενέψω, ξέρει κανείς κανένα καλό ράφτη/μοδίστρα στην Αθήνα πουθενά κεντρικά; Αν το στενέψω να φύγουν τα πλαινά κουμπιά που έχει στις τσέπες; Είναι κάτι πολύ ωραία με τα χρώματα τις ιταλίας :( 71 just το πήρα με 5% coupon και free shipping :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teh_man Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ξερετε που μπορω να βρω ρουχα AFFLICTION στην Αθηνα ? Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Ξερετε που μπορω να βρω ρουχα AFFLICTION στην Αθηνα ? Thanks! Red Light District Ερμού μετά την πλατεία Μοναστηρακίου Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Ξέρετε αν θα φέρουν και φέτος μπουφάν napapjiri? Ήθελα να πάρω πέρυσι ένα αλλά είχαν εξαντληθεί από πολύ νωρίς...Κανένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα που να φέρνουν? Μόνο το ''exit'' ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weissheit Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Μήπως μπορεί να με παραπέμψει κανέις σε κάποιο ελληνικό site απ' όπου θα μπορούσα να παραγγείλω band shirts? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LongBow Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 θα μπορούσε κάποιος να μου πει 2-3 σίγουρα sites για αγορές επώνυμων ρούχων (οχι μαϊμούδες εε:p)??είτε με πιστωτική είτε αντικαταβολή αρκεί να είναι original και αξιόπιστο..thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Στο Factory εχει μονο γνησια ή παιζουν και μαιμουδες; :rolleyes: Ειχε τζιν Citizens of Humanity, μονο με 30 ευρω!!! Ειναι δυνατον; :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 τα λατρευω αυτα τα τζιν. αν δεις τωρα ποσο εχουν θα παθεις.180 ευρω το ενα απο 30 που εκαναν !! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Πολλές ερωτήσεις μαζεμένες στα τελευταία post. Ας κάνω κι εγώ μία. Ξέρετε που έχει ρούχα-καπέλα Ed Hardy στη Θεσσαλονίκη; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 Kι εγω τα λατρευω κι επειδη τα εχω χρυσοπληρωσει, επαθα εγκεφαλικο οταν ειδα 30 ευρω. :p 180 τα πηγαν; Και παλι συμφερει να τα παρεις απο εκει, αλλα ειμαστε σιγουροι οτι ειναι γνησια; Ας μας πει καποιος που ξερει σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. July 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2008 θα μπορούσε κάποιος να μου πει 2-3 σίγουρα sites για αγορές επώνυμων ρούχων (οχι μαϊμούδες εε:p)??είτε με πιστωτική είτε αντικαταβολή αρκεί να είναι original και αξιόπιστο..thanks! Μεγάλη ποικιλία θα βρεις στα παρακάτω: http://www.yoox.com (παλιότερες collections) http://www.revolveclothing.com (Αμερικάνικα κυρίως) http://www.luisaviaroma.com http://www.asos.com και ίσως στα amazon Αν πεις και τις μάρκες , ίσως βοηθήσουμε περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Ξερετε που μπορω να βρω ρουχα AFFLICTION στην Αθηνα ? Thanks! Attica polla tees ,αλλά τσέκαρε revolveclothing.com πρώτα.Έχω αγοράσει αρκετά affliction για μένα και για άλλους με 20-30$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Στο revolveclothing.com έχει μερικά t-shirts Ed Hardy με 61$. Είναι παλαιότερης σεζόν μάλλον ε; Δεν μπορώ να βρω που έχει Ed Hardy μπλουζάκια στη Θεσσαλονίκη ρε γμτ. Θέλω να δοκιμάσω για να δω τη γραμμη και τα νουμερά τους πριν παραγγείλω. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ή στο Ηράκλειο ή στο Ρέθυμνο (κατεβαίνω Κρήτη σε μερικές μέρες :)); Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Στο revolveclothing.com έχει μερικά t-shirts Ed Hardy με 61$. Είναι παλαιότερης σεζόν μάλλον ε; Δεν μπορώ να βρω που έχει Ed Hardy μπλουζάκια στη Θεσσαλονίκη ρε γμτ. Θέλω να δοκιμάσω για να δω τη γραμμη και τα νουμερά τους πριν παραγγείλω. Ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη ή στο Ηράκλειο ή στο Ρέθυμνο (κατεβαίνω Κρήτη σε μερικές μέρες :)); Τωρινής σεζόν,τα περισσότερα,ό,τι έμεινε βασικά.Δε σημαίνει ότι επειδή ο Βάρδας τα κοστολογεί στο Θεό ,στην Αμερική θα είναι εξίσου ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Τωρινής σεζόν,τα περισσότερα,ό,τι έμεινε βασικά.Δε σημαίνει ότι επειδή ο Βάρδας τα κοστολογεί στο Θεό ,στην Αμερική θα είναι εξίσου ακριβά. Στο attica ο Vardas με 30% είχε ένα μπλε που μου άρεσε 105... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Στο attica ο Vardas με 30% είχε ένα μπλε που μου άρεσε 105... Στην Θεσσαλονίκη το κατάστημα Vardas δεν έχει Ed Hardy!! :wacko: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδιά ξέρετε που θα βρω πυτζάμες με λευκές και μαύρες ρίγες(οριζόντιες);;;;;; σαν αυτές που φορούσαν οι φυλακισμένοι.. Εχω ψάξει όλα σχεδόν τα καταστήματα της Καλαμάτας και το μόνο που βρήκα ήταν με ρίγες μεγάλου πλάτους και αυτές ήταν κάθετα... Ας ειναι και ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν εχω πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 το ------ το θεμα. Όντως. Και επάνερχομαι. Φίλε James μπορείς σε παρακαλώ να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω ebay stores και να μου πεις αν σε κάποιο απ' αυτά τα Ed Hardy σου φαίνονται original; Θα το εκτιμούσα πολύ! :) n.m.fashionista Shop Wize Now AddictionDenim alldesignersforyou TrendyExpectations InTrendz Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts