dragonmaster Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Salvage,monarchy πολυ καλες ψαξε Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Γεια σας παιδια! Ειπα και εγω να παραγγειλω απο το yoox...Προσφατα παρειγγειλε ο ξαδερφος μου και μου το προτεινε... Θελω να μου πειτε καμια καλη μαρκα για t-shirts(μονοχρωμες με σταμπες συνηθως)..Φοιτητης ειμαι και δεν φοραω πολυ κυριλε ... Απο polo που φοραω συχνα,προτιμω tommy και lacoste...εχετε καμια αλλη ιδεα? :):):):):):):) Ralph Loren,tommy hilfiger,paul frank Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2008 Τι έκπτωση είναι αυτή αν επιτρέπεται; [/url] Αν γραφτείς στο site τους μετά την πρώτη αγορά σου κάνουν (τουλάχιστον έκαναν σε μένα) για συνολικές αγορές (ή μία αγορά) πάνω από 200$ έπτωση 100$. Καλό το 2ο μπλουζάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά έχει αγοράσει ή έχει ακούσει τίποτα κανείς από το asos.com και το mainlinemenswear.co.uk να μου πει αν είνια οκ? Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james55 Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά έχει αγοράσει ή έχει ακούσει τίποτα κανείς από το asos.com και το mainlinemenswear.co.uk να μου πει αν είνια οκ? Ευχαριστώ, Μάνος Το 1ο το ξέρω.Αν έχεις απορία αν είναι αυθεντικά ,όντως είναι. Νομίζω από Αγγλία στέλνουν ,άρα πρόβλημα τελωνείου δεν υπάρχει . Παλιότερα δεν στέλνανε Ελλάδα νομίζω. Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι. Θα αγόραζα όμως ,γιατί έχω prepaid card eurobank ...the safer way :) .Έχει και paypal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Το 1ο το ξέρω.Αν έχεις απορία αν είναι αυθεντικά ,όντως είναι. Νομίζω από Αγγλία στέλνουν ,άρα πρόβλημα τελωνείου δεν υπάρχει . Παλιότερα δεν στέλνανε Ελλάδα νομίζω. Δεν έχει τύχει να αγοράσω κάτι. Θα αγόραζα όμως ,γιατί έχω prepaid card eurobank ...the safer way :) .Έχει και paypal Το 2τερο? Θέλω να παραγγείλω από το δεύτερο κυρίως... To assos έχει ακριβά μεταφορικά 26 ευρώ για ελλάδα και το σκέφτομαι ενώ το άλλο πάνω κάτω τα ίδια έχει και 10 ευρώ μεταφορικά και καλύτερες τιμές. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 thnx guys!Ξερετε αν μπορω να παραγγειλω με αντικαταβολη απο το yoox?πως παραγγελνετε συνηθως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 thnx guys!Ξερετε αν μπορω να παραγγειλω με αντικαταβολη απο το yoox?πως παραγγελνετε συνηθως? Ναι μπορείς, όσες φορές πήρα με αντικαταβολή πλήρωσα αλλά πλέον με paypal. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Νομιζω ειναι μια χαρα το Paypal. Γρηγορο και αποδοτικο. Αντικαταβολες και λοιπα ειναι μεγαλη ταλαιπωρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτή την retro τσάντα στην Αθήνα ή κάπου που να στέλνει Ελλάδα: http://www.highlifeshop.com/p-88-british-airways-classic-70s-cabin-bag.aspx ; Ευχαριστώ, Μάνος Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αυτή την retro τσάντα στην Αθήνα ή κάπου που να στέλνει Ελλάδα: http://www.highlifeshop.com/p-88-british-airways-classic-70s-cabin-bag.aspx ; Ευχαριστώ, Μάνος Αυτή την ήθελα κι εγώ, αλλά δεν την είχαν στο αεροπλάνο πρόσφατα που πήγα Λονδίνο... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Αυτή την ήθελα κι εγώ, αλλά δεν την είχαν στο αεροπλάνο πρόσφατα που πήγα Λονδίνο... :( Είναι πολύ ωραία την είδα μια μέρα στην Αθήνα την κρατούσε ένας αλλά ήταν μέσα σε λεωφορείο και δεν μπορούσα να τον ρωτήσω από που την πήρε... :( Αν την δεις κάπου let me know... Thanks, :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Είναι πολύ ωραία την είδα μια μέρα στην Αθήνα την κρατούσε ένας αλλά ήταν μέσα σε λεωφορείο και δεν μπορούσα να τον ρωτήσω από που την πήρε... :( Αν την δεις κάπου let me know... Thanks, :) Εννοείται... Πάντως νομίζω μπορείς να την παραγγείλεις από το κατάστημα της British Airways... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Εννοείται... Πάντως νομίζω μπορείς να την παραγγείλεις από το κατάστημα της British Airways... Εδώ στην Αθήνα υπάρχει κατάστημα της BA? Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2008 Εδώ στην Αθήνα υπάρχει κατάστημα της BA? Στο διαδικτυακό κατάστημα εννοούσα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2008 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μαγαζία με scotch & soda στο κέντρο των Αθηνών; Ευχαριστώ :D Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Paidia kserei kaneis pou mporw na vrw Dolce&Gabbana (neanika) rouxa sth 8essaloniki...? Exw dei kana 2 kala mplouzakia pou foriountai alla den exw vrei kati sth 8essaloniki... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2008 Στο μαγαζι των Dolce & Gabbana ισως ?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Στο μαγαζι των Dolce & Gabbana ισως ?:ninja: 8essaloniki...? Σαλόνικα είναι ο άνθρωπος man... :wink: Φαντάζομαι πρέπει να έχει στα fena, ή πως-τα-λένε... Ο Kostakiss μπορεί να σου απαντήσει σίγουρα (by the way, που χάθηκε αυτό το παιδί; ). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Σαλόνικα είναι ο άνθρωπος man... :wink: Φαντάζομαι πρέπει να έχει στα fena, ή πως-τα-λένε... Ο Kostakiss μπορεί να σου απαντήσει σίγουρα (by the way, που χάθηκε αυτό το παιδί; ). Τον έφαγαν οι Πανελλαδικές, πάντως στα Fena μου είπε μια φίλη μου που σπουδάζει Θεσσαλονίκη είχε ακουστεί πως είχαν μούφες... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mj23 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Τον έφαγαν οι Πανελλαδικές, πάντως στα Fena μου είπε μια φίλη μου που σπουδάζει Θεσσαλονίκη είχε ακουστεί πως είχαν μούφες... Πέραν τούτου, πολύ λάδι αυτή η Fena ...κι από τηγανίτα τίποτα....:ninja: Παράθεση Οι φυλακες και τα δικαστηρια θα γινουν παιδικες χαρες, και οταν δικαστεις απο τον χειροτερο σου εαυτο θα προδωθεις. Και θα προδωσεις. Και θα φυλακιστεις. Και θα αναγκαστεις να ομολογησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Σαλόνικα είναι ο άνθρωπος man... :wink: Έχει ανοίξει και στη Θεσσαλονίκη κατάστημα Dolce & Gabbana αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει και ανδρικά ή μόνο γυναικεία. Στην Προξένου Κορομηλά είναι κάπου, δεν θυμάμαι αριθμό. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Έχει ανοίξει και στη Θεσσαλονίκη κατάστημα Dolce & Gabbana αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει και ανδρικά ή μόνο γυναικεία. Στην Προξένου Κορομηλά είναι κάπου, δεν θυμάμαι αριθμό. Σοβαρά; Εάν είναι έτσι mea culpa... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Με καλυψε ο htrul18... Ειναι καπου κοντα στη θαλασσα, εγω δεν ξερω απλα το ειδα και μπηκα μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2008 Με καλυψε ο htrul18... Ειναι καπου κοντα στη θαλασσα, εγω δεν ξερω απλα το ειδα και μπηκα μεσα. Μιλάς εκ πείρας δηλαδή... Στη μπουτίκ της Αθήνας έχεις πάει; Είναι το ίδιο στυλ, από πλευράς διακόσμησης και κυρίως προϊόντων; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts