Tken Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Τωρα που ηρθε η ωρα να τσιμπήσω αν και καθυστερημένα το S6,ποιο μαγαζάκι θα μου προτείνατε απο το Σκρουτζ ή bestprice; Σκεφτόμουν κατι σε phone gallery που το πηρε ο αδελφός μου ,αλλα δεν ξερω ,καθώς εκει η μια ταινία ασφαλείας ηταν κομμένη...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Τωρα που ηρθε η ωρα να τσιμπήσω αν και καθυστερημένα το S6,ποιο μαγαζάκι θα μου προτείνατε απο το Σκρουτζ ή bestprice; Σκεφτόμουν κατι σε phone gallery που το πηρε ο αδελφός μου ,αλλα δεν ξερω ,καθώς εκει η μια ταινία ασφαλείας ηταν κομμένη...:cry: Έχω πάρει και από Phone gallery Kai από kaizershop.. Μια χαρά και από τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Έχω πάρει και από Phone gallery Kai από kaizershop.. Μια χαρά και από τα 2. Thanks a lot φιλε. Αν και στο phonegallery τους έστειλα μεηλ αν ειναι unbranded και μου απάντησαν ενα ξερό οτι δεν ξερουν γιατι δεν λεει κατι η συσκευασία ...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Thanks a lot φιλε. Αν και στο phonegallery τους έστειλα μεηλ αν ειναι unbranded και μου απάντησαν ενα ξερό οτι δεν ξερουν γιατι δεν λεει κατι η συσκευασία ...:wacko: Δες αξιολογησεις και κρινε αναλογα με τι διαφορα τιμης. Εγω θα προτιμουσα kaizershop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Απο kaizershop που πήρα είναι Ολλανδικό unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Μου αρεσει που λεμε οτι το S6 δεν πουλαει, απο τις 24/8 εχω παραγγειλει το χρυσο απο Cosmote και ακομα ειμαι στην αναμονη. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Μου αρεσει που λεμε οτι το S6 δεν πουλαει, απο τις 24/8 εχω παραγγειλει το χρυσο απο Cosmote και ακομα ειμαι στην αναμονη. Ράδιο αρβύλα είναι. Απλά ισως να μην έκανε τον πάταγο των πωλήσεων πού είχε κάνει ας πούμε το s3,s4. Οχι οτι δε πουλάει πάντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Ράδιο αρβύλα είναι. Απλά ισως να μην έκανε τον πάταγο των πωλήσεων πού είχε κάνει ας πούμε το s3,s4. Οχι οτι δε πουλάει πάντως. Πράγματι, αν θυμάμαι καλά από κάποια δημοσιεύματα το πρόβλημα ήταν πιο πολύ στην πεσμένη κερδοφορία και όχι τόσο στις πωλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι στο S6 υπάρχει πιο ακριβή τεχνολογία απ' ότι στις άλλες ναυαρχίδες με τα ίδια χρήματα και άρα το κέρδος να είναι περιορισμένο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stel_myl Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πόσο λέτε να πέσει η τιμη του S6; Να το αγοράσω άμεσα ή να περιμένω κι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πόσο λέτε να πέσει η τιμη του S6; Να το αγοράσω άμεσα ή να περιμένω κι άλλο; Καθοδικα παει λογικα και αλλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Εγω παντως δεν αντεχω αλλο. Απο Δευτερα που θα παει και 490 θα το χτυπήσω σε ζαφειρενιο μαύρο :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ειναι καλη η ευκαιρια τωρα!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Κι εγω παιδια την αλλη δευτερα σκεφτομαι να το τσιμπησω σε χρυσο χρωμα,τι αποψη εχετε οσοι το εχουν σε χρυσο??Και την αγορα σκεφτομαι απο Κaizer,διοτι και το s4 που εχω τωρα,απο εκει το εχω παρει..Τωρα οσο αναφορα απο χωρα προελευσης να προσεξω κατι? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφερομαι για την αγορά του gold s6 edge plus. Τι λέτε αξίζει να περιμένω; Βλέπω ότι Σκρουτζ πέφτει αρκετά αλλά υπάρχει κ η περίπτωση του αμαζον κ ebay. Τι προτεινετε οι εμπειροτεροι; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Ενδιαφερομαι για την αγορά του gold s6 edge plus. Τι λέτε αξίζει να περιμένω; Βλέπω ότι Σκρουτζ πέφτει αρκετά αλλά υπάρχει κ η περίπτωση του αμαζον κ ebay. Τι προτεινετε οι εμπειροτεροι; Ευχαριστώ πολύ Από ebay μπορείς να αγοράσεις και την έκδοση Dual SIM σε πολύ καλή τιμή. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ το τσιμπήσα το κινητό 490 Black από Kaizershop.gr και ήσυχασα. Αύριο που θα παραλάβω περισσότερα. Μέχρι στιγμής όλα κομπλέ από εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ το τσιμπήσα το κινητό 490 Black από Kaizershop.gr και ήσυχασα. Αύριο που θα παραλάβω περισσότερα. Μέχρι στιγμής όλα κομπλέ από εξυπηρέτηση. Φιλε μου καλοριζικο περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις! Τι χωρα προελευσης ειναι?Γιατι και εγω αυτο το καταστημα θα πρωτιμησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_xr Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παίδες καλησπέρα,κάτοχος εδώ και 2 χρόνια του S4 και πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα αλλά αποφάσισα να το δώσω και να πάω στο 6άρι για κάτι καλύτερο,τώρα το θέμα μου είναι το εξής,S6 ή S6 EDGE???Η διαφορά στο οικονομικό είναι ένα κατοστάρικο,το θέμα είναι τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά το edge?ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές (εφόσον υπάρχουν) από το απλό εν ολίγοις?μπορέιτε μήπως να με βοηθήσετε αν αίναι μην δώσω 100€ παραπάνω χωρίς λόγο γιατί δεν μου περισεύουν...αναμένω εναγωνίως μπας και κάνω απόψε την παραγγελία.....για χρώμα τι λέτε μπλέ ή χρυσό???η γυναίκα μου με έχει ζαλίσει να μην πάρω το χρυσό γιατί θα είμαι γελοίος λέει.....χε χε χε χε αλλά το έχω ζαχαρώσει ****το.....Ευχαριστώ προκαταβολικά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Φιλε μου καλοριζικο περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις! Τι χωρα προελευσης ειναι?Γιατι και εγω αυτο το καταστημα θα πρωτιμησω! Δεν ηξεραν να μου πουν ακριβως χωρα. Αν και ποσως με ενδιαφερει γιατι τουλαχιστον ειναι unbranded :P Αυριο θα εχω ολες τις απαραιτητες πληροφοριες βεβαια οταν ερθει στα χερια μου.:happy: Παίδες καλησπέρα,κάτοχος εδώ και 2 χρόνια του S4 και πολύ ικανοποιημένος μέχρι τώρα αλλά αποφάσισα να το δώσω και να πάω στο 6άρι για κάτι καλύτερο,τώρα το θέμα μου είναι το εξής,S6 ή S6 EDGE???Η διαφορά στο οικονομικό είναι ένα κατοστάρικο,το θέμα είναι τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά το edge?ποιές είναι οι ουσιαστικές διαφορές (εφόσον υπάρχουν) από το απλό εν ολίγοις?μπορέιτε μήπως να με βοηθήσετε αν αίναι μην δώσω 100€ παραπάνω χωρίς λόγο γιατί δεν μου περισεύουν...αναμένω εναγωνίως μπας και κάνω απόψε την παραγγελία.....για χρώμα τι λέτε μπλέ ή χρυσό???η γυναίκα μου με έχει ζαλίσει να μην πάρω το χρυσό γιατί θα είμαι γελοίος λέει.....χε χε χε χε αλλά το έχω ζαχαρώσει ****το.....Ευχαριστώ προκαταβολικά...... Εγω θα σου ελεγα το απλο γιατι το edge περα απο την γκλαμουρια δεν εχω δει ουσιαστικους λογους για να το αγορασω. Ετσι και αλλιως η κυρτη οθονη κατα προσωπικη αποψη δεν προσφερει και κατι που να δικαιολογει τα 100 ευρω και σπανια θα την χρησιμοποιουσα,εστω και ολα αυτα τα παιχνιδακια που κανει με τις επαφες κλπ. Οποτε για αυτο και μεταπηδησα και εγω απο το S4 στο S6 σε μαυρο χρωμα. Οσο για την επιλογη χρωματος και επειδη εχει και ο αδελφος μου το μπλε. ΜΠΛΕ με τα χιλια. Εχει ωραια χρωματικη παλετα οταν πεφτει φως πανω και υπο διαφορες γωνιες,με κυριαρχο το μπλε ηλεκτρικ. Εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο το χρυσο που βγαζει κατι πιο κιτς. Η επιλογη εννοειται δικη σου. Γουστα ειναι αυτα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά και γω το σκέφτομαι να μεταπηδήσω από το S4 που πλέον το έχω λιώσει! Παρακολουθώ τις τιμές εδώ και ένα μήνα περιμένοντας να βρω καμιά καλή προσφορά για το μαύρο 64άρι. Θεωρείτε ότι θα συνεχίσουν τη βουτιά οι τιμές? Έχει νόημα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα ας πούμε ή πιστεύετε θα σταθεροποιηθεί όπου να ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά και γω το σκέφτομαι να μεταπηδήσω από το S4 που πλέον το έχω λιώσει! Παρακολουθώ τις τιμές εδώ και ένα μήνα περιμένοντας να βρω καμιά καλή προσφορά για το μαύρο 64άρι. Θεωρείτε ότι θα συνεχίσουν τη βουτιά οι τιμές? Έχει νόημα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα ας πούμε ή πιστεύετε θα σταθεροποιηθεί όπου να ναι? Φιλε μου πιστευω ειναι ευκαιρια τωρα,ι τιμη του ειναι πολυ καλη.Εγω φοβαμαι τα Χριστουγεννα μην αναιβει ακομα πιο πολυ! Κι εγω την αλλη βδομαδα θα κανω την αγορα σε χρυσο 32ρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μετά από 1 μήνα αναμονή για να το πάρω από Cosmote είπα να το πάρω από αλλού και να αφήσω την επιδοτησή μου για αργότερα. Το ερώτημα είναι να το πάρω από σκρουτζομάγαζο στα 489 που το βλέπω τώρα ή από εξωτερικό και από που; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Φιλε μου πιστευω ειναι ευκαιρια τωρα,ι τιμη του ειναι πολυ καλη.Εγω φοβαμαι τα Χριστουγεννα μην αναιβει ακομα πιο πολυ! Κι εγω την αλλη βδομαδα θα κανω την αγορα σε χρυσο 32ρι. Πιστεύω θα εξαρτηθεί από τα διάφορα leaks που θα βγουν το επόμενο διάστημα γα το S7. Αν δεν κάνει τίποτα φοβερό η Sammy τότε ναι ίσως και να ανέβει κιόλας (όπως έγινε με το S4 όταν ήταν να βγει το S5). Αν όμως φανεί οτι επιστρέφουν Micro sd και αποσπώμενη μπαταρία συν τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις τότε θα πέσει πολύ ακόμα. Λέω να περιμένω λίγο ακόμα να πέσει το 64άρι στα 550€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πανακριβο ακομα δυστυχως στα 780 ευρω το S6 Edge Plus. Δεν περιμενα να μαρεσει τοσο πολυ. Ειχα πιασει το κανονικο Edge και δεν μπορουσα να το κρατησω στα χερια μου, ηταν πολυ αβολο. Το μεγαλυτερο μοντελο ομως μαρεσει πολυ. Ας περιμενω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Κι εγω παιδια την αλλη δευτερα σκεφτομαι να το τσιμπησω σε χρυσο χρωμα,τι αποψη εχετε οσοι το εχουν σε χρυσο??Και την αγορα σκεφτομαι απο Κaizer,διοτι και το s4 που εχω τωρα,απο εκει το εχω παρει..Τωρα οσο αναφορα απο χωρα προελευσης να προσεξω κατι? Ευχαριστω! Νομίζω ότι είμαι ειδικός πάνω στο θέμα που σε απασχολεί αφού έχω πάρει μέχρι στιγμής 3 s6 (μαύρο, άσπρο και τώρα χρυσό):) (το πράσινο δεν πρόκειται να το πάρω λόγω ομάδος:p). Στην αρχή αγόρασα το μαύρο. Ωραίο χρώμα αλλά ερχόμενος από s3, s3mini και s4 μπλέ-μαύρα το βαρέθηκα σχετικά γρήγορα! Μετά πήρα το άσπρο. Σαν χρώμα μου άρεσε περισσότερο από το μαύρο, αλλά κάτι με έτρωγε, δεν με ικανοποιούσε απόλυτα. Τελικά δεν αντιστάθηκα και πήρα το χρυσό. Απίστευτο χρώμα, πανέμορφο!!! Πραγματικά ησύχασα, το μόνο που με απασχολεί είναι τι θήκη θα του φορέσω (εκτός από την σκληρή της rinkle, περιμένω τη διάφανη tpu της nilkin και τώρα φοράει μία μαύρη s-line που του ταιριάζει πάρα πολύ και προστατεύει και την κάμερα). Τέλος το αγόρασα κι εγώ από σκρουτζομάγαζο (με Pm περισσότερες πληροφορίες) στα 520 ευρώ εδώ και 2 εβδομάδες. Πριν το πάρω ρώτησα αν θα ήταν unbranded και δεν μπόρεσε να μου απαντήσει με σιγουριά. Το ανοίξαμε στο μαγαζί (γιατί αν ήταν με logo της tim μάλλον δεν θα το έπαιρνα) και τελικά ήταν unbranded ουγγρικό με ημερομηνία κατασκευής Αύγουστο του 2015 (δηλαδή φρέσκο). Μάλιστα κράτησα και την rom που φορούσε γιατί είδα στο sammobile ότι είχε πάρει ήδη την τελευταία αναβάθμιση. Αυτά από εμένα. Ελπίζω να σε βοήθησα. Σ' αφήνω τώρα για να σκεφτείς... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts