elder Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Ναι αυτο σκεφτομαι. Στις 10:00 ανοιγειι, αντε ευχομαι να παει καλα η αναζητηση του S6. Εχει 20 μερες εχω καρφωθει στην οθονη και ψαχνω για κινητα, και ποια ειναι η φαση; Ξεκινησα με 200-250€. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μου φτανει πιστευω 64 φιλε. Και καλα που μου το ειπες γιατι θα επερνα 32 απο eshop και πολυ ποιο ακριβο, απλα στο e-shop δεν ξερω γιατι αλλα νιωθω ποιο ασφαλης. Το 128 για μενα ειναι πολυ, καποτε μπορει να το μετανιωσω αλλα οχι να χτυπαω κ το κεφαλι μου. Τσεκαρα αυτο το μαγαζι απ Skroutz http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&product_id=1494 και αν το εχει και διαθεσιμο θα πεταχτω αυριο να το παρω μιας και ειναι καπως κοντα. Απ την στιγμη που υπαρχει στο Skroutz λογικα θα υπαρχει, αν ηταν θα το εβγαζε ε; Ναι αυτο σκεφτομαι. Στις 10:00 ανοιγειι, αντε ευχομαι να παει καλα η αναζητηση του S6. Εχει 20 μερες εχω καρφωθει στην οθονη και ψαχνω για κινητα, και ποια ειναι η φαση; Ξεκινησα με 200-250€. :lol: Εγω θα σου προτεινα τα συγκεκριμενα καταστηματα παρακατω και οχι αυτο που ποσταρες. :) http://kaizerstore.gr/samsung-galaxy-s6-g920f-64gb-white-pearl-eu http://stechi.skroutzstore.gr/p.Samsung-Galaxy-S6-64GB-G920-EU-White.1154262.html Ειδικα το stechi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 +1 για Stechi και σίγουρα και το Mytel.gr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 +1 για Stechi και σίγουρα και το Mytel.gr... +2 για το Stechi και από μένα. Καταπληκτικά παιδιά. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elder Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Ναστε καλα παιδια, ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας. :) Θα προτιμησω τα καταστηματα που μου προτεινατε φυσικα! Αν παραγγειλω το πρωι, προλαβαινει να ερθει κατερινη αυτην την εβδομαδα; Edited October 28, 2015 by elder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αν παραγγειλω το πρωι, προλαβαινει να ερθει κατερινη αυτην την εβδομαδα; Με ΕΛΤΑ Courier αν το διώξουν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης θα το παραλάβεις Παρασκευή. Είσαι όμως οριακά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχει παραγγείλει κάνεις από το sevenspot πριν από 2 βδομάδες, όταν είχαν βάλει για λίγο το edge plus 612 ευρώ; Έχω παραγγείλει εγώ και ακόμη τίποτα. Το αστείο είναι ότι περιμένουν λένε τον προμηθευτή και δεν μου το αποκλείουν.Το παρέλαβε άραγε κάνει σε αυτήν την τιμή γιατί μου λένε έγινε χαμός από παραγγελίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Έχει παραγγείλει κάνεις από το sevenspot πριν από 2 βδομάδες, όταν είχαν βάλει για λίγο το edge plus 612 ευρώ; Έχω παραγγείλει εγώ και ακόμη τίποτα. Το αστείο είναι ότι περιμένουν λένε τον προμηθευτή και δεν μου το αποκλείουν.Το παρέλαβε άραγε κάνει σε αυτήν την τιμή γιατί μου λένε έγινε χαμός από παραγγελίες! Επειδή το κοιτούσα εκείνο το Σάββατο πρωί, έμεινε για πολύ λίγες ώρες στο site τους (βασικά το πρωί που ξύπνησα το είδα στις 8 και στις 9 το είχαν κατεβάσει). Δε θα απορούσα αν είχαν κάνει λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 2 εβδομάδες? τόσο πολύ αναμονή? μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε στο site. Οι αναμονές συνήθως είναι το πολύ κανά 5ήμερο αν τα παραγγέλνουν.... αν όντως έγινε λάθος όμως, θα έπρεπε να επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα. λογικά θα έγιναν πολλές αγορές, και θα προσπαθούνε να βρούνε προμηθευτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 2 εβδομάδες? τόσο πολύ αναμονή? μάλλον κάποιο λάθος θα έγινε στο site. Οι αναμονές συνήθως είναι το πολύ κανά 5ήμερο αν τα παραγγέλνουν.... αν όντως έγινε λάθος όμως, θα έπρεπε να επιστρέψουν άμεσα τα χρήματα. λογικά θα έγιναν πολλές αγορές, και θα προσπαθούνε να βρούνε προμηθευτή Το πρόβλημα είναι ότι επιμένουν πως η τιμή είναι σωστή!2 η ώρα τα μεσάνυχτα μπήκε η παραγγελία και 2.10 είχα ήδη παραγγείλει. Το πρωί από άμεσα διαθέσιμο το έκαναν κατόπιν παραγγελίας και μετά το κατεβασαν εντελώς. Πόσοι μεσάνυχτα Παρασκευής να παράγγειλαν σε 10 λεπτά. Εκτός και αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με αντικαταβολή το παρήγγειλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Το πρόβλημα είναι ότι επιμένουν πως η τιμή είναι σωστή!2 η ώρα τα μεσάνυχτα μπήκε η παραγγελία και 2.10 είχα ήδη παραγγείλει. Το πρωί από άμεσα διαθέσιμο το έκαναν κατόπιν παραγγελίας και μετά το κατεβασαν εντελώς. Πόσοι μεσάνυχτα Παρασκευής να παράγγειλαν σε 10 λεπτά. Εκτός και αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με αντικαταβολή το παρήγγειλα! δηλαδή έκανες την παραγγελία όταν ήταν άμεσα διαθέσιμο? και είσουν από τους πρώτους που την κάνανε..... ευτυχώς που δεν πλήρωσες. βέβαια αν σου το στείλουν όταν οι τιμες στα σκρουτζ πέσουν κάτω από 650 ευρώ εντάξει δεν το λές και σούπερ ευκαιρία.... η δική μου η άποψη είναι ότι ένα μαγαζί σωστό, όταν γράφει διαθέσιμο την στιγμή της παραγγελίας πρέπει να το στέλνει. να κάνει την κράτηση στο διαθέσιμο, να σε πάρει τηλέφωνο για επιβεβαίωση αν όντως ενδιαφέρεσαι και τέλος. ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. ξέρει κανείς απο που μπορώ να αγοράσω το ασημί s6 edge plus σε καλη τιμή? είτε το 32άρι, είτε το 64άρι, είτε μονόκαρτο ή δίκαρτο. κάποιο ευρωπαικό site δηλαδή με λογική τιμή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 δηλαδή έκανες την παραγγελία όταν ήταν άμεσα διαθέσιμο? και είσουν από τους πρώτους που την κάνανε..... ευτυχώς που δεν πλήρωσες. βέβαια αν σου το στείλουν όταν οι τιμες στα σκρουτζ πέσουν κάτω από 650 ευρώ εντάξει δεν το λές και σούπερ ευκαιρία.... η δική μου η άποψη είναι ότι ένα μαγαζί σωστό, όταν γράφει διαθέσιμο την στιγμή της παραγγελίας πρέπει να το στέλνει. να κάνει την κράτηση στο διαθέσιμο, να σε πάρει τηλέφωνο για επιβεβαίωση αν όντως ενδιαφέρεσαι και τέλος. ολα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. ξέρει κανείς απο που μπορώ να αγοράσω το ασημί s6 edge plus σε καλη τιμή? είτε το 32άρι, είτε το 64άρι, είτε μονόκαρτο ή δίκαρτο. κάποιο ευρωπαικό site δηλαδή με λογική τιμή.... Ναι διαθέσιμο κανονικά και για πολλές ώρες μετα. Το γελοίο είναι ότι δεν με ειδοποίησαν καθόλου και τους πήρα εγώ τηλ. τη Δευτέρα το απόγευμα. Μου έστειλαν μετά mail ότι θα παραλάβουν μες στην βδομάδα και θα μου το στείλουν. Ακόμη το στέλνουν δεύτερη βδομάδα τωρα. Άστους. Αν δεν το στείλουν τους περιμένει ένα αστεράκι και αρνητική κριτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Το πρόβλημα είναι ότι επιμένουν πως η τιμή είναι σωστή!2 η ώρα τα μεσάνυχτα μπήκε η παραγγελία και 2.10 είχα ήδη παραγγείλει. Το πρωί από άμεσα διαθέσιμο το έκαναν κατόπιν παραγγελίας και μετά το κατεβασαν εντελώς. Πόσοι μεσάνυχτα Παρασκευής να παράγγειλαν σε 10 λεπτά. Εκτός και αν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Με αντικαταβολή το παρήγγειλα! Καλησπέρα παιδιά! Από αυτό το ένα κινητό σας γράφω τώρα! Μόλις είδα 609 πήγα κατευθείαν στον υπολογιστή και είδα άμεσα διαθέσιμο. Απευθείας έκανα παραγγελία και μετά το κοίταξα κ έλεγε κατόπιν παραγγελίας! Όταν άνοιξαν την Δευτέρα τους πήρα το πρωί για να δω το γίνεται και με είπαν ότι μπλοκάρε το σύστημα και έψαχναν μα βρουν ποιος ηταν ο πρωτος. Το απογευμα με ενημερωσαν ότι όντως ήμουν ο πρώτος που το παρήγγειλα οπότε θα σταλεί σε εμένα. Όσο αφορά εσάς που το παραγγείλατε σε αυτή τη τιμή, το μόνο που μπορώ να πω σαν πληροφορία είναι ότι στη τελευταια επικοινωνία μου μαζί τους είχα κάνει το σχόλιο ότι "ααα τελικά εγώ το πρόλαβα" και η κοπέλα με απάντησε ότι όλοι που το παρήγγειλαν σε αυτήν τη τιμή θα το πάρουν απλά θα αργήσουν λίγο λόγω του ελέγχου κεφαλαίων.. Ελπίζω σύντομα να το παραλάβετε όλοι εσείς γιατί ξέρω ότι θα μπορούσα να ήμουν στη θέση σας. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημενοι.. Το τηλέφωνο πάντως είναι εξαιρετικό! Edited November 4, 2015 by cmcostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Από αυτό το ένα κινητό σας γράφω τώρα! Μόλις είδα 609 πήγα κατευθείαν στον υπολογιστή και είδα άμεσα διαθέσιμο. Απευθείας έκανα παραγγελία και μετά το κοίταξα κ έλεγε κατόπιν παραγγελίας! Όταν άνοιξαν την Δευτέρα τους πήρα το πρωί για να δω το γίνεται και με είπαν ότι μπλοκάρε το σύστημα και έψαχναν μα βρουν ποιος ηταν ο πρωτος. Το απογευμα με ενημερωσαν ότι όντως ήμουν ο πρώτος που το παρήγγειλα οπότε θα σταλεί σε εμένα. Όσο αφορά εσάς που το παραγγείλατε σε αυτή τη τιμή, το μόνο που μπορώ να πω σαν πληροφορία είναι ότι στη τελευταια επικοινωνία μου μαζί τους είχα κάνει το σχόλιο ότι "ααα τελικά εγώ το πρόλαβα" και η κοπέλα με απάντησε ότι όλοι που το παρήγγειλαν σε αυτήν τη τιμή θα το πάρουν απλά θα αργήσουν λίγο λόγω του ελέγχου κεφαλαίων.. Ελπίζω σύντομα να το παραλάβετε όλοι εσείς γιατί ξέρω ότι θα μπορούσα να ήμουν στη θέση σας. Εύχομαι στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημενοι.. Το τηλέφωνο πάντως είναι εξαιρετικό! Θυμάσαι μήπως φίλε μου τι ώρα ακριβώς το παράγγειλες; Ήταν με πιστωτική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν βλεπω την τιμη του s6 edge να πεφτει με γρηγορους ρυθμους δυστυχώς! Ελπιζω μεχρι τον Δεκέμβρη να εχουμε καμια πτώση γιατι δεν νομιζω να κρατηθώ και να μην μου το κανω δωρο. Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν νομίζω να πέσουν τον δεκέμβριο οι τιμές,αντιθέτως ισως λόγω γιορτών να πάρει και κάτι παραπάνω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 καλησπερα, σκεφτομαι να παρω το s6 32 GB σε μαυρο απο το kaizershop.gr. το κινητο θα ειναι unbranded? υπαρχει κανεις που να το πηρε απο εκει για να μου πει. πρωτη φορα που θα παρω κινητο απο σκρουτζομαγαζο. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 καλησπερα, σκεφτομαι να παρω το s6 32 GB σε μαυρο απο το kaizershop.gr. το κινητο θα ειναι unbranded? υπαρχει κανεις που να το πηρε απο εκει για να μου πει. πρωτη φορα που θα παρω κινητο απο σκρουτζομαγαζο. ευχαριστω. Από κει το πήρα και εγώ σε άσπρο unbranded.. Συνήθως γράφει αν είναι κάποιας εταιρείας.εχω πάρει από κει 3 κινητά χωρίς να μου έχουν βγάλει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 αν εχω το imei της συσκευης, πως μπορω να μαθω αν ειναι unbranded και για ποια χωρα προοριζεται? σε ποιο τηλ παιρνετε?, υπαρχει καποιο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 αν εχω το imei της συσκευης, πως μπορω να μαθω αν ειναι unbranded και για ποια χωρα προοριζεται? σε ποιο τηλ παιρνετε?, υπαρχει καποιο site? Samsung Hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 τι αλλο πρεπει να προσεξω εκτος απο το να μην ειναι branded? για ποια χωρα προοριζεται? υπαρχει προβλημα αν για πχ ειναι για την αγορα χωρας εκτος ευρωπης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αν προορίζεται για χώρα εκτος Ευρώπης τοτε δεν θα εχεις εγγύηση στην Ελλάδα όπως και σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 δεν ξερω απο που να παρω το κινητο. να το παρω απο το skroutz πχ kaizershop και να κερδισω 140-200 ευρω η απο αλυσιδα οπως public, wind κλπ. και να ειμαι πιο ησυχος απο θεμα εγγυησης και branded. τι να κανω? αν ειναι branded η συσκευη απλα θα αργουν τα updates η μπορει να μην τα παιρνει και καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 δεν ξερω απο που να παρω το κινητο. να το παρω απο το skroutz πχ kaizershop και να κερδισω 140-200 ευρω η απο αλυσιδα οπως public, wind κλπ. και να ειμαι πιο ησυχος απο θεμα εγγυησης και branded. τι να κανω? αν ειναι branded η συσκευη απλα θα αργουν τα updates η μπορει να μην τα παιρνει και καθολου? Πάρε από skroutz να γλιτώσεις λεφτά,, εκτός αν σου περισσεύουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 δεν ξερω απο που να παρω το κινητο. να το παρω απο το skroutz πχ kaizershop και να κερδισω 140-200 ευρω η απο αλυσιδα οπως public, wind κλπ. και να ειμαι πιο ησυχος απο θεμα εγγυησης και branded. τι να κανω? αν ειναι branded η συσκευη απλα θα αργουν τα updates η μπορει να μην τα παιρνει και καθολου? φιλε μου δεν υπαρχει κανενα απολυτως λογος να πας στην 2 επιλογη, εισαι καλυμμενος απολυτα απο εγγυηση και τα παντα αρκει να ειναι το μοντελο για την ευρωπαικη αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts