giannisvas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πώς καταλαβαινουμε στο σκρουτζ ποια συσκευή είναι branded και ποια όχι ? Και κάποιο αξιόπιστο κατάστημα να προχωρήσω σε αγορά ? Εγω οταν ειχα παρει το Alpha απ το http://www.cityshop.gr μου ειχαν πει οτι ειναι unbranded. Προσωπικά τα πιο φτηνα μαγαζιά δεν τα εμπιστεύομαι για πολλους λόγους (αν κοιτάξεις αρνητικες κριτικες, αναφέρονται ανοιγμενες συσκευες και ενα σωρό άλλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Εγω οταν ειχα παρει το Alpha απ το http://www.cityshop.gr μου ειχαν πει οτι ειναι unbranded. Προσωπικά τα πιο φτηνα μαγαζιά δεν τα εμπιστεύομαι για πολλους λόγους (αν κοιτάξεις αρνητικες κριτικες, αναφέρονται ανοιγμενες συσκευες και ενα σωρό άλλα). Μπορεις, πριν πληρωσεις τον κουριερ, να ανοιξεις το πακετο (αν δεν ειναι μονο το κουτι του κινητου) να δεις οτι το κουτι της συσκευης ειναι οκ και μετα να προχωρησεις στην πληρωμη. Δεν θα σε πει και τιποτα. Το εχω κανει παρα πολλες φορες. Τωρα, αν γινει με πληρωμη μεσω αλλου τροπου εκτος αντικαταβολης, αλλαζει το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Μπορεις, πριν πληρωσεις τον κουριερ, να ανοιξεις το πακετο (αν δεν ειναι μονο το κουτι του κινητου) να δεις οτι το κουτι της συσκευης ειναι οκ και μετα να προχωρησεις στην πληρωμη. Δεν θα σε πει και τιποτα. Το εχω κανει παρα πολλες φορες. Τωρα, αν γινει με πληρωμη μεσω αλλου τροπου εκτος αντικαταβολης, αλλαζει το πραγμα. Μα γιατί να το κανεις αυτό αφου τα καταστήματα γνωρίζουν τι εχουν παραγγείλει στους προμηθευτές τους;;; Προσωπικά θα ξαναεπιλεξω το cityshop για το S6 οταν φερουν το χρυσό. Θα το πληρώσω λιγο παραπάνω απ οτι τα υπολοιπα καταστήματα αλλα θα ξερω εαν ειναι unbranded. Αν εχουν αλλαξει κι αυτοι πολιτική και λένε οτι "δεν ξέρουν" θα βρω καποιο κατάστημα που θα ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αν ειναι branded τι "προβληματα" υπαρχουν δηλαδη; Ρωταω επειδη ενδιαφερεται φιλος να παρει απο σκρουτζομαγαζο. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Έχει να κάνει περισσότερο με το πότε θα παίρνει τις αναβαθμίσεις ,γιατί θα εξαρτάται βάση του παρόχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Η τιμή άρχισε να ανεβαίνει πάλι στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα Ελπίζω μέχρι αρχές Μαΐου να είναι σε αυτά τα επίπεδα και να μην ανέβει άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Αν η διαθεσιμοτητα του Edge παραμεινει στα ιδια επιπεδα θα αργησει πολυ να πεσει η τιμη...το περιμενω 2 βδομαδες και ακομα απο το πλαισιο μου λενε ημερομηνια παραλαβης αγνωστη...τραγικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2015 Δεν είναι τραγικό αμα αναλογιστής οτι υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας - σε όλη την Ευρώπη. Στο UK αναμένεται διάθεση μετα τις 15 Μαϊου από την Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Τραγικο ειναι οτι ειχαν προπαραγγελιες 300 ατομων και παρελαβαν 10 κομματια..Δεν ειχαν ειδοποιησει την Samsung Hellas για την ζητηση..Αρα δεν την εχω την απαιτηση απο την αντιπροσωπια αλλα απο το μαγαζι που διαφημιζε οτι θα το χει διαθεσιμο απο 17 Απριλη..Αλλιως το παραγγελνα απο εξωτερικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Και απο το εξωτερικο να είχες κανει παραγγελία, δεν είμαι σίγουρος οτι θα είχες άλλο αποτέλεσμα. Το μαγαζί λαμβάνει οτι της δίνει η Samsung και όχι οτι έχει παραγγείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Και απο το εξωτερικο να είχες κανει παραγγελία, δεν είμαι σίγουρος οτι θα είχες άλλο αποτέλεσμα. Το μαγαζί λαμβάνει οτι της δίνει η Samsung και όχι οτι έχει παραγγείλει. Τοτε καλη υπομονη στον κοσμο που το περιμενει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Προς ενημερωση οσων περιμενουν, μιλησα με Samsung εχουν διαθεσιμα στις αποθηκες τους, περιμενουν να τα παρουν απο τα καταστηματα πωλησης...Μιλαω παντα για Edge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παρήγγειλα το Edge 128GB σε χρυσό από το ConstantineStore. Μου είπαν ότι θα το έχω την επόμενη εβδομάδα (πολύ αμφιβάλλω, αλλά δε το βιάζομαι και ιδιαίτερα, καθώς τώρα απολαμβάνω το απλό 64άρι σε μαύρο). Φυσικά είναι παραεισαγωγής, καθώς η Samsung Hellas δε θα εισάγει το χρυσό 128άρι. Είναι όμως unbranded και με 2 έτη εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλησπέρα, φυσικά είμαι και εγώ ένας από αυτούς που επιθυμούν να κάνουν δικό τους το νέο Galaxy S6..όμως από ότι βλέπω είναι αρκετά ψηλά ακόμα. Μου έχει κάνει εντύπωση βασικά ότι οι εκδόσεις π.χ. του Samsung Galaxy S6 από την έκδοση Samsung Galaxy S6 Edge για παρπαδειγμα στα 64GB η χρηματική διαφορά είναι κοντά 200€ πάνω!!!!!! Σίγουρα δεν με βλέπω να το κάνω δικό μου σύντομα (πολλά λεφτά) όμως για μια οθόνη που βγαίνει στα πλάγια τόσο μεγάλη διαφορά; Επίσης σε παρουσίαση που έπαιξα λίγο μαζί του τα άκρα της οθόνης δεν ανταποκρίνονται και τόσο καλά....εκτός και αν του είχαν βγάλει τα ματάκια μια και ήταν βιτρίνα και είχε περάσει από αρκετά χέρια. Εσείς τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kingerion Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Παιδιά αν το πάρω από την Αμερική λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημερα. Το περιμενω και γω απο cosmote μεσω επιδοτησης. Να ρωτησω τα κινητα που ειναι μεσω cosmote ειναι unbranded? Μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα εχω καιρο να αγορασω εκτος απο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημερα. Το περιμενω και γω απο cosmote μεσω επιδοτησης. Να ρωτησω τα κινητα που ειναι μεσω cosmote ειναι unbranded? Μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα εχω καιρο να αγορασω εκτος απο skroutz. καλησπερα,ενας γνωστος μου αγορασε απο γερμανο και βγαζει το λογοτυπο της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Κι εμένα το ίδιο... Αγορά σκέτη συσκευή απο Γερμανό και μου βγάζει λογότυπο Cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλημερα. Το περιμενω και γω απο cosmote μεσω επιδοτησης. Να ρωτησω τα κινητα που ειναι μεσω cosmote ειναι unbranded? Μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα εχω καιρο να αγορασω εκτος απο skroutz. Kατά 99,99% θα έχει τα logo κτλ της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hid3tosi Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Βλακεια ε?.. περα απο τις αναβαθμισεις δεν με επηρρεαζει κατι ε? Αυτο το 99% με πληγωσε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Παιδια εμενα ειναι wind Italy και δεν εχει ουτε τα logo στο ξεκίνημα ουτε τιποτα.μονο 2 εφαρμογες εχει μεσα οπου αυτες την βγαζεις..αν και περασα και το εκανα ελληνικό. .με ελληνικό csc και με knox 0.0 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Η τιμή άρχισε να ανεβαίνει πάλι στα περισσότερα σκρουτζομαγαζα Ελπίζω μέχρι αρχές Μαΐου να είναι σε αυτά τα επίπεδα και να μην ανέβει άλλο H τιμή δεν ανεβαίνει απλά αυτοί που το πούλαγαν φθηνότερα δεν έχουν τώρα stock και άρα δεν τους βλέπεις να εμφανίζονται στην αναζήτηση των αποτελεσμάτων, μόλις παραλάβουν θα εμφανιστούν πάλι με τις χαμηλότερες τιμές ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 εγω παντως θελω να κρατησει τιμη,βασικα το περιμενα οτι θα ανεβαινε ξανα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Κι εμένα το ίδιο... Αγορά σκέτη συσκευή απο Γερμανό και μου βγάζει λογότυπο Cosmote... τοτε δεν υπαρχει λογο να σκασεις τοσα χρηματα και να ειναι Branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Περασε με odin μια unbranded rom που παιρνει ποιο γρηγορα τα update Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts