The_Godfather Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αν και αρχικά είχα πει θα το πάρω, άλλαξα γνώμη μετά από κάποια reviews που είδα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το hub. Δεν είναι το hub που ξέρουμε στο ΒΒ10 αλλά απλά μια εφαρμογή που μαζεύει όλα τα Νotifications. Για να απαντήσεις σε ένα μήνυμα, ανοίγει την αντίστοιχη εφαρμογή (email, sms κλπ). Παρακαλώ όποιος το έχει δουλέψει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει/διορθώσει αυτό που λέω για να μην παραπληροφορώ και τον κόσμο σε περίπτωση που εγώ δεν κατάλαβα καλά. Αν όντως ισχύει μένω με το Ζ10 μου μέχρι να ανακοινώσει καινούρια ΒΒ10 συσκευή. Αν δεν το κάνει στους επόμενους μήνες πάω με το Passport για 1-2 χρονάκια και βλέπουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Αν και αρχικά είχα πει θα το πάρω, άλλαξα γνώμη μετά από κάποια reviews που είδα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το hub. Δεν είναι το hub που ξέρουμε στο ΒΒ10 αλλά απλά μια εφαρμογή που μαζεύει όλα τα Νotifications. Για να απαντήσεις σε ένα μήνυμα, ανοίγει την αντίστοιχη εφαρμογή (email, sms κλπ). Παρακαλώ όποιος το έχει δουλέψει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει/διορθώσει αυτό που λέω για να μην παραπληροφορώ και τον κόσμο σε περίπτωση που εγώ δεν κατάλαβα καλά. Αν όντως ισχύει μένω με το Ζ10 μου μέχρι να ανακοινώσει καινούρια ΒΒ10 συσκευή. Αν δεν το κάνει στους επόμενους μήνες πάω με το Passport για 1-2 χρονάκια και βλέπουμε.... Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες. Αυτό το Hub δεν έχει καμία σχέση με το BB10 Hub. Είναι μια εφαρμογή που δεν έχει κανένα integration με το λειτουργικό. Δεν μπορείς να κάνεις swipe και pick. Επίσης για την ώρα δεν υποστηρίζει κάποιες εφαρμογές όπως το Instagram, το whats app το skype και άλλα. Επίσης δεν ενσωματώνει τα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδιά καλημέρα, επειδή έχω πρόβλημα όρασης (χρησιμοποιώ αναγνώστη οθόνης) και περιμένω πώς και πώς αυτή τη συσκευή, μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν υποστηρίζει την εφαρμογή talk back? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδιά καλημέρα, επειδή έχω πρόβλημα όρασης (χρησιμοποιώ αναγνώστη οθόνης) και περιμένω πώς και πώς αυτή τη συσκευή, μήπως μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν υποστηρίζει την εφαρμογή talk back? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά όπως όλα τα android έτσι νομίζω θα το υποστηρίζει και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά όπως όλα τα android έτσι νομίζω θα το υποστηρίζει και αυτό. Ευχαριστώ. Ετσι νομίζω κι'εγώ, απλά φοβήθηκα, επειδή είπε κάποιος εδώ, ότι δεν υποστηρίζει instagram, skype και whatsapp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το πηρα χτες στα χερια μου... Πρωτες εντυπωσεις: ζεσταινεται πανευκολα και χωρις ιδιαιτερο λογο, σιγουρα θα φτιαξει με καποιο update το οποιο πρεπει να ερθει συντομα ομως... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το πηρα χτες στα χερια μου... Πρωτες εντυπωσεις: ζεσταινεται πανευκολα και χωρις ιδιαιτερο λογο, σιγουρα θα φτιαξει με καποιο update το οποιο πρεπει να ερθει συντομα ομως... Τα πήρες όλα και έφυγες :lol: Για ρίξε πρώτες εντυπώσεις στο τραπέζι :p Ενα βασικό η οθονη. Ποσο ποιοτική ειναι σε όλες τις παραμέτρους σε σχέση με των κορυφαίων Amoled 2015 σε Samsung. Υστερεί κάπου η ειναι ισοδύναμα; Τα λέω αυτα διοτι με εξαίρεση την Nokia/Lumia σειρα όλες οι άλλες υλοποιήσεις σε Amoled εκτός Samsung ειναι στην μετριότητα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Η οθονη ειναι fail. Απλα πηρε μια amoled οθονη της samsung και την πεταξε πανω. Κανενα καλιμπραρισμα. Το λευκο ειναι πιο κιτρινο και απο το λευκο του Note 4... Στα δικα μου ματια η οθονη του Ζ5 ειναι ανωτερη του Priv (εκτος φυσικα απο το μαυρο). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifas Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Καλημέρα σας, υπάρχει κάποιο κατάστημα για να το παραγγείλουμε πέρα από ebay.de και Αγγλία που προαναφέρθηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Η οθονη ειναι fail. Απλα πηρε μια amoled οθονη της samsung και την πεταξε πανω. Κανενα καλιμπραρισμα. Το λευκο ειναι πιο κιτρινο και απο το λευκο του Note 4... Στα δικα μου ματια η οθονη του Ζ5 ειναι ανωτερη του Priv (εκτος φυσικα απο το μαυρο). Καλά το ψιλιάστηκα και το είχα στην άκρη του μυαλού μου οτι απλά θα πετάξει αυτούσια το panel και τέλος. Αν υπήρχε μια πιθανότητα να το σκεφτώ να το αποκτήσω διοτι σε ντιζάιν,διαφορετικότητα και φυσικό πληκτρολόγιο μου αρεσει,τωρα καμία απόλυτος. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ευχαριστώ. Ετσι νομίζω κι'εγώ, απλά φοβήθηκα, επειδή είπε κάποιος εδώ, ότι δεν υποστηρίζει instagram, skype και whatsapp. δεν ισχύει αυτό, το παιδί ανέφερε ότι το hub της bb δεν υποστηρίζει τις ειδοποιήσεις αυτών των εφαρμογών. οι εφαρμογές αυτές καθεαυτές υποστηρίζονται μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το πηρα χτες στα χερια μου... Πρωτες εντυπωσεις: ζεσταινεται πανευκολα και χωρις ιδιαιτερο λογο, σιγουρα θα φτιαξει με καποιο update το οποιο πρεπει να ερθει συντομα ομως... Παραδόξως, και παρά τα διάφορα που ακούγονται, στο δικό μου η θερμοκρασία είναι μια χαρά. Με ασταμάτητο μπλιμπλίκωμα την 1η μέρα για κανά 3ωρο σερί, δεν ανέβασε πάνω από 45 βαθμούς.. ακόμα ακόμα και στο hearthstone που το δοκίμασα για κανά μισαωράκι, όλα κομπλέ. Με το που το άνοιξα όμως, μου ήρθε ένα update, γύρω στα 120 mb, δεν είδα όμως καθόλου το changelog. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ποια εκδοση εχεις;; Εγω την 100-4 που ειναι για Ευρωπη με εγγυηση κανονικα. Δε μου εχει ερθει ακομα καποια αναβαθμιση... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Ποια εκδοση εχεις;; Εγω την 100-4 που ειναι για Ευρωπη με εγγυηση κανονικα. Δε μου εχει ερθει ακομα καποια αναβαθμιση... Θα σε γελάσω, δεν το έχω τώρα στο γραφείο, πάντως είναι αγορασμένο από carphone warehouse, άρα λογικά η 4 θα είναι. Ναι, η 4 είναι. Edited November 18, 2015 by Shuffle Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επανερχομαι με νεο feedback. Ευτυχως τα καλα της blackberry παραμενουν και στο Priv. Στο σπιτι μου που δεν υπαρχει σημα, το Priv ηταν το μονο που μου επετρεψε χτες να κανω συνομιλια χωρις διακοπες και παρατραγουδα. Επισης η ποιοτητα του ακουστικου του κατα τη διαρκεια της κλησης ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει. Ο ανταγωνισμος (iPhone, Note, Z5, G4 κτλ) ειναι πολυυυυ μακρια σε αυτο το κομματι. Δε θα πιστεψει κανεις τη διαφορά αν δε δοκιμασει... Για μπαταρια ειναι ακομα νωρις γιατι του εχω κανει μολις 2 πληρεις φορτισεις. Multitasking αψογο, Loudspeaker -κλασσικα- εξαιρετικο και "βαθυ". Lags μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει πουθενα. Θα επανελθω με νεα απο καμερα και μπαταρια. :) Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Επανερχομαι με νεο feedback. Ευτυχως τα καλα της blackberry παραμενουν και στο Priv. Στο σπιτι μου που δεν υπαρχει σημα, το Priv ηταν το μονο που μου επετρεψε χτες να κανω συνομιλια χωρις διακοπες και παρατραγουδα. Επισης η ποιοτητα του ακουστικου του κατα τη διαρκεια της κλησης ειναι ο,τι καλυτερο υπαρχει. Ο ανταγωνισμος (iPhone, Note, Z5, G4 κτλ) ειναι πολυυυυ μακρια σε αυτο το κομματι. Δε θα πιστεψει κανεις τη διαφορά αν δε δοκιμασει... Για μπαταρια ειναι ακομα νωρις γιατι του εχω κανει μολις 2 πληρεις φορτισεις. Multitasking αψογο, Loudspeaker -κλασσικα- εξαιρετικο και "βαθυ". Lags μεχρι τωρα δεν εχω διαπιστωσει πουθενα. Θα επανελθω με νεα απο καμερα και μπαταρια. :) Lags δεν έχεις διαπιστώσει?.. Στο δικό μου υπάρχουν φορές που τα app crashes έρχονται απανωτά.. άσε που για να μπουτάρει κάνει 8000 ώρες.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Lags δεν έχεις διαπιστώσει?.. Στο δικό μου υπάρχουν φορές που τα app crashes έρχονται απανωτά.. άσε που για να μπουτάρει κάνει 8000 ώρες.. Καλα ναι οντως κανει να ανοιξει 2 χρονια αλλα αυτο δε με ενδιαφερει γιατι δεν το κλεινω ποτέ! Οσον αφορα στα app crashes, δε μου εχει τυχει κατι ακομα αλλιως θα το ελεγα απο την πρωτη στιγμη! Κανονισε να με γκαντεμιασεις! :lol: Ζεσταινεται αρκετα παντως. Ακομα και σε FHD αναλυση σε βιντεακι youtube... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Xαιρομαι για την απουσια lags, καθως αρκετά reviews το εχουν σημειωσει έως τώρα. Περιμενουμε περισσότερες λεπτομέρειες! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλα ναι οντως κανει να ανοιξει 2 χρονια αλλα αυτο δε με ενδιαφερει γιατι δεν το κλεινω ποτέ! Οσον αφορα στα app crashes, δε μου εχει τυχει κατι ακομα αλλιως θα το ελεγα απο την πρωτη στιγμη! Κανονισε να με γκαντεμιασεις! :lol: Ζεσταινεται αρκετα παντως. Ακομα και σε FHD αναλυση σε βιντεακι youtube... Ούτε εγώ το κλείνω ηθελημένα, όταν όμως φτάνει να μου κρασάρει ο launcher, το hub και να μην ανοίγει το keyboard.. δεν έχω και πολλές επιλογές.. :lol: Το σ/κ του έκανα ένα resetάκι (δεν είχα κάνει αφότου ήρθε το update) και παραδόξως σα να έχει στρώσει λιγουλάκι.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Παρακαλω αυτους που το εχουν να τσεκαρουν αν υποστηριζει wireless charging. H εκδοση 100-1 η αμερικανικη υποστηριζει η 100-3 οχι ενω αγνωστο αν η ευρωπαικη 100-4 το υποστηριζει. Παρακαλω τα παιδια που το εχουν να μας απαντησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Παλικαρια ενα συντομο offtopic, αλλα δεν ξερω που να απευθυνθώ. Ειμαι κατοχος bb z10 και μου εσπασε ενα pin εκει που τοποθετω την sim (και εννοειται δεν διαβαζει τη sim). Γνωριζετε πουυ μπορω να απευθυνθώ για να το φτιαξω. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Στην arvato. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enwsiths Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Proud to be Blackberry addict... Devices: Main device: iPhone 11 Pro Max, 2nd devices: iPhone SE (1st gen), BlackBerry Passport Eternal love: Blackberry 9700, NOKIA N900 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Παρακαλω αυτους που το εχουν να τσεκαρουν αν υποστηριζει wireless charging. H εκδοση 100-1 η αμερικανικη υποστηριζει η 100-3 οχι ενω αγνωστο αν η ευρωπαικη 100-4 το υποστηριζει. Παρακαλω τα παιδια που το εχουν να μας απαντησουν. Θα σε γελάσω, δεν έχω ασύρματο φορτιστή και το manual είναι 2-3 σελίδες.. Μπορείς να βρεις στο internet το πλήρες manual. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroj Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Χαρά στο κουράγιο μερικών που το αγόρασαν.. Παράθεση Ο καρκίνος του Internet: Google. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts