dreamhunter Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Αυτό είναι ρατσισμός!:p Φαλάκρα + μπάκα= Κύρος, αρχοντιά, λεβεντιά! :lol: Ka8e hlikia exei th gohteia ths.:p From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Αυτό είναι ρατσισμός!:p Φαλάκρα + μπάκα= Κύρος, αρχοντιά, λεβεντιά! :lol: Υπάρχει και το ρητό που λέει: Άντρας χωρίς κοιλιά = γυναίκα χωρίς βυζιά! :lol: ;) “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Υπάρχει και το ρητό που λέει: Άντρας χωρίς κοιλιά = γυναίκα χωρίς βυζιά! :lol: ;) ισχύει φίλε!! lol προσωπικά δεν κολλάω πολύ στην εμφάνιση αν εξαιρέσουμε τις τριχες (οκ να μην είναι και μπαζάκι).. αυτό που με ξενερώνει εντελώς είναι όταν ανοίγουν τον αχόρταγο και μιλάνε σα νταλικέρηδες που εμπλεξαν σε κίνηση στην εθνική :wacko: (btw μεταξύ τους μιλάνε πολύ πιο αισχρά από εμάς) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Μιας και μιλαμε περι εμφανισης και συγκεκριμενα ολα τα αγορακια λετε οτι σας ξενερωνει η τριχοφυια εμενα με ξενερωνει και πολυ μαλιστα η μη τριχοφυια (η γνωστη σε ολους μας φαλακρα)! Εχω πωρωση με τα μαλλια και θελω το αγορι μου να εχει τουλαχιστον ημιμακρο, με φαλακρο πιστευω δεν θα μπορουσα ποτε να ειμαι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό το θέμα..Έχω υπάρξει με άτομο με αραιωμένα μαλλιά ο οποίος τα ξύριζε γουλί...Είχε γέλιο μάλιστα όταν βλέπεις ένα κεφάλι γεμάτο αφρό ξυρίσματος....:lol: :lol: :lol: Αυτό είναι ρατσισμός!:p Φαλάκρα + μπάκα= Κύρος, αρχοντιά, λεβεντιά! :lol: Κύρος μπορεί να έδειχνε τα παλιά χρόνια όπου κοιλιά=λεφτά=κύρος στην κοινωνία... Υπάρχει και το ρητό που λέει: Άντρας χωρίς κοιλιά = γυναίκα χωρίς βυζιά! :lol: ;) Αυτό το ρητό δεν το ήξερα.. ισχύει φίλε!! lol προσωπικά δεν κολλάω πολύ στην εμφάνιση αν εξαιρέσουμε τις τριχες (οκ να μην είναι και μπαζάκι).. αυτό που με ξενερώνει εντελώς είναι όταν ανοίγουν τον αχόρταγο και μιλάνε σα νταλικέρηδες που εμπλεξαν σε κίνηση στην εθνική :wacko: (btw μεταξύ τους μιλάνε πολύ πιο αισχρά από εμάς) Και επίσης μεταξύ σας κουτσομπολεύεται πιο πολύ από εμάς... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skivalo Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 κ εμενα με ξενερωνει πολυ οταν μια γυναικα βριζει(πολυ)!καλα λες μεταξυ τους μιλανε που χειροτερα απο μας!ελεος πολυ antisexual... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Emena se mia gunaika me ksenerwnei fusika na milaei san ton Vageli ton Ntalikeri.... Episis to thewrw toulaxiston anoito na foraei takounia kai na min mporei na perpatisei. Kane mia proba spiti sou glukeia mou! Ta takounia einai to kateksoxin oplo tis aiwnias thulikototas, an den mporeis omws na perpatiseis, asto na paei...! Kalutera na eisai aneti kai na perpatas me autopepithisi, para 10 pontous panw apo ti gi kai na pigaines, mi pw san ti. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Αυτό είναι ρατσισμός!:p Φαλάκρα + μπάκα= Κύρος, αρχοντιά, λεβεντιά! :lol: Υπάρχει και το ρητό που λέει: Άντρας χωρίς κοιλιά = γυναίκα χωρίς βυζιά! :lol: ;) Και μετα λετε(οι αντρες) για τις τριχες στα χερια της γυναικας!:lol: :rolleyes: Την κοιλια μπορω να την αντεξω, την φαλακρα οχι...Με τιποτα.:X [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Καραφλα και αηδιες,αν ο αντρας δεν εχει την μπουκλιτσα του στο κεφαλι δεν γινετε δουλεια.....:D Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Καραφλα και αηδιες,αν ο αντρας δεν εχει την μπουκλιτσα του στο κεφαλι δεν γινετε δουλεια.....:D Μηπως να κανει και περμαναντ?:lol: :p Περα απο την πλακα,δεν αντεχω επισης σε πολλα ατομα αυτη την αεναη ενασχοληση με το μαλλι-ενα ζελε σπιτι,ενα στο αυτοκινητο,ενα στη δουλεια,στην τσαντα για το σχολειο,ειπαμε...Ελεος...:down: Α,και μιας και το θυμηθηκα,σκαω στα γελια και με τους μονοφρυδους!!Προχθες ειδα στη σχολη ενα τυπο που ηταν λες και του ειχαν κολλησει μονωτικη πανω απο τα ματια!:lol: http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Episis to thewrw toulaxiston anoito na foraei takounia kai na min mporei na perpatisei. Kane mia proba spiti sou glukeia mou! Ta takounia einai to kateksoxin oplo tis aiwnias thulikototas, an den mporeis omws na perpatiseis, asto na paei...! Kalutera na eisai aneti kai na perpatas me autopepithisi, para 10 pontous panw apo ti gi kai na pigaines, mi pw san ti. XAXAXAXA!!! Symfwnw Para Polu! Exeis apoluto dikio.Einai polu antiaisthitiko, poso mallon gia enan andra! Egw stous andres pali den mporw autous pou ksyrizoun to stithos tous! Kseroume kai kseroun polu kala pws den einai oloi tous polistes kai athlites genika! Auti i karamela-dikaiologia as stamatisei! As paradextoun pws apla tous aresei. ALLA, an apofasisoun na to ksurisoun to stithos to kalokairi ( gnwrizeis kapoion ton Augousto xwris trixa kai vlepeis ton Fevrouario na eksexei apo to ZIVAGO), na kseroun pws prepei na to frontizoun kai na min to afinoun na megalwnei.....! Episis den mporw tis klassikes atakes pou lene... Ligi fantasia den evlapse pote kanenan.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Χαχαχαχα ειμαι μια απο αυτες που δεν μπορουν να περπατησουν τακουνι παντως. Οποτε αναγκαζομαι λογω των περιστασεων να φορεσω 2 ποντους τακουνι(εννοειται οχι παραπανω, ουτε κατα διανοια) παντα στον δρομο θα στραβοπατησω. Και παντα μπροστα σε κοσμο.:lol: Αλλα μην ειστε τοσο αυστηροι, δεν ειναι καθολου ευκολο!:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Koita, oles exoume pesei mia fora (egw px kai mprostra sto DaCapo), alla den exei simasia auto. Profanws o Alex_London ennoei autes pou tis vlepeis pws den to exoun katholou, alla epimenoun na forane psilo takouni.. BTW i fetini moda se eunoei!!!:):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Koita, oles exoume pesei mia fora (egw px kai mprostra sto DaCapo), alla den exei simasia auto. Profanws o Alex_London ennoei autes pou tis vlepeis pws den to exoun katholou, alla epimenoun na forane psilo takouni.. BTW i fetini moda se eunoei!!!:):):) Μη μου πεις οτι εγινε πριν απο περιπου ενα μηνα γιατι τοτε ειχες και αυτοπτη μαρτυρα...:) Κρατηθηκα παντως πολυ να μην γελασω...:O Την κοπελα που δα εγω παντως σιγουρα την ματιασανε.:happy: http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Μη μου πεις οτι εγινε πριν απο περιπου ενα μηνα γιατι τοτε ειχες και αυτοπτη μαρτυρα...:) Κρατηθηκα παντως πολυ να μην γελασω...:O Την κοπελα που δα εγω παντως σιγουρα την ματιασανε.:happy: Oxi, eimai Agglia fetos, kanw LLM (alla twra pou to skeftomai prin ena mina imoun Ellada) alla oxi den imoun egw! Emena mou sunebei prin kapoia xronia! Vasika egw eixa gelasei para polu... kai to plithos fusika.... Stigmes apeirou kalous... alla ftaiei kai to edafos ekei..... xaxaxa!!!Palia kala pou den mou eixe spasei to takouni... Genika pantws sumbainei suxna! Exw dei kai egw omoiopathouses...xaxax!!!! Sumbainoun auta!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 Χαχαχαχα ειμαι μια απο αυτες που δεν μπορουν να περπατησουν τακουνι παντως. Οποτε αναγκαζομαι λογω των περιστασεων να φορεσω 2 ποντους τακουνι(εννοειται οχι παραπανω, ουτε κατα διανοια) παντα στον δρομο θα στραβοπατησω. Και παντα μπροστα σε κοσμο.:lol: Αλλα μην ειστε τοσο αυστηροι, δεν ειναι καθολου ευκολο!:( sofaki μαζί σου και εγώ..αν και εμένα με ευνοεί και το ύψος μου άρα τι να το κάνω το τακούνι δεν μπορώ να περπατήσω άρα προτιμώ το flat...Πάντως εμένα με παραξενεύει το γεγονός πως κάποιες γυναίκες αντέχουν να περπατούν σε τόσο ψηλά τακούνια για ώρες... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2007 sofaki μαζί σου και εγώ..αν και εμένα με ευνοεί και το ύψος μου άρα τι να το κάνω το τακούνι δεν μπορώ να περπατήσω άρα προτιμώ το flat...Πάντως εμένα με παραξενεύει το γεγονός πως κάποιες γυναίκες αντέχουν να περπατούν σε τόσο ψηλά τακούνια για ώρες... Ευτυχως κι εμενα το υψος μου δεν απαιτει τακουνι(1,71). Αλλα καπου πιο...επισημα θα αναγκαστεις να βαλεις ενα-δυο ποντους. Παντως εγω οσες περπατανε στιλετο 8ποντο τις θαυμαζω. Τα ειλικρινα μου :respect: :respect: :respect: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Ευτυχως κι εμενα το υψος μου δεν απαιτει τακουνι(1,71). Αλλα καπου πιο...επισημα θα αναγκαστεις να βαλεις ενα-δυο ποντους. Παντως εγω οσες περπατανε στιλετο 8ποντο τις θαυμαζω. Τα ειλικρινα μου :respect: :respect: :respect: και εγω 1,70 ειμαι (χωρις τακουνι) και κυκλοφορω μονιμως με γοβες. δε μπορω να φορεσω τιποτε αλλο. μεχρι και πρωτομαγια στο βουνο με γοβα πηγα (οκ, με 2 ποντους τακουνι μονο) καθημερινα κυκλοφορω με τετραποντο, αλλα για βραδυ τουλαχιστον 8 ποντοι (maximum:11) σου δινει αλλη αισθηση.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 και εγω 1,70 ειμαι (χωρις τακουνι) και κυκλοφορω μονιμως με γοβες. δε μπορω να φορεσω τιποτε αλλο. μεχρι και πρωτομαγια στο βουνο με γοβα πηγα (οκ, με 2 ποντους τακουνι μονο) καθημερινα κυκλοφορω με τετραποντο, αλλα για βραδυ τουλαχιστον 8 ποντοι (maximum:11) σου δινει αλλη αισθηση.. εγώ πάλι το μόνο που θα κατάφερνα αν πήγαινα με τακούνι στο βουνό είναι ένα περιποιημένο διάστρεμμα!!! τώρα που πιάσαμε το θέμα παπούτσι+άντρας δεν μου αρέσει όταν βλέπω άντρα με πλαστική σαγιονάρα..αλλά όταν λέω πλαστική εννοώ κυριολεκτικά όλο πλαστικό... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Οποτε πλησιαζει το καλοκαιρι παντα γινεται αυτη η συζητηση! Κουκι, αν φοραει σαγιοναρα τοτε δεν ειναι ανδρας αλλα σαγιονανδρας οπως ελεγε και ενα περιοδικο που διαβασα καποτε :p :p Εμενα παντως θα με δειτε με σαγιοναρα μονο σπιτι μου...αντε και καμια φορα σε καμια παραλια :D Ειμαι λιγο σαγιονανδρας :shifty: facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Οποτε πλησιαζει το καλοκαιρι παντα γινεται αυτη η συζητηση! Κουκι, αν φοραει σαγιοναρα τοτε δεν ειναι ανδρας αλλα σαγιονανδρας οπως ελεγε και ενα περιοδικο που διαβασα καποτε :p :p Εμενα παντως θα με δειτε με σαγιοναρα μονο σπιτι μου...αντε και καμια φιορα σε καμια παραλια :D Ειμαι λιγο σαγιονανδρας :shifty: Δεν έχω πρόβλημα με την σαγιονάρα ως καλοκαιρινό παπούτσι, δλδ έχω δει κάποιες σαγιονάρες πολύ ωραίες αλλά αυτή η κλασική τελείως πλαστική σαγιονάρα είναι που δεν μου αρέσει όπως οι παρακάτω... http://i7.photobucket.com/albums/y257/faithdarling/Fiber%20Art/DSCF4385.jpg 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Βασικά βλακείες είναι....Εμένα δεν μου αρέσουν καν πάνω μου,πόσο μάλλον σε "μια γυναίκα/έναν άντρα" όπως λέει και ο τίτλος του θέματος. Παλιά που φορούσα για ένα διάστημα μου κάνανε πληγές και μου σπάγαν και τα νεύρα πάντως... no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Δεν έχω πρόβλημα με την σαγιονάρα ως καλοκαιρινό παπούτσι, δλδ έχω δει κάποιες σαγιονάρες πολύ ωραίες αλλά αυτή η κλασική τελείως πλαστική σαγιονάρα είναι που δεν μου αρέσει όπως οι παρακάτω... http://i7.photobucket.com/albums/y257/faithdarling/Fiber%20Art/DSCF4385.jpg Δε σου αρεσουν και μας την εβαλες και σε ολα τα χρωματα :p :p Τετοιο πραγμα δεν φοραω παντως πουθενα...γενικα με τσατιζει που σου ξεχωριζει τα δαχτυλα σε 1 + 4. :whip: Λοιπον, να ξερεις...στο meeting θα ερθω με τετοια...κι επειδη σημερα ειμαι στις καλες μου, θα σε αφησω να διαλεξεις το χρωμα! :p :p facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Γενικά δεν έχω πρόβλημα ο άντρας να φοράει σαγιονάρες..υπάρχουν κάποιες που είναι και πολύ ωραίες και κομψές.. ααα και θέλω να βρεις τις πιο πορτοκαλί φωσφοριζέ σαγιονάρες για να φορέσεις στο meeting :lol: :lol: :lol: 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 και εγω 1,70 ειμαι (χωρις τακουνι) και κυκλοφορω μονιμως με γοβες. δε μπορω να φορεσω τιποτε αλλο. μεχρι και πρωτομαγια στο βουνο με γοβα πηγα (οκ, με 2 ποντους τακουνι μονο) καθημερινα κυκλοφορω με τετραποντο, αλλα για βραδυ τουλαχιστον 8 ποντοι (maximum:11) σου δινει αλλη αισθηση.. Mary απλά respect :respect: :D Δεν έχω πρόβλημα με την σαγιονάρα ως καλοκαιρινό παπούτσι, δλδ έχω δει κάποιες σαγιονάρες πολύ ωραίες αλλά αυτή η κλασική τελείως πλαστική σαγιονάρα είναι που δεν μου αρέσει όπως οι παρακάτω... σε αυτά δεν θα έλεγα οχι http://img512.imageshack.us/img512/7066/prasho4y4067nephy6.jpg mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Οι σαγιοναρες με την διχαλα συγχωρουνται στον αντρα μονο μεσα στο σπιτι και στην παραλια. Οχι σαν κατι τυπους που ειδα τις προαλλες στο σινεμα...:blink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts