billakosss Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 λοιπον,δεν ξερω αν το εχω πει εδω.. αλλ αυτο που δεν μ'αρεσει ειναι να 5πατα παπουτσια που φορανε καποιες γυναικες. επισης δεν μ'αρεσει οταν πχ. εχουν ενα σπυρακι και βαλουν 8 κιλα make up,και 3 κιλα μπογια σε ολο το προσωπο για να μη παρατηρησουμε το σπυρακι της και να παρατηρησουμε ολα τ'αλλα. καλα,το κιτς ντυσιμο οπως μια φουστα ασπρη με μαυρο καλσον και απο πανω καμια ζακετα καρό οπως οι γιαγιαδες στα χωρια! (που και αυτες κατα λαθος το κανουν για να βγουνε εξω στα γρηγορα) οπως και μια γυναικα που δεν ειναι πολυ εμφανισημη τα πεταει ολα απ'εξω για να την προσεξουμε...λες και ειμαστε σαλιαριδες! :ρ αυτα προς το παρον μου'ρχονται. Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Το στιλακι των γυναικων,και καλα το μαγκικο. Καμια θηλυκοτητα ρε παιδι μου. +1! Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Στη γυναίκα επίσης απεχθάνομαι τα βαμμένα μαύρα νύχια... Μου κάνει κάτι από φρικιό που γουστάρει να πηγαίνει σε κηδείες και που τα βραδιά χαϊδεύεται με ξυράφια... Ειλικρινά τα σιχαίνομαι. Όπως, σιχαίνομαι και τα δαχτυλίδια στον άντρα... Απλά, κιτς. +1! λοιπον,δεν ξερω αν το εχω πει εδω.. αλλ αυτο που δεν μ'αρεσει ειναι να 5πατα παπουτσια που φορανε καποιες γυναικες. επισης δεν μ'αρεσει οταν πχ. εχουν ενα σπυρακι και βαλουν 8 κιλα make up,και 3 κιλα μπογια σε ολο το προσωπο για να μη παρατηρησουμε το σπυρακι της και να παρατηρησουμε ολα τ'αλλα. καλα,το κιτς ντυσιμο οπως μια φουστα ασπρη με μαυρο καλσον και απο πανω καμια ζακετα καρό οπως οι γιαγιαδες στα χωρια! (που και αυτες κατα λαθος το κανουν για να βγουνε εξω στα γρηγορα) οπως και μια γυναικα που δεν ειναι πολυ εμφανισημη τα πεταει ολα απ'εξω για να την προσεξουμε...λες και ειμαστε σαλιαριδες! :ρ αυτα προς το παρον μου'ρχονται. +1!! Επίσης μου τη δίνει που οι κοπέλες στην ηλικία μου είναι και ΤΑ ψώνια.Ειδικά οι όμορφες που έχουν κάτι να δείξουν και εντάξει γενικώς είναι καθώς πρέπει πάνε και τα φτιάχτουν με αλήτες,με 2-3 χρόνια μεγαλύτερους,ή με αλήτες της ηλικίας μου,με κάτι γουρούνια τέλως πάντων:pig:! .:mad: Κάποιες άλλες είτε άσχημες είναι και ούτε τις πλησιάζουμε,είτε είναι φροντιστηριο-σπίτι-σχολείο:lol: .Και εμείς οι ούτε φυτά,ούτε άσχημοι ούτε όμορφοι,οι μέτριοι,μένουμε μπακούρια και τριγυρνάμε μόνοι μας τα βράδιαστα μπαράκια.Τι λέτε?Συμφωνείτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Εγώ προσωπικα συμφωνώ απόλυτα με το πρόβλημα που έθεσε ο φίλος νωρίτερα σχετικά με τις κοπέλες μικρής ηλικίας και τις ηλίθιες επιλογές τους... Το εχω βιώσει και εγω. Κλασσικό παράδειγμα: η πιο ωραία κοπέλα στο σχολείο έχει -πάντα- φιλο που έχει παπί... Χεχεχε... Από προσωπική εμπειρία σου το λέω, θα δικαιωθείς... Μείνε ήσυχος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Τα μαυρα νυχια,τα κοκκινα μαλια και το βρωμοστομα!:mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 το ψευτικο ενδιαφερον που δειχνουν ορισμενοι-ακομα και μεσα εδω το εχω συναντησει- σε γλυφουν καλα καλα και στην πρωτη ευκαιρια σε δαγκωνουν..και μετα το παιζουν και 8ιγμενοι... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 το ψευτικο ενδιαφερον που δειχνουν ορισμενοι-ακομα και μεσα εδω το εχω συναντησει- σε γλυφουν καλα καλα και στην πρωτη ευκαιρια σε δαγκωνουν..και μετα το παιζουν και 8ιγμενοι... +1000. Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 και λιγα μηδενικα εβαλες...γιαυτο παιδακια ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ!!! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Επίσης μου τη δίνει που οι κοπέλες στην ηλικία μου είναι και ΤΑ ψώνια.Ειδικά οι όμορφες που έχουν κάτι να δείξουν και εντάξει γενικώς είναι καθώς πρέπει πάνε και τα φτιάχτουν με αλήτες,με 2-3 χρόνια μεγαλύτερους,ή με αλήτες της ηλικίας μου,με κάτι γουρούνια τέλως πάντων:pig:! .:mad: Κάποιες άλλες είτε άσχημες είναι και ούτε τις πλησιάζουμε,είτε είναι φροντιστηριο-σπίτι-σχολείο:lol: .Και εμείς οι ούτε φυτά,ούτε άσχημοι ούτε όμορφοι,οι μέτριοι,μένουμε μπακούρια και τριγυρνάμε μόνοι μας τα βράδιαστα μπαράκια.Τι λέτε?Συμφωνείτε? 2-3 χρονια δεν ειναι τιποτα. Οταν τα φτιαχνουν με 20+ χρονια παπουδες τι κανεις; Καμενος.... :( http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες δεν μου αρέσει καθόλου η τσιγκουνιά. Να βγαίνεις και να μη βάζει ο άλλος το χέρι στο πορτοφόλι αλλά να περιμένει απο τον άλλον να κεράσει. Απαπαπα! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Το σκουλαρίκι σε αφαλούς όπου μάλλον διαιτητικοί κορσέδες θα έπρεπε να κρύβουν... Δεν είμαι ρατσιστής με τις αφράτες κοπέλες, τουναντίον θα έλεγα, αλλά δε μπορώ να βλέπω πράγματα σε λάθος θέσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες δεν μου αρέσει καθόλου η τσιγκουνιά. Να βγαίνεις και να μη βάζει ο άλλος το χέρι στο πορτοφόλι αλλά να περιμένει απο τον άλλον να κεράσει. Απαπαπα! :wacko: ναι ναι!! αυτο μου εχει τυχη μια φορα... και επιτητιδες την εκανα με μια κουβεντα μου ψιλορομπα. γιατι ετσι επρεπε να γινει! εκεινη την στιγμη δεν μ'ενοιαξε αν την προσεβαλα ή οχι. αλλα καλυτερα μεγαλη μπουκια να ετρωγε παρα μεγαλη κουβεντα να ελεγε! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Και αυτη η φυλή των τσιγκουνηδων εχει την εξής δικαιολογία: αν είναι άντρες το στυλάκι "ισότητα έχουμε, πλήρωνε", αν είναι γυναίκα "οι άντρες πληρώνουν για όλα". Λες κι ειναι ηλίθιος ο άλλος και δεν μπορεί να καταλαβει πως κινείται ο Σκρουτζ :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ναι ναι!! αυτο μου εχει τυχη μια φορα... και επιτητιδες την εκανα με μια κουβεντα μου ψιλορομπα. γιατι ετσι επρεπε να γινει! εκεινη την στιγμη δεν μ'ενοιαξε αν την προσεβαλα ή οχι. αλλα καλυτερα μεγαλη μπουκια να ετρωγε παρα μεγαλη κουβεντα να ελεγε! Τι της είπες; Τίίί; "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Εμενα παλι με εκνευριζουν πολυ μα παρα πολυ οταν καποιες κοπελες για να κερδισουν τις εντυπωσεις λενε οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις γιατι θελουν να ειναι στο επικεντρο της προσοχης των αλλων... και αν δεν της δωσεις σημασια τοσο ποιο τσιμπουρια και γελοιες γινονται... Οσο για το στυλ μου τη δινουν οσες ντυνονται σαν καρακιτσαρια και το παιζουν και γκομεναρες υπερασπιζονται το οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο!!!! Στους αντρες δεν ανεχομαι να ειναι οι γλυωδεις τυποι που το παιζουν και πολυ Lover και σου λενε οτι μπορεις να φανταστεις για να ανεβουν στα ματια σου και καταφερνουν τελικα να πεφτουν στα ματια σου... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 συμφωνω με την αγγελικη... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr)) Εγώ προσωπικα συμφωνώ απόλυτα με το πρόβλημα που έθεσε ο φίλος νωρίτερα σχετικά με τις κοπέλες μικρής ηλικίας και τις ηλίθιες επιλογές τους... Το εχω βιώσει και εγω. Κλασσικό παράδειγμα: η πιο ωραία κοπέλα στο σχολείο έχει -πάντα- φιλο που έχει παπί... Χεχεχε... Από προσωπική εμπειρία σου το λέω, θα δικαιωθείς... Μείνε ήσυχος... Tι εννοείς?Σε αληταράδες αναφέρεσαι? το ψευτικο ενδιαφερον που δειχνουν ορισμενοι-ακομα και μεσα εδω το εχω συναντησει- σε γλυφουν καλα καλα και στην πρωτη ευκαιρια σε δαγκωνουν..και μετα το παιζουν και 8ιγμενοι... Ναι πράγματι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι,για εδω μέσα δε ξέρω αλλά εκτός ξέρω πολλές τέτοιες που το παίζουν φίλες σου και φ΄΄ιλοι σου και καλά και πίσω απο τη πλάτη σου σε θάβουν κανονικά με φτυάρι:lol: 2-3 χρονια δεν ειναι τιποτα. Οταν τα φτιαχνουν με 20+ χρονια παπουδες τι κανεις; Καμενος.... :( Ε εντάξει και δε φτάσαμε σε εκείνο το σημείο:lol: !Αλλά με αυτή τη λογική εγώ πρέπει να τα φτιάξω με κοριτσάκια του δημοτικού πο δε ξέρουν ακόμα τι έχουν μέσα στο βρακί τους?:lol: Ε πείτε μου? Εμενα παλι με εκνευριζουν πολυ μα παρα πολυ οταν καποιες κοπελες για να κερδισουν τις εντυπωσεις λενε οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις γιατι θελουν να ειναι στο επικεντρο της προσοχης των αλλων... και αν δεν της δωσεις σημασια τοσο ποιο τσιμπουρια και γελοιες γινονται... Οσο για το στυλ μου τη δινουν οσες ντυνονται σαν καρακιτσαρια και το παιζουν και γκομεναρες υπερασπιζονται το οσο λιγοτερα τοσο το καλυτερο!!!! Στους αντρες δεν ανεχομαι να ειναι οι γλυωδεις τυποι που το παιζουν και πολυ Lover και σου λενε οτι μπορεις να φανταστεις για να ανεβουν στα ματια σου και καταφερνουν τελικα να πεφτουν στα ματια σου... Έχω κάποιους γνωστούς του είδους που λες που βγαίνουν με κάτι έξαλα μαλλιά λένε στη καθεμιά που θα βρούν μπροστά τους ότι μ@λακί@ μπορείς να φανταστείς,σαλιαρίζουν με τη καθεμιά και το παίζουν κάποιοι:mad: Και το πιο τρελό είναι ότι στο τέλος αυτοί έχουν πάντα τις καλύτερες:mad: :mad: ! Έχω ένα γνωστό που την έπεφτε σε μια απο τις καλύτερες της ηλικίας μου στη πόλη μου,πολύ καιρό τώρα ,απο το χειμώνα,αυτός της έλεγε ότι μπούρδες μπορείς να φανταστείς,τη φιλούσε χωρίς αυτή να το θέλει,και γενικότερα κολλούσε σε όλες(αλλά μάλλον αυτή του άρεσε περρισοότερο)και το χειρότερο μαντέψτε!?Χθες το βράδυ τους είδα χεράκι χεράκι,μάλλον τα φτιαξαν σκέφτηκα:mad: Αλλά βέβαια αν δε ψαρέψεις πολλή ώρα ψάρια δε πιάνεις!:mad: Σωστός? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 ...Tι εννοείς?Σε αληταράδες αναφέρεσαι?... δεν ειπα κατι τετοιο... πιστευω οτι ημουν αρκετα ακριβης σε οτι ειπα και μαλιστα χωρις υπονοουμενα. γιατι αρπαζεσαι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gael Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Διαβάζω τόσην ώρα παράπονα απο το ένα φύλο για το άλλο... Πρός τι η γκρίνια; Όλοι παραπονιούνται οτι όλη την ώρα ''πέφτουν σε λάθος άτομα'', η ''τραβάνε όλους/ες τους/τις σκάρτους/ες'' .:down: Αυτά είναι δικαιολογίες. Και για να δικαιολογήσω την άποψη μου, θα αναφέρω πως βλέπω εγώ τα πράγματα: Υπάρχει η παροιμία που λέει ''Δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός είσαι''. Νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις ''σχέσεις'' η τις επιλογές που κάνουμε όσον αφορά την επιλογή ερωτικού συντρόφου. Αυτό που συνηθίζω εγώ να λέω σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το εξής: (Στο παράδειγμα θα αναφερθώ στα κορίτσια, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες..) Αν εγώ συνεχώς επιλέγω κοπέλες οι οποίες είναι χαζές, ψώνια και... όλα όσα μπορεί να είναι κάποιος, δεν φταίει κανένας άλλος πέρα απο εμένα... Αν η άλλη (για την οποία μου τρέχουν τα σάλια (λέμε)) είναι ηλ..θι@, δεν φταίει αυτή γιατί είναι ο εαυτός της, αλλά εγώ που πρόσεξα αυτό το ''τίποτα'' επάνω της και μου άρεσε...:chair: Με λίγα λόγια, μην φορτώνουμε σε όλους τους άλλους τα δικά μας λάθη στις επιλογές μας όσον αφορά το αντίθετο φύλο, γιατί έτσι ποτέ δεν θα γίνουμε κάτι καλύτερο ώστε να απαιτούμε το άτομο που είναι δίπλα μας να είναι κάτι καλύτερο απο τα ''σκουπίδια'' που έχει γεμίσει ο τόπος...... ΥΓ. Αν ΕΣΥ δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, γιατί έχεις απαίτηση απο τους άλλους να είναι;;;; Φιλικά GAEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Τέλος πάντων... Ακόμη ένα πράγμα που το έχω δει τελευταία και δε λέει να εξαλειφθεί, είναι στα party που γίνονται σε διάφορα σπίτια γνωστών μου και πιστεύω το έχετε δει κι εσείς. Μαζεύονται οι γυναίκες σε ένα χώρο, και απέναντι οι άντρες, δε γίνεται μετακίνηση πληθυσμών, κι όταν γίνει είναι τόσο μικρή που δε το καταλαβαίνεις! Εμείς οι άντρες κωλώνουμε και οι γυναίκες ακόμη περισσότερο! Τρομερός εγωϊσμός, αλλά καθόλου κοκό... Όπως είχε πει και ο σοφός Πανούσης σ' ένα του τραγούδι γαμ**** γιατί χανόμαστε!!! Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Μου τη δίνει η σνομπαρία και το δήθεν. Το γεγονός ότι κάποιος κάνει ένα βήμα παραπάνω και δεν μπορεί να ασχολείται με "απλούς" ανθρώπους. Επίσης και η εκμετάλλευση που έχει γίνει πολύ της μόδας. Δηλ μπορεί να γίνει κάποιος φίλος σου και ο οποίος να έχει κάποιον άλλο σκοπό, να σε χρησιμοποιήσει για κάτι. Και όσον αφορά τα πιο light μου τη δίνει η πολλή μαγκιά και το γεγονός ότι έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι άνδρα-γυναίκας. "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Z3RatuL συμφωνώ απόλυτα για άλλη μια φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 ...Tι εννοείς?Σε αληταράδες αναφέρεσαι?... δεν ειπα κατι τετοιο... πιστευω οτι ημουν αρκετα ακριβης σε οτι ειπα και μαλιστα χωρις υπονοουμενα. γιατι αρπαζεσαι? Δεν αρπάζομαι,απλά ρώτησα:) Διαβάζω τόσην ώρα παράπονα απο το ένα φύλο για το άλλο... Πρός τι η γκρίνια; Όλοι παραπονιούνται οτι όλη την ώρα ''πέφτουν σε λάθος άτομα'', η ''τραβάνε όλους/ες τους/τις σκάρτους/ες'' .:down: Αυτά είναι δικαιολογίες. Και για να δικαιολογήσω την άποψη μου, θα αναφέρω πως βλέπω εγώ τα πράγματα: Υπάρχει η παροιμία που λέει ''Δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιός είσαι''. Νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις ''σχέσεις'' η τις επιλογές που κάνουμε όσον αφορά την επιλογή ερωτικού συντρόφου. Αυτό που συνηθίζω εγώ να λέω σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το εξής: (Στο παράδειγμα θα αναφερθώ στα κορίτσια, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες..) Αν εγώ συνεχώς επιλέγω κοπέλες οι οποίες είναι χαζές, ψώνια και... όλα όσα μπορεί να είναι κάποιος, δεν φταίει κανένας άλλος πέρα απο εμένα... Αν η άλλη (για την οποία μου τρέχουν τα σάλια (λέμε)) είναι ηλ..θι@, δεν φταίει αυτή γιατί είναι ο εαυτός της, αλλά εγώ που πρόσεξα αυτό το ''τίποτα'' επάνω της και μου άρεσε...:chair: Με λίγα λόγια, μην φορτώνουμε σε όλους τους άλλους τα δικά μας λάθη στις επιλογές μας όσον αφορά το αντίθετο φύλο, γιατί έτσι ποτέ δεν θα γίνουμε κάτι καλύτερο ώστε να απαιτούμε το άτομο που είναι δίπλα μας να είναι κάτι καλύτερο απο τα ''σκουπίδια'' που έχει γεμίσει ο τόπος...... ΥΓ. Αν ΕΣΥ δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, γιατί έχεις απαίτηση απο τους άλλους να είναι;;;; Φιλικά GAEL Ναι σωστός,εντάξει,φταίμε και εμείς,σίγουρα όταν τη πατάμε:) ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 mou ti spaei to uperboliko kifisiwtiko stilaki(malli les k exei mpei sti priza k ntisimo apo panw mexri katw me onomata markas tou mpampa lefta)to trendi klp.. episis to tzin me to xesmen@ kwl@ (mporei na tairiazei sto stilaki alla den goiteuei tin gunaika k olo to swma ths)to xamilokabalo tzin kollito pou fainontai oi mpoutes k to konto mplouzaki me to swsibio na ksexeilizei .. auta gia ginaikes.. gia antres kati moulika me to tzin katw apo to p@uli k to mauro swbr@ko na fainetai k apo panw to fanelaki to kollito pou diagrafontai oi mus k ola auto otan pigainoun se bar k loipa...a k ta xeria stis tsepes gia na mi tous figei.. *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) mou ti spaei to uperboliko kifisiwtiko stilaki(malli les k exei mpei sti priza k ntisimo apo panw mexri katw me onomata markas tou mpampa lefta)to trendi klp.. episis to tzin me to xesmen@ kwl@ (mporei na tairiazei sto stilaki alla den goiteuei tin gunaika k olo to swma ths)to xamilokabalo tzin kollito pou fainontai oi mpoutes k to konto mplouzaki me to swsibio na ksexeilizei .. auta gia ginaikes.. gia antres kati moulika me to tzin katw apo to p@uli k to mauro swbr@ko na fainetai k apo panw to fanelaki to kollito pou diagrafontai oi mus k ola auto otan pigainoun se bar k loipa...a k ta xeria stis tsepes gia na mi tous figei.. +1 από εμένα. Σε βρίσκω απόλυτα σωστό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο greeklish σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rch Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 mou ti spaei to uperboliko kifisiwtiko stilaki(malli les k exei mpei sti priza k ntisimo apo panw mexri katw me onomata markas tou mpampa lefta)to trendi klp.. episis to tzin me to xesmen@ kwl@ (mporei na tairiazei sto stilaki alla den goiteuei tin gunaika k olo to swma ths)to xamilokabalo tzin kollito pou fainontai oi mpoutes k to konto mplouzaki me to swsibio na ksexeilizei .. auta gia ginaikes.. gia antres kati moulika me to tzin katw apo to p@uli @k to mauro swbrko na fainetai k apo panw to fanelaki to kollito pou diagrafontai oi mus k ola auto otan pigainoun se bar k loipa...a k ta xeria stis tsepes gia na mi tous figei.. Emena auto to stylaki me trelainei!!!!! Mhpws eisai k ec ligo uperbolikos...? oi gkomenes etsi ntumenes ta spane. Gt ec dn foras markes dld? Ti ennoeis me ton xesmen0 k0l0 ? Kala gia tous antres +1 k apo mena.Ti gyftia... :ASD One of the things you learn after years of dealing with drug people, is that you can turn your back on a person, but never turn your back on a drug. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts