Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασε pro κι εγώ την πατησα και πήγα να απαντήσω. :lol:

Ελίνα, κι εσυ ξανθιά εισαι σαν εμενα?:D

ω ναι!!!ξανθιά!!

α πλάκα κάνει???τη πάτησα ε?:O μα λέω κι εγώ τι λέει ο τύπος....:lol:

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΜΟΥ τη σπανε οι παντρεμενοι (ορισμενοι να μη τους παρω ολους στο λαιμο μου) που θελουν τη σιγουρια της γυναικας θελουν και τη γκομενα. μια μερα ενας παντρεμενοσ πουφαγε χυλοπιτα απο μενα λει αμα θεσ να μαθεισ τι γκομενα εχω εγω . εχω ενα κοματι εγω.. λες και περιμενε να του πω μπραβο!.΄επεισης μαρεσουν οι αντρες που εκτος απο ερωτα εχουν μαθει να χαριζουν και τα αισθηματα τους στη γυναικα της ζωης τους και μου τη σπανε αυτοι που κοιτανε να περνανε απλα καλα και στη πευτουν οχι επειδη σε θελουν πραγματικα αλλα για να φανε και να περασουν την ωρα τους. γυναικα νανε κιοτι ναναι .αυτο υσχιει και για τις γυναικες μια που εχουμε ξεφυγει τελευταια και μεις!!!!!!!!μου τη σπανε οι γυναικες που πεδευουν τους αντρες και 8ελουν να εχουν εχουν κουκλο να τον κανουν διαφιμιση στη παρεα τους. μου τι σπαει το κερατο και στα 2 φιλα .προτιμω ο αλλος νανε ειλικρινης αν δε γουσταρει μια κατασταση να τελιωση καλυτερα παρα να το παιζει σε διπλο τα ταμπλο. μου τι σπανε οι γυναικες συνιθως που ενω εχουν εναν αντρα κοιτανε συνχρονωσ για να βρυν καλυτερο του αλλα τον θελουν και αυτον για σιγουρια.μου τι σπανε οι γυναικες που το παιζουν γκομενες .

και γενικα πιστευω οι αντρες ειναι πιο αθωοι απο τις γυναικες.οι γυναικες εχουν τη πονηρια και τους προκαλουνε! η αληθεια να λεγεται.

It Feel So Good

Δεν μ'αρέσουν οι Ελληνίδες ξανθιές που βάφουν τις ρίζες τους μαύρες.

Simfono einai xeneroma...

Εμένα και σε γυναίκες και σε αντρες μου τη σπάει η αγένεια. (επίσης και η προσποιητή ευγένεια του στυλ: αγάπη μου, χρυσό μου κλπ μπλιαξ)
"We all have the ability, our choices make the difference ":baby:

εμενα δεν μ'αρεσει σε γυναικα οταν φοραει 5,6,7,10πατα παπουτσια! ξενερωνω αφανταστα!

Never Give Up:!:

Join friend!

εμενα δεν μ'αρεσει σε γυναικα οταν φοραει 5,6,7,10πατα παπουτσια! ξενερωνω αφανταστα!

Αμετανόητο, απερίγραπτο χάλι....:X

Μου την σπάνε γενικά οι απεριποίητες γυναίκες που δεν προσέχουν τον εαυτό τους, χοντρές, άβαφες, με παράταιρα ρούχα, που δεν προσέχουν την λεπτομέρεια όπως τα νύχια, που είναι άπλυτες, άλουστες ή μυρίζουν. Επίσης δεν μου αρέσει σε μια γυναίκα να ρεύεται... Αυτά...
I see stupid people...

Στις γυναίκες μου την δίνουν οι αξύριστες μασχάλες (μπλιαααααχ...) και φυσικά οι απεριποίητες φτέρνες το καλοκαίρι !!!

Μου την σπάνε γενικά οι απεριποίητες γυναίκες που δεν προσέχουν τον εαυτό τους, χοντρές, άβαφες, με παράταιρα ρούχα, που δεν προσέχουν την λεπτομέρεια όπως τα νύχια, που είναι άπλυτες, άλουστες ή μυρίζουν. Επίσης δεν μου αρέσει σε μια γυναίκα να ρεύεται... Αυτά...

Καλά εσύ δεν περιγράφεις γυναίκα. Τον Μαύρο Πητ με φόρεμα περιγράφεις.:lol:

όσοι έχουν άποψη για όλα,χώνουν την μύτη τους παντού(ακόμα και αν δε τους ρώτησε κανένας)

δε μου αρέσει ακόμα το στυλ "σε θάβω πίσω από την πλάτη σου και όταν είσαι μπροστά, σου λέω τα καλύτερα"

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Καλα μην τις αδικουμε κιολας!;) Λιγο-πολυ σημερα οι γυναικες φροντιζουν τον εαυτο τους!:happy: Αυτες που περιγραφεις πού μπορει καποιος να τις συναντησει?:D

Οσο για το αν ειναι αδυνατες ή παχουλες δεν θεωρω οτι ειναι δειγμα περιποιησης!:O

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

e kala aytes tis apaisies gynaikes kaneis den tis sympathei allapisteyw sthn epoxh mas oi ellhnides toulaxiston den einai etsi.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Καλά εσύ δεν περιγράφεις γυναίκα. Τον Μαύρο Πητ με φόρεμα περιγράφεις.:lol:

Οχι βρε... δεν εννοώ μια γυναίκα να έχει ΟΛΑ τα παραπάνω...:lol: Ενα από αυτά αρκεί...;)

I see stupid people...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αληθεια βρε κοριτσια.....τι σας αρεσει σε αυτα τα παπουτσια......????

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Δεν μου αρεσουν οι "alternative" και "interlectual" κοπελες.Δεν μου αρεσουν οι κουμμουνιστριες.Επισης,δεν μου πολυαρεσουν οι κοπελες που ακουν rock μουσικη και περισσοτερο απο ολα,αυτες που ακουν heavy metal.Θεωρω οτι χανουν τελειως την θυληκοτητα τους.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Δεν μου αρεσουν οι κουμμουνιστριες.Επισης,δεν μου πολυαρεσουν οι κοπελες που ακουν περισσοτερο heavy metal.Θεωρω οτι χανουν τελειως την θυληκοτητα τους.

ενω οι νεοδημοκρατισες ειναι πιο συντηριτικες και προσεγμενες! και μετα οι πασοξουδες:p

οσο γι'αυτες που ακουν μεταλ...ενταξει ειναι καπως αυτα τα κοριτσια...αλλα οχι ολα!

Join friend!

Οι μυξοπαρθένες, οι τραβάτε με κι' ας κλαίω και αυτές που παραπονιόυνται για όλους και για όλα.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Δεν μου αρεσουν οι "alternative" και "interlectual" κοπελες.Δεν μου αρεσουν οι κουμμουνιστριες.Επισης,δεν μου πολυαρεσουν οι κοπελες που ακουν rock μουσικη και περισσοτερο απο ολα,αυτες που ακουν heavy metal.Θεωρω οτι χανουν τελειως την θυληκοτητα τους.
& αν η μουσική που ακούνε δεν επηρεάζει την εμφάνιση τους?

Οι interlectual kai intermilano ουτε εμενα μ'αρεσουν. Oi intellectual ομως, μια χαρα ειναι.

Pro μιλαμε με εκανες και πεθανα στα γελια!!!:lol: :p :rotfl: :respect:

Οσο γι΄αυτες που καουν ροκ, πανκροκ, μεταλ κτλ κτλ, εξαρταται απο πολλα παραγματα...Εχω πετυχει παρα πολλες τετοιες που εχουν επιρρεαστει στο ντυσιμο, αλλα παρολα ταυτα ειναι...απιστευτες!:O

Προφανώς τείνεις προς Ν.Δημοκράτισες και Πασόκες που ακουν σκυλάδικα, με εμφανές επιρροές των συγκεκριμένων ασμάτων στο ντύσιμο! Ουουουουου εκπληκτικα εύκολο να τις βρεις. Μια ματια να ρίξεις, φτάνει (αεροπλάνο θα σε κανει :D ).

ξέχασα να αναφέρω..άντρες και γυναίκες που τρώνε τα νυχάκια τους(mario fit:whistle:)

όσους κρίνουν τους άλλους χωρίς πραγματικά να ξέρουν κάτι για αυτούς(από εξωτερική εμφάνιση-είναι χοντρός/αδύνατος άρα κακός άνθρωπος,-κομματικές επιλογές(καλή ώρα λίγα post πιο πάνω-,από σχόλια τρίτwν κτλ κτλ)

όσους φανατίζονται με πολιτικά/αθλητικά

όσους προβάλουν ως δικαιολογία το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο τους,την ηλικία τους,οικογενειακή κατάσταση και γενικότερα ότι ηλίθια δικαιολογία τους έρθει στο κεφάλι

ξέχασα κάτι??

a!ναι! τους ρατσιστές,όσους φέρονται άσχημα σε ζωάκια και τους ψευτοκουλτουριάρηδες

ξέχασα να αναφέρω..άντρες και γυναίκες που τρώνε τα νυχάκια τους(mario fit:whistle:)

όσους κρίνουν τους άλλους χωρίς πραγματικά να ξέρουν κάτι για αυτούς(από εξωτερική εμφάνιση-είναι χοντρός/αδύνατος άρα κακός άνθρωπος,-κομματικές επιλογές(καλή ώρα λίγα post πιο πάνω-,από σχόλια τρίτwν κτλ κτλ)

όσους φανατίζονται με πολιτικά/αθλητικά

όσους προβάλουν ως δικαιολογία το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο τους,την ηλικία τους,οικογενειακή κατάσταση και γενικότερα ότι ηλίθια δικαιολογία τους έρθει στο κεφάλι

ξέχασα κάτι??

a!ναι! τους ρατσιστές,όσους φέρονται άσχημα σε ζωάκια και τους ψευτοκουλτουριάρηδες

ρε βιβη! εσυ δεν θες αντρα? εσυ θες εναν μοναχο! ταπεινο,ευγενη,να μη τρωει τα νυχια του!!

πλακα κανω! ελπιζω τα κομματικα να μη πηγαιναν σε μενα! :p

Join friend!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...