Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κοιτα δεν είναι κακό να είσαι επιλεκτικός. Συγγνώμη αλλά δε θα βγω με όποια να ναι. Δε θα ασχοληθώ αν είναι πλούσια ή άλλη ή αν έχει τζιπάκι, αλλά αν κάτι με χαλάει στη συμπεριφορά της και είναι σημαντικό για μένα, απλά δε θα ξαναβγούμε! Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να είναι θεατρίνος, γιατί και να είναι 1-2 φορές, την τρίτη θα φανεί.

Αν πχ "βρωμαέι" σημαίνει ότι δεν προσέχει τον εαυτό της, πως θα προσέξει εμένα αργότερα?

Πάντα φιλικά

xpuser:)

Βασικά δεν αναφερόμουν σε θέματα καθαριότητας κλπ. τα οποία και εγώ με τη σειρά μου τα θεωρώ αυτονόητα ώς ένα σημείο. (Μη ζητάμε ο άλλος να μυρίζει και γαρύφαλλο όμως.....). Απλά έχουν αναφερθεί θεματα ώς προς το ντύσιμο ή τα θεματα συζήτησης ή κάποια άλλα μικρότερης σημασίας, τα οποία για πρώτο ραντεβού θεωρώ αδιανόητο να τα προσέχει κάποιος. Και αντι να χαρούμε για το άλογο που μας χαρίζουν, εμείς το κοιτάμε στα δόντια!!!

Φίλη μου έχασε την τύχη της (πραγματικά όμως) για τέτοια πράγματα. Νομίζω οτι είναι απλά υποκριτικό από τη μία να ζητάμε να μην μας λένε ψέμματα και να μην μας κοροιδεύουν και από την άλλη να περιμένουμε στα πρώτα ραντεβού το τέλειο ταίρι. Μην ξεχνάτε οτι επικρατεί και μια σχετική αμηχανία οπότε καλό είναι να είμαστε και λιγάκι επιφυλακτικοί με τις κρίσεις μας.:)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ntz πες το ψέματα... Δεν έχεις άδικο, αν και αυτό δεν ισχύει παντού. Αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έτσι είναι.

κοιτα δεν είναι κακό να είσαι επιλεκτικός. Συγγνώμη αλλά δε θα βγω με όποια να ναι. Δε θα ασχοληθώ αν είναι πλούσια ή άλλη ή αν έχει τζιπάκι, αλλά αν κάτι με χαλάει στη συμπεριφορά της και είναι σημαντικό για μένα, απλά δε θα ξαναβγούμε! Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να είναι θεατρίνος, γιατί και να είναι 1-2 φορές, την τρίτη θα φανεί.

Αν πχ "βρωμαέι" σημαίνει ότι δεν προσέχει τον εαυτό της, πως θα προσέξει εμένα αργότερα?

Πάντα φιλικά

xpuser:)

βασικά αν βρωμάει δεν θα κάτσεις να σκεφτείς αν θα σε προσέχει αφου δεν προσέχει τον εαυτό της... θα έχεις ζαλιστεί απο τη βρώμα, θα σκεφτείς όλο αυτό νομίζεις??? και βασικά έχεις απόλυτο δίκιο. αν σε ξενερώσει κάτι απο την αρχή, γιατί να μην το κόψεις?? όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και χειρότερο!

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

Ααα, παρακαλώ πολύ! Lancome Homme, 24HR Comfort Deo Anti-Perspirant Roll-On (Alcohol Free). :up:

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Ααα, παρακαλώ πολύ! Lancome Homme, 24HR Comfort Deo Anti-Perspirant Roll-On (Alcohol Free). :up:

οπότε το πίνεις κιόλας και δε σε γράφουν τα αλκοολόμετρα!:lol: :lol: :lol: :lol:

εμενα δε θα με αρεσε καθολου μια κοπελα που ΔΕΝ μιλαει, δε λαλαει και κουβεντα της βγαζεις με το τσιγκελι. οκ το δεχομαι οτι αυτο μερικες φορες (!!!!) ειναι καλο...(!!!) αλλα μεχρι να φτασεις σε αυτες τις μερικες φορες(!!!) πρεπει να μιλησεις...εκτος κι αν προκειται για one night stand, οποτε και να μη μιλαει καθολου δε με χαλαει καθολου!!!χεχεχε...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

• 2 weeks later...
το (πρωτο) που κοιταω σε μια γυναικα ειναι τα νυχια της δεν μου αρεσουν οι γυναικες με βαμενα νυχια ειδικα ποδιων

αυτο μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις??τι σε νεοχλει δλδ στα βαμενα νυχια...το εχω ξανακουσει γιαυτο...:cool:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

να μην εκτιμά την απόλυτη ειλικρίνεια και διαχείρηση της αλήθειας που δείχνω...

τί είναι προτιμότερο? να σε εμπνέει ό σύντροφος σου μιλώντας σου δίχως φόβο όσο και αν πονάει η αλήθεια ή να κρατάει μυστικά?

Συμφωνώ πως δεν πρέπει να είμαι ανοιχτό βιβλίο γιατί χάνετε το ενδιαφέρον,προτιμώ όμως να είμαι απόλυτα ειλικρινής και να δείχνω την εμπιστοσύνη πρός το πρόσωπο της με αυτόν τον τρόπο.Θέλω να με νιώθει ο άνθρωπος μου πως μπορεί να βασιστεί επάνω μου χωρίς να φοβάται τον ίσκιο της για το τι κάνω και πως το κάνω την κάθε στιγμή.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

να μην εκτιμά την απόλυτη ειλικρίνεια και διαχείρηση της αλήθειας που δείχνω...

τί είναι προτιμότερο? να σε εμπνέει ό σύντροφος σου μιλώντας σου δίχως φόβο όσο και αν πονάει η αλήθεια ή να κρατάει μυστικά?

Συμφωνώ πως δεν πρέπει να είμαι ανοιχτό βιβλίο γιατί χάνετε το ενδιαφέρον,προτιμώ όμως να είμαι απόλυτα ειλικρινής και να δείχνω την εμπιστοσύνη πρός το πρόσωπο της με αυτόν τον τρόπο.Θέλω να με νιώθει ο άνθρωπος μου πως μπορεί να βασιστεί επάνω μου χωρίς να φοβάται τον ίσκιο της για το τι κάνω και πως το κάνω την κάθε στιγμή.

A, ρε Λεωνίδα... Πάλι έγραψες!

αυτο μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις??τι σε νεοχλει δλδ στα βαμενα νυχια...το εχω ξανακουσει γιαυτο...:cool:

δεν εχω πολλα να πω απλα θεωρω οτι υποβιβαζει την ποιοτητα της γυναικας,

ειδικα σε κοκκινο(μπρρρρρρ ανατριχιασα) δεν μου αρεσουν οι πολυ βαμενες γυναικες μου αρεσει κατι σε πιο φυσικο....

Samsung Note II

Σιχαίνομαι τα κόκκινα και μάυρα νύχια.Γενικά σιχαίνομαι τις πολύ βαμμένες γυναίκες.

Συμφωνω απολυτα!

Επεισης δεν μ αρεσει να βαφουν τα νυχια των ποδιων :wacko:

εκτος απο πολλα αλλα ,δεν μου αρεσει η κοιλια στους αντρες!
Α, οχι οχι :p

Η κοιλια στους αντρες ειναι γοητεια και δειχνει καλοπεραση :D

Ενταξει, σε νορμαλ επειπεδα παντα...

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

εγω ξερω οτι τα ακριβα εργαλεια χρειαζονται και καλα στεγαστρα.... :p :p :p

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Και σε μένα δεν αρέσουν τα βαμμένα νύχια. Και το βάψιμο του προσώπου επίσης, κυρίως το έντονο...

Και σε μένα δεν αρέσουν τα βαμμένα νύχια. Και το βάψιμο του προσώπου επίσης, κυρίως το έντονο...

emena me enoxlei mono to entono vapsimo sto prosopo !! to na einai ligo vamenh dn me enoxlei idiaitera !!

εγω ξερω οτι τα ακριβα εργαλεια χρειαζονται και καλα στεγαστρα.... :p :p :p

αυτα ειναι γουστα και εξαρταται απο το πως ειναι ο αλλος στο συνολο του.

εγω αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε 2 αντρες που ειχαν τα ιδια προσοντα

και ο ενας ειχε κοιλια και ο αλλος κοιλιακους ....ε θα διαλεγα τον 2ο.

και δεν θα σκεφτομουν το"στεγαστρο":lol: :lol:

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Egw dn mporw na katalavw giati vafontai afu synithws einai pio oraies xoris!!!

δεν μου αρεσουν οι γυναικες με βαμενα νυχια ειδικα ποδιων

Εμενα παλι μου αρεσει πολυ η γυναικα να εχει βαμμενα νυχια ποδιων, και το προσεχω χειμωνα-καλοκαιρι!;) To βρισκω πολυ sexy!:happy:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Εμενα παλι μου αρεσει πολυ η γυναικα να εχει βαμμενα νυχια ποδιων, και το προσεχω χειμωνα-καλοκαιρι!;) To βρισκω πολυ sexy!:happy:

συμφωνω μαζι σου ειναι πιο sexy οταν ειναι βαμμενες ειδικα μεσα σε κανα punto gt turbo με τη μουσικη να παιζει και να ακουνε και σε αλλους δημους........ δεν παυει να ειναι Λαικια ομως και οι λαικες εμενα δεν μου αρεσουν

Samsung Note II

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...