Jump to content

Τι δεν μας αρέσει καθόλου σε μια γυναίκα/έναν άντρα;

georgekap1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου τη σπανε οι trendαδες οπως επισης οι ψευτοαναρχικοι (μαυρα ρουχα,μουσια,μακρια μαλλια κτλ).Πιστευω στο προσωπικο στυλ!Δε βγηκαμε ολοι απο το ιδιο εργοστασιο!

Ακομα,στις γυναικες μου τη δινει οταν το παιζουν ''εκφυλες'' και την κρισιμη ωρα την κοπανανε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ!! :mad:

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος georgekap1 (24 Νοέ. 2004 , 21:01)

Αληθεια τι ειναι αυτο που βλεπετε σε μια Γυναικα/ Αντρα και σας ενοχλει, σας ξενερωνει, σας κανει εξω φρενων;;...

1)Ενα απο αυτα που με ξενερωνουν α φ α ν τ α σ τ α στις κοπελες, ειναι οταν βρισκομαι σε μια παρεα η στο δρομο και ακουω να λεει η μια στην φιλη αλλη για παραδειγμα: Ελα ρε Μ****α.... τι λες τωρα;...Nαι ρε Μ****α ετσι οπως στα λεω!.... ρε Π****η μου δεν το πιστευω!! Αλλα Ναααα!! στα Α*****α μου!!!..... και αλλα τετοια στολιδια που προσδιδει η μια στην αλλη!!....

Για μενα αυτο ειναι οτι χειροτερο, και ας ειναι η αλλη ξανθια, 1.80 με γαλαζια ματια! Θα ξενερωνα αμεσως και δεν θα γυρνουσα καν να την κοιταξω!

2) Για να μην λεμε μονο για τις γυναικες, κραζω αφανταστα αυτους που οδηγουν με το αριστερο χερι κρεμασμενο εξω απο το παραθυρο,φορανε τα πανακριβα γυαλια τους στο...μετωπο και οχι κανονικα και ας εχει νταλα ηλιο, και η μουσικη δυναμωνει επιτηδες μολις περασουν μπροστα απο καποιο ΙΝ στεκι!!

:lol:

Kai emena ayto akribos den mou aresei stis gynaikes !!! :mad: me eknebrizei poli!!! :mad:

Kai epeisei ayto me ti mousiki merike meriki pernane apo ta sxoleia kai genika molis perasoun terma dinatra h mousiki klp klp

kai to oreo einai otan poio kato yparxi kana mploko xaxa tote mou aresei poli!!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

εχμ.. γκουχου γκουχου... η πλακα παιζει να ειναι λιγακι αναρχοαυτονομιστικη, με στοιχεια αριστοφανικης σατυρας, και λιγακι εκλαικευμενο στομα και attitude? δεν μπορει να εχω ολα τα στραβα πανω μου? κι ας τα απεχθανομαι εξισου.. χεχ!!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Κι εμένα μου τη σπάνε αφάνταστα αυτοι οι τρεντηδες με το καρφάκι μαλλί και τα ρούχα τελευταίας μόδας (μαρκες απο πανω ως κάτω φυσικα!), ενιοτε φοβερα κακόγουστοι στο να συνδυάζουν μεταξύ τους όλες αυτές τις αηδίες που φοράνε, με αποτέλεσμα να μοιάζουν με καρναβάλι του Ρίο... Βέβαια ούτε που το αντιλαμβάνονται και συνεχίζουν να προχωράνε με αυτο το θανατηφόρο (όπως νομίζουν) βλέμμα και με νοοτροπία όλες-σφάζονται-για-πάρτη-μου... Επιπλέον πετάνε καθε τόσο ατάκες που θεωρούν οτι φανερώνουν το φοβερό(και καλά) χιούμορ τους και σου ρχεται να βαρέσεις ενεση!

Επιπλέον αφάνταστα εκνευριστικοι είναι κατι φλώροι (ευδοκιμούν ιδιαίτερα σε σχολες με ψηλή βάση) που έχουν μια εντελώς συγκεχυμενη ιδέα οσον αφορά τι εστι γυναίκα ("Ε κατι με 2 πόδια κ 2 χερια δεν ειναι?") και ούτε ενδιαφέρονται να την κανούν πιο συγκεκριμένη. Εμφανισιάκα έχουν ένα μαλλάκι κοντό, κουρεμένο σε ένα συγκεκριμένο στιλακι με-πηγε-η-μαμα-για-κούρεμα, γυαλιά στύλ πατομπούκαλα και απλανές βλέμμα που θυμίζει γνωστό βοοειδες... Εχούμε στη σχολή μου(ΗΜΜΥ ΑΠΘ) τέτοιους με το κιλό...Μας έχει καταραστεί ο θεός εμας στο ΗΜΜΥ!! Τι αμαρτιές πληρωωωωνωωωωω???

Τελος, φοβερά αηδιαστικο είναι ο άλλος να έχει μπιχλιάρικα νύχια ή να βρωμαει ιδρωτίλα... Μπλιάχ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkal (25 Νοέ. 2004 , 15:29)

Δεν αντέχω τις γυναίκες που βρίζουν. Συμφωνώ με όλους που το προανέφεραν. Δεν γίνεται να είσαι σαν θεα και να μιλάς σαν νταλικιέρης.

....Aυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα να γραψω οταν ειδα τον τιτλο! Ειναι πολυ ασχημο,ειδικα οταν δεν γνωριζεις ακομα καλα μια γυναικα, να την ακους να βριζει και μαλιστα με παθος!

και

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σε όλες τις γυναίκες που διαβάζουν. Διαδώστε το και στις φίλες σας!!!! Αν έχετε από λίγα ως πολλά παραπανίσια κιλά σας παρακαλώ μην φοράτε μπλουζάκια που φαίνεται ο αφαλός. Αυτό το σωσηβιάκι που φαίνεται με σκοτώνει.:cry: :cry: :cry:

:up: (Δεν κατηγορώ τις καμπύλες ίσα, ίσα που μου αρέσουν) :up:

Στο κατω κατω αν δεν εχετε καθρεφτη σπιτι σας, ρωτηστε καποιον να σας το πει! :)

Thanx lefkal, με καλυψες πληρως! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (25 Νοέ. 2004 , 12:22)

Mou th spane atoma pou krazoun atoma katw apo 25 me audi, bmw, klp, kai ton brizoun legontas tou oti zei me ta leutakia tou mpampaka! Kai as einai etsi...kala kanei to paidi! Kai apo thn allh, 3erw arketa atoma pou exoun terastia muala (kai tuxh) kai exoun bgalei arketo xrhma ws ta 25!

Φιλε διαφωνω...οι περιπτωσεις ατομων που στα 25 τους(ή & πιο πριν)εχουν βγαλει πολλα λεφτα με το μοχθο τους ειναι πολυ λιγες...και να σαι σιγουρος οτι αυτοι που βλεπεις με τ'ακριβα αμαξια & το παιζουν μαγκες,τους τρεφει ο μπαμπακας & η μαμακα...αλλιως καποιος που δουλευει σκληρα για να παρει καποτε μια bmw πχ. δεν παει να την μοστραρει στο πρωτο ιν κλαμπακι της πολης για να ψαρεψει χαζογκομενες... :whistle:

@michelle:μηπως υπερβαλλεις λιγακι με τους "φλωρους"?Μπορει τα παιδια να μην εχουν εμπειριες,οντας απο επαρχια ή ερχομενοι απο χρονια που η μονη τους διαδρομη ηταν σχολειο-σπιτι-φροντιστηριο...προσωπικα μ'ενοχλουν πολυ λιγοτερο αυτοι απο τους αλλους που ενω ειναι καραφλωροι το παιζουν εμπειροι & περπατημενοι... ;)

Κατα τα αλλα συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπωθηκαν εδω μεσα,να προσθεσω οτι με αηδιαζουν τα ζευγαρια που βγαινουν εξω λουσαρισμενα & κοιταζουν συνεχεια δεξια & αριστερα για να δουν ποσοι τους κοιταζουν(ειδικα αν ειναι & η κοπελα & τ'αγορι ωραιοι,αστα να πανε :whistle: ).Φτανει πια με τους/τις δηθεν που βγαινουν εξω οχι για να διασκεδασουν αλλα για να τους δουν... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (25 Νοέ. 2004 , 23:36)

....Aυτο ηταν το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα να γραψω οταν ειδα τον τιτλο! Ειναι πολυ ασχημο,ειδικα οταν δεν γνωριζεις ακομα καλα μια γυναικα, να την ακους να βριζει και μαλιστα με παθος!

Στο κατω κατω αν δεν εχετε καθρεφτη σπιτι σας, ρωτηστε καποιον να σας το πει! :)

Thanx lefkal, με καλυψες πληρως! ;)

Auto ennoousa kai egw me oti h new moda me kolita kai xamilokabala me aidiazei....afou oi patses oles kremonte e3w! Auth th moda na thn akolou8oun mono wraies!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (26 Νοέ. 2004 , 00:14)

Φιλε διαφωνω...οι περιπτωσεις ατομων που στα 25 τους(ή & πιο πριν)εχουν βγαλει πολλα λεφτα με το μοχθο τους ειναι πολυ λιγες...και να σαι σιγουρος οτι αυτοι που βλεπεις με τ'ακριβα αμαξια & το παιζουν μαγκες,τους τρεφει ο μπαμπακας & η μαμακα...αλλιως καποιος που δουλευει σκληρα για να παρει καποτε μια bmw πχ. δεν παει να την μοστραρει στο πρωτο ιν κλαμπακι της πολης για να ψαρεψει χαζογκομενες... :whistle:

Dimitri, otan exeis mualo kai tsagano ta bgazeis pera mia xara! De sou lew na to paizoun magkes me to ama3i. Suni8ws magkes me to ama3i to paizoun autoi me saxorala kai ta neon fotakia! Yparxoun atoma (kai milaw gia tous perissoterous filous mou apo 20-25) pou mexri ta 40 tous 8a exoun ginei pamploutoi...kai idi odeuoun pros ta ekei! Exoun spoudasei se panepistimia 1hs klashs se Amerikh, Agglia, Elbetia, Italia, etc... me upotrofies (oxi me lefta tou mpampa), kai meta bgainoun gia douleia kai exoun terastio pleonektima. Kai epipleon oso htan sto panepistimio, ta kalokairia douleuan kai ws praktikh gia na exoun kai empiries, alla kai otan bgoun apo to panepistimio na mporoun eukola (poluuu eukola) na broun douleia, kai malista akribws auth pou 8eloun!

Bebaia, de lew oti uparxoun kai autoi pou zoun me ta lefta tou mpampa kai pane se kala unis epidi o father eskase polla lefta gia na mpei...kai meta pernei thn etairia kai thn kanei sourgelo prin ftasei ta 40! Alla oso mostraroun autoi mostraroun kai oi alloi me ta fiatakia kai ta rallakia! Pio polla seat ibiza, fiat uno, tou '90kati exw dei na paizoun mousikh dunata kai na spiniaroun rodes mprosta se gomenes, klp, klp....para na kanoun tetoia atoma me kalo ama3i! To mono pou kanoun me kalo ama3i einai na to parkaroun konta sth porta tou club, para na to parkaroun makria kai na perpatane mish wra! Kai den einai aparaithtos mono gia mostra...alla kai asfalia!

Alla kata th gnwmh mou polu pio m@l@kes 8ewrw osous ta bazoun me olous ane3eretos mikrous me kalo ama3i....kai idika autous pou ta grantzounane h ta ftinoun ta ama3ia auta, giati mou exei sumbei se emena kai filous! Th zileuete re? As skeftosastan ki eseis sto sxoleio kai sto panepistimio to mellos sas!

Alla uparxei kai to allo..to na exeis kalo ama3i de simainei oti htan akribo!...paradeigma: ena S4 ftiagmeno tou 98 exei pio liga apo ena saxoralo kainourgio edw!

loipon gia na mh polulogw giati ama arxisw de tha teleiwnw den antexw tous trendydes!! me tpt omws kai gunaikes kai antres.eidika oi antres pou pleon einai san gunaikes me auto to stulaki(vlepe Kwn/nos fame story kai Venue).to kako einai oti polloi einai kai wraia paidakia,alla na vlepeis enan antra ntumeno sxedon san esena e se xenerwnei.

ta alla pou de mou aresoun einai na einai xenerwtos(na mhn exei xioumor kai na ta pairnei ola sta sovara),na einai klapsiarhs,vrwmiarhs.

proswpika gia na kanw sxesh prepei o allos na einai entelws sto styl mou kai na tairiazoume.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

Να γίνω ο "συνήγορος του διαβόλου" :p και να το θέσω από μία άλλη οπτική γωνία?

-Το ότι έχει κάνει ανταύγες, δικαίωμα του. Μπορεί να γούσταρε και να τις έκανε που είναι το κακό?! :confused:

-Τα κολλητά τα φοράει και πάλι επειδή πολύ απλά του αρέσουνε. Τι και αν έχει παραπάνω κιλά? Δεν έχει κόμπλεξ με αυτό. Σίγουρα "το θέαμα" δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά δεν είναι πρόβλημα δικό του :blink:

-Το ότι επέλεξε "το κατάλληλο τραπεζάκι" όπως λες, αυτό είναι κάτι που εσύ προσωπικά να το είδες έτσι. Σαν να ήθελε να επιδειχτεί. Μπορεί να ήτανε και τυχαίο.

-Το κινητό οι περισσότεροι το βγάζουμε και το ακουμπάμε στο τραπέζι πάνω. Δε σημαίνει τπτ. Προσωπικά το βγάζω και το χαμηλώνω ώστε να έχω άμεση επαφή αν με πάρει κάποιος τηλ. Όχι να το έχω στις τσέπες, να το ψάχνω ενώ χτυπάει κτλ κτλ.

-Τις τσέπες πολλές φορές τις αδιάζουμε από το παντελόνι π.χ. για να μη μας δυσκολεύουνε όταν καθόμαστε. Δε μου φαίνεται περίεργο.

-Το ότι χαμογέλασε στην σερβιτόρα δε σημαίνει και τπτ. Και εγώ όταν πάω σε ένα μαγαζί σχεδόν πάντα χαμογελάω στον σερβιτόρο/α και αυτό γιατί θέλω να φανώ φιλικός και όχι απαγορευτικός σαν πελάτης.

-Το ότι επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένα άτομα, σχεδόν όλοι το κάνουμε. Μπορεί να γίνει είτε για παιχνίδι, είτε για κουτσομπολιό είτε ακόμα και από περιέργεια!

Σίγουρα υπάρχουνε και τα άτομα που αναφέρεις! Δεν αμφιβάλλω. Απλά καλό θα ήτανε να μην είμαστε προκατειλημμένοι. :!:

Στην τελική, και αυτό που κάνεις εσύ -το ότι σχολιάζεις- (no pun intended! :D ) μπορεί να ενοχλεί κάποιους άλλους.

Όπως το βλέπει κανείς!

Δεν μπορω να γραψω ολα αυτα που με εκνευριζουν στις γυναικες, λοιπον ας αναφερω μερικα που φαινονται εκ' πρωτης οψεως. Και οχι μονο εμφανισιακα...

Πρωτο και πιο σπαστικο μια γυναικα να βριζει...και βλεπω οτι και πολλοι αλλοι συμφωνουν. Οταν ακους δλδ απο μια γυναικα να λεει "στα @@ μου" τι συμπερασμα να βγαλεις.

Μαζι μα το βρισιμο μου την δινει και το καπνισμα στις γυναικες.(αυτο μου την δινει γενικως αλλα ειδικα στις γυναικες..ενα παραπανω :p ). Και το αποκορυφωμα ειναι οταν βλεπεις κοριτσακια γυμνασιου-λυκειου να καπνιζουν για να παριστανουν τις "κυριες" ( ? ) ....

Επισης σε θεμα συμπεριφορας δεν μπορω με τπτ το κλασσικο "-τι εχεις? - τιποτα,τιποτα".

Καθαρα εμφανισιακα μια απο τις ιδιοτροπιες μου ειναι τι θα φορεσει μια γυναικα σε πρωτο prive ραντεβου/συναντηση για καφε/φαγητο/bowling, μπαντμπιγκοτν ή δεν ξερω 'γω τι αλλο. Αν την πρωτη φορα δεν μου αρεσει ετσι οπως εχει ντυθει/φτιαχτει δεν θα μου αρεσει ποτε, πιστεψτε με. :alien: (και μην νομιζει κανεις οτι εχω τρελες απαιτησεις, απλα δεν μπορω καποιες συγκεκριμενες συνηθειες στην ενδυμασια και συνηθως προτιμω κατι απλο...πχ ενα τζην και μια μπλουζα)

Τελος βαζω στη Black list τις γυναικες που μιλανε πολυ... :zepellin: Ειδικα εαν 70% αυτων που θα πουν προκειται για κατορθωματα τους οπως "μου τα ειχε ζητησει ενας κουκλους αλλα δεν τον ηθελα επειδη τον γουσταρε μια καλη μου φιλη" κλπ κλπ εκει ειναι το αποκορυφωμα.

Α, και στα πολυ extreme που δυσκολα σου τυχαινουν αλλα οταν μου εχουν τυχει εμενα μου 'ρχοτανε να χτυπω στο κεφαλι μου στον τοιχο ειναι οταν απο τις πρωτες ερωτησεις μια γυναικας ειναι και το "τι ζωδιο εισαι" κλπ . Δλδ και απο τις πρωτες να μην ειναι δεν μπορω αυτου του ειδους τις γυναικες που πιστευουν σε ζωδια/ματια κλπ κοροιδιες. Και προς θεου μου την σπανε οι τεραστιοι σταυροι κρεμασμενοι στον λαιμο... (για να μην πω και οι μικροι :p )

Ζηταω πολλα; :alien:

Guest stelios nikaia

Πολλοί σύντροφοι-ομοειδεάτες το έχουν αναφέρει , αλλά θέλω κι' εγώ να επισημάνω το θέμα...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Η πιο όμορφη γυναίκα χάνει όλη της την γοητεία , όταν βρίζει σαν νταλικιέρης.

Κόψτε λίγο αυτό το :

Ω, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ και ΣΤ' ΑΡ##ΔΙΑ ΜΟΥ, ΑΝΤΕ ΓΑ##ΣΟΥ, ΡΕ ΜΑ##ΚΑ...

Είναι πολύ ενοχλητικό ακόμα και όταν τα λέμε εμείς, οι άντρες.

Πόσο μάλλον, όταν ακούγονται και από γυναικεία φωνή...

Guest stelios nikaia

Το λέω αυτό , όχι γιατί είμαι κανένας άγιος, αλλά γιατί η ομιλία φανερώνει τη σκέφη και τον χαρακτήρα...

Όποιος/όποια διαφωνεί, περιμένω τα επιχειρήματά του/της...

Οντως είναι άσχημο αισθητικά να βλέπεις/ακούς μια γυναίκα να βρίζει.

Από την άλλη όμως γιατί όταν το κάνουν οι άντρες είναι ok; Εμείς δηλαδή να μην εκτονωθούμε; :confused: :p

(Να προσθέσω πως η υπερβολή και στα 2 φύλα,προσωπικά με απωθεί).

Stephen τυχερέ,οι καλύτερες σου τυχαίνουν :p

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly (26 Νοέ. 2004 , 18:39)

Από την άλλη όμως γιατί όταν το κάνουν οι άντρες είναι ok;

Αλλο εμεις... :confused: :p Ειναι στη φυση μας το μπινελικιον. :D :rolleyes:

Stephen τυχερέ,οι καλύτερες σου τυχαίνουν :p

Lol αν εχεις καμια θρησκα φιλη σου που να διαβαζει εβδομαδιαιως το "αστρα και οραμα" θα εκτιμουσα αν μου εστελνες pm.

:lol: http://members.lycos.co.uk/xspeeder13/worry.gif

Δεν αντέχω τις γυναίκες που βρίζουν. Συμφωνώ με όλους που το προανέφεραν. Δεν γίνεται να είσαι σαν θεα και να μιλάς σαν νταλικιέρης.

και

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ σε όλες τις γυναίκες που διαβάζουν. Διαδώστε το και στις φίλες σας!!!! Αν έχετε από λίγα ως πολλά παραπανίσια κιλά σας παρακαλώ μην φοράτε μπλουζάκια που φαίνεται ο αφαλός. Αυτό το σωσηβιάκι που φαίνεται με σκοτώνει.:cry: :cry: :cry:

άψογος !συμφωνώ !!

Επίσης είναι πολύ αντιαισθητικοί άντρες ή αγόρια με στομαχάκι –έως στομαχαρα να φοράνε κολλητά μπλουζάκια … :angry: :down:

Ακόμη με εκνευρίζει και τότε περνώ κάτι μπλε με άσπρο σακουλές της Ο.Α. όταν βλέπω εύσωμους με body action ρούχα ??δεν πίστευα ότι βγαίνουν και σε τέτοιο μέγεθος

:lol: :innocent:

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Κάτι που μου τη σπάει πολύ ακόμη είναι να φοράνε στρινγ οι παχουλές έως χοντρές ΈΛΕΟΣ !!! επίσης με εκνευρίζουν τα μπαζοβλήματα που το παίζουν γκόμενες ! :stupid: :down:

Τέλος με εκνευρίζουν τα αγόρια που έχουν το παντελόνι τους στο ύψος του γόνατου για να δείχνουν σε όλους του ς υπόλοιπους τα μποξεράκια τους που τις περισσότερες φορές είναι τελείως κακόγουστα … και εμείς φοράμε apple αλλά δε σου το τρίβουμε μες τη μούρη …

:angry: :devil: :devil:

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

σε αυτό με τα μποξεράκια συμφωνώ και εγώ,μου σπάει τα νεύρα εντελώς

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Επιπλέον, ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω οτι μου τη σπάνε αφάντστα κατι θεόμπαζα που όποια γυναίκα βλέπουν παν να τη βγάλουν άσχημη! ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΡΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ??

Ρε παιδια ελεος!!!!!!!!!!

Το πρωι πηγα σε ενα περιπτερο και μια κοπελα διπλα μου γυρω στα 20 φορουσε φορμα A****AS..... κοκκινη μαυρο δερματινο και απο κατω μαυρες μποτες με ριγα στο πλαι!!!! :blink: :blink: ???? κουφαθηκα!!!!!!

Κατι αλλο που δεν μου αρεσει επισεις σε κοπελες ειναι οταν βαζουν 1 τονο αρωμα και μαλιστα οταν κανουν (κακο) συνδιασμο 2-3 αρωματων!........

Δεν λεω πολλα απο τα γυναικεια αρωματα ειναι τελεια και εμενα μου αρεσει η κοπελα να φοραει ενα καλο αρωμα αλλα οταν αδειαζετε βρε κοριτσια το μισο δοχειο.....δεν αντεχουμε να πλησιασουμε στα 2 μετρα.... μας ζαλιζετε κανονικα!!!!

:wacko: :wacko: :wacko:

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (27 Νοέ. 2004 , 01:28)

Επιπλέον, ξέχασα να αναφέρω πιο πάνω οτι μου τη σπάνε αφάντστα κατι θεόμπαζα που όποια γυναίκα βλέπουν παν να τη βγάλουν άσχημη! ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΡΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΕΝΑΡΙΚΟΒΑ??

Συμφωνω μαζι σου απολυτα, και για τα δυο φυλα και εχω να προσθεσω το εξης...

το ζητημα τελικα δεν ειναι τοσο η εμφανιση του καθενα,

γιατι αποτελει προσωπικη επιλογη

και μπραβο σε οσους τολμουν και εχουν το θαρρος της υπαρξης τους οσο κι αν αυτη μπορει να ξενερωνει τους αλλους...

το βασικο πραγμα που απεχθανομαι πληρως ειναι ο δολος που κρυβει μεσα του ο ανθρωπος ,

που ειναι υπερμετρα εγωιστης και παρτακιας,

καθως και η ταση του να επιδεικνυεται κανεις ιδιως μπρος σε ατομα "κατωτερα" του

και να μην αναγνωριζει και να μην σεβεται τπτ!!

Υγ. Απεχθανομαι τους Αθηναιους που ενω ειναι 30+ χρονων μαντραχαλοι δεν γνωριζουν απολυτως καθολου πως να κυκλοφορησουν απο τη μια περιοχη στην αλλη μεσα στην ιδια τους την πολη και πρεπει καθε φορα να ανοιγουν ευλαβως το udriveme και να κανουν υπερεντατικο μαθημα διαβιωσης αμα ξεμεινουν απο βενζινη σε εναν τοπο τοοοοοοοοοσο μακρυνο... και μετα να στο παιζουν και ταξιδιαρες ψυχες και δεν συμαζευεται.. α πα πα... ουτε στον εχθρο μου λεμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...