Alexel Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Με σαγιονάρες στον κινηματογράφο;;; ΕΛΕΟΣ! Και να πεις ήταν τουρίστες... τι να κάνουν τουρίστες στο σινεμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 To na foraei enas andras flip-flops to dexomai mono an exeis kanei pentikiour prwta! Yparxoun kati polu wraies pou einai dermatines (opws kai oi Prada pou edeikse kapoios prin) kai alles! Apo Plastikes tha elege pws oi VonDutch mporoun na thewrithoun OK, alla mono epanalamvanw me pentikiour. Oso gia ta takounia, an kai eimai 1.75 foraw giati moy aresoun. Den exw provlima na perpatisw gia polu wra(merikes fores me kourazoun omws ligaki). Thewrw pws mia gova px me takouni, exei alli xari apo to flat (eidika se orismenes periptwseis). Twra teleutaia gia kathe mera foraw flat sunithws, alla kapou kapou thelw kai to takouni mou....!:):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Για τις προηγούμενες δεν θα έλεγα και εγώ όχι...Πράγματι είναι ωραίες.. Όσο για τα τακούνια λόγω δουλειάς πρώτα και μετά και λόγω ύψους δεν τα φοράω καθημερινά..προτιμώ flat...Αν είναι να πάω κάπου που πρέπει να φορέσω τακούνι κάνω την καρδιά μου πέτρα και τα φοράω αν και μέχρι το τέλος της βραδιάς τα πόδια μου διαμαρτύρονται!! 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Egw ti na sou pw ta exw sunithisei anisyxitika nomizw. vevaia i moda eunoei ta flat fetos, alla to takouni einai all-time-classic. Kathe gunaika prepei na exei papoutsia me takouni opws kai ena mauro forema..:):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentist_GATE7 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Όοοοοοχι. Ακόμα καλύτερο, να το αποτριχώνουν με κερί. Και να διορθώνουν και τα φρύδια. Απίστευτη ξενέρα στον άντρα το τριχωτό στήθος και το τσιγκελωτό φρύδι/χωρίς σχήμα..................:lol: :lol: :lol: ρε δεν είστε καλά... σιγά μη μακιγιαριζόμαστε κιόλας:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ρε δεν είστε καλά... σιγά μη μακιγιαριζόμαστε κιόλας:rolleyes: Μα γιατί?!?Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον θέαμα...Και σίγουρα θα ήταν άξιο γραφής-σχολιασμού+θαψίματος στο thread αυτό... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μου την σπανε κατι γυναικες συνηθως 30+ που εχουν μουρλια με τα σκυλακια τυπου Τερεζουλινη (το παιδι, το παιδι). Κατι μικρα πεκινουα ή ξερω εγω τι αλλο, που ειναι παντελως αχρηστα, μονο για αγκαλιες και κουρεμα. Πετυχαινω μια ξανθια προσφατα με ενα smart και συνοδηγος το σκυλι! Ελεος. Αντρας που της χρειαζεται. http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μου την σπανε κατι γυναικες συνηθως 30+ που εχουν μουρλια με τα σκυλακια τυπου Τερεζουλινη (το παιδι, το παιδι). Κατι μικρα πεκινουα ή ξερω εγω τι αλλο, που ειναι παντελως αχρηστα, μονο για αγκαλιες και κουρεμα. Πετυχαινω μια ξανθια προσφατα με ενα smart και συνοδηγος το σκυλι! Ελεος. Αντρας που της χρειαζεται. Το αν είναι άχρηστο ένα σκυλί θα το κρίνει ο ιδιοκτήτης του και όχι εσύ φίλε μου.... “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μου την σπανε κατι γυναικες συνηθως 30+ που εχουν μουρλια με τα σκυλακια τυπου Τερεζουλινη (το παιδι, το παιδι). Κατι μικρα πεκινουα ή ξερω εγω τι αλλο, που ειναι παντελως αχρηστα, μονο για αγκαλιες και κουρεμα. Πετυχαινω μια ξανθια προσφατα με ενα smart και συνοδηγος το σκυλι! Ελεος. Αντρας που της χρειαζεται. Tι θα πει παντελώς άχρηστα?:confused: :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το αν είναι άχρηστο ένα σκυλί θα το κρίνει ο ιδιοκτήτης του και όχι εσύ φίλε μου.... +1... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Το αν είναι άχρηστο ένα σκυλί θα το κρίνει ο ιδιοκτήτης του και όχι εσύ φίλε μου.... Ναι γιατί ξεσκονίζουν το πάτωμα καθώς περπατάνε. edit: αν περπατάνε ποτέ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ναι γιατί ξεσκονίζουν το πάτωμα καθώς περπατάνε. edit: αν περπατάνε ποτέ Ωραία λογική..Δλδ ένα σκυλί δεν είναι χρήσιμο αν ας πούμε ζυγίζει 10κιλά ή λιγότερο και έχει κάποιους πόντους ύψος και είναι το λεγόμενο του καναπέ-σαλονιού-σπιτιού....Θα το χαρούν οι φιλοζωικές αυτό το τελευταίο... Η ερώτηση αφορά τους άντρες...Σας έχει πει κανείς ότι δεν χρειάζεται να λούζεστε με το after shave σας?!? Έτυχε να είμαι στην ουρά στην τράπεζα σήμερα και 4 ή 5 άτομα πιο πίσω ήταν ένας νεαρός..Μύριζε το άρωμά του σε όλη την τράπεζα..Και για να προλάβω ναι είμαι σίγουρη ότι ήταν το δικό του αφού στην ουρά ήταν 1 παππούς, 2 κυρίες και εγώ... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Λοιπόν, εγώ νευριάζω πολύ όταν ακούω από άντρες , κυριώς αδέσμευτους, σχόλια τύπου ''οι γυναίκες είναι ντίβες, ψωνισμένες, τη σύγχρονη εποχή δεν υπάρχουν σοβαρές γυναίκες, όλες είναι αχάριστες κτλ κτλ'' και αντίστοιχα από κοπέλες ''οι άντρες είναι μαλ@κες, γουρούνια, κοιτούν μόνο την πάρτη τους..''. Οκ, μπορεί να τους πρόδωσε και να μην τους φέρθηκε σωστά κάποια προηγούμενη σχέση τους, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τους βάζουν όλους και όλες στο ίδιο τσουβάλι. Για μένα αυτή η συμπεριφορά δείχνει κόμπλεξ. Επίσης, τη θεωρώ βλακώδη δικαιολογία από τα λεγόμενα ''μπακούρια'' :) Άμα δε μπορείς να σταυρώσεις γκόμενο ή γκόμενα , μην κατηγορείς όλους τους άντρες / τις γυναίκες του κόσμου. Κοίτα τα χάλια σου φίλε/η μου πρώτα. http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Crazygirl sumfwnw apoluta mazi sou. Episis den mporw tis gunaikes pou lene pws den uparxoun antres simera, pws einai oloi..*.....* ktl. Auta einai vlakeies. Egw pisteuw pws oi gunaikes exoun xasei tin thulikotita tous kai oxi oi antres ton andrismo tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Egw pisteuw pws oi gunaikes exoun xasei tin thulikotita tous kai oxi oi antres ton andrismo tous!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και τα δυο εχουν γινει.;) Οπως και να το κανουμε, αντρες να ξυριζουν το στηθος και να βαφονται πριν χρονια δεν συναντουσες συχνα. Τωρα εχει βρωμισει ο τοπος...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Και τα δυο εχουν γινει.;) Οπως και να το κανουμε, αντρες να ξυριζουν το στηθος και να βαφονται πριν χρονια δεν συναντουσες συχνα. Τωρα εχει βρωμισει ο τοπος...:p Glykia mou, egw ton andrismo ton antilambanomai diaforetika. Oso gia to "vafontai", epitrepse mou na sou pw pws vafontai mono autoi gia tous opoious o andrismos einai katara.......! Min trellathoume kiolas. kai emena den mou aresei na ksurizei to stithos ktl, alla xairomai pou peripoiountai ton eauto tous. Gia na kanoun ayta pou kanoun, kapoio logo tha exoun....! Alla epanalamvanw o andrismos den fainetai apo ekei...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Glykia mou, egw ton andrismo ton antilambanomai diaforetika. Oso gia to "vafontai", epitrepse mou na sou pw pws vafontai mono autoi gia tous opoious o andrismos einai katara.......! Min trellathoume kiolas. kai emena den mou aresei na ksurizei to stithos ktl, alla xairomai pou peripoiountai ton eauto tous. Gia na kanoun ayta pou kanoun, kapoio logo tha exoun....! Alla epanalamvanw o andrismos den fainetai apo ekei...:) Οκ και εμενα μ'αρεσει να περιποιουνται τον εαυτο τους αλλα μεχρι ενος οριου. Η χαμενη θηλυκοτητα των γυναικων απο που φαινεται; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μου την σπανε πολυ κατι γυναικες με αγγαλια κατι κοπροσκυλα τυπου πεκινουα, κανις και κατι τετοια μικρα, μαλιαρα, αχρηστα. Το ποστ γράφτηκε 16 Μάι. 2006, 16:28 #321 Μετά από ένα χρόνο έχεις ακόμα τα ίδια παράπονα? :lol: :lol: http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2007 Ο χριστος και η παναγια!! crazygirl με τρελανες. που να θυμαμαι τι εχω γραψει περσι LOL!!! Ακομα με απασχολεί μαλλον. Θεωρειτε double post αυτο; :) Μου την σπανε οι αντρες που επαναλαμβανονται και ειναι πολυ προβλεψιμοι, για πεστο μου :) http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 Τι μου αρέσει/δε μου αρέσει σε μια γυναικα: - Να περιποιείται τον εαυτό της, αλλα να μη βάφεται πολύ. - Να μυρίζει όμορφα, αλλα μονο όταν την πλησιάζεις, όχι από 5 μίλια. -Να μπορεί να σε προκαλέσει, αλλα με ένα βλέμμα, μια ατάκα, ένα χαμόγελο την κατάλληλη στιγμή. Όχι με το να είναι χυδαία και ειδικά μπροστά σε όλο τον κόσμο. - Να έχει χιούμορ! Και να δέχεται το χιούμορ του αλλου, ακόμα και τις φορες που δεν είναι απόλυτα πετυχημένο. - Να μην πηγαίνει κομμωτήριο κάθε εβδομάδα. Όπως και το πολύ βάψιμο, δείχνει ανασφάλεια. - Οι πιο sexy γυναίκες είναι ξύπνιες. Τα βλήτα παραμένουν βλήτα και στο κρεβάτι... Αν πίσω από το βλέμμα της βλέπεις το απέραντο κενό, τότε βραστα Χαράλαμπε, αργά η γρήγορα θα ξενερώσεις, ακόμα κι αν είναι Super Model. (Γρήγορο test: αν η πρώτη της ερώτηση είναι τι ζώδιο είστε, αρχίστε να τρέχετε μακριά όσο είναι καιρός...) - Στα strings λέμε (απερίφραστα) ναι! - στα εσώρουχα που διαφέρουν το πάνω με το κάτω λέμε (απερίφραστα) όχι! Δε συνεχίζουμε για να μην κλειδωθεί το thread :p "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2007 - στα εσώρουχα που διαφέρουν το πάνω με το κάτω λέμε (απερίφραστα) όχι! :confused: :confused: :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 - στα εσώρουχα που διαφέρουν το πάνω με το κάτω λέμε (απερίφραστα) όχι! Συμφωνώ. :down: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 - Στα strings λέμε (απερίφραστα) ναι! - στα εσώρουχα που διαφέρουν το πάνω με το κάτω λέμε (απερίφραστα) όχι! Ενημερωτικά δεν γίνεται πάντα να είναι ίδιο το πάνω με το κάτω και θα σου δώσω ένα παράδειγμα... πχ. φοράει μια κοπέλα μαύρο παντελόνι και άσπρη μπλούζα (ή πουκάμισο)....έστω ότι θα φορέσει άσπρο σουτιέν λόγω του χρώματος της μπλούζας..λίγο δύσκολο να φορέσει άσπρο κυλοτάκι γιατί μπορεί να φανεί από το μαύρο παντελόνι..άρα θα φορέσει μαύρο κυλοτάκι λόγω παντελονιού και λευκό σουτιέν λόγω μπλούζας... και όσο για τα string εε ok δεν γίνεται να φοράνε όλες 24/7 string... :confused: :confused: :confused: Και εγώ το ίδιο :confused: ήμουν όταν το διάβασα αυτό... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ενημερωτικά δεν γίνεται πάντα να είναι ίδιο το πάνω με το κάτω και θα σου δώσω ένα παράδειγμα... πχ. φοράει μια κοπέλα μαύρο παντελόνι και άσπρη μπλούζα (ή πουκάμισο)....έστω ότι θα φορέσει άσπρο σουτιέν λόγω του χρώματος της μπλούζας..λίγο δύσκολο να φορέσει άσπρο κυλοτάκι γιατί μπορεί να φανεί από το μαύρο παντελόνι..άρα θα φορέσει μαύρο κυλοτάκι λόγω παντελονιού και λευκό σουτιέν λόγω μπλούζας... Και εγώ το ίδιο :confused: ήμουν όταν το διάβασα αυτό... +1.:confused: κ στο κατω κατω αν ταιριαζουν χρωματικα το πανω με το κατω τι πειραζει?πρεπει να ειναι πανομοιοτυπα??:worry: (καλυτερα στο χρωμα του δερματος για να μη φαινεται καθολου:p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ενημερωτικά δεν γίνεται πάντα να είναι ίδιο το πάνω με το κάτω και θα σου δώσω ένα παράδειγμα... πχ. φοράει μια κοπέλα μαύρο παντελόνι και άσπρη μπλούζα (ή πουκάμισο)....έστω ότι θα φορέσει άσπρο σουτιέν λόγω του χρώματος της μπλούζας..λίγο δύσκολο να φορέσει άσπρο κυλοτάκι γιατί μπορεί να φανεί από το μαύρο παντελόνι..άρα θα φορέσει μαύρο κυλοτάκι λόγω παντελονιού και λευκό σουτιέν λόγω μπλούζας... και όσο για τα string εε ok δεν γίνεται να φοράνε όλες 24/7 string... Και εγώ το ίδιο :confused: ήμουν όταν το διάβασα αυτό... Vevaia to aspro panw sto aspro fainetai pio polu nomizw! Toulaxiston oses fores to dokimasa itan polu entono. To xrwma toy dermatos einai i kalyteri epilogi toulaxiston gia ta anoixtoxrwma rouxa. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts