ddr2 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Άλλο να μη σ'αρέσει κάτι (που είναι και λογικό και θεμιτό να μην αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα) κι άλλο να το αποκαλείς ηλίθιο,αδερφίστικο or whatever (όχι εσύ συγκεκριμένα :p) απλά αυτό θέλουμε να πούμε:) btw, πιστέψτε με είναι πολυυυυ δυσκολο να στρώσουν αυτά τα μαλλιά, θέλει ώρες ατελείωτες Εντάξει βρε, πάσο:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Όσο για τα jeans, είναι αμερικάνικο προιόν, εκτός αν για σένα αμερικάνικες εφευρέσεις είναι μόνο αυτές που έγιναν από τους Μάγια Ξαναψάξτο Παντως ειναι τρομερη φαση το τι απιστευτα στερεοτυπα υπαρχουν ακομα στην Ελλαδα... Δεν φαντάζεσαι τι στερεότυπα έχουν τα αμερικάνια. Και ποιό είναι το στερεότυπο ακριβώς; Δηλαδή αν ντύνεσαι και βάφεσαι σαν αδερφή και σε λένε αδερφή είναι στερεότυπο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Aπαντησα πιο πανω Νικο.Και πες οτι το στερεοτυπο δεν ηταν ή πιο σωστη "λεξη". Εαν καποιος θελει να λεει καποιον με αναλογο στυλ αδερφη και να τον γιουχαρει δικαιωμα του, αλλα και δικαιωμα μου να το βρισκω λαθος. Εγω το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην ασχοληθω καν απο την στιγμη που δεν μου αρεσει ή μαλλον να πω οτι "Ξες τι;Αυτο το στυλ ντυσιματος,και γενικα αυτο το στυλ το θεωρω "καπως" ή ακομα κι αισχος". Μεχρι εκει ομως.Καποια ορια προσωπικα θελω να τα τηρω.Ακομα και στις αντιδρασεις μου σε κατι που δεν μου αρεσει. Αλλα να αρχισω τα "ααααα!ου!!!!Λουγκρα!!!Φλωρε!!!" κτλ κτλ και να δακτυλοδειχνω, δεν ειναι του χαρακτηρα μου και το θεωρω μαμακια.(οχι οτι το εκανες εσυ). Λαθος μου ή οχι προσωπικα πολυ χειροτερη εντυπωση θα μου δημιουργησει ενας απο τους παραπανω παρα καποιος ντυμενος και βαμμενος οπως ο αλλος στην προηγουμενη σελιδα. Και μιας και ειπαμε για στερεοτυπα. Οι τρανς και οι drgqueens παστονονται τρελα με mαke up και μπογιες.Οχι οι "αδερφες" ΑΚΑ gay. Ξερω πολλα ατομα που ειναι ομοφυλοφιλοι και κανενας τους δεν βαφεται. http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι η ενταξη των παιδιων αυτων απο μικρη ηλικια σε "ομαδες". Γιατι δηλαδη να ανηκουν σε μια κατηγορια στυλ, ντυσιματος, λουκ; Δεν εχει ο καθενας την δικη του προσωπικοτητα και αποψη...;:confused: Προσωπικα ειμαι εναντιον αυτης της "μοδας" οπως και καθε μοδας...Δεν μ'αρεσει να βγαινω εξω και να βλεπω "αδερφακια" μου παντου...Προτιμω να ξεχωριζω μεσω της μοναδικοτητας μου. Αν και δεν νομιζω οτι ξεχωριζουν πλεον αυτα τα παιδια...:p Υ.Γ.:Καλα εννοειται τα περι "αδερφιστικων" κ.τ.λ. ειναι χαζα και ανουσια. :rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ακριβώς γιατί είναι παιδιά. Ειναι απόλυτα λογικές αυτές οι συμπεριφορές σε τέτοιες ηλικίες. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ακριβώς γιατί είναι παιδιά. Ειναι απόλυτα λογικές αυτές οι συμπεριφορές σε τέτοιες ηλικίες. Οταν εγω ημουν 16 δεν θυμαμαι τοσο μαζικη συμμετοχη στα trends...Ευτυχως...:p [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ακριβώς γιατί είναι παιδιά. Ειναι απόλυτα λογικές αυτές οι συμπεριφορές σε τέτοιες ηλικίες. Ολοι μας ειμασταν παιδια αλλα δεν ντυνομασταν ετσι ουτε καναμε τα μαλλια μας ετσι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ε, ούτε κι εγώ τα έκανα, αλλά ο μιμητισμός, το να θες να ξεχωρίζεις κτλ είναι αναμενόμενα φαινόμενα σε αυτές τις ηλικίες. Παιδιά είναι, δικαιολογούνται... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Οταν εγω ημουν 16 δεν θυμαμαι τοσο μαζικη συμμετοχη στα trends...Ευτυχως... Ολοι μας ειμασταν παιδια αλλα δεν ντυνομασταν ετσι ουτε καναμε τα μαλλια μας ετσι! Σαν να ακουω τη συχωρεμενη τη γιαγια μου... Σε καθε εποχη τα ιδια γινονται... Εγω θυμαμαι κατα καιρους χεβιμεταλλαδες, κιουρακια, μπρεικντανσερς (τους οριτζιναλ, δεκαετια 80), πανκια με ψαροκολλα στα μαλλια, λαικιες-μπουζουκοβιες με το μαλλι 20 ποντους απο το ξυσιμο, "κολλεγιοπαιδα" με την στολη (τιμπερλαντ, 501 και πουκαμισο πολο) και πολλα-πολλα ακομη... Αν μαλιστα σας δειξω φωτογραφιες απο το 85 και μετα, θα γελαμε 2 μερες. Η διαφορα ειναι οτι οταν δεν συμμετεχεις σε καποιο απο αυτα τα ρευματα και τα κοιτας απ εξω, σου φαινονται υπερβολικα. Τα δικα σου δεν τα θυμασαι, κι αν τα θυμασαι τα θεωρεις αποδεκτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Σαν να ακουω τη συχωρεμενη τη γιαγια μου... Σε καθε εποχη τα ιδια γινονται... Εγω θυμαμαι κατα καιρους χεβιμεταλλαδες, κιουρακια, μπρεικντανσερς (τους οριτζιναλ, δεκαετια 80), πανκια με ψαροκολλα στα μαλλια, λαικιες-μπουζουκοβιες με το μαλλι 20 ποντους απο το ξυσιμο, "κολλεγιοπαιδα" με την στολη (τιμπερλαντ, 501 και πουκαμισο πολο) και πολλα-πολλα ακομη... Αν μαλιστα σας δειξω φωτογραφιες απο το 85 και μετα, θα γελαμε 2 μερες. Η διαφορα ειναι οτι οταν δεν συμμετεχεις σε καποιο απο αυτα τα ρευματα και τα κοιτας απ εξω, σου φαινονται υπερβολικα. Τα δικα σου δεν τα θυμασαι, κι αν τα θυμασαι τα θεωρεις αποδεκτα. Λες και ειμαι κανας πενηνταρης. 22 χρονων ειμαι δεν εχω μεγαλη διαφορα ηλικιας με τον 16 δεν νομιζω να εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα σε εξι χρονια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Η διαφορα ειναι οτι οταν δεν συμμετεχεις σε καποιο απο αυτα τα ρευματα και τα κοιτας απ εξω, σου φαινονται υπερβολικα. Τα δικα σου δεν τα θυμασαι, κι αν τα θυμασαι τα θεωρεις αποδεκτα. Αγαπητε προσωπικα ουτε τοτε συμμετειχα στα "ρευματα" ουτε ποτε... Μια χαρα θυμαμαι π.χ. τα αγορακια που πριν 5 χρονια λυσσαγαν και καναν τα μαλλια τους καρφακια γιατι ετσι ηταν η μοδα τοτε αλλα μια χαρα το κατεκρινα και τοτε, αν και δεν ηταν τοσο διαδεδομενο(τουλαχιστον οσο εβλεπα εγω) ουτε τοσο "χτυπητο" στο ματι οπως το σημερινο τρεντ με το γλυδιασμενο μαλλι. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ωραία, εσύ ήσουν πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη από τα υπόλοιπα παιδιά. Άλλοι δεν είναι, πράγμα το οποίο δεν είναι κατακριτέο όταν μιλάμε για τέτοιες ηλικίες. Και το να κατακρίνεις έτσι αυτές τις συμπεριφορές, πάλι κάπου κατατάσσεσαι (και η συνεχόμενη, υπερβολική αντίδραση στη μόδα ...μόδα θεωρείται πολλές φορές). [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ωραία, εσύ ήσουν πιο ώριμη και πιο συνειδητοποιημένη από τα υπόλοιπα παιδιά. Άλλοι δεν είναι, πράγμα το οποίο δεν είναι κατακριτέο όταν μιλάμε για τέτοιες ηλικίες. Και το να κατακρίνεις έτσι αυτές τις συμπεριφορές, πάλι κάπου κατατάσσεσαι (και η συνεχόμενη, υπερβολική αντίδραση στη μόδα ...μόδα θεωρείται πολλές φορές). Απλα δεν μου αρεσει να μπαινω σε καλουπια μοδας και συμπεριφορων... Αν αυτο ειναι αντιδραση απο μοδα ε τοτε τι να πω. Και εξαλλου μιλαμε για ηλικιες 16-17 οχι για 10χρονα. Τελος, σε αυτο το τοπικ λεμε τι δεν μας αρεσει σε εναν αντρα ή μια γυναικα, αυτο κανω λοιπον. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ειδικά με την τελευταία κουβέντα της sofi-k, συμφωνώ απόλυτα. Γιατί πρέπει να το "κουράζουμε" τόσο πολύ το θέμα; Δεν μπορούμε να γράφουμε απλά την γνώμη μας, χωρίς να πρέπει μετά να απολογούμαστε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Για παράδειγμα, (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και από κάποιον άλλο) εμένα δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που καπνίζουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εμενα αυτο που με ενοχλει ειναι η ενταξη των παιδιων αυτων απο μικρη ηλικια σε "ομαδες". Γιατι δηλαδη να ανηκουν σε μια κατηγορια στυλ, ντυσιματος, λουκ; Δεν εχει ο καθενας την δικη του προσωπικοτητα και αποψη...;:confused: Προσωπικα ειμαι εναντιον αυτης της "μοδας" οπως και καθε μοδας...Δεν μ'αρεσει να βγαινω εξω και να βλεπω "αδερφακια" μου παντου...Προτιμω να ξεχωριζω μεσω της μοναδικοτητας μου. Αν και δεν νομιζω οτι ξεχωριζουν πλεον αυτα τα παιδια...:p Υ.Γ.:Καλα εννοειται τα περι "αδερφιστικων" κ.τ.λ. ειναι χαζα και ανουσια. :rolleyes: Πεσταααααααααααα αυτό ακριβώς με ενοχλεί και μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Όλοι ακολουθούν ενα συγκεκριμένο τρέντ και είναι όλοι ίδιοι ελεος :lol: Και εμείς ήμασταν 15-16 και δεν πάνε πολλά χρόνια απο τότε αλλα δεν το κάναμε κ έτσι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Απλα δεν μου αρεσει να μπαινω σε καλουπια μοδας και συμπεριφορων... Αν αυτο ειναι αντιδραση απο μοδα ε τοτε τι να πω. Και εξαλλου μιλαμε για ηλικιες 16-17 οχι για 10χρονα. Τελος, σε αυτο το τοπικ λεμε τι δεν μας αρεσει σε εναν αντρα ή μια γυναικα, αυτο κανω λοιπον. 1. Δεν είπα οτι έκανες κάτι άλλο. 2. Διάλογο κάνουμε. Δε σε υποχρέωσε κανείς να μου απαντήσεις ούτε να απολογηθείς. Αυτό έλειπε να μη μπορούμε να γράψουμε και μια αντίθετη γνώμη εδώ μέσα :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 1. Δεν είπα οτι έκανες κάτι άλλο. 2. Διάλογο κάνουμε. Δε σε υποχρέωσε κανείς να μου απαντήσεις ούτε να απολογηθείς. Αυτό έλειπε να μη μπορούμε να γράψουμε και μια αντίθετη γνώμη εδώ μέσα :wacko: Μα δεν γραφτηκαν απλως αντιθετες αποψεις. Σιγα, δημοκρατια εχουμε.:) Εδω μας λενε οτι εχουμε τις αποψεις της συγχωρεμενης της γιαγιας επειδη δεν μας αρεσουν τα της μοδος(της συγκεκριμενης εστω).:rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εγώ γιατί δεν μπορώ να το πετύχω αυτό το χτένισμα με τίποτα και μπορεί αυτό το αγοράκι??? :mad: δεν εχεις ταλεντο φαινεται:p :rolleyes: μην στεναχωριεσαι...ουτε εγω νομιζω πως μπορω παντως πολλα παιδια απο το σχολειο μου ετσι τα εχουν τα μαλλια τους.....:) :) και μιλαω ΜΟΝΟ για τα μαλλια και ΟΧΙ για τις σκιες και το makeup!!!!!εεε φαντασου να ηταν και με τις σκιες...παλια στα σχολεια μοιραζαν διαφημιστικα τετραδια απο φροντιστηρια..τωρα τι μοιραζουν?σκιες της seventeen? Εμενα δεν με πειραζει αυτου του ειδους το "χτενισμα" και ουτε με ξενιζει παρολαυτα δεν μου αρεσει. Και θελω να κανω μια πολυ σημαντικη ερωτηση....με αυτο το μαλλι τα νεα παιδια αρεσουν στις κοπελες? Εχει περαση???:p :pοοοοοοοπς!!καποιος αρχιζει να το σκεφτεται!!!:shifty: btw, πιστέψτε με είναι πολυυυυ δυσκολο να στρώσουν αυτά τα μαλλιά, θέλει ώρες ατελείωτεςτο εχεις δοκιμασει και μιλαε εκ πειρας ή ακουσες/σου ειπαν/υποθετεις?:p Ε, ούτε κι εγώ τα έκανα, αλλά ο μιμητισμός, το να θες να ξεχωρίζεις κτλ είναι αναμενόμενα φαινόμενα σε αυτές τις ηλικίες. Παιδιά είναι, δικαιολογούνται... τα παιδια οκ δικαιολογουνται..εσυ αν ο γιος σου αυριο μεθαυριο σου σκασει μυτη με μαλλακι με 2 κιλα τζελ/αφρο/λακ και σκια στο ματι θα το δεις ως "νορμαλ αντιδραση"? Για παράδειγμα, (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και από κάποιον άλλο) εμένα δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που καπνίζουν!μαζι σου! :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 τα παιδια οκ δικαιολογουνται..εσυ αν ο γιος σου αυριο μεθαυριο σου σκασει μυτη με μαλλακι με 2 κιλα τζελ/αφρο/λακ και σκια στο ματι θα το δεις ως "νορμαλ αντιδραση"? Εγω θα ζητουσα την επαναφορα του νομου περι τεντυμποισμου και θα τον περναγα απο φαλαγγα...:blink: Ρε παιδια ειμαι ο μονος που δεν μου αρεσει αυτη η απενοχοποιηση και η απομυθοποιηση για ολα οσα συμβαινουν?Μιλαμε για τραγικη κατασταση,πλεον δεν υπαρχουν ορια,ολα καλα ειναι αρκει να εκφραζεται ελευθερα το παιδι,ας γινει περιθωριακο,δεν πειραζει ε? Δεν μιλω μονο για τους EMO γενικα,αναφερομαι σε ολα. Ε λοιπον εμενα αυο δεν μου αρεσει καθολου στους σημερινους αντρες και γυναικες,τα ισοπεδωνουν ολα και χανουν το μπουσουλα. Οι πιτσιρικαδες εχουν γινει χειροτερα απο τις φιλεναδες τους σε εμφανιση,τα κοριτσακια ξεπεταγονται απο μικρα και μιλανε σαν ναυτεργατες του σκαραμανγκα,πλακωνονται ολα στη φουμα και στο ποτο απο τα 15,οι μεγαλυτερες γυναικες ειναι πλεον γυναικες καρριερας και δεν θα βαλουν κανεναν "μαλακα" πανω απο το κεφαλι τους:ρ Οι μπακουροι πανε κ ερχονται γιατι η μλκια παει συννεφο... Ζουμε στη φαση που ο κοσμος περισσοτερο μιλαει για το σεξ παρα το κανει.Τραγικο δεν ειναι? http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 οχι δεν εισαι ο μονος... απλα τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως παρουσιαζονται. το να λες "το παιδι φταιει" ειναι η ευκολη λυση αν το κοριτσακι συμπεριφερεται σαν το τελευταιο τσουλακι,και το αγορακι σαν ενα κραμα γ@μια της γειτονιας με εμφανιση ζωζως σαπουντζακη ποιος φταιει πραγματικα? ποιος τους επιτρεπει αν κυκλοφορουν και αν συμπεριοφερονται ετσι?ποιος τους εμαθε κατ αρχην να φερονται ετσι? και αν καποιος τους το επιτρεπει γτ δεν υπαρχει κανεις να τους μιλησει? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μα για αυτο το λογο λεω οτι εχει γινει πληρης απενοχοποηση οποιασδηποτε συμπεριφορας,φυσικα δεν αναφερομουν στα παιδια,αλλα σε αυτους που βρισκονται στο κοντινο τους περιβαλλον και τα "καθοδηγουν" στην ζωη τους - που πιστευω πως περιλαμβανει μεγαλυτερη μεριδα υπευθυνων απο τους γονεις και μονον. [τα παιδια αλλωστε λαμβανουν ερεθισματα και απο γλοιωδη προτυπα πολλες φορες τα οποια γνωριζουν απο το περιβαλλον στο οποιο ζουν,αλλωστε δεν ειναι τυχαιο πως στην συγκεκριμενη περιπτωση -του EMO look- ειναι πολυ πιο πιθανο να συναντησεις παιδια με αυτη την εμφανιση σε συγκεκριμενες περιοχες της πολης] http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μα για αυτο το λογο λεω οτι εχει γινει πληρης απενοχοποηση οποιασδηποτε συμπεριφορας,φυσικα δεν αναφερομουν στα παιδια,αλλα σε αυτους που βρισκονται στο κοντινο τους περιβαλλον και τα "καθοδηγουν" στην ζωη τους - που πιστευω πως περιλαμβανει μεγαλυτερη μεριδα υπευθυνων απο τους γονεις και μονον. [τα παιδια αλλωστε λαμβανουν ερεθισματα και απο γλοιωδη προτυπα πολλες φορες τα οποια γνωριζουν απο το περιβαλλον στο οποιο ζουν,αλλωστε δεν ειναι τυχαιο πως στην συγκεκριμενη περιπτωση -του EMO look- ειναι πολυ πιο πιθανο να συναντησεις παιδια με αυτη την εμφανιση σε συγκεκριμενες περιοχες της πολης] To τελευταίο που λες είναι αλήθεια. π.χ. Παγκράτι ΣΠΑΝΙΑ συναντάς emo. Αντίθετα, Μαρούσι-Κηφισιά-Πεύκη-Εκάλη... ανθίζουν κάτι τέτοια μπουμπούκια. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Για παράδειγμα, (δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και από κάποιον άλλο) εμένα δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που καπνίζουν! Kαι μένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 ...αν το κοριτσακι συμπεριφερεται σαν το τελευταιο τσουλακι... Γι αυτο ακριβως το λογο χωρισα πριν μια βδομαδα με την πρωην μου γιατι μου την εσπαζε που μιλουσε σαν το Μπαμπη το σουγια και που φαινοταν καπως "ευκολη" προς τα εξω. My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts