Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με της 17ς το κινητο αρκετες φορες χανει τη συνδεση με το wifi(χωρις να γινεται disconnected) και ξανασυνδεεται μετα απο κανενα λεπτο . Δεν ειχα παρομοιο θεμα με τις android 5 rom . Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?

Με της 17ς το κινητο αρκετες φορες χανει τη συνδεση με το wifi(χωρις να γινεται disconnected) και ξανασυνδεεται μετα απο κανενα λεπτο . Δεν ειχα παρομοιο θεμα με τις android 5 rom . Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?

Εγω δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Ίσα ίσα όταν γυρίζω σπίτι συνδέεται από έξω και έρχονται οι ειδοποιήσεις πριν καν ανοίξω την πόρτα για να μπω μέσα. Ούτε αποσυνδεσεις, τίποτα

Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω κανει την εγκασταση του twrp ξανα , απλα θελω να συνδεσω το κινητο στο πισι για μεταφορα αρχειων κλπ . Εγιναν corrupted μαλλον οι drivers γιατι δεν διαβαζει το κινητο σε mtp ουτε με debuggin on ουτε οff

Κι εμένα το ίδιο κάνει...σε άλλον υπολογιστή όμως που δοκιμασα δεν μου το κάνει

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έβαλα τη ρομ 15ς r3 ή εφαρμογή μουσική δεν μου βγάζει πλέον το κουμπί για να κατεβασω τραγούδια ούτε στην αναζήτηση μου βρισκει πλέον τραγούδια από νετ με άλμπουμ από τραγουδιστές κλπ... υπάρχει ή εφαρμογή letvplayer να μου πει κανείς να την κατεβασω?από ότι είδα έχω το letvplayerlite...

Ρε σεις δεν μου παιζουν τα βιντεο στην στοκ 17. Παταω πανω στο αρχειο και βγαζει πανω cant play video. Ειτε αυτα που βγαζω απο την καμερα ειτε αυτα που μου στελνουν.

Να κατεβασω καποιο player?

Ρε σεις δεν μου παιζουν τα βιντεο στην στοκ 17. Παταω πανω στο αρχειο και βγαζει πανω cant play video. Ειτε αυτα που βγαζω απο την καμερα ειτε αυτα που μου στελνουν.

Να κατεβασω καποιο player?

περίεργο αυτο. εγω εχω σβησει τον στοκ player και βλεπω τα βιντεο απ την εφαρμογη των φωτογραφιων που κατεβασα το quickpic και ολα καλα. επισης εχω σβησει την εφαρμογη gallery του τηλ γιατι επιανε 35 mb και δουλευε και στο υποβαθρο τρωγωντας μνημη. παλια οταν εσβηνα την εφαρμογη gallery δεν δουλευε η καμερα τωρα ομως οχι. ξερω γω τωρα για δοκιμασε με την εφαρμογη αυτη και βλεπεις..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω εχω την lite του dilnix και παρολο που ειναι μικρη εσβησα και γω διαφορα και εγινε μινι!

Κατεβασα το vlc αλλα δεν παιζει ουτε με αυτο

κατι αλλο εχεις πειραξει τοτε σκεψου τι.με mx player δοκιμασε μια και με αυτο που σου ειπα το quickpic και πες μου

απο τις εφαρμογες που ειχα σβησει θυμαμαι μια δεν ηταν στην φωτο με τις ενδεδειγμενες. Λεγοταν player, αλλα δεν θα επρεπε να παιζουν με αλλο app αν οντως ηταν αυτο το θεμα?

κατεβασα και τις 2 εφαρμογες, δεν παιζει ουτε με το mx player

Edited by ZAMPON7

απο τις εφαρμογες που ειχα σβησει θυμαμαι μια δεν ηταν στην φωτο με τις ενδεδειγμενες. Λεγοταν player, αλλα δεν θα επρεπε να παιζουν με αλλο app αν οντως ηταν αυτο το θεμα?

κατεβασα και τις 2 εφαρμογες, δεν παιζει ουτε με το mx player

και γω τον εχω σβησει τον player αλλα παιζουν. στις εφαρμογες που λεει default apps ρυθμισε το να παιζει με τον player που εχεις κατεβασει γιατι μπορει να εχει κρατησει τον παλιο της μαμας

Πηγα στο default apps, ηταν ηδη επελεγμενο το mx player, παω να παιξω βιντεο και ως δια μαγειας παιζει κανονικα.:blink:

Τεσπα, ευχαριστω φιλε, ειδικα για το quickpic φαινεται πολυ καλυτερο απο το gallery:cool:

Πηγα στο default apps, ηταν ηδη επελεγμενο το mx player, παω να παιξω βιντεο και ως δια μαγειας παιζει κανονικα.:blink:

Τεσπα, ευχαριστω φιλε, ειδικα για το quickpic φαινεται πολυ καλυτερο απο το gallery:cool:

ειναι πολυ καλο και μικρο και πατωντας παρατεταμενα πανω σε ενα φακελο εχει την επιλογη αποκρυψη να μην εμφανιζεται αυτος ο φακελος οταν ανοιγεις την εφαρμογή και πατας πανω δεξια ατις επιλογες και εχει εμφανιση κρυφων και τοτε τον εμφανιζει.τα βιντεο δεν στα παιζει με αυτη την εφαρμογη?

Α ωραια, χρησιμο το τιπ για την αποκρυψη φακελων!

Ναι παιζει κανονικα βιντεο και με mx player και με quickpic τωρα

Μπορεί κάποιος να μου πει,ποια rom έχει στη συσκευή του και σε τι ποσοστό(στο περίπου) είναι τα Ελληνικά στο μενού?

Α ωραια, χρησιμο το τιπ για την αποκρυψη φακελων!

Ναι παιζει κανονικα βιντεο και με mx player και με quickpic τωρα

ε σβηστον mx μη σου πιανει χωρο αν θες και πηγαινε βαλε default τον quickpic και κομπλε!το προβλημα ηταν αυτο μαλλον δεν τον ειχες βαλει default. επισης ορισε και τις υπολοιπες εφαρμογες σου εκει για να μην ξανα εχςις προβλημα

Edited by alemao222

Μπορεί κάποιος να μου πει,ποια rom έχει στη συσκευή του και σε τι ποσοστό(στο περίπου) είναι τα Ελληνικά στο μενού?

η 11ς η 13ς του Ιταλού ειναι κομπλε αλλα ειναι lolipop δεν ειναι marshmallow

η 11ς η 13ς του Ιταλού ειναι κομπλε αλλα ειναι lolipop δεν ειναι marshmallow

Φίλε μου το βασικό που με ενδιαφέρει είναι,να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα Ελληνικά στο μενού και να μην έχει θέματα!

Φίλε μου το βασικό που με ενδιαφέρει είναι,να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα Ελληνικά στο μενού και να μην έχει θέματα!

με αυτες εισαι κομπλε τοτε εγω θα προτεινα την 11ς γιατι η 13 τρωει λιιγο παραπανω μπαταρια κατα τα αλλα σχεδον ιδιες ειναι

με αυτες εισαι κομπλε τοτε εγω θα προτεινα την 11ς γιατι η 13 τρωει λιιγο παραπανω μπαταρια κατα τα αλλα σχεδον ιδιες ειναι

Η 11S δηλαδή δεν έχει θέματα και λειτουργούν όλα στη συσκευή κανονικά?

Επίσης το μενού είναι όλο(ή σχεδόν) Ελληνικό?

Η 11S δηλαδή δεν έχει θέματα και λειτουργούν όλα στη συσκευή κανονικά?

Επίσης το μενού είναι όλο(ή σχεδόν) Ελληνικό?

ολοκληρο το μενου ελληνικό και λειτουργει μπαμ!την ειχα πολυ καιρο και ημουν πολυ ευχαριστημένος!

Edited by alemao222

ολοκληρο το μενου ελληνικό και λειτουργει μπαμ!την ειχα πολυ καιρο και ημουν πολυ ευχαριστημένος!

Αυτή θα βάλω,

να'σαι καλά φίλε μου,σε ευχαριστώ πολύ!:bow:

[/color]Εγώ έβαλα τη ρομ 15ς r3 ή εφαρμογή μουσική δεν μου βγάζει πλέον το κουμπί για να κατεβασω τραγούδια ούτε στην αναζήτηση μου βρισκει πλέον τραγούδια από νετ με άλμπουμ από τραγουδιστές κλπ... υπάρχει ή εφαρμογή letvplayer να μου πει κανείς να την κατεβασω?από ότι είδα έχω το letvplayerlite...

Σας παρακαλώ μπορεί να βοηθήσει κάποιος;..τι να κάνω; Αν βάλω άλλη ρομ λέτε να γίνει; Μη το κάνω τζάμπα.

γεια σας

εδω και δυο ημερες εχω ενα πρόβλημα με το κινητο μου . Τελειώνει η μπαταρία πολυ γρηγορα χωρις να κανω τιποτα.

η ενδειξη στο status της μπαταριας λεει

Λειτουργικο συστημα Android 58%

οθονη 15%

ΣΥστημα Android 12%

γιατι το πρωτο εχει τοση καταναλωση

εχω την 11s του Ιταλού

οποιοςγνωρίζει ας απαντησει