Baniko Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ενώ έχω "κλειστές" όλες τις εφαρμογές, υπάρχει μια κινηση δεδομένων. Έχει κάποιος καμια ιδέα, πώς μπορώ να δω ποιά εφαρμογή χρησιμοποιει το internet; Είμαι με stock 17s. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Ενώ έχω "κλειστές" όλες τις εφαρμογές, υπάρχει μια κινηση δεδομένων. Έχει κάποιος καμια ιδέα, πώς μπορώ να δω ποιά εφαρμογή χρησιμοποιει το internet; Είμαι με stock 17s. Χωρίς να είμαι σίγουρος δοκίμασε το network traffic από playstore Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Εγω που εχω την 11s πως κανω τη μεταβαση στη 17s? συμφωνα με τον οδηγο που ειχε ποσταρει καποιος μερικες σελιδες πισω? σιγουρα εχω αλλη βερσιον twrp αλλα δεν θυμαμαι νουμερο ακριβως. που το τσεκαρω? edit: εχω την 2,8,7,0 γιατι απο οτι θυμαμαι με την επομενη δεν εμπαινε σε ρικαβερι το κινητο καμια βοηθεια να ξεφορτωθω την 11s? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 καμια βοηθεια να ξεφορτωθω την 11s? :ninja: Ποια 17ς θέλεις να βάλεις γιατί κυκλοφορούν διάφορες... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Tι ερωτηση ειναι αυτη? Φυσικα την καλυτερη!:D (κατεβασα την 17σ στοκ που ανεβασε ενας φιλος πιο πανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Tι ερωτηση ειναι αυτη? Φυσικα την καλυτερη!:D (κατεβασα την 17σ στοκ που ανεβασε ενας φιλος πιο πανω) Μπες εδώ και δες οδηγίες. Καλύτερα clean install http://www.letv.re/topic/1153-stock-eui-58-android-60/?page=1 Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Μια ROM,δοκιμασμένη,με τα λιγότερα προβλήματα και η πιο εξελληνισμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Καλησπέρα. Έχω την 17s stock με παγωμένες τις κινέζικες εφαρμογές. Όλα καλά. Το μονο πρόβλημα που έχω είναι όταν δημιουργώ ένα νεο event στο google calendar, μετά από κάποια ωρα έχω 2 ίδια event και γενικότερα πολλαπλασιάζονται από μόνα τους... Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Tι ερωτηση ειναι αυτη? Φυσικα την καλυτερη!:D (κατεβασα την 17σ στοκ που ανεβασε ενας φιλος πιο πανω) Σβήσε μηνύματα, λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να λάβεις αλλά εδω Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 ναι τωρα μου ηρθε μεηλ για να σβησω, θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Μια ROM,δοκιμασμένη,με τα λιγότερα προβλήματα και η πιο εξελληνισμένη? Κάποιος...Κανείς?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 H stock καλη φαινεται αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Δεν μου ερχεται καμια ειδοποιηση απο viber, typeapp(mail), whatsapp,skype. Εχω παει στο notification manager και εχω ενεργοποιησει ολες τις παραμετρους στις συγκεκριμενες εφαρμογες, εχω κλικαρει και το αστερακι για important notice αλλα τιποτα. Το εχει παθει κανεις αλλος? Κατα τα αλλα το κινητο φαινεται πιο γρηγορο και η μπαταρια καλυτερη(απο την 11ς που ειχα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 H stock καλη φαινεται αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα. Δεν μου ερχεται καμια ειδοποιηση απο viber, typeapp(mail), whatsapp,skype. Εχω παει στο notification manager και εχω ενεργοποιησει ολες τις παραμετρους στις συγκεκριμενες εφαρμογες, εχω κλικαρει και το αστερακι για important notice αλλα τιποτα. Το εχει παθει κανεις αλλος? Κατα τα αλλα το κινητο φαινεται πιο γρηγορο και η μπαταρια καλυτερη(απο την 11ς που ειχα) Δεν ξερω αν υπαρχει και στις android 6 rom αλλα δοκιμασε να πας στο super manager ->power saving managmenet ->advnaced power saving ->3η επιλογη αν ειναι κινεζικα ή αυτο που βρισκεται πάνω απο το align wakeup . Εκει επιλεγεις ποιες εφαρμογες θες να τρεχουν στο background χωρις να τις σταματαει το λειτουργικο και συνεπως να μην ερχονται ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Nαι το εχω κανει και αυτο αλλα τιποτα. Η 11 δεν εκανε τετοια νερα, μονο κατι 5ς,6ς,8ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Η 17ς stock εχει play store κλπ ? Επισης υπαρχει καποια φωτο απο τις κινιζιες που μπορουν να διαγραφτουν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Η 17ς stock εχει play store κλπ ? Επισης υπαρχει καποια φωτο απο τις κινιζιες που μπορουν να διαγραφτουν ? Όχι το περνάς μετά. Υπάρχει φώτο για να διαγράψεις τις κινεζιες Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ευχαριστω ! Μετα την εγκατασταση του TWRP ο υπολογιστης δεν βλεπει πλεον το κινητο . Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Ευχαριστω ! Μετα την εγκατασταση του TWRP ο υπολογιστης δεν βλεπει πλεον το κινητο . Καμια ιδεα? Πρέπει να ξαναπερασεις το twrp μετά την εγκατάσταση της ρομ γιατί το χάνει και περνιεται το στοκ ρικοβερι Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Πρέπει να ξαναπερασεις το twrp μετά την εγκατάσταση της ρομ γιατί το χάνει και περνιεται το στοκ ρικοβερι Αφου ξαναεγκατεστησα το TWRP 3 εγινε αυτο , δηλαδη πλεον ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο στην επιλογη MTP :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Αφου ξαναεγκατεστησα το TWRP 3 εγινε αυτο , δηλαδη πλεον ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο στην επιλογη MTP :( Έχεις ενεργοποιησει usb debugging? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Έχεις ενεργοποιησει usb debugging? Το κλεινω αλλα τιποτα , μονο σε debugging kai ptp mode το βλεπει περιεργο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Το κλεινω αλλα τιποτα , μονο σε debugging kai ptp mode το βλεπει περιεργο :confused: Τι ενοεις το κλείνεις; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Τι ενοεις το κλείνεις; Aπενεργοποιω το debugging mode αλλα και παλι τιποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Πήγαινε developer options/select usb configuration και επέλεξε MTP. Για ποιο λόγο κλείνεις το usb debugging? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Εχω κανει την εγκασταση του twrp ξανα , απλα θελω να συνδεσω το κινητο στο πισι για μεταφορα αρχειων κλπ . Εγιναν corrupted μαλλον οι drivers γιατι δεν διαβαζει το κινητο σε mtp ουτε με debuggin on ουτε οff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts