LLLEFTERIS Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παιδιά αξιζει να το αγορασω το κινητο; Ελληνικα εχει; Η μπαταρια του κρατάει; Αξιζει, και η μπαταρια του κραταει και Ελληνικα εχει και πολυ ομορφο ειναι. Εγω το ειχα σε 16αρι και το εδωσα και αυριο πεεριμενω το 32αρι αν και για LeTV X900 η το mi max ειχα σκοπο να παρω αλλα τα οικονικα μου ειναι η για καλο κινητο η για καλη καρτα γραφικων (GTX1070) και προτιμω το δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το βρήκα στα 109 ευρώ και σκέφτομαι να το χτυπήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το βρήκα στα 109 ευρώ και σκέφτομαι να το χτυπήσω... Απο δω σε αγγελια η εξω γιατι απο εξω να προσεχεις απο που αγοραζεις και αν πραγματι η τελικη τιμη ειναι 109 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ναι γνωρίζω τους κινδύνους. Έχω αγοράσει άπειρες φορές από έξω. Στο Gearbest μου στείλανε email flash deal με αυτό το τηλέφωνο και λήγει σε κάτι ώρες. Απλά ήθελα να δω αν βγάζει προβλήματα το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το βασικότερο όλων είναι να μου είναι σταθερό το ποσοστό μπαταρίας. Για παράδειγμα να μην είναι στο 30% και σε 10 λεπτά να κλείνει.....Την έχω πατήσει με το Ulefone Be Touch 2 γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petifo Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το τσίμπησα και εγώ... Μετά από 5 μέρες συνεχούς διαβάσματος εν έδωσα τελικά. http://www.banggood.com/Letv-One-X600-5_5-Inch-32GB-ROM-3GB-RAM-MTK6795-Octa-Core-Dual-4G-Smartphone-p-986200.html 119,97 με paypal . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ναι γνωρίζω τους κινδύνους. Έχω αγοράσει άπειρες φορές από έξω. Στο Gearbest μου στείλανε email flash deal με αυτό το τηλέφωνο και λήγει σε κάτι ώρες. Απλά ήθελα να δω αν βγάζει προβλήματα το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το βασικότερο όλων είναι να μου είναι σταθερό το ποσοστό μπαταρίας. Για παράδειγμα να μην είναι στο 30% και σε 10 λεπτά να κλείνει.....Την έχω πατήσει με το Ulefone Be Touch 2 γι'αυτό ρωτάω. ρειναι καλο οφονο μον ο μη πεσει κατω απο τοι γραφουν μερικοι σπαει ευκολα η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Κανενα καλο tempered απο που θα παρουμε και καμια θηκη σιλικονης γιατι αυτη που εχει ειναι σαν γυαλινη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Βρε παλικαρια μου ηρθε σημερα εχει μονο Αγγλικα και Κινεζικα και δεν εχει καθολου TWRP recovery πως θα του βαλω για να αλλαξω rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 κανω τα παρακατω βηματα μου διχνει το fastboot στην οθονη του κινητου αλλα μετα απο λιγο κανει restart και αναβει κανονικα το τηλεφωνο *ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ADBDRIVER ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ TWRP ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 1)Κατεβάζουμε το αρχείο TWRP LeTV x600 και εξάγουμε τα αρχεία και τους φακέλους σε έναν νεο φάκελο. 2)Συνδέουμε τη συσκευή μας με τον υπολογιστή με το καλώδιο 3)Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού μας ("Σύνδεση υπολογιστή μέσω USB") πρέπει να είναι τσεκαρισμένη η πρώτη επιλογή "Συσκευή πολυμέσων (ΜΤΡ)"(αν δεν εμφανιστεί αυτόματα θα βρίσκεται στην γραμμή ειδοποιήσεων) 4)Από τον φάκελο που εξάγαμε τα αρχεία, πατάμε δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής στο "Install_Recovery.exe" 5)Στο παράθυρο που θα ανοίξει με τις γραμμές εντολών κι αφού περιμένουμε λίγο (εμφανίζεται μπλε background) πατάμε ENTER και ακολουθούμε τα βήματα (1-2 ΕΝΤΕR ακόμα) μέχρι να μας εμφανίσει στο κινητό μας "ΕΝΤΕR fastboot".Πατάμε ακόμα μια φορά ΕΝΤΕR στον υπολογιστή,το πρόγραμμα κλείνει και το κινητό μας κάνει boot σε recovery mode. 7)Στην recovery mode πατάμε restart και power off και μετά ενεργοποιούμε το κινητό μας κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικα εβαλα σε εναν δισκο τα Windows 7 και πλεον εχω και την S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Τελικα εβαλα σε εναν δισκο τα Windows 7 και πλεον εχω και την S3 Από που το πήρες φίλε και έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Καλησπερα και απο εμεενα στην παρεα το χτυπησα κ εγω απο tinydeal μιας και απο εκει αγοραζω συνεχεια χωρις προβλημα ως ωρας... περιμενω να ερθει ....ποια ειναι η καλυτερη stable rom για το συγκεκριμενο χωρις περιτα apps ...θα παρουν marshmallow η ουτε καν ? ευχαριστω! Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Από που το πήρες φίλε και έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα? Απο αγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Το προγραμμα για τηλεοκοντρολ ειναι για κλαματα εχουμε κανενα αλλο που να κανει για τα παντα οπως κλιματιστικα κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Παιδιά μου το έδωσε 1 φίλος να του αλλάξω ρομ γιατί έχει θεματάκια με αυτην που έχει τώρα. Εχει αρκετά αγγλικά στο μενού και δεν του λειτουργει το 4g. Έχει τωρα την 007s stable. Ποια ειναι απροβληματιστη να του περάσω και με μόνο Ελληνικά ή με "περισσότερα Ελληνικά στο μενου? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Παιδιά μου το έδωσε 1 φίλος να του αλλάξω ρομ γιατί έχει θεματάκια με αυτην που έχει τώρα. Εχει αρκετά αγγλικά στο μενού και δεν του λειτουργει το 4g. Έχει τωρα την 007s stable. Ποια ειναι απροβληματιστη να του περάσω και με μόνο Ελληνικά ή με "περισσότερα Ελληνικά στο μενου? Ακομα και στην 15S τα Ελληνικα ειναι τραγικα οποτε αστα βραστα δικε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ακομα και στην 15S τα Ελληνικα ειναι τραγικα οποτε αστα βραστα δικε μου. Ποια είναι η καλύτερη ρομ να του περασω; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ποια είναι η καλύτερη ρομ να του περασω; Η 15 δεν εχω δει καποιο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ποια είναι η καλύτερη ρομ να του περασω; MIUI V8 6.7.15 by vazarg και καθάρισες.Τέλεια rom !!!! Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 MIUI V8 6.7.15 by vazarg και καθάρισες.Τέλεια rom !!!! Το προβλημα που ειχα με αυτη ηταν οτι δεν μπορουσα με τιποτα να δω τις επαφες που ειχα στην καρτα sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LordNebula Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Μια ερώτηση.....όσοι έχετε βάλει την τελευταία ρομ του Ιταλού ML λειτουργούν όλα κανονικά και ιδικά οι ειδοποιήσεις messanger,viber κτλπ ? Είμαι με MIUI και θέλω να ξέρω αν αξίζει να την περάσω η όχι. Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 MIUI V8 6.7.15 by vazarg και καθάρισες.Τέλεια rom !!!! Φαντάζομαι οτι εχει ελληνικα ε; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Φαντάζομαι οτι εχει ελληνικα ε; Σχεδον εχει αλλα περιπου το 60-70% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Το προβλημα που ειχα με αυτη ηταν οτι δεν μπορουσα με τιποτα να δω τις επαφες που ειχα στην καρτα sim Σε εμένα φαίνονται όλες κανονικά. Φαντάζομαι οτι εχει ελληνικα ε; Σχεδον εχει αλλα περιπου το 60-70% Η rom είναι αντιγραφή από xiaomi τα Ελληνικά είναι πάνω από 90% Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Την 6.7.28 που εχει βγει την εχει δοκιμασει κανενας; Edited July 30, 2016 by LLLEFTERIS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts