Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Έχει κανένας πρόβλημα με το Bluetooth? Προσπαθώ να συνδέσω ενα ακουστικό και δεν το βλέπει το τηλέφωνο Μήπως το ακουστικό σου το είχες συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή; Γιατί αν ναι... πρέπει να γίνει reset για να το δει η νέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 (edited) Μήπως το ακουστικό σου το είχες συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή; Γιατί αν ναι... πρέπει να γίνει reset για να το δει η νέα. γεια σας προσπαθω να βαλω την rom του Ιταλου. πόση ωρα κανει εχει ηδη 15 λεπτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας προσπαθω να βαλω την rom του Ιταλου. πόση ωρα κανει εχει ηδη 15 λεπτα ----- προσθήκη μηνύματος 62 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]γεια σας προσπαθω να βαλω την rom του Ιταλου. πόση ωρα κανει εχει ηδη 15 λεπτα ολα οκ τελικα Edited March 24, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μήπως το ακουστικό σου το είχες συνδεδεμένο σε άλλη συσκευή; Γιατί αν ναι... πρέπει να γίνει reset για να το δει η νέα. Ναι το είχα στο παλιό μου thl w200s. Δεν το ήξερα ότι χρειάζεται να κάνω reset για να το δει. Θα το ψάξω... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Ναι το είχα στο παλιό μου thl w200s. Δεν το ήξερα ότι χρειάζεται να κάνω reset για να το δει. Θα το ψάξω... Ευχαριστώ Στα περισσότερα bluetooth hands free... το απενεργοποιείς και ανοίγοντας το από το σχετικό power button, δεν το αφήνεις αλλά το κρατάς παρατεταμένο και εν συνεχεία μπαίνει σε mode αναζήτησης συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Στα περισσότερα bluetooth hands free... το απενεργοποιείς και ανοίγοντας το από το σχετικό power button, δεν το αφήνεις αλλά το κρατάς παρατεταμένο και εν συνεχεία μπαίνει σε mode αναζήτησης συσκευής. Οκ το έκανα. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλημερα εχω το τηλ 3 ημερες. Ήρθε με τη 5s νομίζω, από fastcardtech , με την κινεζικη rom εκανε αναβάθμιση σε 11s και μετα πέρασα την 11s του Ιταλού. Μπορώ να πω οτι η EUI είναι μια καλή rom παρόλο που μου αρέσουν περισσότερο οι clear android roms. Αν κάποιος εχει χρησιμοποιησει μια πιο android έκδοση και έχει διάθεση ας μου πει ,και τι αντιμετώπισε . Δεν με ενδιαφερουν οι ΙR αλλα σίγουρα θέλω να εχει καλή κάμερα. Για την μπαταρία δεν ξέρω αν δεν κανω μερικές πλήρεις φορτίσεις ώστε να ξερω τις πραγματικές δυνατότητες. Μέχρι στιγμής με 1 ωρα και 30 λεπτά internet και φτιαξιμο του κινητου στα μέτρα μου η μπαταρία πηγε στο 85%. Δεν ξέερω αν είναι καλα ,αλλα θεωρω ότι τελειώνει γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παιδιά,επειδή έχω χάσει λίγο τη μπαλίτσα...:lol: Είναι ένα από τα κινητά που μου αρέσουν και σκέφτομαι να το πάρω. Η επίσημη ROM είναι τόσο χάλια? Βαριέμαι να το σκαλίζω για αυτό,αν την αφήσω στα Αγγλικά που έτσι και αλλιώς μου αρέσει τι πρόβλημα θα έχω? Το άλλο που σκέφτομαι να αγοράσω είναι το "LeTv Le 1s (X500)",ποιο είναι καλύτερο για εσάς? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παιδιά,επειδή έχω χάσει λίγο τη μπαλίτσα...:lol: Είναι ένα από τα κινητά που μου αρέσουν και σκέφτομαι να το πάρω. Η επίσημη ROM είναι τόσο χάλια? Βαριέμαι να το σκαλίζω για αυτό,αν την αφήσω στα Αγγλικά που έτσι και αλλιώς μου αρέσει τι πρόβλημα θα έχω? Το άλλο που σκέφτομαι να αγοράσω είναι το "LeTv Le 1s (X500)",ποιο είναι καλύτερο για εσάς? Ευχαριστώ. επειδη τις εχω δει προσφατα θα σου πω ότι λειτουργικά είναι ίδιες , αλλα η κινεζικη έχει πολλές κινεζιές ,που στο τέλος θα σου σπάσουν τα νεύρα,δεν έχει play store ,δεν έχει ελληνικο πληκτρολογιο (λύνεται αν κατεβάσεις κάποιο πχ go) . H διαδικασία όπως περιγραφεται στην σελίδα 138 από τον Lazarosamsung 12 Φεβ. 2016, 16:25 ↑ #2064 είναι πανεύκολη ,και τον ευχαριστώ γι'αυτό σε σχεση με το 500 λένε ότι το 600 έχει καλύτερη κάμερα. εδω μέσα πάντως υπάρχουν πολλοι περισσότεροι γνώστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλημερα εχω το τηλ 3 ημερες. Ήρθε με τη 5s νομίζω, από fastcardtech , με την κινεζικη rom εκανε αναβάθμιση σε 11s και μετα πέρασα την 11s του Ιταλού. Μπορώ να πω οτι η EUI είναι μια καλή rom παρόλο που μου αρέσουν περισσότερο οι clear android roms. Αν κάποιος εχει χρησιμοποιησει μια πιο android έκδοση και έχει διάθεση ας μου πει ,και τι αντιμετώπισε . Δεν με ενδιαφερουν οι ΙR αλλα σίγουρα θέλω να εχει καλή κάμερα. Για την μπαταρία δεν ξέρω αν δεν κανω μερικές πλήρεις φορτίσεις ώστε να ξερω τις πραγματικές δυνατότητες. Μέχρι στιγμής με 1 ωρα και 30 λεπτά internet και φτιαξιμο του κινητου στα μέτρα μου η μπαταρία πηγε στο 85%. Δεν ξέερω αν είναι καλα ,αλλα θεωρω ότι τελειώνει γρήγορα. 1.5 ώρες οθόνη και σου έφαγε 15% και το θεωρείς ότι τελειώνει γρήγορα; Αναλογικά σου βγάζει 10 ώρες οθόνη, πόσο παραπάνω θα έπρεπε να βγάζει για να θεωρείς ότι δεν τελειώνει γρήγορα δηλαδή; Γενικά από μπαταρία εγώ είμαι υπερευχαριστημένος, αφού το συγκρίνω άμεσα με το coolpad f1 που χρησιμοποιούσα πριν και που στα νιάτα του έφτανε οριακά στις 6 ώρες οθόνη με καλά στημένη rom. Αυτό χωρίς να του κάνω τίποτα από βελτιώσεις μπορεί να το φτάνει το 6ωρο επίσης αν το ξεζουμίσω μέχρι να σβήσει(που δεν το αφήνω να πέσει κάτω από το 10% σε καμία περίπτωση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 επειδη τις εχω δει προσφατα θα σου πω ότι λειτουργικά είναι ίδιες , αλλα η κινεζικη έχει πολλές κινεζιές ,που στο τέλος θα σου σπάσουν τα νεύρα,δεν έχει play store ,δεν έχει ελληνικο πληκτρολογιο (λύνεται αν κατεβάσεις κάποιο πχ go) . H διαδικασία όπως περιγραφεται στην σελίδα 138 από τον Lazarosamsung 12 Φεβ. 2016, 16:25 ↑ #2064 είναι πανεύκολη ,και τον ευχαριστώ γι'αυτό σε σχεση με το 500 λένε ότι το 600 έχει καλύτερη κάμερα. εδω μέσα πάντως υπάρχουν πολλοι περισσότεροι γνώστες Ωραίος και κατανοητός. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 καλημερα εχω το τηλ 3 ημερες. Ήρθε με τη 5s νομίζω, από fastcardtech , με την κινεζικη rom εκανε αναβάθμιση σε 11s και μετα πέρασα την 11s του Ιταλού. Μπορώ να πω οτι η EUI είναι μια καλή rom παρόλο που μου αρέσουν περισσότερο οι clear android roms. Αν κάποιος εχει χρησιμοποιησει μια πιο android έκδοση και έχει διάθεση ας μου πει ,και τι αντιμετώπισε . Δεν με ενδιαφερουν οι ΙR αλλα σίγουρα θέλω να εχει καλή κάμερα. Για την μπαταρία δεν ξέρω αν δεν κανω μερικές πλήρεις φορτίσεις ώστε να ξερω τις πραγματικές δυνατότητες. Μέχρι στιγμής με 1 ωρα και 30 λεπτά internet και φτιαξιμο του κινητου στα μέτρα μου η μπαταρία πηγε στο 85%. Δεν ξέερω αν είναι καλα ,αλλα θεωρω ότι τελειώνει γρήγορα. φιλε μου εγω με 1μιση ωρα απλη χρηση με το ζορι να εχω 65 % , μια χαρα εισαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R3volv3R Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Έχει κανείς θέμα με το adaway στην EUI? Ενεργοποιωντας και τις 4 πηγές host πολλά λινκ κυρίως μέσω Facebook είτε δεν ανοίγουν καθόλου είτε ανοίγουν μετα από 3-4 προσπάθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazarosamsung Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Έχει κανείς θέμα με το adaway στην EUI? Ενεργοποιωντας και τις 4 πηγές host πολλά λινκ κυρίως μέσω Facebook είτε δεν ανοίγουν καθόλου είτε ανοίγουν μετα από 3-4 προσπάθειες. Ισχύει, είναι γνωστό αυτό το θέμα με το adaway αλλά το θεωρώ αμελητέο, δηλαδή απλά κλείνεις και ξανανοίγεις την σελίδα όταν στο κάνει. Παράθεση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ/ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ROM ΣΕ LeTV X600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 http://s14.postimg.org/gv33ce7j5/Screenshot_2016_03_27_19_09_37.jpg Παιδες ειμαι καλα; 4 ωρες screen on time. Μου φαινεται λιγο η ειναι ιδεα μου; Ειμαι με 11ς Ιταλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Μια χαρά είσαι. Εγώ σήμερα που το έλιωσα καθώς είμαι άρρωστος στο κρεβάτι και το έλιωσα στο browsing έγραψα σε συνολική χρήση 7 ωρών από πλήρη φόρτιση 5 ώρες και 35 λεπτά οθόνη μέχρι το 20% όπου το έβαλα να φορτίσει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Φαίνεται ότι η 11s του Ιταλού, τα πάει καλύτερα στην μπαταρία, από την 11s του βιετναμεζου, που έχω εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλημερα σας, ειμαι μεταξυ αυτου, του meizu mx5 και του redmi note 3 pro. Τι λετε εσεις οι κατοχοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πως και τα 2 τόσο αρκετά καλύτερα του x600. Λάθος θέμα μάλλον. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Πως και τα 2 τόσο αρκετά καλύτερα του x600. Λάθος θέμα μάλλον. :P Τι εννοεις τοσο αρκετα καλυτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitos Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλημερα σας, ειμαι μεταξυ αυτου, του meizu mx5 και του redmi note 3 pro. Τι λετε εσεις οι κατοχοι? γεια σου φιλε εγω το εχω τεσσερις μηνες με την εργοσρασιακη ρομ , εινα ι αψογο και απροβληματιστο τα αλλα δυο που αναφερεις ειναι μαλον λιγο καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenpoka Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Φαίνεται ότι η 11s του Ιταλού, τα πάει καλύτερα στην μπαταρία, από την 11s του βιετναμεζου, που έχω εγώ! Πως καταλαβαίνεις ποια από τις δύο έχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 καλησπέρα παιδιά σήμερα το παρέλαβα και προσπάθησα να μπω στη recovery αλλά με μπέρδεψε λίγο μου βγάζει 2 επιλογές να επιλέξω η μια λέει update system place update .zip in sd card or the root directory of usb disk to update. και η άλλη επιλογή clear data system settings and application data will be cleared.pease make a backup if necessary. και έχει από κάτω να κλικάρω restart ή starτ μια βοήθεια όποιος μπορεί ευχαριστω Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 σελιδα 138 ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα παιδιά σήμερα το παρέλαβα και προσπάθησα να μπω στη recovery αλλά με μπέρδεψε λίγο μου βγάζει 2 επιλογές να επιλέξω η μια λέει update system place update .zip in sd card or the root directory of usb disk to update. και η άλλη επιλογή clear data system settings and application data will be cleared.pease make a backup if necessary. και έχει από κάτω να κλικάρω restart ή starτ μια βοήθεια όποιος μπορεί ευχαριστω ειναι πανευκολο στη σελιδα 138 να κανεις οτι λεει ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 σελιδα 138 ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι πανευκολο στη σελιδα 138 να κανεις οτι λεει ακριβως Αυτό προσπάθησα να κάνω και αφού έχω κάνει όλα τα βήματα για την εγκατάσταση του TWRP LeTV x600 όταν ανοίγει το παράθυρο με τις γραμμές εντολών το κινητό δεν αποκρίνεται (όπως είδα και σε ένα βίντεο) και enter που πατάω δεν κάνει τίποτα επαναλαμβάνει συνέχεια τα ίδια. Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αυτό προσπάθησα να κάνω και αφού έχω κάνει όλα τα βήματα για την εγκατάσταση του TWRP LeTV x600 όταν ανοίγει το παράθυρο με τις γραμμές εντολών το κινητό δεν αποκρίνεται (όπως είδα και σε ένα βίντεο) και enter που πατάω δεν κάνει τίποτα επαναλαμβάνει συνέχεια τα ίδια. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, και τι είναι οι γραμμές εντολών που λες; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts