agelop Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Δεν δοκιμάζεις να βαλεις καμια μαμα ρομ μηπως λυθεί το πρόβλημά Μα την μαμά Ρομ έχω βάλει 11s.απλός κάποια στιγμη πέρασα και του ιταλού 9 & 10 για να δω αν θα διορθωθεί αλλά τίποτα, και ξαναεβαλα την εργοστασιακή 11s. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μην δεχτείς να το στείλεις πίσω για service.Όσο αξιόπιστο και αν είναι το κατάστημα θα κάνει τουλάχιστον δύο μήνες να πάει Κίνα να επισκευαστεί και να ξανάρθει, και δεν είσαι σίγουρος ότι θα γίνει σωστό πάλι.Απαίτησε άμεση αλλαγή με καινούρια συσκευή (σου την στέλνουν με tracking number και μετά στέλνεις αυτή πίσω πάλι με tracking number με 9 ευρώ κόστος ΕΛΤΑ, μόλις βεβαιωθεί η νέα αποστολή) ή full refund, αλλιώς dispute στο paypal. Και εγώ αυτό θέλω αλλά θα δεχθούν να μου στείλουν καινούργια ή να κάνουν refund πριν πάρουν στα χέρια τους αυτό που θα τους στείλω? Φοβάμαι μη μου στείλουν άλλο από αυτό που έχω πάρει. Edited March 2, 2016 by agelop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καποια ρομ που να έχει πλήρη ελληνικά στο μενού ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι ελληνικά. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει καποια ρομ που να έχει πλήρη ελληνικά στο μενού ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο ποσοστό να είναι ελληνικά. Του ιταλού και η 9 και η 10 που είχα περάσει εγώ τουλάχιστον για λιγο είχαν πλήρη ελληνικό μενού όπως θυμάμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μα την μαμά Ρομ έχω βάλει 11s.απλός κάποια στιγμη πέρασα και του ιταλού 9 & 10 για να δω αν θα διορθωθεί αλλά τίποτα, και ξαναεβαλα την εργοστασιακή 11s. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ αυτό θέλω αλλά θα δεχθούν να μου στείλουν καινούργια ή να κάνουν refund πριν πάρουν στα χέρια τους αυτό που θα τους στείλω? Φοβάμαι μη μου στείλουν άλλο από αυτό που έχω πάρει. Το Minideal, με βάση εμπειρία άλλων, είναι έτσι κι έτσι. Μπορεί να πάνε όλα καλά, μπορεί και όχι. Πάντως δεν νομίζω να στείλουν άλλη συσκευή. Προσπάθησε να δεχτούν: 1. Να τους το στείλεις πίσω και τους δώσεις το tracking number. 2. Να σου κάνουν foul refund. 3. Να ξανά αγοράσεις από αυτούς. Όμως πρώτα να τα δεχθούν αυτά και μετά να το στείλεις. Αν το έχεις αυτό σε e-mail, θα είναι πολύ χρήσιμο αν χρειαστεί να ανοίξεις dispute στο PayPal. Κάποιος συμφορουμιτης που έχει κάνει κάτι παρόμοιο ας πει καμιά ιδέα παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα, αν δεν δεχθούν το foul refund, είτε ανοίγεις dispute στο PayPal, αλλά δεν ξέρω τις πιθανότητες, είτε προσπαθείς να τους στείλεις και να σου στείλουν ταυτόχρονα (όπως έγραψε ο dkan πιο πάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Το Minideal, με βάση εμπειρία άλλων, είναι έτσι κι έτσι. Μπορεί να πάνε όλα καλά, μπορεί και όχι. Πάντως δεν νομίζω να στείλουν άλλη συσκευή. Προσπάθησε να δεχτούν: 1. Να τους το στείλεις πίσω και τους δώσεις το tracking number. 2. Να σου κάνουν foul refund. 3. Να ξανά αγοράσεις από αυτούς. Όμως πρώτα να τα δεχθούν αυτά και μετά να το στείλεις. Αν το έχεις αυτό σε e-mail, θα είναι πολύ χρήσιμο αν χρειαστεί να ανοίξεις dispute στο PayPal. Κάποιος συμφορουμιτης που έχει κάνει κάτι παρόμοιο ας πει καμιά ιδέα παραπάνω. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα, αν δεν δεχθούν το foul refund, είτε ανοίγεις dispute στο PayPal, αλλά δεν ξέρω τις πιθανότητες, είτε προσπαθείς να τους στείλεις και να σου στείλουν ταυτόχρονα (όπως έγραψε ο dkan πιο πάνω). Όταν λες να έχεις αυτό σε email πιο εννοείς? Δεν ξέρω και με πιο τρόπο να τους το θέσω και να πιεσω δλδ να τους πω στο επόμενο mail: κύριοι υπάρχουν τρεις λύσεις 1. ή μου στέλνετε κανουργιο τηλέφωνο ή 2. μου κάνετε full refund ή κάνω claim στο PayPal. Διαλεχτε!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Όταν λες να έχεις αυτό σε email πιο εννοείς? Δεν ξέρω και με πιο τρόπο να τους το θέσω και να πιεσω δλδ να τους πω στο επόμενο mail: κύριοι υπάρχουν τρεις λύσεις 1. ή μου στέλνετε κανουργιο τηλέφωνο ή 2. μου κάνετε full refund ή κάνω claim στο PayPal. Διαλεχτε!!!!!! Ακριβώς αυτό. Πες τους αν δεχτούν να σου στείλουν καινούριο να το στείλουν αυτοί και μόλις σου δώσουν tracking number τότε τους στέλνεις πίσω το παλιό και τους δίνεις και εσύ το tracking number σου. Κράτησε και τα mail και τα βιντεάκια να τα έχεις αν χρειαστούν αποδείξεις για claim στο paypal. Edited March 2, 2016 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 (edited) Χρήσιμα forum για το x600 (εκτός του ιταλικού) στο modaco http://www.modaco.com/forums/topic/376892-leeco-letv-le1-x600-info-software-custom-roms/?page=1 το έχει αρχίσει ο dakok (όπως είχε κάνει και με το coolpad f1) και σίγουρα αξίζει να το παρακολουθούμε. letv.re http://www.letv.re/forum/15-le-one-x600x608/ Δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Λέω να δοκιμάσω από αυτό την http://www.letv.re/topic/556-rom-vnmod-eui-55-011s-multilanguage-s40-for-x600/ Edited March 2, 2016 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Χρήσιμα forum για το x600 (εκτός του ιταλικού) στο modaco http://www.modaco.com/forums/topic/376892-leeco-letv-le1-x600-info-software-custom-roms/?page=1 το έχει αρχίσει ο dakok (όπως είχε κάνει και με το coolpad f1) και σίγουρα αξίζει να το παρακολουθούμε. letv.re http://www.letv.re/forum/15-le-one-x600x608/ Δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Λέω να δοκιμάσω από αυτό την http://www.letv.re/topic/556-rom-vnmod-eui-55-011s-multilanguage-s40-for-x600/ Την έχω βάλει εγώ στο x500 που έχω ...απλά κορυφαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Απο miui σε ROM ιταλου ...τι κανω . Ποια Ιταλικη βα βαλω; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Απο miui σε ROM ιταλου ...τι κανω . Ποια Ιταλικη βα βαλω; Καμιά μην βάλεις....βάλε αυτή παραπάνω που λέει ο Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καμιά μην βάλεις....βάλε αυτή παραπάνω που λέει ο Baniko Γιατι ετσι ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Όταν λες να έχεις αυτό σε email πιο εννοείς? Δεν ξέρω και με πιο τρόπο να τους το θέσω και να πιεσω δλδ να τους πω στο επόμενο mail: κύριοι υπάρχουν τρεις λύσεις 1. ή μου στέλνετε κανουργιο τηλέφωνο ή 2. μου κάνετε full refund ή κάνω claim στο PayPal. Διαλεχτε!!!!!! Φιλε θα μπλεξεις ετσι. 1)το προβλημα υπηρχε εξαρχης 2)εισαι στην προστασια συναλλαγης του paypal Δεν εισαι σε "φαση" εγγυησης αλλα DOA. Μην μπλεξεις με επισκευες ,αντικατασταση κλπ ,απλα ανοιξε dispute αμεσα και ζητα full refund.Θα δωσεις οτι πληροφοριες σου ζητησει το paypal και θα το στειλεις πισω με 9.20 ευρω (που και αυτα μπορεις να τα παρεις πισω απο το πειπαλ) και μετα αγοραζεις το κινητο απο αλλο καταστημα. Αν πας με τον τροπο που θελει το minideal θα εισαι στος ελεος τους ,πιστεψε με ξερουν το "παιχνιδι" καλυτερα απο εσενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankan1s Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Γιατι ετσι ? :p[/quote Καλή και του ιταλού σίγουρα...αλλά κάντο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Χρήσιμα forum για το x600 (εκτός του ιταλικού) στο modaco http://www.modaco.com/forums/topic/376892-leeco-letv-le1-x600-info-software-custom-roms/?page=1 το έχει αρχίσει ο dakok (όπως είχε κάνει και με το coolpad f1) και σίγουρα αξίζει να το παρακολουθούμε. letv.re http://www.letv.re/forum/15-le-one-x600x608/ Δείχνει πολύ ενδιαφέρον. Λέω να δοκιμάσω από αυτό την http://www.letv.re/topic/556-rom-vnmod-eui-55-011s-multilanguage-s40-for-x600/ Εντυπώσεις απ τη ρομ; Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Φιλε θα μπλεξεις ετσι. 1)το προβλημα υπηρχε εξαρχης 2)εισαι στην προστασια συναλλαγης του paypal Δεν εισαι σε "φαση" εγγυησης αλλα DOA. Μην μπλεξεις με επισκευες ,αντικατασταση κλπ ,απλα ανοιξε dispute αμεσα και ζητα full refund.Θα δωσεις οτι πληροφοριες σου ζητησει το paypal και θα το στειλεις πισω με 9.20 ευρω (που και αυτα μπορεις να τα παρεις πισω απο το πειπαλ) και μετα αγοραζεις το κινητο απο αλλο καταστημα. Αν πας με τον τροπο που θελει το minideal θα εισαι στος ελεος τους ,πιστεψε με ξερουν το "παιχνιδι" καλυτερα απο εσενα. έτσι όπως το θέτει ο evmenis (DOA), αυτό που προτείνει είναι ΟΚ. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντυπώσεις απ τη ρομ; http://www.letv.re/topic/556-rom-vnmod-eui-55-011s-multilanguage-s40-for-x600/#comment-4183 Ακόμα την στήνω. Αποφάσισα για την ώρα να μην αλλάξω launcher (πριν είχα την 9s από το ιταλικό φόρουμ, με Hola launcher). Αυτό που με ενδιαφέρει πολύ είναι η διαχείριση ενέργειας, που ήταν και το παράπονο μου από την προηγούμενη. Θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παταω στο link αλλά δεν το κατεβαζει Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λοιπόν παιδιά από minideal μου λέγανε να το στείλω πίσω για επισκευή και έλεγχο γιατί επιμένουν πως είναι θέμα software. Εγώ τους απάντηση πως κανένας άλλος από το φόρουμ είτε γνωστούς μου που έχουν την ίδια συσκευή με το ίδιο ακριβώς software δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και επίσης τους είπα πως το θέμα είναι DOA και δεν θα δεχτώ καμία επισκευή μια εντελώς καινούργιας συσκευής. Επίσης απετισα total refund. Μετά από λίγο μου απαντανε πως δεν υπάρχει θέμα επισκευής και θα γίνει αντικατάσταση. Αμέσως εγώ του λέω πως δεν έχω πρόβλημα για αντικατάσταση με τις εξής προϋποθέσεις: 1. Να μου στείλουν καινούργια ακριβώς συσκευή και χρώμα. 2. Να μου την στείλουν και εφόσον την παραπάνω μόνο τότε να τους στείλω πίσω την ελαττωματική. Τους είπα επίσης πως αν δεν απαντήσουν μέσα σε μια ώρα θα κάνω dispute στο PayPal. Οπότε τώρα αναμενω για μισή ώρα ακόμα και αν δεν απαντήσουν ή αν δεν δεχτούν τους όρους μου, αμέσως dispute. Τι λέτε καλά το πάω το θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λοιπόν παιδιά από minideal μου λέγανε να το στείλω πίσω για επισκευή και έλεγχο γιατί επιμένουν πως είναι θέμα software. Εγώ τους απάντηση πως κανένας άλλος από το φόρουμ είτε γνωστούς μου που έχουν την ίδια συσκευή με το ίδιο ακριβώς software δεν έχει τέτοιο πρόβλημα και επίσης τους είπα πως το θέμα είναι DOA και δεν θα δεχτώ καμία επισκευή μια εντελώς καινούργιας συσκευής. Επίσης απετισα total refund. Μετά από λίγο μου απαντανε πως δεν υπάρχει θέμα επισκευής και θα γίνει αντικατάσταση. Αμέσως εγώ του λέω πως δεν έχω πρόβλημα για αντικατάσταση με τις εξής προϋποθέσεις: 1. Να μου στείλουν καινούργια ακριβώς συσκευή και χρώμα. 2. Να μου την στείλουν και εφόσον την παραπάνω μόνο τότε να τους στείλω πίσω την ελαττωματική. Τους είπα επίσης πως αν δεν απαντήσουν μέσα σε μια ώρα θα κάνω dispute στο PayPal. Οπότε τώρα αναμενω για μισή ώρα ακόμα και αν δεν απαντήσουν ή αν δεν δεχτούν τους όρους μου, αμέσως dispute. Τι λέτε καλά το πάω το θέμα? Άψογος τελεια μπραβο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μόλις μου απάντησαν ότι αν δεν γίνει πρώτα επιστροφή της χαλασμένη συσκευής δεν μπορούν να στηλουν καινούργια. Δεν θα το δεχτώ και κάνω τώρα dispute στο PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λοιπόν έκανα dispute στο PayPal. Ποτέ θα πρέπει να κάνω escalate claim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παταω στο link αλλά δεν το κατεβαζει Άν εννοείς αυτη τη Rom http://www.letv.re/topic/556-rom-vnmod-eui-55-011s-multilanguage-s40-for-x600/ To link που έχει είναι από google drive. Σε μένα δούλεψε ΟΚ. Την κατέβασα κατ ευθείαν στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Άν εννοείς αυτη τη Rom http://www.letv.re/topic/556-rom-vnmod-eui-55-011s-multilanguage-s40-for-x600/ To link που έχει είναι από google drive. Σε μένα δούλεψε ΟΚ. Την κατέβασα κατ ευθείαν στο κινητό. Τελικά πως σου φαίνεται η ρομ ; παίρνει και xposed? Γιατί δίνει λινκ.... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Λοιπόν έκανα dispute στο PayPal. Ποτέ θα πρέπει να κάνω escalate claim? Περίμενε δυο τρείς ημέρες να δεις αντιδράσεις τους και μετά.Εν τω μεταξύ πάλεψε με το τηλέφωνο μην το φοβάσαι:devil:.Αλλαξέ του τα φώτα στις δοκιμές. Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Καλησπέρα στην παρέα σας. Σίγουρα θα έχει αναφερθεί ξανά αυτό που θα ρωτήσω, όποιος έχει την καλοσύνη ας απαντήσει. Έφερα το κινητό για λογαριασμό ενός φίλου και χρειάζεται Ελληνικά, θέλω κατα τη γνώμη σας μια ρομ να την περάσω στη συσκευή. Αυτό που θέλω είναι να δουλεύουν όλα και να έχει καλή διαχείρηση μπαταρίας καθώς και Ελληνικά. Με μια γρήγορη ματιά αν κατάλαβα καλά η καλύτερη είναι του Ιταλού 7s; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelop Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Εγώ πάντως συνεχιζω να τραβάω video οπότε παθαίνει σοβαρές εμπλοκές το touchscreen και έχω κοντά μου κάποιο άλλο κινητό για να τραβάω. Για αποδεικτικά στοιχεία έχω 10 μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts