Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωριζουμε αν στην 10ς οι υπερυθρες δουλευουν κανονικα? Γιατι δοκιμασα προχθες σε μια LG τηλεοραση και δεν επιανε.

Γνωριζουμε αν στην 10ς οι υπερυθρες δουλευουν κανονικα? Γιατι δοκιμασα προχθες σε μια LG τηλεοραση και δεν επιανε.

Έλεγξε το βλεποντας το μέσω κάμερας

Δουλεύουν κανονικά.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Έλεγξε το βλεποντας το μέσω κάμερας

τι εννοεις?

απλα πατας το power button στην οθονη κ αλλαζεις προγραμμα μεχρι να δεις οτι ανταποκρινεται, σωστα?

τι εννοεις?

απλα πατας το power button στην οθονη κ αλλαζεις προγραμμα μεχρι να δεις οτι ανταποκρινεται, σωστα?

Παιδιά, από χτες το πρωί δεν ανταποκρίνονται τα 3 κάτω κουμπιά (menu - home - back). Έκανα restart, factory reset, δεν παίζουν με τίποτα, ενώ η οθόνη όλα δουλεύει κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Λέτε να είναι το touchscreen?

Καλημέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ. Που βλέπουμε πια έκδοση ρομ έχει? Έχει όλες τις γλωσσες και έχει περασμένο το Google play. Κινεζικές εφαρμογές δεν έχει καθόλου μόνο όταν συρω δεξιά την αρχική οθόνη τότε μου εμφανίζει κινέζικα παντού. Edited by agelop

Καλημέρα παιδιά. Μόλις το παρέλαβα και εγώ. Που βλέπουμε πια έκδοση ρομ έχει? Έχει όλες τις γλωσσες και έχει περασμένο το Google play. Κινεζικές εφαρμογές δεν έχει καθόλου μόνο όταν συρω δεξιά την αρχική οθόνη τότε μου εμφανίζει κινέζικα παντού.

Πας ρυθμίσεις-σχετικα με το τηλέφωνο-eui version

Οταν σέρνεις δεξια την οθόνη και σου εμφανίζονται κινέζικα ειναι λογικα οι υπηρεσιες letv. Αυτό ρυθμίζεται αν το ψαξεις και το σκετσεκάρεις απο ότι θυμάμαι. Εκανες πολυ καλη επιλογη. καλοδούλευτο!

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

βγηκε και η 11s εργοστασιακη , poly καλα παιδια στη letv :)

Κανένα link να την κατεβάσουμε;

OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 .

^^ Ευχαριστώ.

βγηκε και η 11s εργοστασιακη , poly καλα παιδια στη letv :)

Την πέρασες; Αξίζει να την περάσουμε σε σχέση με την 10s;Είναι multilanguage;

^^ Ευχαριστώ.

Την πέρασες; Αξίζει να την περάσουμε σε σχέση με την 10s;Είναι multilanguage;

κοιτα για το λιγο που την εχω επανω ειναι ποιο γρηγορη και καλυτερη καμερα νομιζω

,για μπαταρια δε νξαιρω ειναι νωρις

αλλα multi δε νειναι μονο αγγλικα εχει ακομη

ep ευκαιρια ο uc browser ειναι καταπληκτικος για οφονο και ταμπλετ :)

Edited by aitos

Την πέρασα και εγώ.Δεν έχει playstore; Αν θέλω Ελληνικό πληκτρολόγιο ή κάποια άλλα apps που πάω να τα κατεβάσω;

Την πέρασα και εγώ.Δεν έχει playstore; Αν θέλω Ελληνικό πληκτρολόγιο ή κάποια άλλα apps που πάω να τα κατεβάσω;

Στην 1η σελίδα του θέματος του Χ500 υπάρχει σύνδεσμος προς οδηγό για Google Play.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Ορίστε αλλά θέλει μετάφραση http://forum.telekineza.com/viewtopic.php?f=6&t=833

Ευχαριστώ.Ώρα να καθαρίσω μερικά κινέζικα apps.

edit: Τοn έκανα τον οδηγό για το Χ500 και ενώ μου ανοίγει το store κανονικά, μόλις πάω να κατεβάσω κάποια εφαρμογή μου γράφει: Error retrieving information from server [RPC:S-7:AEC-7 XCVW-JDN6-D2FAI]

OK Άκυρο το βρήκα. Διέγραψα το google account και το ξανά έβαλα και είναι εντάξει τώρα.

Edited by dkan

Λοιπών η έκδοση της ρομ που γράφει είναι eui 5.5 και πιο συγκεκριμένα γραφει 5.5.5031 (stable release). Οπότε μπρει κάποιος να μου πει ποια ακριβώς ρομ έχω του ιταλού η την εργοστασιακη, και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να βάλω την τελευταία εργοστασιακη (11s) δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Συγνωμη εάν κουράζω αλλά να ξέρετε πως έχω διαβάσει όλο το νήμα 15 μέρες τώρα που περιμενα να παραλαβω, και επιπλέον θέλω να κάνω όλα τα σεταριματα με τις ρομ πριν αρχίσω να το χρησιμοποιώ για να μην έχω γράψε σβήσε. Άντε για να ξεφορτωθώ το umi zero. Edited by agelop

Λοιπών η έκδοση της ρομ που γράφει είναι eui 5.5 και πιο συγκεκριμένα γραφει 5.5.5031 (stable release). Οπότε μπρει κάποιος να μου πει ποια ακριβώς ρομ έχω του ιταλού η την εργοστασιακη, και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να βάλω την τελευταία εργοστασιακη (11s) δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά. Συγνωμη εάν κουράζω αλλά να ξέρετε πως έχω διαβάσει όλο το νήμα 15 μέρες τώρα που περιμενα να παραλαβω, και επιπλέον θέλω να κάνω όλα τα σεταριματα με τις ρομ πριν αρχίσω να το χρησιμοποιώ για να μην έχω γράψε σβήσε. Άντε για να ξεφορτωθώ το umi zero.

Πας εδώ και στο *ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ROM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ακολουθείς τα βήματα από το 1 ως το 10 και στο 5 κάνεις το 5α .

Εδώ βρίσκεις την εργοστασιακή 11s.

Edited by dkan

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Έχω μια ερώτηση όμως. Στο βήμα 5 λέει ο οδηγός Α. Εφόσον έχουμε την κινεζική ρομ ή Β. Εφόσον έχουμε του ιταλού και θέλουμε να την αναβαθμίσουμε. Δεν έχω καταλάβει εγώ ποια ρομ έχω με βάση τα στοιχεία που έδωσα παραπάνω. Γιατί εφόσον μου λες να ακολουθήσω το 5α βήμα σημαίνει ότι έχω την κινεζική. Πως γίνεται όμως να έχω την κινεζική και να είναι multilanguage και να έχει playstore? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ και πάλι.

Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Έχω μια ερώτηση όμως. Στο βήμα 5 λέει ο οδηγός Α. Εφόσον έχουμε την κινεζική ρομ ή Β. Εφόσον έχουμε του ιταλού και θέλουμε να την αναβαθμίσουμε. Δεν έχω καταλάβει εγώ ποια ρομ έχω με βάση τα στοιχεία που έδωσα παραπάνω. Γιατί εφόσον μου λες να ακολουθήσω το 5α βήμα σημαίνει ότι έχω την κινεζική. Πως γίνεται όμως να έχω την κινεζική και να είναι multilanguage και να έχει playstore? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ και πάλι.

Κάνεις το βήμα α ασχέτως ποιας rom έχεις για να αλλάξει τελείως και να γίνει clean install.

Αυτή που έχεις είναι κάποια custom.Δεν είναι η εργοστασιακή.

Edited by dkan