Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακριβώς ότι έλεγε ο οδηγός έκανα βήμα βήμα. ( ξεκινησα απλα απο κει που λεει "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ΡΟΜ γιατι ημουν ηδη ροοτ και ειχα ηδη την 6s του ιταλου) Μήπως έχει κάποιο λάθος ο οδηγός? Γιατί τσεκαρουμε μόνο cashe και dalvink? Όταν είχε περάστει η 6s είχαν τσεκαριστει και αλλά που τώρα δεν θυμαμαι τι έκανα. Πως γίνεται ενώ ήμουνα ροοτ τώρα να μην είμαι?

Φίλε μου,η 6s είναι πολύ παλιά και χρειάζεται να κάνεις και system wipe (και αν δεν πετύχει δυστυχώς ίσως χρειαστείς και data wipe). Kατά την εγκατάσταση της 10s σε ρωτάει αν θες να είναι root ή unroot το κινητό σου. Είναι προεπιλεγμένη η επιλογή "unroot". Επίσης κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει ποιες εφαρμογές θες να εγκατασταθούν μαζί με την rom,μπορείς να επιλέξεις από εκεί όποιες θες. Ξανακάνε εγκατάσταση.

Edited by Lazarosamsung

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου,η 6s είναι πολύ παλιά και χρειάζεται να κάνεις και system wipe (και αν δεν πετύχει δυστυχώς ίσως χρειαστείς και data wipe). Kατά την εγκατάσταση της 10s σε ρωτάει αν θες να είναι root ή unroot το κινητό σου. Είναι προεπιλεγμένη η επιλογή "unroot". Επίσης κατά την εγκατάσταση σε ρωτάει ποιες εφαρμογές θες να εγκατασταθούν μαζί με την rom,μπορείς να επιλέξεις από εκεί όποιες θες. Ξανακάνε εγκατάσταση.

Σ ευχαριστώ πολύ θα δοκιμασω και θα επανερθω με νέα...η 10s τι διορθώνει τελικά?

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί δεν είχα την 6s ποτέ, αλλά σίγουρα πολλά bugs, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη απόδοση,καλύτερη κάμερα και γενικά το κινητό συμπεριφέρεται άψογα. Επίσης κατά την εγκατάσταση σε κάποιο σημείο έχει 4 επιλογές, σου προτείνω να επιλέξεις την 4η, ένα mod του ιταλού που απενεργοποιεί την οθόνη με το πάτημα του εικονιδίου της ώρας κ.α. Δοκίμασέ το. Μετά, με βάση ποια από τις 4 επιλογές διάλεξες, υπάρχει ένα FIX που θα φλασάρεις. (βρίσκεται εδώ το forum είναι στα ιταλικά αλλά σίγουρα θα καταλάβεις που βρίσκεται αυτό που σου λέω μιας και είναι χωρισμένο σε κατηγορίες 7s,8s,9s,10s.Βρίσκεται στο τέλος της 10s. Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε.

Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς γιατί δεν είχα την 6s ποτέ, αλλά σίγουρα πολλά bugs, καλύτερη μπαταρία, καλύτερη απόδοση,καλύτερη κάμερα και γενικά το κινητό συμπεριφέρεται άψογα. Επίσης κατά την εγκατάσταση σε κάποιο σημείο έχει 4 επιλογές, σου προτείνω να επιλέξεις την 4η, ένα mod του ιταλού που απενεργοποιεί την οθόνη με το πάτημα του εικονιδίου της ώρας κ.α. Δοκίμασέ το. Μετά, με βάση ποια από τις 4 επιλογές διάλεξες, υπάρχει ένα FIX που θα φλασάρεις. (βρίσκεται εδώ το forum είναι στα ιταλικά αλλά σίγουρα θα καταλάβεις που βρίσκεται αυτό που σου λέω μιας και είναι χωρισμένο σε κατηγορίες 7s,8s,9s,10s.Βρίσκεται στο τέλος της 10s. Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαστε.

το fix αυτο που λες ειναι για τις υπερυθρες?ποιο απ ολα ειναι? πότε το φλασαρω? εννοω μετα απο ποιο βήμα?

Edited by kalvar
Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

Εμένα πάλι μου βγάζει γύρω στις 4,5 ώρες οθόνη με ενεργοποιημένα πάντα είτε wifi είτε δεδομένα. Κυρίως σερφαρισμα και απλά παιχνίδια.

το fix αυτο που λες ειναι για τις υπερυθρες?ποιο απ ολα ειναι? πότε το φλασαρω? εννοω μετα απο ποιο βήμα?

Ναι, διορθώνει την συντόμευση των υπερύθρων στο μενού συντομεύσεων. Μετά το φλασάρισμα της rom φλασάρεις κι αυτό. Κατα το φλασάρισμα της rom σου εμφανίζει σε κάποια φαση 4 επιλογές, οι 2 πρώτες αν θυμάμαι καλά είναι stock και οι άλλες 2 mod (για το ρολόι και για το tap to sleep). Αναλόγως ποια επιλογή διάλεξες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της ΡΟΜ επιλέγεις και το ανάλογο fix (1,2,3 ή 4)

Ναι, διορθώνει την συντόμευση των υπερύθρων στο μενού συντομεύσεων. Μετά το φλασάρισμα της rom φλασάρεις κι αυτό. Κατα το φλασάρισμα της rom σου εμφανίζει σε κάποια φαση 4 επιλογές, οι 2 πρώτες αν θυμάμαι καλά είναι stock και οι άλλες 2 mod (για το ρολόι και για το tap to sleep). Αναλόγως ποια επιλογή διάλεξες κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της ΡΟΜ επιλέγεις και το ανάλογο fix (1,2,3 ή 4)

δεν περασα τελικα κανενα fix. Μου ειπες και τσεκαρα την 4η επιλογη(μηπως πρεπει να ξαναπερασω την ρομ και να τσεκαρω και τις αλλες τρεις επιλογες?) αλλα ηδη εχω με διπλο ταμπ κλεισιμο και ανοιγμα οπότε δεν θα το φλασαρω. Τα αλλα τρια fix τι ειναι? πρεπει να τα περασω?

Edited by kalvar

Τα fix είναι καθαρά για τη συντόμευση των υπέρυθρων.Μπορείς να διαλέξεις μόνο μια επιλογή από τις 4, αφού επέλεξες την 4η τότε αν κάποια στιγμή θελήσεις να διορθώσεις το θέμα με τις υπέρυθρες θα φλασάρεις το 4ο fix. Αν δεν σε ενοχλεί, δεν χρειάζεται να το περάσεις. Νομίζω εννοείς ότι έχεις με διπλό tap ενεργοποίηση της οθόνης ενώ με το άγγιγμα της ένδειξης της ώρας πάνω δεξιά απενεργοποίηση της οθόνης.

Τα fix είναι καθαρά για τη συντόμευση των υπέρυθρων.Μπορείς να διαλέξεις μόνο μια επιλογή από τις 4, αφού επέλεξες την 4η τότε αν κάποια στιγμή θελήσεις να διορθώσεις το θέμα με τις υπέρυθρες θα φλασάρεις το 4ο fix. Αν δεν σε ενοχλεί, δεν χρειάζεται να το περάσεις. Νομίζω εννοείς ότι έχεις με διπλό tap ενεργοποίηση της οθόνης ενώ με το άγγιγμα της ένδειξης της ώρας πάνω δεξιά απενεργοποίηση της οθόνης.

Μα οι υπέρυθρες δουλεύουν μια χαρά. Μήπως διορθώνει κάτι άλλο? Οι άλλες 3 επιλογές τι ακριβώς είναι? Τι κάνουν?

Με διπλό ταμπ ενεργοποιω και απενεργοποιω την οθόνη like g2 , g3

Edited by kalvar

Πατώντας το αριστερό soft key σου εμφανίζει το παράθυρο/ task manager. Πάνω υπάρχει μια γραμμή συντομεύσεων. Το πρώτο εικονίδιο είναι το control. Αν δεν περάσεις το fix, πατώντας το σε πετάει κατευθείαν σε ένα χειριστήριο και όχι στο αρχικό μενού του control -δεν μπορείς να προσθέσεις ή να επιλέξεις το κοντρόλ που θες-. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή control μέσα από το menu. Τεσπα, αφού το έφτιαξες όλα καλά. Αυτό κάνουν όλα τα fix,απλά είναι ανάλογα ποια επιλογή είχες κάνει την ώρα που περνούσες την rom. Δεν το κατάλαβα το double tap sleep αλλά τεσπα.

Τα fix είναι καθαρά για τη συντόμευση των υπέρυθρων.Μπορείς να διαλέξεις μόνο μια επιλογή από τις 4, αφού επέλεξες την 4η τότε αν κάποια στιγμή θελήσεις να διορθώσεις το θέμα με τις υπέρυθρες θα φλασάρεις το 4ο fix. Αν δεν σε ενοχλεί, δεν χρειάζεται να το περάσεις. Νομίζω εννοείς ότι έχεις με διπλό tap ενεργοποίηση της οθόνης ενώ με το άγγιγμα της ένδειξης της ώρας πάνω δεξιά απενεργοποίηση της οθόνηαν

Τελικά αν επιλέξεις την 4 επιλογή έχεις άνοιγμα οθόνης με διπλό χτύπημα οθόνης?

Πέρασα από την 9s στην 10s χωρις wipe οπως το λεει και ο ιταλος χωρις προβληματα. Με το αγγιγμα πανω αριστερα κλεινει η οθονη. Πως ανοιγει χωρις κουμπι ?

Έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι . Πολλές φορές χτυπάει μια ώρα αργότερα . Αυτο που παρατήρησα είναι ότι και η ώρα είναι λάθος , μετά από ένα δευτερόλεπτο διορθώνομαι αυτόματα . Το φαινόμενο εμφανίζεται μόνο το βράδυ όταν το αφήνω με την οθόνη κλειστή για πολλές ώρες .

Μου το έκανε και με την 7s και την 10s του Ιταλού .

Υπάρχει καμία λύση ??

Edited by Zioa

καλημέρα φίλοι με φουλ χρήση την μέρα την έχει?

επίσης είναι αρκετά μεγάλο στο χέρι?θα το βολευτώ?

σε τσέπη χωράει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα φίλοι με φουλ χρήση την μέρα την έχει?

επίσης είναι αρκετά μεγάλο στο χέρι?θα το βολευτώ?

σε τσέπη χωράει?

Εξαρτάται τι εννοείς φουλ χρήση. Σε εμένα δύσκολα βγάζει μια μέρα, με οθόνη 4,5 ώρες περίπου. Δεν είναι μεγάλο και χωράει μια χαρά σε τσέπη. Έχει πολύ μικρή διαφορά από ένα 5".

Παιδιά όποιος έχει την miui και μπορεί ας μπει λίγο στο system/media/bootanimation.zip να μου πει τι δικαιώματα έχει
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σε όλους. Έχω την 7s του Ιταλού. Αξίζει η αλλαγή σε 10s? Και αν ναι είναι δυνατό να γίνει πάνω στην 7s, δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε setup μόνο την νέα ROM, ή θα πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία απ' την αρχή? Μετά την διαδικασία, θα σβηστούν τα αρχεία σαν format, ή απλά θα αλλάξει μόνο το λειτουργικο

Καλησπέρα σε όλους. Έχω την 7s του Ιταλού. Αξίζει η αλλαγή σε 10s? Και αν ναι είναι δυνατό να γίνει πάνω στην 7s, δηλαδή θα πρέπει να κάνουμε setup μόνο την νέα ROM, ή θα πρέπει να γίνει όλη η διαδικασία απ' την αρχή? Μετά την διαδικασία, θα σβηστούν τα αρχεία σαν format, ή απλά θα αλλάξει μόνο το λειτουργικο

Εγώ πήγα από την 6s κατευθείαν στην 10s. Ακολούθησε τις οδηγίες πιο πάνω. Δεν είναι δύσκολο. Στο κινητό μου παρέμειναν όλα. Δεν σβήστηκε τίποτα.

Εγώ πήγα από την 6s κατευθείαν στην 10s. Ακολούθησε τις οδηγίες πιο πάνω. Δεν είναι δύσκολο. Στο κινητό μου παρέμειναν όλα. Δεν σβήστηκε τίποτα.

Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Οι οδηγίες που βρήκα πιο πάνω είναι αυτές που έκανα όταν πήρα πρώτη φορά το τηλέφωνο και έβαλα την 7s. Θα πρέπει να της κάνω πάλι όλες απ' την αρχή ή μόνο το τελευταίο βήμα που κάνουμε εγκατάσταση την 10s

Πρώτα απ' όλα σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Οι οδηγίες που βρήκα πιο πάνω είναι αυτές που έκανα όταν πήρα πρώτη φορά το τηλέφωνο και έβαλα την 7s. Θα πρέπει να της κάνω πάλι όλες απ' την αρχή ή μόνο το τελευταίο βήμα που κάνουμε εγκατάσταση την 10s

Το λεει ''*ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ROM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ''

απλα εσυ εχεις αυτο β)Αν έχουμε ήδη προηγούμενη ίδια ROM αλλά άλλη έκδοση (π.χ. αν θέλουμε να πάμε από την 09s του Ιταλού στην 10s του Ιταλού)

πηγαίνουμε στο "Wipe" και κατόπιν "Wipe Advanced" και τσεκάρουμε τουλάχιστον: cache/dalvik.Κάνουμε Swipe to wipe.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ INTERNAL STORAGE!

Το λεει ''*ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΑΣ ROM ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ''

απλα εσυ εχεις αυτο β)Αν έχουμε ήδη προηγούμενη ίδια ROM αλλά άλλη έκδοση (π.χ. αν θέλουμε να πάμε από την 09s του Ιταλού στην 10s του Ιταλού)

πηγαίνουμε στο "Wipe" και κατόπιν "Wipe Advanced" και τσεκάρουμε τουλάχιστον: cache/dalvik.Κάνουμε Swipe to wipe.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΤΣΕΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ INTERNAL STORAGE!

Ακριβώς έτσι. Απλά εγώ τσεκαρα εκτός από cache και dalvik και το system γιατί την πρώτη φορά που την πέρασα δεν έκατσε καλά κι έτσι την ξαναπερασα πιο σωστά. Πλέον πάει προς το παρών τέλεια.

Edited by kalvar

παιδια βοηθειαααα!!! το κινητο τα παιξε...το ματιασα...κριμα κι ελεγα οτι πεταει με την 10s. Εκανα βλακεια και πηγα να περασω ενα φιξακι και με το που το εβαλα το κινητο πλεον δεν ανοιγει. Μενει κολημενο στο logo "eui" και δεν ανοιγει:(:(:( τι φταει? τα παιξε? μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να του δωσω ζωη? :cry::help:

παιδια βοηθειαααα!!! το κινητο τα παιξε...το ματιασα...κριμα κι ελεγα οτι πεταει με την 10s. Εκανα βλακεια και πηγα να περασω ενα φιξακι και με το που το εβαλα το κινητο πλεον δεν ανοιγει. Μενει κολημενο στο logo "eui" και δεν ανοιγει:(:(:( τι φταει? τα παιξε? μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να του δωσω ζωη? :cry::help:

Θα χρειαστει να φλασαρεις με sp flash tools,για να κανεις καθαρη εγκατασταση μια official rom.

Εχει αναφερθει η ρομ καθως και ο τροπος σε παλαιοτερα ποστ.

Ριξε μια ματια και εδω http://www.letv.re/topic/82-brick/#comment-234