Jump to content

LeTV Le One (X600)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι ωραίος. Και root πως κάνω;

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γράφει για ασυμβατότητα με Nova launcher;; καλά διάβασα;

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν κανω λαθος, η 7S του Ιταλου ειναι root απο μονη της. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι.

Για τον Nova (παλι αν δεν κανω λαθος:p), κρασαρει οταν πας να μπεις στις ρυθμισεις.

Zip είναι η 7s;; πως θα την βάλω στο κινητό μιας και δεν μπορώ να μπω στο λειτουργικό; αν ανοίξω recovery και συνδέσω με pc θα το δει σαν δίσκο; η με USB OTG να την περάσω;

Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω περάσει την έκδοση του ιταλού την 6s k kernel 3.10.61. Αν περάσω την 7s είναι καλύτερη σε μπαταρία wifi k σε όλα σε σχέση με την 6s; Αυτό που κάνω είναι να μπω σε download mode κ να κάνω μόνο install; Ή χρειάζεται κ τίποτα άλλο; Κ κάτι άλλο από εφαρμογές μηνύματα κ όλα θα χαθούν; Κ θα θέλει να τα περναω από την αρχή; Την 7s από που την κατεβαζω; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα...

Ημουν σε καφετερια χθες και προσπαθησα να συνδεθω στο wifi με το password που μου εδωσαν και ενω

εδειχνε συνδεδεμενο ειχε ενα θαυμαστικο στο σημα και δεν μπηκε ποτε!εχει καμμια ιδεα καποιος??

Ημουν σε καφετερια χθες και προσπαθησα να συνδεθω στο wifi με το password που μου εδωσαν και ενω

εδειχνε συνδεδεμενο ειχε ενα θαυμαστικο στο σημα και δεν μπηκε ποτε!εχει καμμια ιδεα καποιος??

δεν είναι προφανώς αξιόπιστο το wifi μια καφετέριας

η πιο απλή απάντηση είναι "είχε κόσμο η καφετέρια και δεν μπορούσες να μπεις" ή και να μην είχε κόσμο , είχε "μπουκώσει" ο dhcp και δεν σου έδινε Ip για να μπεις :)))

o φιλος μου ακριβως διπλα μου ειχε μια χαρα ομως.....?????

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιζει καποιο wifi bug??

o φιλος μου ακριβως διπλα μου ειχε μια χαρα ομως.....?????

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιζει καποιο wifi bug??

και συνεχίζουμε , δεν έχει απαραίτητα σχέση , μπορεί να πρόλαβε και να πήρε ip και μετά να γέμισε

να κανω μια ασχετη ερωτηση...απο τα κινεζικα σαιτ πιο εχει ευρωπαικη αποθηκη?το 1949 εχει?αν ξερει καποιος ασ μ πει.ευχαριστω

Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω περάσει την έκδοση του ιταλού την 6s k kernel 3.10.61. Αν περάσω την 7s είναι καλύτερη σε μπαταρία wifi k σε όλα σε σχέση με την 6s; Αυτό που κάνω είναι να μπω σε download mode κ να κάνω μόνο install; Ή χρειάζεται κ τίποτα άλλο; Κ κάτι άλλο από εφαρμογές μηνύματα κ όλα θα χαθούν; Κ θα θέλει να τα περναω από την αρχή; Την 7s από που την κατεβαζω; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα... Edited by chris_19
απαντηση κανεις?

Για το Wi-fi ο BB72 λεει οτι πρεπει να κανεις αυτα

- If you experience behavior or consumption anumali under WiFi followed This procedure 1. Entering mtk engineering mode from the dialer * # * # 3646633 # * # * (or by mobileuncle) 2. Connectivity / WiFi CTIA 3. CTIA test mode settings 4. Enable CTIA test mode 5. OK Once activated CTIA mode if you want to be notified on the status bar installed by the perennial playstore Notifications off open it: - From deselect the app EngineerMode and outputs - Assign Notifications off to start automatically at boot You should not see the icon on the status Bar Add-On 008S BB72 ( Op tions):

Μεταφρασμενο απο τα Ιταλικαμε google translate νομιζω πως το εχει αναφερει και καποιος σε πιο παλιο ποστ

Να ρωτήσω κάτι και εγώ,βρίσκομαι στην 5s αυτή τη στιγμή και θέλω να πάω στην 7s RL.Ποια wipes πρέπει να κάνω πριν την εγκατάσταση?Ευχαριστώ

Να ρωτήσω κάτι και εγώ,βρίσκομαι στην 5s αυτή τη στιγμή και θέλω να πάω στην 7s RL.Ποια wipes πρέπει να κάνω πριν την εγκατάσταση?Ευχαριστώ

(wipe advanced --> cache/data/dalvik/system)

system αν προερχεσαι απο Miui ή aosp.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλησπέρα παιδιά εγώ έχω περάσει την έκδοση του ιταλού την 6s k kernel 3.10.61. Αν περάσω την 7s είναι καλύτερη σε μπαταρία wifi k σε όλα σε σχέση με την 6s; Αυτό που κάνω είναι να μπω σε download mode κ να κάνω μόνο install; Ή χρειάζεται κ τίποτα άλλο; Κ κάτι άλλο από εφαρμογές μηνύματα κ όλα θα χαθούν; Κ θα θέλει να τα περναω από την αρχή; Την 7s από που την κατεβαζω; Ευχαριστώ. Συγνώμη αν κουρασα...

απαντηση κανεις?

πωλειται ολοκαινουργιο x600 (2ημερων) με 8ς περασμενη αν καποιος ενδιαφερεται . Θεσσαλονικη

ποσο φιλε μ?

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τροπος να δουλεψουμε Nova launcher στην 7s ?

αν κάνεις restore απο backup της προηγούμενης συσκευής μια χαρά θα δουλεύει,βέβαια αν μπεις στις ρυθμίσεις πάλι θα κρασαρει

μπορει καποιος που ειναι στην 8 να μας βαλει το apk walkman να το βαλουμε και στην 7 να μην ψαχνουμε?το κανεις με το apk extractor ευκολα ευχαριστω

Καταφέρατε να περάσετε την 7 μετά την 8?

Δώστε τα φώτα σας γιατί η μπαταρία με την 8 δεν κραταει ούτε για ζήτω!

Nαι μια χαρα περναει