couros1 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Ναι,οχι,ναι και ναι.....:p:p :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά έχω διαβάσει ότι οθόνη του είναι πολύ ευαίσθητη και σπαει εύκολα με την παραμικρή πτώση.. Ακόμη και με tempered glass και την θήκη του.. Είχε ποτέ κάποιος ατύχημα? Το περιμένω σε λιγες μέρες το 32άρι και αυτό που διάβασα με ανησύχησε πολύ, σε σημείο να σκέφτομαι να το πουλήσω πριν φτάσει στα χέρια μου.. http://weigu.org/letv-one-x600-has-the-worst-screen-ever/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ενας κινεζος βλακας τα γραφει αυτά που κοιμαται ορθιος και εχει σπάσει 3 σε δυο μηνες τον εχει στο υtube.Μια θηκη να σκεπαζει τις ακρες της οθονης θελει επειδη εξεχει πανω απ την αλουμινένια κασα του τηλ 1 χιλιοστο και εισαι νταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται μόλις το έφερε ο ταχυδρόμος. πρώτη εντύπωση απιστευτο,μια χαρά το πάνε οι Κινέζοι το πήρα από vickmall πακετάρισμα άριστο έχει έρθει root με EUI version 5.5.007s(stable) kernel 3.10.61+ ByBB72 Νομίζω ότι είναι και η ποιο πρόσφατη η κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλοριζικο φιλε,ναι η τελευταια multi ειναι.αναμενουμε την 8s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzeskos Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλοριζικο φιλε,ναι η τελευταια multi ειναι.αναμενουμε την 8s οκ.ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 μα που ειναι αυτος ο ιταλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πανηγυριζει τον ασσο της Γιουβεντους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) αχαααχα ωραιος! Edited November 27, 2015 by alemao222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 (edited) Ένας μικρός οδηγός για την εγκατάσταση rom στο LETV 1 ( X600 ) 1) Αν το κινητό έχει έρθει με εγκατεστημένη την κινέζικη rom ακολουθούμε τις οδηγίες από εδώ ( περιλαμβάνονται και τα απαραίτητα αρχεία http://www.needrom.com/download/letv-x600-twrpadb-driver-easy-way/ ) για να περάσουμε το TWRP ( recovery ) και το root . 2) Εφόσον έχουμε περάσει το TWRP και το root ή μας έχει έρθει με την ιταλική rom ( εκτός της 7s ) μπορούμε εύκολα να το αναβαθμίσουμε στην 7s . 3) Ανοίγουμε τον διαχειριστή αρχέιων στο κινητό και ψάχνουμε για τον φάκελο TWRP : 3α) Αν δεν υπάρχει ο φάκελος , κλείνουμε το κινητό με το κουμπί power και το ξαναανοίγουμε κρατώντας πατημένα το volume up + power μέχρι να ανοίξει και να βγάλει κινέζικα γράμματα. Το κλείνουμε κρατώντας το power μέχρι να σβήσει ( 10 δευτερά ) .Τώρα αν πάμε στον διαχειριστή αρχείων θα υπάρχει ο φάκελος TWRP . 3β ) Αν υπάρχει ο φάκελος TWRP ακολουθάμε τις οδηγίες του φίλου pik http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6350463#post6350463 από το βήμα 3 . 4 ) Κατεβάζουμε την τελευταία rom του Ιταλού από εδώ http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x600/487479-rom-letv-x600-bb72-basata-su-eui-stock.html και την αντιγράφουμε στο κινητό . Με αυτό τον τρόπο περνάμε και οποιαδήποτε rom θέλουμε. 5) Κλείνουμε το κινητο και το ξανανοίγουμε με πατημένα volume up + power . Το κινητό μπαίνει στο recovery menu. Aν θέλουμε κάνουμε backup . Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά κάνουμε μετά restore απο το ίδιο μενού. 6) Πατάμε wipe>advanced και τσεκάρουμε cache/dalvik/system. Αν τσεκάρουμε και data θα σβήσουν και ότι αρχεία ( βίντεο , μουσική , φωτογραφίες ) έχουμε αποθηκευμένα στο κινητό. 7)Πατάμε install και βρίσκουμε την rom που θέλουμε να περάσουμε . Swipe και αρχίζει η εγκατάσταση . Περιμένουμε να τελειώσει ( μπορεί να πάρει αρκετή ώρα ). Όταν τελειώσει το κινητό θα κάνει επανεκκίνηση ή θα πρέπει να το κάνετε εσείς ( οδηγίες στην οθόνη του κινητού ) 9) Μόλις έχετε περάσει την νέα rom ! Το κινητό θα κάνει πάλι λίγη ώρα να ξεκινήσει , είναι φυσιολογικό. 10) Με τον recovery menu μπορούμε να περάσουμε και τα addon του Ιταλού . Τα αντιγράφουμε στο κινητό και πατάμε ΜΟΝΟ install . Δεν χρειάζονται wipes. Ελπίζω να βοήθησα . Αν έχω κάνει κάποιο λάθος , ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι modders ;) Y.Γ. Το backup στο βήμα 5 μπορύμε να το μεταφέρουμε στο PC μας για να μην "τρώει " αποθηκευτικό χώρο στο κινητό . Επίσης μπορούμε και να σβήσουμε και το αρχείο της rom ( μετά την εγκαταστασή της :p ) Καλημερα σε ολους. Οσοι εχουμε περασει την 6s με αυτο τον οδηγο, οταν με το καλο βγαλει τη 8 o ιταλος, απο ποιο βημα και μετα το προχωραμε το θεμα? Ειχε δει καπου το ματι μου εδω μεσα σχετικα με μια εφαρμογη του κινητου που κανει το flashαρισμα χωρις τα παραπανω, αλλα νομιζω θα ακολουθησω τις οδηγιες του φιλου pik για να μην ξαναχαθω! ΥΓ. το φακελο ζιπ της 6s ρομ θα τον σβησω μετα? Edited November 27, 2015 by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο αλλά έχω ένα πρόβλημα :( Όταν με καλούν δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης μόνο η δόνηση . Στο youtube το ηχείο δουλεύει κανονικά Στις ρυθμισεις δεν βρήκα κάτι για να το διορθώσω . Καμιά ιδέα πως να λύσω το πρόβλημα Το αγόρασα από vickmall με την ιταλική 7s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο αλλά έχω ένα πρόβλημα :( Όταν με καλούν δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης μόνο η δόνηση . Στο youtube το ηχείο δουλεύει κανονικά Στις ρυθμισεις δεν βρήκα κάτι για να το διορθώσω . Καμιά ιδέα πως να λύσω το πρόβλημα Το αγόρασα από vickmall με την ιταλική 7s Μήπως έχεις κατεβάσει τον διακόπτη πάνω από το Volume button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ευχαριστώ αυτό ήταν :) δεν το είχα προσέξει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά, έχει ραδιόφωνο το εργαλείο? Έχω την 7s, δεν το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 και την 200s να ειχες ραδιόφωνο η συσκευη δεν εχει δεν διαθετει fm transmitter την εφαγα και γω τη μηχανη δεν φανταστηκα οτι δεν θα εχει ραδιο οταν το πηρα μετα το ειδα μονο ιντερνετικο δυστυχώς φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 και την 200s να ειχες ραδιόφωνο η συσκευη δεν εχει δεν διαθετει fm transmitter την εφαγα και γω τη μηχανη δεν φανταστηκα οτι δεν θα εχει ραδιο οταν το πηρα μετα το ειδα μονο ιντερνετικο δυστυχώς φιλε μου Οκ, ευχαριστώ, έφαγα την πλάση όλη ψάχνοντας.. Τότε τι γράφουν οι μακάκες παντού ότι έχει fm radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παιδιά, έχει ραδιόφωνο το εργαλείο? Έχω την 7s, δεν το βρίσκω και την 15s να βαλεις δεν θα το βρεις μιας και δεν εχει ραδιοφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 που το γραφει? εγω ειχα κανει πριν λιγο καιρο νιξη και μου είπαν δεν έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 και την 200s να ειχες ραδιόφωνο η συσκευη δεν εχει δεν διαθετει fm transmitter την εφαγα και γω τη μηχανη δεν φανταστηκα οτι δεν θα εχει ραδιο οταν το πηρα μετα το ειδα μονο ιντερνετικο δυστυχώς φιλε μου Εγω δεν καταλαβαίνω πως γίνετε να μην εχει ράδιο απο τη στιγμή που το xiaomi redmi note 2 φορα τον ιδιο επεξεργαστή και εχει ράδιο. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alemao222 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 αλλο ο επεξεργαστης αλλο ο πομπος fm. δεν βρισκεται ο πομπος μεσα στον επεξεργαστη. αυτο ειναι θεμα συσκευης. μπορει να ξεχασαν να βαλουν χε χε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 η μπαταρια ειναι πολυ καλη. με ιδιο στησιμο με LG G2, εχουν παρομοια διαρκεια. :) πολυ ευχαριστημενος. Πώς το βλέπεις σε σύγκριση με τo g2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Πώς το βλέπεις σε σύγκριση με τo g2; εχει χειροτερη οθονη και ειναι ελαφρως πιο γρηγορο απο το G2. στα αλλα ειναι περιπου τα ιδια. Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Στην κάμερα και στις εφαρμογές που κρατάει στο παρασκήνιο πως τα πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 εχει χειροτερη οθονη και ειναι ελαφρως πιο γρηγορο απο το G2. στα αλλα ειναι περιπου τα ιδια. Για την οθονη θα διαφωνισω...ξερεις οτι εχει ρυθμισεις για την οθονη ετσι?Ψυχρα-ζεστα χρωματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liovag Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ενας κινεζος βλακας τα γραφει αυτά που κοιμαται ορθιος και εχει σπάσει 3 σε δυο μηνες τον εχει στο υtube.Μια θηκη να σκεπαζει τις ακρες της οθονης θελει επειδη εξεχει πανω απ την αλουμινένια κασα του τηλ 1 χιλιοστο και εισαι νταξει Ουφ γιατί αγχώθηκα λίγο να πω την αλήθεια και ήδη σκεφτόμουν πως θα το πουλήσω. Παρήγγειλα ένα tempered glass και με την θηκούλα ελπίζω να είμαι οκ. Στην αναμονή να παραλάβω το τηλέφωνο λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts