Jump to content

LeTV Le One Pro (X800)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια ωραία εφαρμογή για παρακολούθηση tracking number, το αποθηκευει και κάνει update το status της παραγγελίας κάθε φορά που την ανοίγεις.

Ψαξτε στο playstore σαν aftership.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλά όλα αυτά που διαβάζω αλλά από ποιότητα κλήσεων πως τα πάει? Επίσης από ήχο? Φωτεινότητα έξω?

ποιοτητα υλικων σαν το δικο σου εχει Ευθημη...εγω το εδωσα το Edge+ .

μην σου πω ανωτερη αισθηση στο χερι.

Το Pro εχει φοβερη οθονη,και ανωτερο...ΝΑΙ ανωτερο ηχο απο τα S6.

Φωτεινοτητα εξω δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Γενικα και εγω οταν το επιασα στα χερια μου ενιωσα λιγο μ$%^&* μια και ειχα δωσει 500Ε καπακι για να παρω μια συσκευη που στο 85% της καθημερινοτητας σου ειναι ιδια σε ταχυτητα και ποιοτητα...

αν δεν τα πιασεις δεν τα καταλαβαινεις τι εκαναν.

βεβαια ειναι ακομα νωρις γι αυτες τι συσκευες,ομως αν με την μια εβγαλαν αυτα....τι αλλο ερχεται;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Λοιπόν η ακουστική του είναι η καλύτερη που είχα ποτέ, τα αλλά δυο μου τηλεφωνά είναι το Samsung s4 και το Sony Z 3, με την γυναικά μου που μίλησα σήμερα το μεσημέρι σε ένα Blackberry Z 10 που έχει και από ανοιχτή ακρόαση μου είπε πως ακούγεται καλυτέρα από οτιδήποτε άλλο είχα και η αλήθεια είναι πως κάθε έξι μήνες άλλαζα τηλεφωνά. Το δε μεγάφωνο είναι τόσο δυνατό που δεν περιγράφεται. Η οθόνη του είναι εκπληκτική λόγο και ανάλυσης, τώρα στον εξωτερικό χώρο που το είδα δεν είχε πολύ ήλιο για να σου πω ακριβώς.

Ακούγεται ενδιαφέρον ευχαριστώ πολύ!

ποιοτητα υλικων σαν το δικο σου εχει Ευθημη...εγω το εδωσα το Edge+ .

μην σου πω ανωτερη αισθηση στο χερι.

Το Pro εχει φοβερη οθονη,και ανωτερο...ΝΑΙ ανωτερο ηχο απο τα S6.

Φωτεινοτητα εξω δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Γενικα και εγω οταν το επιασα στα χερια μου ενιωσα λιγο μ$%^&* μια και ειχα δωσει 500Ε καπακι για να παρω μια συσκευη που στο 85% της καθημερινοτητας σου ειναι ιδια σε ταχυτητα και ποιοτητα...

αν δεν τα πιασεις δεν τα καταλαβαινεις τι εκαναν.

βεβαια ειναι ακομα νωρις γι αυτες τι συσκευες,ομως αν με την μια εβγαλαν αυτα....τι αλλο ερχεται;

Η αλήθεια βρίσκεται στην τελευταία σου πρόταση, σίγουρα πάντως κατάφεραν να βγάλουν μια τόσο καλή συσκευή από το πουθενά. Προσωπικά το edge+ το πήρα πολύ φθηνά και μάλιστα είχα ρέστα από την πώληση του 6plus (64αρι) μεταχειρισμενο 10 μηνών. Το χρυσό μου αρέσει πάντως σίγουρα θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή να το δω με ησυχία

καλημερα βγηκε καινουρια X1_X800-CN-FN-BEXCNFN5002810141E-5.0.028E δεν ειναι ομως stable.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ακόμη δεν το έχω αλλά μπορώ να σου πω ότι υποστηρίζει τα ελληνικά 4g δίκτυα εκτώς της μπάντας 800 που μέχρι στιγμής έχει μόνο ή wind κυρίως επαρχία.επίσης με βάση αυτά που μου είπε το vickmall υποστηρίζει quick charge και έχει turbo charger.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ακόμη δεν το έχω αλλά μπορώ να σου πω ότι υποστηρίζει τα ελληνικά 4g δίκτυα εκτώς της μπάντας 800 που μέχρι στιγμής έχει μόνο ή wind κυρίως επαρχία.επίσης με βάση αυτά που μου είπε το vickmall υποστηρίζει quick charge και έχει turbo charger.

κανονικα 4g εκτος απο την band20 oπως ειπες.

Και κανονικα quick charge.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Επιτέλους τέλειωσα. Του έκανα root με βοήθησε ο φίλος ο Δημήτρης(pik.) τον οποίο ευχαριστώ πολύ. Edited by takisspanos

Επιτέλους τέλειωσα. Του έκανα root με βοήθησε ο φίλος ο Δημήτρης(pik.) τον οποίο ευχαριστώ πολύ.

Μπράβο!!!για πες μας μετά το Ρουτ τι αλλαγές?

Τίποτα απλά μπορώ να του περάσω οποιαδήποτε rom.

σου εστειλα ποιαν να κατεβασεις!!!

;)

αν θες βαλε εδω το λινκ και για τους επομενους!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Μιλάμε αρχίζω και ζηλεύω. Έχω πάρει track number από τις 16 του μήνα και ακόμα δεν έχει γίνει dispatched. Πόσο υπομονή ακόμα ?

σου εστειλα ποιαν να κατεβασεις!!!

;)

αν θες βαλε εδω το λινκ και για τους επομενους!

Εδω ειναι. X1_X800-ROW-v1.5-CUOCO92-5.0.004S

http://www.androidiani.com/forum/modding-letv-x800/474551-letv-x800-lollipop-custom-firmware-cuoco92.html

στο ιδιο site ειναι και η X1-X800-ROW-5.0.006S_v1.6-CUOCO92 δεν ξερω αν ειναι ΟΚ να μας την γνωμη του ο Δημητρης

Edited by takisspanos

αυτη που εβαλες ειναι η καλυτερη για μπαταρια.

βασικα εκει ειναι ολες!!!!!

οριστε και η τελευταια

https://mega.nz/#!XMpEEC7Y!Y_B-uEDSl5EU2YzjeXzyZ3wCFGBpK33nmNBwX5--3Bo

6s

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

αυτη που εβαλες ειναι η καλυτερη για μπαταρια.

οριστε και η τελευταια

https://mega.nz/#!XMpEEC7Y!Y_B-uEDSl5EU2YzjeXzyZ3wCFGBpK33nmNBwX5--3Bo

6s

Δεν έβαλα τίποτα ακόμα εσύ τι προτείνεις την 4 ή την 6 ;;;;

Αν επιχειρήσω να βάλω κάποια να κάνω πρώτα backup ;;;;

Ώστε αν πάει κάτι στραβά να μπορέσω να γυρίσω εδώ που είμαι τώρα ;;

Έχω κατεβάσει και αυτήν δεν θυμάμαι από πού X1_X800_5.0.006S_RuschROM1.0

Edited by takisspanos

Οπότε η καλύτερη αυτήν την στιγμή είναι ή 06s tou cuoco?Τάκη την πέρασες?

Οπότε η καλύτερη αυτήν την στιγμή είναι ή 06s tou cuoco?Τάκη την πέρασες?

Ρώτησα τον Δημήτρη παραπάνω ποια είναι η καλύτερη και εάν πρέπει να πάρω backup.

Ρώτησα τον Δημήτρη παραπάνω ποια είναι η καλύτερη και εάν πρέπει να πάρω backup.

παρε backup αν θες αλλα αν δεν εχεις στησει το κινητο απο την αρχη δεν νομιζω να χρειαζεται.

για μενα βαλε την 4s ,πολλοι μου λενε ειναι η πιο σταθερη και εχει την καλυτερη μπαταρια.

μετα απο μια εβδομαδα βαζεις την 6s να δεις.

ετσι εκανα και στο αλλο Pro εγω ,του εβαλα πρωτα την 4αρα και μετα την 6αρα.

επισης στην 6s αν επιλεξετε να βλεπετε το data traffic στην status bar βελτιωνεται θεαματικα η σταθεροτητα στο wifi.

Οποια και να βαλετε απο τις δυο το ιδιο ειναι αλλα εγω που δινω βαση στην μπαταρια θα εβαζα την 4s.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

παρε backup αν θες αλλα αν δεν εχεις στησει το κινητο απο την αρχη δεν νομιζω να χρειαζεται.

για μενα βαλε την 4s ,πολλοι μου λενε ειναι η πιο σταθερη και εχει την καλυτερη μπαταρια.

μετα απο μια εβδομαδα βαζεις την 6s να δεις.

ετσι εκανα και στο αλλο Pro εγω ,του εβαλα πρωτα την 4αρα και μετα την 6αρα.

επισης στην 6s αν επιλεξετε να βλεπετε το data traffic στην status bar βελτιωνεται θεαματικα η σταθεροτητα στο wifi.

Οποια και να βαλετε απο τις δυο το ιδιο ειναι αλλα εγω που δινω βαση στην μπαταρια θα εβαζα την 4s.

Τι εννοείς : αν δεν έχεις στήσει το κινητό από την αρχή δεν νομίζω να χρειάζεται.

Αυτή την στιγμή είναι στημένο τελειά οπότε αν δεν μου αρέσει η άλλη rom μπορώ να γυρίσω πίσω. Επίσης αν μου αρέσει μπορώ να σβήσω το back up, θα βρούμε που την φυλάει.

Η τωρινή rom είναι η αρχική μετα το root θα μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ;;;

Edited by takisspanos

Τι εννοείς : αν δεν έχεις στήσει το κινητό από την αρχή δεν νομίζω να χρειάζεται.

Αυτή την στιγμή είναι στημένο τελειά οπότε αν δεν μου αρέσει η άλλη rom μπορώ να γυρίσω πίσω. Επίσης αν μου αρέσει μπορώ να σβήσω το back up, θα βρούμε που την φυλάει.

Η τωρινή rom είναι η αρχική μετα το root θα μπορώ να γυρίσω σε αυτήν ;;;

ποτε προλαβες και το εστησες!

ε τοτε ναι αν παρεις backup μπορεις ανετα να γυρισεις.

εισαι δυνατος τελικα εγω για να φτιαξω ενα κινητο στα μετρα μου θελω 2 με 3 μερες!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ποτε προλαβες και το εστησες!

ε τοτε ναι αν παρεις backup μπορεις ανετα να γυρισεις.

εισαι δυνατος τελικα εγω για να φτιαξω ενα κινητο στα μετρα μου θελω 2 με 3 μερες!

Και εγώ δυο μέρες ολόκληρες έφαγα, αν δεν καταφέρω κάτι που θέλω δεν φεύγω μπροστά από το κομπιούτερ.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γι’ αυτούς που θέλουν να περάσουν τους ADB Drivers υπάρχει εδώ και είναι ο μόνος τρόπος γιατί θα παιδευτείτε όπως εγώ http://adbdriver.com/documentation/how-to-install-adb-driver-on-windows-8-10-x64.html:

Πέρασα την rom του Ιταλού δεν βλέπω κάποια διαφορά από αυτήν που είχα, εκτός του ότι με παίδεψε στην αρχή γιατί δεν ήταν τόσο αυτοματοποιημένη, δηλαδή να ανοίγει και να σου ζητάει λογαριασμό του google για να κάνει συγχρονισμό, είναι χειροκίνητα όλα . Συνεχίζω το στήσιμο.

τελικα εβαλες την 06s η την 04s του cuoco?για πες μας εντυπωσεις.

τελικα εβαλες την 06s η την 04s του cuoco?για πες μας εντυπωσεις.

Την 04 εβαλα αλλα δεν βλεπω διαφορες απο αυτην που ειχα.