CrisBal Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 https://ibb.co/cW4Vcx Ποια από αυτές στο xda έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας και κάμερας; Ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σας. Μπες μια XDA και τσέκαρε απαντήσεις και ποστ ή ρώτησε.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Κάνε καθαρή εγκατάσταση και βάλε την 26 του torra33 ή πήγαινε για Νougat... https://forum.xda-developers.com/leeco-le1-pro/development Πού μπορώ να βρω την 26 του torra33; Κάποιο link; Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koj777 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Καλησπέρα. Έχω Letv le one pro X800 US και εγκατεστημένη την 5.5.011s (stable) του CRISBAL. Το κινητό δουλεύει αρκετά καλά αν εξαιρέσεις το wi-fi το οποίο έχει άθλια εμβέλεια όπως και το GPS. Έκανα επανεκκίνηση σε twrp και έκανα εγκατάσταση το πακέτο με την Ελληνική γλώσσα. Η εγκατάσταση μου έγγραψε ότι έγινε επιτυχής πλην όμως όταν πηγαίνω στην επιλογή γλώσσας δεν έχει τα Ελληνικά. Γιατί ??? Κάτι έκανα λάθος μάλλον.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα. Έχω Letv le one pro X800 US και εγκατεστημένη την 5.5.011s (stable) του CRISBAL. Το κινητό δουλεύει αρκετά καλά αν εξαιρέσεις το wi-fi το οποίο έχει άθλια εμβέλεια όπως και το GPS. Έκανα επανεκκίνηση σε twrp και έκανα εγκατάσταση το πακέτο με την Ελληνική γλώσσα. Η εγκατάσταση μου έγγραψε ότι έγινε επιτυχής πλην όμως όταν πηγαίνω στην επιλογή γλώσσας δεν έχει τα Ελληνικά. Γιατί ??? Κάτι έκανα λάθος μάλλον.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) Καλήμέρα..θα βάλεις την μαμίσια 11s και μετά από πάνω το πακέτο γλώσσας..η δική μου το έχει ονboard αρκεί να κατεβάσεις το morelocal από το playstore και να το επιλέξεις στις γλώσσες.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koj777 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλημερα!Ευχαριστω για την βοηθεια.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει αλλη rom (που να μπορει να παρει Ελληνικα) που να ειναι καλυτερη απο την 11 s και να βελτιωνει το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλημερα!Ευχαριστω για την βοηθεια.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει αλλη rom (που να μπορει να παρει Ελληνικα) που να ειναι καλυτερη απο την 11 s και να βελτιωνει το wifi. Για Χ800US μόνο μαμίσια 11s και ελληνικα..για CN όσες θες.... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Παίδες επειδή βαριέμαι να βάζω αγγελίες ενημερώνω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για την US έκδοση με τα ελληνικά του CrisBal, το δίνω σε άριστη κατάσταση. Παράθεση Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Παίδες επειδή βαριέμαι να βάζω αγγελίες ενημερώνω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται για την US έκδοση με τα ελληνικά του CrisBal, το δίνω σε άριστη κατάσταση. Φίλε ενδιαφέρομαι για το κινητό.Εχω το ίδιο με σπασμένη οθόνη!Αν θέλεις στείλε μου pm για τιμή και τα σχετικά.... Ευχαριστώ! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 παιδια και εγω πηρα 5.2 ιντ οποτε το L1 pro χωρισ την παραμικρη γρατζουνια θα το δωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παιδες καλησπερα, εχω το US model με περασμενη την CRISBAL rom, το μονο προβλημα που εχω ειναι με το gps που δεν lockarei καθολου δεν πιανει κανενα δορυφορο. Μηπως γνωριζει καποιος, καποιο fix στο συγκεκριμενο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Παιδες καλησπερα, εχω το US model με περασμενη την CRISBAL rom, το μονο προβλημα που εχω ειναι με το gps που δεν lockarei καθολου δεν πιανει κανενα δορυφορο. Μηπως γνωριζει καποιος, καποιο fix στο συγκεκριμενο προβλημα? Λογικά είναι λόγω σκουπιδιών και καταλοίπων...Κάνε τα 2 cache wipes αν δεν παίξει βάλε ένα GPS fix που έχω κάνει αν δεν παίξει πας για καθαρή εγκατάσταση μάλλον.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petama Δημ. June 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2018 Δοκιμασα το GPS fix που μου προτεινες και στο GPS status app πιανει δορυφορους. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lookasgti Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Γεια χαρά σε όλους!Θα ήθελα μια βοήθεια...Έχω το x800+ cn και επειδή πήρα άλλο κινήτο θέλω να το δώσω στην αδερφή μου. Εκανα factory reset μέσω twrp αλλά εκτός των εφαρμογών όλα τα αλλα(φωτό,βίντεο,αρχεία) εξακολουθούν και βρίσκονται στο κινητό.Τι πρέπει να κάνω ώστε να κρατήσω την rom που είχε μέσα αλλά όχι και τα αρχεια μου;Ευχαριστώ! Υ.Γ: Η rom είναι η 5.5.039E με twrp 3.0.2 CRISBAL_GR v1 αν παίζει ρόλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Γεια χαρά σε όλους!Θα ήθελα μια βοήθεια...Έχω το x800+ cn και επειδή πήρα άλλο κινήτο θέλω να το δώσω στην αδερφή μου. Εκανα factory reset μέσω twrp αλλά εκτός των εφαρμογών όλα τα αλλα(φωτό,βίντεο,αρχεία) εξακολουθούν και βρίσκονται στο κινητό.Τι πρέπει να κάνω ώστε να κρατήσω την rom που είχε μέσα αλλά όχι και τα αρχεια μου;Ευχαριστώ! Υ.Γ: Η rom είναι η 5.5.039E με twrp 3.0.2 CRISBAL_GR v1 αν παίζει ρόλο... full wipe και ξανα τη rom ειναι το πιο σωστο. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lookasgti Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Κατ'αρχας ευχαριστώ για την απόκριση!Επειδή δεν είμαι και πολύ γνωστης,τι εννοείς full wipe;Αν τα διαγράψω όλα,δεν χάνονται και η ρομ που έχω μέσα και το twrp;πως θα τα περάσω αν δεν έχει τίποτα μέσα το τηλέφωνο;Ευχαριστώ και πάλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Κατ'αρχας ευχαριστώ για την απόκριση!Επειδή δεν είμαι και πολύ γνωστης,τι εννοείς full wipe;Αν τα διαγράψω όλα,δεν χάνονται και η ρομ που έχω μέσα και το twrp;πως θα τα περάσω αν δεν έχει τίποτα μέσα το τηλέφωνο;Ευχαριστώ και πάλι!!!! εχεις πμ...................... Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλημέρα.Εδώ και λίγες μέρες δεν ενεργοποιείτε το wifi.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Ενώ στο taskmanager φαίνεται ανοικτό μέσα από τις ρυθμίσεις είναι κλειστό και όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω συνεχίζει να βγάζει μήνυμα ..ενεργοποιήστε το wifi! Ξαναπέρασα τη Rom αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Καλημέρα.Εδώ και λίγες μέρες δεν ενεργοποιείτε το wifi.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Ενώ στο taskmanager φαίνεται ανοικτό μέσα από τις ρυθμίσεις είναι κλειστό και όταν προσπαθώ να το ενεργοποιήσω συνεχίζει να βγάζει μήνυμα ..ενεργοποιήστε το wifi! Ξαναπέρασα τη Rom αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Παρεμπιπτόντως μήπως υπάρχει και καμία οθόνη γιατί από σήμερα δεν δουλεύουν και τα πλήκτρα; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Παρεμπιπτόντως μήπως υπάρχει και καμία οθόνη γιατί από σήμερα δεν δουλεύουν και τα πλήκτρα; WiFi και πλήκτρα? Άρα ίσως κάτι άλλο συμβαίνει...Κάνε μια καθαρή με internal και τσεκαρε.... αλλιώς πας για ένα qfil... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 WiFi και πλήκτρα? Άρα ίσως κάτι άλλο συμβαίνει...Κάνε μια καθαρή με internal και τσεκαρε.... αλλιώς πας για ένα qfil... Λέγοντας καθαρή εννοούμε Data,cache και Davlic ή full wipe μαζί με system; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Λέγοντας καθαρή εννοούμε Data,cache και Davlic ή full wipe μαζί με system; Τα πάντα όλα...να έχεις USB να την περάσεις ή να βλέπει το PC το κινητό πριν κάνεις οτιδήποτε Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Τα πάντα όλα...να έχεις USB να την περάσεις ή να βλέπει το PC το κινητό πριν κάνεις οτιδήποτε Αν μπορείς να με βοηθήσεις με τα βήματα θα το εκτιμούσα.Αν και όταν ανοίγω σε recovery και πάλι δεν δουλεύουν τα πλήκτρα της οθόνης οπότε μάλλον έχω πρόβλημα με την οθόνη. https://photos.app.goo.gl/QTnYqMgwrsx8n46U9 Edited July 29, 2018 by akispash Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Αν μπορείς να με βοηθήσεις με τα βήματα θα το εκτιμούσα.Αν και όταν ανοίγω σε recovery και πάλι δεν δουλεύουν τα πλήκτρα της οθόνης οπότε μάλλον έχω πρόβλημα με την οθόνη. https://photos.app.goo.gl/QTnYqMgwrsx8n46U9 Αν δεν παίζουν κι εκεί ίσως. Κάνε ένα qfil που ουσιαστικά κάνει το τηλέφωνο εργοστασιακό με επανεγγραφή όλως των partitions και βλέπεις. Κατέβασε αυτό να δεις τι πρέπει να κάνεις https://mega.nz/#!xUUDFIrZ!saCdADC8x-xtY0tAYDTYJXQekAEihWaZFW9a61gfipY Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Αν δεν παίζουν κι εκεί ίσως. Κάνε ένα qfil που ουσιαστικά κάνει το τηλέφωνο εργοστασιακό με επανεγγραφή όλως των partitions και βλέπεις. Κατέβασε αυτό να δεις τι πρέπει να κάνεις https://mega.nz/#!xUUDFIrZ!saCdADC8x-xtY0tAYDTYJXQekAEihWaZFW9a61gfipY Τον έχω τον οδηγό και την πρώτη φορά που μπρικάρισε πριν 3 χρόνια, με το που το πήρα δηλαδή έτσι κατάφερα και το επανέφερα.Απλά σκέφτομαι ότι αν όντος έχει πρόβλημα η οθόνη (και αυτό το λέω γιατί δεν ανάβει και ο φωτισμός τους) δεν θα γίνει κάτι με το qfil και φοβάμαι αν χρειαστεί να πατήσω κάποιο από τα πλήκτρα μήπως δεν μπορώ. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Καλησπέρα. Είμαι με την 23ς απο τον Γιώργο. Με ποια αξίζει να αναβαθμιστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts