v@gelis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Μήπως έχω άλλο κινητό. Σε θέμα αφής το θεωρώ από τα πιο κορυφαία κινητά και η αλήθεια είναι πως αγόραζα τα κορυφαία κινητά από όλες τις εταιρείες, πρώτη φορα αγόρασα κινέζικο και ενθουσιάστηκα, τώρα παράγγειλα το Huawei mate s . Μήπως έχετε βάλει κάποιο προστατευτικό της οθόνης και αυτό έχει πρόβλημα. Επίσης δεν είναι θέμα rom γιατί με όλες έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης δεν θέλει μεγάλη επιφάνεια επαφής γιατί το δοκίμασα με εάν στύλο( ειδικό για tablet ) με μικρή επιφάνεια επαφής και πάλι άψογο. Πιστεψε με, εχω αλλαξει μπολικα κινητα και καταλαβαίνω στα πρωτα 60 δευτερόλεπτα το touch μιας συσκευης. Οκ, είναι αποδεκτο, κανεις τη δουλεια σου, αλλα η εμπειρια χρησης φτιαχνεται -και- από τετοια μικρα πραγματα. Και δυστυχως τα letv δεν τα πανε καλα σε αυτό τον τομεα. Αλλωστε, ενας σοβαρος digitizer δεν επηρεάζεται στο ελαχιστο από την τοποθετηση screen protector ή tempered glass (αλλιως δεν είναι σοβαρος). Καποιος μπορει να μην το παρατηρησει καθολου, να θεωρησει ότι ετσι είναι κι είναι φυσιολογικο. Οι ναυαρχιδες της Samsung εχουν απιστευτο touch, εχουν ξεπερασει πλεον και την apple σε αυτόν τον τομεα κι επεται η htc και μετα από κινεζικα Meizu και ακολουθει η Xiaomi. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- --- Εμφανίζεται το μενου "启动中国电信网络(CDMA)" , με "tickbox" Να το επιλέξω?Ποιο δίκτυο ακριβώς ενεργοποιεί?Data speed? Ναι επιλεξε το, "υποτίθεται" ότι ενεργοποιεί την b20 band (800mhz), που δεν εχει εξ'ορισμου το τηλεφωνο (και τα περισσοτερα κινεζικα των "μεγαλων"). Εγω από χθες κανω δοκιμες και φαινεται να το επιβεβαιωνω... Edited December 31, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Πιστεψε με, εχω αλλαξει μπολικα κινητα και καταλαβαίνω στα πρωτα 60 δευτερόλεπτα το touch μιας συσκευης. Οκ, είναι αποδεκτο, κανεις τη δουλεια σου, αλλα η εμπειρια χρησης φτιαχνεται -και- από τετοια μικρα πραγματα. Και δυστυχως τα letv δεν τα πανε καλα σε αυτό τον τομεα. Καποιος μπορει να μην το παρατηρησει καθολου, να θεωρησει ότι ετσι είναι κι είναι φυσιολογικο. Οι ναυαρχιδες της Samsung εχουν απιστευτο touch, εχουν ξεπερασει πλεον και την apple σε αυτόν τον τομεα κι επεται η htc και μετα από κινεζικα Meizu και ακολουθει η Xiaomi. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι επιλεξε το, "υποτίθεται" ότι ενεργοποιεί την b20 band (800mhz), που δεν εχει εξ'ορισμου το τηλεφωνο (και τα περισσοτερα κινεζικα των "μεγαλων"). Εγω από χθες κανω δοκιμες και φαινεται να το επιβεβαιωνω... Φιλε αν ερθεις αργος ναυπλιο και η wind ποιανει 4g τοτε σιγουρα δουλευει. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Φιλε αν ερθεις αργος ναυπλιο και η wind ποιανει 4g τοτε σιγουρα δουλευει. Θα το εχω στα υποψη μου, αλλα πιο πιθανο είναι να εχω δωσει το κινητο μεχρι να παω καποια εκδρομη... :lol: Στα υπολοιπα του τηλεφωνου, εχει κορυφαιο ακουστικο (χωρις static noises, θορυβους σε υψηλες συχνότητες κλπ κλπ), αντιστοιχα καλο μικροφωνο, με το wifi reception παρατηρω ότι εχει σχετικα αδυναμη ληψη (θα το τσεκαρω και σωστα καποια στιγμη με μετρήσεις), αλλα διχως να προβληματιζει κι ο ηχος από το ηχειο του είναι αξιοπρεπης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 με το wifi reception παρατηρω ότι εχει σχετικα αδυναμη ληψη (θα το τσεκαρω και σωστα καποια στιγμη με μετρήσεις), Πρόκειται για άλλο ένα αρνητικό σημείο που υπάρχει και στα υπόλοιπα LeTV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Η δική μου γνώμη για το touch του X800 πάντως είναι ότι είναι κορυφαίο και εφάμιλλο με τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών (έχω χρησιμοποιήσει και Samsung και LG και Sony και η αίσθηση της αφής είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε ένα smartphone). Το δάκτυλο "γλιστράει" με την ίδια χαρακτηριστική άνεση και η οθόνη ανταποκρίνεται με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα στα πατήματα. Επίσης "καταλαβαίνει" και το πιο απαλό άγγιγμα. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα να του καταλογίσω. Στα συν και η εξαιρετική ελαιοφοβική επίστρωση (άλλο ένα χαρακτηριστικό των καλών επωνύμων). Δεν πιάνει εύκολα δαχτυλιές και αν πιάσει απομακρύνονται πολύ εύκολα με ένα σκούπισμα πάνω στην μπλούζα ή ακόμα και με την παλάμη. Υπόψη ότι έχω την Cuoco 6S rom και δεν χρησιμοποιώ καμίας μορφής screen protector (ούτε απλό, ούτε tempered glass). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Η δική μου γνώμη για το touch του X800 πάντως είναι ότι είναι κορυφαίο και εφάμιλλο με τις ναυαρχίδες των μεγάλων εταιριών (έχω χρησιμοποιήσει και Samsung και LG και Sony και η αίσθηση της αφής είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε ένα smartphone). Το δάκτυλο "γλιστράει" με την ίδια χαρακτηριστική άνεση και η οθόνη ανταποκρίνεται με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα στα πατήματα. Επίσης "καταλαβαίνει" και το πιο απαλό άγγιγμα. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα να του καταλογίσω. Στα συν και η εξαιρετική ελαιοφοβική επίστρωση (άλλο ένα χαρακτηριστικό των καλών επωνύμων). Δεν πιάνει εύκολα δαχτυλιές και αν πιάσει απομακρύνονται πολύ εύκολα με ένα σκούπισμα πάνω στην μπλούζα ή ακόμα και με την παλάμη. Υπόψη ότι έχω την Cuoco 6S rom και δεν χρησιμοποιώ καμίας μορφής screen protector (ούτε απλό, ούτε tempered glass). Η μπαταρια πως σου ειναι με την 6s? Χρησιμοποιεις το double tap to unlock? Σου τρωει μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Η μπαταρια πως σου ειναι με την 6s? Χρησιμοποιεις το double tap to unlock? Σου τρωει μπαταρια? Η μπαταρία είναι γενικά καλή, κυρίως σε standby, όπου με όλα τα δικτυακά και συγχρονισμούς ενεργά, χάνει αρκετά κάτω από 1% την ώρα. Σε χρήση με αναμμένη την οθόνη και ιδίως με 3D game (Real Racing 3) πέφτει αρκετά γρήγορα (αρκετά αισθητή διαφορά από το Xperia Ζ3 που είχα πριν). Ο Snapdragon 810 είναι θηρίο όπως και να το κάνουμε και τη θέλει την μπαταρία του! Δεν χρησιμοποιώ το double tap to unlock, οπότε δεν ξέρω αν επηρεάζει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 όσοι έχετε θέμα με το touch μήπως φταίει κάποια εφαρμογή? το Floatify μου δημιούργησε πρόβλημα όταν το έβαλα στα άκρα της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μήπως έχω άλλο κινητό. Σε θέμα αφής το θεωρώ από τα πιο κορυφαία κινητά και η αλήθεια είναι πως αγόραζα τα κορυφαία κινητά από όλες τις εταιρείες, πρώτη φορα αγόρασα κινέζικο και ενθουσιάστηκα, τώρα παράγγειλα το Huawei mate s . Μήπως έχετε βάλει κάποιο προστατευτικό της οθόνης και αυτό έχει πρόβλημα. Επίσης δεν είναι θέμα rom γιατί με όλες έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης δεν θέλει μεγάλη επιφάνεια επαφής γιατί το δοκίμασα με εάν στύλο( ειδικό για tablet ) με μικρή επιφάνεια επαφής και πάλι άψογο. δεν θελω να γινω αδιακριτος, αλλα αφου εχεις το x800 γιατι να παρεις αλλο??:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) δεν θελω να γινω αδιακριτος, αλλα αφου εχεις το x800 γιατι να παρεις αλλο??:p Η τρελά με τα κινητά δεν περνάει ευκολα, συνέχεια αγοράζω κινητά και μετα τα χαρίζω στην γυναίκα μου και στις δυο κόρες μου. Βέβαια πάντα έχω δυο τρία δικά μου τα οποία εναλλάσσω. Τώρα είχα αποφασίσει να πάρω το Huawei Watch, αλλά αποφάσισα πως με τα ιδιά χρήματα καλύτερα να πάρω το Mate S θα παίξω περισσότερο χρόνο. Να επιμείνω πως η οθόνη από θέμα αφής είναι κορυφαία και το συγκρίνω με Samsung S4, S5 και με Sony Z3, κάτι άλλο φταίει. Edited December 31, 2015 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AbyssD Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Η τρελά με τα κινητά δεν περνάει ευκολα, συνέχεια αγοράζω κινητά και μετα τα χαρίζω στην γυναίκα μου και στις δυο κόρες μου. Βέβαια πάντα έχω δυο τρία δικά μου τα οποία εναλλάσσω. Τώρα είχα αποφασίσει να πάρω το Huawei Watch, αλλά αποφάσισα πως με τα ιδιά χρήματα καλύτερα να πάρω το Mate S θα παίξω περισσότερο χρόνο. Να επιμείνω πως η οθόνη από θέμα αφής είναι κορυφαία και το συγκρίνω με Samsung S4, S5 και με Sony Z3, κάτι άλλο φταίει. Μακαρι να μας βγαλεις ασπροπροσωπους εχω παραγγειλει ενα και θα παραγγειλω κι αλλο. Νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 270 ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπέρα χρονια πολλά, σήμερα δοκιμασα το 4G τις wind στην Θεσσαλονίκη με το *#*#9439#*#* και είτε είναι ενεργό είτε οχι τικαρισμενο εχει 4G κανονικά. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε για τα θέματα με την αίσθηση άφης οθόνης, με tempered glass Nilkin δεν έχω κανένα προβλημα. Επίσης ως προς την αδύναμη λήψη WiFi δεν είναι χειρότερο απο iPad mini 2 και iPhone 5 σε δύσκολα σημεία μέσα στο σπίτι μου ενώ είναι λιγάκι πιο αδύναμο από το MI4, δηλαδή είναι για μένα ασήμαντο προβλημα. Θα συμφωνήσω πως η ποιότητα ήχου συνομιλίας είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει. Η ποιότητα κατασκευής του είναι απλά κορυφαια, δεν χρησιμοποιώ θήκη γιατί με χαλάει οπτικά και δεν έχω την παραμικρή γρατζουνιά -πραγμα σπάνιο για μένα! - Επίσης δοκίμασα το κολπακι για την μπάντα 20 (προσοχή να το κάνετε και με τις 2 sim μέσα γιατι σε εμένα αναγνωριζε μόνο μια κάθε φορά και χρειαστηκαν κανά 2 reboot και βάλε βγάλε τις κάρτες), αυτές τις μέρες είμαι Τρίπολη και σε κάποια σημεία είδα για πολύ λίγο 4g με τη wind που δεν είχα δει ποτέ και συνεχώς H+ που πριν δεν υπήρχε παντου. Αλλά με επιφύλαξη γιατί δεν είχα πάντα το Letv στην Τρίπολη αλλά το mi4 που πάντα έχει θεματάκια με το σήμα του. Το μεγαλύτερο θέμα για μένα είναι η διάρκεια της μπαταρίας που άλλες φορές έχω πετύχει και 5 ώρες sot και άλλες 2 με τα πάντα όμως ανοιχτά, και μουσική από Spotify και gps με ανοιχτή οθόνη σε ταξιδι. Γενικά πάντως η συσκευή είναι άριστη. Ως προς το design πάντως σε πολλούς δεν αρέσουν τα μαύρα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης όταν είναι ανοιχτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Μακαρι να μας βγαλεις ασπροπροσωπους εχω παραγγειλει ενα και θα παραγγειλω κι αλλο. Νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο μεχρι 270 ετσι δεν ειναι? Τι να πω πρώτη φορα αγοράζω τόσο φτηνό, από θέμα τιμής κινητό και νομίζω πως είναι το καλύτερο και από κινητά που έχω πληρώσει και με 750 ευρώ. Το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο από όλα μου τα κινητά. Είναι βέβαια το πρώτο που έμπλεξα και με Root και το καταχάρηκα. Edited December 31, 2015 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Λοιπον κ εγω πλεον μπορω να πω οτι εχω προβλημα με το wifi. κατεβαζει με 100kbps διπλα στο ρουτερ. καμια φορα πιανει και 300 στιγμιαια. ισως φταιει το router, ισως φταιει η ROM.. παντως εχω προβλημα -cuoco 8s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Μήπως έχω άλλο κινητό. Σε θέμα αφής το θεωρώ από τα πιο κορυφαία κινητά και η αλήθεια είναι πως αγόραζα τα κορυφαία κινητά από όλες τις εταιρείες, πρώτη φορα αγόρασα κινέζικο και ενθουσιάστηκα, τώρα παράγγειλα το Huawei mate s . Μήπως έχετε βάλει κάποιο προστατευτικό της οθόνης και αυτό έχει πρόβλημα. Επίσης δεν είναι θέμα rom γιατί με όλες έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης δεν θέλει μεγάλη επιφάνεια επαφής γιατί το δοκίμασα με εάν στύλο( ειδικό για tablet ) με μικρή επιφάνεια επαφής και πάλι άψογο. Παράξενο, αλλά ούτε εγώ καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα με την αφή... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον κ εγω πλεον μπορω να πω οτι εχω προβλημα με το wifi. κατεβαζει με 100kbps διπλα στο ρουτερ. καμια φορα πιανει και 300 στιγμιαια. ισως φταιει το router, ισως φταιει η ROM.. παντως εχω προβλημα -cuoco 8s Με speedtest στον server της cosmote και σε σύνδεση 5GHz με το ρούτερ, πιάνει εδώ χωρίς πρόβλημα 37,54Mbps (σε vdsl σύνδεση) σε cuoco 6s (όπως ήρθε από vickmall). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Παράξενο, αλλά ούτε εγώ καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα με την αφή... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με speedtest στον server της cosmote και σε σύνδεση 5GHz με το ρούτερ, πιάνει εδώ χωρίς πρόβλημα 37,54Mbps (σε vdsl σύνδεση) σε cuoco 6s (όπως ήρθε από vickmall). στα 5GHz δεν έχει θέμα,μονο στα 2.4GHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shatz Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Άλλαξα σε δίκτυο 2,4GHz στο ίδιο ρούτερ (asus rt-n66u) και η ταχύτητα παραμένει υψηλή, στα 33,26 Mbps (σε ανταλλαγή αρχείων μέσα στο τοπικό δίκτυο μάλλον θα είναι καλύτερη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quakers Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Άλλαξα σε δίκτυο 2,4GHz στο ίδιο ρούτερ (asus rt-n66u) και η ταχύτητα παραμένει υψηλή, στα 33,26 Mbps (σε ανταλλαγή αρχείων μέσα στο τοπικό δίκτυο μάλλον θα είναι καλύτερη). κατευασα το speedtest απο ookla και επιασε full ταχυτητα με 1.2mbps...ισως με επηρεασαν τα σχολια:happy: καλη χρονια btw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλημέρα Καλή Χρονιά, Με το Speed test μου έδωσε στο Download 10.21 Mbps όσο και το κομπιούτερ μου , στο Upload 0.86 Mbps . Δεν ξέρω τι να πω εγώ δεν βλέπω να έχω πρόβλημα, πιθανόν να είμαι τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Σιγά μην περιμένουμε τον Ιταλό;)[ATTACH]64653[/ATTACH][ATTACH]64654[/ATTACH][ATTACH]64655[/ATTACH][ATTACH]64656[/ATTACH] Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Σιγά μην περιμένουμε τον Ιταλό;)[ATTACH]64653[/ATTACH][ATTACH]64654[/ATTACH][ATTACH]64655[/ATTACH][ATTACH]64656[/ATTACH] Δωσε και σε μενα "μπαρμπα"....... speed test: 14.71Mbps download 0.95Mbps upload. Edited January 1, 2016 by frapedia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Σιγά μην περιμένουμε τον Ιταλό;)[ATTACH]64653[/ATTACH][ATTACH]64654[/ATTACH][ATTACH]64655[/ATTACH][ATTACH]64656[/ATTACH] Οπα με ποια είσαι με την multi language που σου έστειλαν ;;; γιατί βλέπω πως τα τελικά ς υπάρχουν, σε εμένα στην Cuoco 8S και στις προηγούμενες δεν υπάρχουν. Και πως κάνεις update ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Οπα με ποια είσαι με την multi language που σου έστειλαν ;;; γιατί βλέπω πως τα τελικά ς υπάρχουν, σε εμένα στην Cuoco 8S και στις προηγούμενες δεν υπάρχουν. Και πως κάνεις update ;;; Λογικα με 9s original με morelocale 2... Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasmanian83 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Το πρόβλημα δεν είναι στη ταχύτητα αλλά στη λήψη σήματος πχ σε καφετέρια μέσα στο τραπέζι είμαστε 5 κινητά xiaomi redmi 2 . lg g3 . xperia z3 . htc desire όλοι έχουν μια γραμμή σήμα δε το χάνουν κ έχουν ίντερνετ κανονικά ! Το χ800 αποσυνδέεται κ όταν έχει σήμα απλά δε φόρτωνει τίποτα ! Κ όταν ειμαι σε μικρή απόσταση στιγμιαία χάνει σήμα σπάνια πρέπει να το έχεις ώρα μπροστά σου για να το προσεξεις είμαι με cuoco 8s k patch , me flyme είναι λίγο καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts