Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Vodafone. Σήμα έχω πολύ καλό.

Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν εκανα καμία κρυπτογραφηση αυτό είναι που με ανησυχεί. Δεν ξέρω τι παίχτηκε αλλά έκανα wipe data από recovery και ηρέμησα. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

Με ποια ρομ και τι φωτεινότητα;

Με την Β200, φωτεινότητα στη μέση (αυτόματο), όλη μέρα δεδομένα ανοικτά (μόνο 3g), βέβαια βρίσκομαι κυρίως σε χώρους με wifi, gps κλειστό.

Εμένα πάντως από αυτονομία δεν έχω κανένα παράπονο. Με δεύτερη φόρτιση, βλέπω αυτούς τους χρόνους.

[ATTACH]65161[/ATTACH]

και εγω μια απ'τα ιδια ειμαι....με Β321α

Αυτοί οι χρόνοι είναι εξωπραγματικοι. Ποτέ δεν τούς έχω δει. Ούτε με Β200 ούτε με Β317. Οθόνη 3,5 ώρες το μέγιστο. Με φωτεινότητα αυτόματο σχεδόν τέρμα.όλη μέρα 3g,gps κλειστό. Και αρκετή χρήση σε τηλέφωνα και σερφαρισμα.

Παιδία σε εμάς που ρουτάραμε τη συσκευή θα μας έρθει ενημέρωση για το ζαχαρωτό?

Αν είναι να την βάλω χειροκίνητα μην περιμένω τζάμπα :p

έκανα και εγώ καθαρή εγκατάσταση της 6αρας πολύ καλή υλοποίηση με μια πρώτη ματιά! Edited by adricla

παιδια να κανω μια ερωτηση!! αν κανω clean debranding χωρις sd card υπαρχει προβλημα? θα γινει κανονικα ή θα γινει καμια πατατα και θα τρεχω? :p:D

Ένας φίλος που πήρε το κινητό μία βδομάδα πριν από μένα, του ήρθε πριν κάποιο καιρό αναβάθμιση 217 και εγώ έχω ακόμα την 200... Έχει Wind, έχω Cosmote(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).

Όχι, σε ποιό δίκτυο το έχεις δεν παίζει ρόλο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Το εδωσα και πηρα το Galaxy A5. Με την πρωτη φορτιση και 2 ωρες και 40 λεπτα οθονης με data ανοιχτα συνεχεια και κυριως surfing και 1 ωρα κλησεων και εχω ακομα 53%...

Εχει και δυνατοτητα fast charging....

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το εδωσα και πηρα το Galaxy A5. Με την πρωτη φορτιση και 2 ωρες και 40 λεπτα οθονης με data ανοιχτα συνεχεια και κυριως surfing και 1 ωρα κλησεων και εχω ακομα 53%...

Καλημέρα και καλορίζικο. Να το χαίρεσαι και να είναι απροβλημάτιστο.

Νομίζω ότι ισχύει ακριβώς ότι έγραψε ο Ντέμης πριν λίγα ποστ.

mate 7 έχει την ιδία ακριβός κατανάλωση και μεγαλύτερη σε καποια σημεία απλά με διπλάσια μπαταρια αυτό και κρατάει, το s5 neo έχει 35% μικρότερη κατανάλωση λόγου χαμηλότερου hardware και το j5 εως και 200% χαμηλότερη κατανάλωση λόγο πολύ κατώτερου hardware

και παλι φτάνουμε στο ίδιο συμπέρασμα.. αν θες καλή αυτονομία είτε πας σε συσκευές 5,7 6 ιντσών και καλό hardware (για να χωράει μπαταρια μέσα) ειτε πας σε μικρές συσκευές με αδύναμο hardware

πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο το hardware να είναι από άλλον πλανήτη και μπαταρίες παραμένουν 10 + χρόνια πίσω (για άλλους λόγους αυτό)

ένα τρανό παράδειγμα από μια πρόσφατη συσκευη που την εχω στην κατοχή μου (galaxy s7) την χρησιμοποιώ εδω και μια βδομάδα και τα συμπεράσματα είναι τα εξής

1, μπαταρια σε αναμονη πραγματικά βράχος.. αν δεν το πειράξεις όλη την μέρα μπορεί το απόγευμα να έχεις πάλι 100%!!!!

2. μπαταρια με χρήση 4g και browsing κυρίως οριακά βγάζει 2 ωρες και 30 λεπτά οθονη (παραπάνω δεν είδα)

και δεν εχει καθόλου μικρή μπαταρια...

Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Απλά διαλέγεις την συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στις προτεραιότητές σου! ;)

Και πάλι καλορίζικο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημέρα και καλορίζικο. Να το χαίρεσαι και να είναι απροβλημάτιστο.

Νομίζω ότι ισχύει ακριβώς ότι έγραψε ο Ντέμης πριν λίγα ποστ.

Θαύματα δεν μπορούν να γίνουν. Απλά διαλέγεις την συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες σου και στις προτεραιότητές σου! ;)

Και πάλι καλορίζικο.

Ευχαριστω. Ετσι ειναι... Ιδανικη συσκευη δεν υπαρχει. Αρχικα το A5 το ειχα απορριψει γιατι δεν εχει led ειδοποιησεων...

Καθε κινητο εχει τα δικα του θεματα επιλεγεις αυτο που σε ενοχλουν λιγοτερο αυτα που εχει.

Εχω παρει P6-P7-P8 αλλα και το Mate 7. Απο αυτα τα 7 αρια ηταν αυτα που δεν ειχα κανενα παραπονο πλην των αναβαθμισεων φυσικα....

Καλημερα και καλοριζικο το Α5.

Να υποθεσω οτι ειναι το νεο Galaxy Α5 (2016)...???

Επειδη ειμαι και εγω σε φαση αγορας τηλεφωνου και εχω μπερδευτει τοσο που δεν ξερω τι να παρω...!!!! Ειμαι αναμεσα στο P8 και στο νεο Galaxy Α5 (2016)

Πως και αφησες το p8 και πηρες το Α5 ?

Αξιζει η αγορα του σε συγκριση με το p8 ? Τι κερδιζεις παραπανω ?

Ακουω για κατι περιεργες επαννακινησεις που κανει το Α5 και επισης οτι το μοντελο με τον Exynos ειναι καλυτερο απο το αλλο. Εσυ πιο πηρες ? Ευχαριστημενος ?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις, απλα ψαχνω εδω και 1 μηνα να βρω κινητο και ειμαι μπερδεμενος...!!! ΔΙΑΒΑΖΩ και τις συζητησεις και εχω θολωσει τελειως.

Για αυτο ζηταω την βοηθεια μηπως και αποφασισω... Ειμαι απλος χρηστης που σημαινει οτι δεν με ενδιαφερουν τα games... Με ενδιαφερουν οι φωτογραφιες και νορμαλ περιηγηση στο ιντερνετ... Νομιζω πως το P8 ειναι καλυτερο απο το Α5 αλλα δεν γνωριζω γιατι απλα δεν εχω κανενα απο τα δυο...

Ευχαριστω.

Edited by tzastin007

Θα σου απαντησω σε pm για να μην βγαινουμε εκτος θεματος.

Θα σου απαντησω σε pm για να μην βγαινουμε εκτος θεματος.

οκ. ευχαριστω.

Παιδιά έχω πρόβλημα. Θέλω να κάνω update την b321a από την b200 που έχω και δεν μπορώ. Έχω βάλει το αρχείο update.app στον φάκελο dload στην κάρτα sd, κάνω τοπική ενημέρωση βρίσκω το αρχείο κάνω επανεκκίνηση και μετά με βγάζει στο recovery. Ακόμα κι όταν πατάω το volume +/- και power button με πετάει συνέχεια στο αρχικό logo της Huawei. Τι δεν κάνω σωστά?

Παιδιά έχω πρόβλημα. Θέλω να κάνω update την b321a από την b200 που έχω και δεν μπορώ. Έχω βάλει το αρχείο update.app στον φάκελο dload στην κάρτα sd, κάνω τοπική ενημέρωση βρίσκω το αρχείο κάνω επανεκκίνηση και μετά με βγάζει στο recovery. Ακόμα κι όταν πατάω το volume +/- και power button με πετάει συνέχεια στο αρχικό logo της Huawei. Τι δεν κάνω σωστά?

Για δοκίμασε μόνο με volume + να δεις μήπως μπαίνει έτσι...?

πολυ ωραια, χαιρομαι που σε βολεψε πολυ. ΑΛλα ειναι λογικο, πηρες κατι με χαμηλοτερο επεξεργαστη και μεγαλυτερη μπαταρια, αυτο ελειπε να μην βγαζει καλυτερο χρονο

All it takes is a swipe...

Αν δεν πιάσει το vol+, κάνε αναβάθμιση χερουλατα μέσα απο το μενού. Το ίδιο πράγμα είναι.

Δοκίμασα μόνο με vol+ δοκίμασα και μόνο με vol- αλλά τπτ. Χερουλατα πέρα από την τοπική ενημέρωση υπάρχει κι άλλος τρόπος? Μήπως φταίει που το έχω ροοταρισμενο με recovery της teamwin?