Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, ΑΥΤΗ η 321 σίγουρα δεν είναι huawei official. Δεν έχει την ίδια δομή το zip file με αυτό της 317 που δίνει στι ίδιο site. Είναι τελείως διαφορετική και έχει διάφορα μέσα. Μου φαίνεται και περίεργο που είναι πολύ μικρότερη της 317.

Κατέβασα και τα 2 zip και τα σύγκρινα. Προσωπικά αν θα έβαζα κάποια, θα έβαζα την 317.

Κάνετε τον κόπο να τις κατεβάσετε και δύο και δείτε οι ίδιοι πως είναι η μια και πως η άλλη. Μετά αποφασιζετε οι ίδιοι τι θα κάνετε!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οποτε λες να μην τη βαλουμε ακομα;

Στο μεγεθος ναι ειναι μικροτερο αυτο το update

Οποτε θα περιμενω και εγω γιατι βαριεμαι να την περναω και να γυριζω παλι πισω μετα στη B200(θελει και διαδικασια)

Μέχρι τώρα αυτό που προσεξα στην 321 ότι αφήνει μισό γιγα λιγότερη ραμ από την B200 και ο chrome καταναλώνει πολύ μπαταρία...

Καλησπέρα σε όλους,

Το δίκαρτο Ρ8 Premium το έχει δουλέψει κανείς από εσάς;

Έχει διαφορές στο hardware του σε σχέση με το μονόκαρτο P8;

Με χαλάει λίγο που είναι χρυσό αλλά σε δίκαρτο, που υποστηρίζει 4G, με μνήμη 32GB και πάνω, νομίζω δεν έχει ανταγωνιστή.

Εκτός βέβαια του One Plus 2 για το οποίο όμως δε διαβάζω και τόσο απροβλημάτιστη χρήση.

Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1

Οποτε λες να μην τη βαλουμε ακομα;

Στο μεγεθος ναι ειναι μικροτερο αυτο το update

Οποτε θα περιμενω και εγω γιατι βαριεμαι να την περναω και να γυριζω παλι πισω μετα στη B200(θελει και διαδικασια)

Καλησπέρα.

Αν είναι να διαλέξεις μεταξύ αυτών των δύο, σαφώς την 317.

ΑΥΤΗ η 321 που δίνουν, σ' ΑΥΤΟ το link, σίγουρα δεν είναι official. Έχει τελείως άσχετη δομή, με διάφορες π@π@ριές μέσα!

Από εκεί και πέρα, εφόσον δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό, μιλάω για ουσιαστικό πρόβλημα, θα συμφωνήσω μαζί σου. Καλύτερα να περιμένουμε για κάτι επίσημο.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

H Β321 δεν έχει τίποτα περίεργο μέσα. Τα γνωστά της huawei... Απο χθες που την χρησιμοποιώ είμαι γενικά ευχαριστημένος.

Τα αρχεία είναι εκεί. Είναι απλά zip files. Τα κατεβάζετε, τα ανοίγετε και τα συγκρίνετε. Εφόσον τα βρίσκετε όλα ΟΚ, φλασαρετε.

That's the case. Ο καθένας μπορεί να δει πολυ ευκολα και να αποφασίσει τι θα κάνει.

Συμβουλή: Ψαξτε τους φακέλους καλά και σε βάθος.

Καλημερα παιδια.Πως κανουμε να ενεργοποιειται η καμερα με διπλο πατημα των πληκτρων εντασης γιατι κολλησα τωρα και δεν μπορω να το βρω πουθενα?Ευχαριστω
Poco X3 nfc 6/128

καλημερα παιδια. μολις περασα πανω απο την 317 την 321.ευκολα με τον συνδυασμο των πληκτρων. αυτο ηταν ευκολο. τωρα για διαφορεσ απο την 317 προς το παρων δεν βλεπω κατι.. εξακολουθει να με ενοχλει παντως που στα shortcuts δεν μπορω να εχω ολα τα εικονιδια διαθεσιμα. μηπως υπαρχει καπου ενεργοποιηση αυτης της επιλογης?
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

http://forum.xda-developers.com/android/development/huawei-p8-gra-l09-b321a-marshmallow-t3352572

αυτην εδω. αλλα στο κινητο γραφει σαν εκδοση 321 χωρις το α...

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

μα το περιεργο ειναι που λεει 321α και στο κινητο εμφανιζεται σαν σκετη 321..

παντα μετα απο αναβαθμισεις, σεταρω το τηλεφωνο σαν νεα συσκευη. προς το παρων δεν βλεπω κατι ιδιαιτερο σαν αλλαγη...

παντως πραγματικα αυτο στα shortcuts δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει...γιατι να μην μπορω να τα εχω ολα διαθεσιμα οποτε τα χρειαζομαι... αν θελεις κατι συφκεκριμενο να κοιταξω, ευχαριστως. παντως παρατηρω οτι διαθεσιμα εχω περιπου το 1,3gb διαθεσιμα...

δυστυχως ενω ειμαι οπαδος του οποια εκδοση μας ικανοποιει, μενουμε εκει χωρις πειραματα, μπηκα στον πειρασμο και αναβθμισα και εχασα καποιες λειτουργιες. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! ΙΣΑ ΙΣΑ!!! ειναι απο τα καλυτερα μην πω το καλυτερο τηλεφωνο που περασε ποτε απο τα χερια μου. τις λεπτομερειες συζηταμε γιατι στα βασικα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα...

τι ακριβως πρεπει να κοιταξω σε αυτο που με ρωτας...?

αυτην την στιγμη που περναω εφαρμογες, εχω οθονη 35,91% ετοιμοτητα κυψελης 2,56% και τηλεφωνο σε αδρανεια 0,09

δεν ξερω αν σε καλυψα... δεν παρατηρουσα ποτε τετοια αν δεν εβλεπα κατι φοβερα παραξενο ως προς την καταναλωση...

Αυτη ειναι αλλη γιατι βλεπω λεει 321a ειναι 1.6GB και λεει official stable http://forum.xda-developers.com/android/development/huawei-p8-gra-l09-b321a-marshmallow-t3352572

Περνάει πάνω από την 317 όμως;

Αν κοιταξεις στη 2η σελιδα αναφερει νομιζω οτι αναβαθμιζεις απο B200-B313-B317 αλλα τσεκαρε το καλυτερα

Μας εχουν ζαλισει βγηκε η 321 ειπα να την βαλω μετα βγηκε η 321a.....Δωσε εντυπωσεις μετα απο λιγο

Περνάει κανονικά πάνω από P200, P313, P317. Το λέει μέσα στο PDF που έχει μέσα στο zip file.

Και προφανώς δεν υπάρχει καμιά 321α. Είναι η κανονική 321 μόνον που εδώ μιλάμε για την official και όχι σαν αυτήν την προηγούμενη. Αυτή επίσης έχει και το κανονικό μέγεθος.

Τώρα γι' αυτό που συζητιέται αν το stable είναι και official ..... Δεν ξέρω.

Το γεγονός είναι ένα. Έχει πυκνώσει πολύ ο ρυθμός που βγάζουν τις εκδόσεις γιατί προφανώς έχει πλησιάσει πολύ ο καιρός για την final version. Διορθώνουν ότι bug αναφέρεται και την βγάζουν.

Καλά έλεγα εγω. Θα γυρνάμε τον οβελία αναβαθμίζοντας! :p

Στο post 788 αναφερει οτι αυτη θα ειναι η τελικη version http://forum.xda-developers.com/android/development/ota-update-gra-l09-android-6-0-t3268757/page79

Ναι όντως αυτό λέει. Λίγη υπομονή ακόμη να ξεκαθαρίσει. Σίγουρα είναι θέμα λίγων ημερών πλέον να δούμε τι τελικά θα ισχύσει.

Το να πλησιάζουν τα χρώματα amoled είναι η ρύθμιση προς το θερμο τόνο χρώματος;

Το να πλησιάζουν τα χρώματα amoled είναι η ρύθμιση προς το θερμο τόνο χρώματος;

Ακριβως...

Poco X3 nfc 6/128

Αγορασμένο από Κωτσόβολο το κινητό παιδιά. Unbranded. Είναι στην B200 και δεν βγάζει καμία ενημέρωση. Είναι φυσιολογικό;
:p