Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, αυτό εννοώ

http://www.kaizershop.gr/?route=common/home

αλλά απ'ότι βλέπω δεν το εμφανίζει, οπότε μάλλον του τελείωσε το στοκ. Το είχε πάρει μια βδομάδα πριν από μένα ένας φίλος και είδα ότι ήταν unbranded, οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι δεν θα έχω θέμα με αυτό.

Και εγω ειδα τωρα οτι δεν υπαρχει στο συγκεκριμενο καταστημα.

Θα ψαξω αλλου και πιστευω να ειμαι και εγω απο τους τυχερους να ειναι unbranded...

Ευχαριστω παντως...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει χρησιμοποιησει κανεις Touch Plus για το p8 και αν ναι, τι λεει δουλευει οπως δειχνει στο βιντεο ?

Εννοω κατι τετοιο...!!!

Καταστημα απο ελλαδα υπαρχει να το παρει κανεις?

Edited by tzastin007

παιδιά θα ήθελα να αναφέρω κάτι για το θέμα με το βίντεο που αναφέρατε!

αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου P8, είναι ότι κατά την καταγραφή βίντεο για να εστιάσει ο φακός, απλά επιλέγω το αντικείμενο που θέλω να γίνει η εστίαση και όλα είναι οκ!

δηλαδή δεν περιμένω να κάνει από μόνο του εστίαση, απλά με το δάχτυλό μου επιλέγω το σημείο που θέλω να γίνει!

αν αυτό είναι το πρόβλημα ίσως να μην είναι και τόσο μεγάλο!

προσωπικά με βοηθάει στο να επιλέξω που θέλω την εστίαση χωρίς να ταλαιπωρούμαι αλλάζοντας θέση και απόσταση για καλύτερη εστίαση!

ξανά λέω ότι αυτό έχω παρατηρήσει στο δικό μου P8, δεν ξέρω αν και σε σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο!

Edited by John84

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Εμενα προσωπικα φιλε μου δεν με ενδιαφερει και ιδιαιτερα το βιντεο, ουτε να ακουω μουσικη.

Οι φωτογραφιες με ενδιαφερουν αρκετα, οταν μιλαω στο τηλεφωνο να μπορω να ακουω καθαρα ( οσο γινεται ) τον συνομιλητη μου, να συνδεομαι σχετικα γρηγορα στο wifi οταν το χρειαζομαι και το να ειναι ενα ομορφο τηλεφωνο (οπως ηδη ειναι και μου αρεσει παρα πολυ το p8) και να μην ειναι ακριβο της ταξης των 700 ευρω.

Νομιζω οτι ειναι ενα ολοκληρωμενο τηλεφωνο, ασχετα αν εγω δεν το εχω ακομα (για να εχω την καταλληλη εμπειρια)...

Απο οτι διαβαζω εδω μεσα, το 70% οσων το πηραν, βλεπω πως ειναι ευχαριστημενοι. Οποτε αξιζει η αγορα του...

Οσο για αυτο που λες: (το branded γίνεται unbranded σε μερικά λεπτά (χωρίς να χάσεις καν την εγγύηση κλπ), το μονο που μπορω να πω ειναι οτι φοβαβαι να κανω κατι που δεν γνωριζω πως γινεται και το κακο ειναι πως δεν εχω και κανεναν φιλο μου που να ξερει να μου το κανει αυτος...!!!

Ελπιζω οταν θα το παρω να ειμαι τυχερος να ειναι unbranded...

Δεν μπορω να κανω κατι αλλο δυστυχως....

Φίλε μου, καλησπέρα κατ' αρχήν. Αν ψάξεις στο νήμα θα βρεις οδηγό βήμα - βήμα για το debranding. Είναι πάρα πολύ απλό και ασφαλές εφόσον ακολουθήσεις ευλαβικά τις οδηγίες. Εκτός αυτού εδώ ήμαστε για να βοηθήσουμε αν κάτι δεν γίνεται αντιληπτό και να το κουβεντιάσουμε. Μην σου φαίνεται βουνό!

Εχει χρησιμοποιησει κανεις Touch Plus για το p8 και αν ναι, τι λεει δουλευει οπως δειχνει στο βιντεο ?

Εννοω κατι τετοιο...!!!

Καταστημα απο ελλαδα υπαρχει να το παρει κανεις?

Όπως έγραψα και ποιο πριν, κάνε ένα search στο νήμα. Στο ποστ #1642 έχει απαντηθεί ακριβώς αυτό που ρωτάς.

παιδιά θα ήθελα να αναφέρω κάτι για το θέμα με το βίντεο που αναφέρατε!

αυτό που έχω παρατηρήσει στο δικό μου P8, είναι ότι κατά την καταγραφή βίντεο για να εστιάσει ο φακός, απλά επιλέγω το αντικείμενο που θέλω να γίνει η εστίαση και όλα είναι οκ!

δηλαδή δεν περιμένω να κάνει από μόνο του εστίαση, απλά με το δάχτυλό μου επιλέγω το σημείο που θέλω να γίνει!

αν αυτό είναι το πρόβλημα ίσως να μην είναι και τόσο μεγάλο!

προσωπικά με βοηθάει στο να επιλέξω που θέλω την εστίαση χωρίς να ταλαιπωρούμαι αλλάζοντας θέση και απόσταση για καλύτερη εστίαση!

ξανά λέω ότι αυτό έχω παρατηρήσει στο δικό μου P8, δεν ξέρω αν και σε σας συμβαίνει κάτι παρόμοιο!

Ναι, καλά τα λες και καλά πάει και αυτό να το κάνει! Μένει στην προσπάθεια όμως!

Α, και μην σκεφτείς να κάνεις focus σε κάποιον άλλον από τον αρχικό! Μετά βράσε ρύζι! Κάνει όπου γουστάρει αυτό focus και όταν γουστάρει!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα,

Δυο ερωτηματα για τη συσκευή.

1. Ποιά ειναι η τρέχουσα έκδοση android; Η όποια αναβάθμιση με ποιόν τρόπο γίνεται; (Η συσκευή μου έχει 5.0.1)

2. Έβαλα νεα sim κάρτα, nano. H cosmote έχει ενεργοποιήσει το 4G. Περίπου τρεις εβδομάδες τώρα. Ποτέ ομως μέχρι σήμερα η συσκευή δεν έχει 4G σήμα. Η ίδια συσκευή με κάρτα vodafone, είχα 4G σήμα (στις ίδιες περιοχές). Μπορεί να είναι θέμα της συσκευής ή του πάροχου;

Ευχαριστώ πολύ.

Ναι, καλά τα λες και καλά πάει και αυτό να το κάνει! Μένει στην προσπάθεια όμως!

Α, και μην σκεφτείς να κάνεις focus σε κάποιον άλλον από τον αρχικό! Μετά βράσε ρύζι! Κάνει όπου γουστάρει αυτό focus και όταν γουστάρει!

Χρήστο δεν μου κάνει νερά... το έκανα κι αυτό που είπες και δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα!

ίσως να μην το έχω αντιληφθεί, τι να πω...

παρόλα αυτά θα δοκιμάσω και την εφαρμογή που ανέφερες πιο πριν για να δω την διαφορά!

John... John Saban!

Για τους ενδιαφερομενους αγοραστες του P8, δυστυχως μονο απο Αθηνα:

Θα το βγαλει ο Κωτσοβολος σε προσφορα στα εγκαινια του νεου καταστηματος Περιστεριου, στο Μετρο Ανθουπολη.

Συμφωνα με το φυλλαδιο, θα το βγαλουν στα €199 και θα ισχυει για λιγες μερες, 17-19/3.

Οσοι πιστοι προσελθετε λοιπον :)

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Θα το βγαλει ο Κωτσοβολος σε προσφορα στα εγκαινια του νεου καταστηματος Περιστεριου, στο Μετρο Ανθουπολη.

Συμφωνα με το φυλλαδιο, θα το βγαλουν στα €199 και θα ισχυει για λιγες μερες, 17-19/3.

Αυτό θα πει γκάντεμια... Ζήτημα να το έχω 2 βδομάδες... :(:(

Ορμάτε!!

Υπάρχει σε ηλεκτρνική μορφή το φυλλάδιο να το τσεκάρουμε; Γιατι μόνο το lite έχει στα 199€ τώρα και το p8 στα 499.

Υπάρχει σε ηλεκτρνική μορφή το φυλλάδιο να το τσεκάρουμε; Γιατι μόνο το lite έχει στα 199€ τώρα και το p8 στα 499.

Δεν ξερω εαν το εβγαλαν και ηλεκτρονικα. Εμενα μου ηρθε σπιτι μιας και μενω κοντα.

Παντως σιγουρα ειναι το P8, αφου αναφερει διπλα τους κωδικους 156417/157853 που αν τους βαλεις στο site τους βγαζει οντως το P8.

Εδω και η πρωτη σελιδα του φυλλαδιου:

http://s15.postimg.org/9nv3w9fnb/20160315_220751.jpg

Edited by Mythos

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Φίλε μου, καλησπέρα κατ' αρχήν. Αν ψάξεις στο νήμα θα βρεις οδηγό βήμα - βήμα για το debranding. Είναι πάρα πολύ απλό και ασφαλές εφόσον ακολουθήσεις ευλαβικά τις οδηγίες. Εκτός αυτού εδώ ήμαστε για να βοηθήσουμε αν κάτι δεν γίνεται αντιληπτό και να το κουβεντιάσουμε. Μην σου φαίνεται βουνό!

Καλησπερα και ευχαριστω για την υποστηριξη,

Απλα με ανχωνει μην κανω κατι στραβα και χαλασω κατι.

οταν με το καλο το παρω θα το δοκιμασω αυτο που λες(αν βεβαια χρειαζεται το τηλ. που θα παρω) και αν οντως δεν τα καταφερω θα ζητησω την βοηθεια σας.

Ευχαριστω και παλι...

Χρήστο δεν μου κάνει νερά... το έκανα κι αυτό που είπες και δεν μου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα!

ίσως να μην το έχω αντιληφθεί, τι να πω...

παρόλα αυτά θα δοκιμάσω και την εφαρμογή που ανέφερες πιο πριν για να δω την διαφορά!

Δηλαδή, ενώ τραβας βίντεο, κλικαρεις κάποιο άλλο πρόσωπο (κινουμενο, προσεχε εχει σημασία αυτο, διαφορετικό απο το αρχικό) και σου εστιάζει κανονικά και τον ακολουθεί?

Γιατί εμένα κανει οτι να 'ναι, μετα! Αν δεν αλλαξεις το πρόσωπο και ακολουθείς το πρώτο, οκ. Κανένα πρόβλημα.

Όπως και αν το δεύτερο πρόσωπο είναι ακίνητο. Θα εστιάσει κανονικά. Τα ωραία αρχίζουν αν κινούνται (πρωτο, δεύτερο). Εκεί παλαβωνει τελείως. Μπορεί και να μην εστιάσει πουθενά και να εχεις μια ωραία χολουρα! Τελείως γιουχου συμπεριφορά!

Αν τα πρόσωπα - αντικείμενα είναι στατικά τοτε δεν έχει θέμα!

Δεν ξερω εαν το εβγαλαν και ηλεκτρονικα. Εμενα μου ηρθε σπιτι μιας και μενω κοντα.

Παντως σιγουρα ειναι το P8, αφου αναφερει διπλα τους κωδικους 156417/157853 που αν τους βαλεις στο site τους βγαζει οντως το P8.

Παιδιά, πολύ προσοχή μην πρόκειται για το lite. Αν είναι όντως το GRA-L09 είναι εξαιρετική προσφορά! Πάρτε το με κλειστά μάτια!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά, πολύ προσοχή μην πρόκειται για το lite. Αν είναι όντως το GRA-L09 είναι εξαιρετική προσφορά! Πάρτε το με κλειστά μάτια!

Ο κωδικος δεν μας εξασφαλίζει οτι πρόκειται για το p8 και όχι το lite;

Καλησπερα και ευχαριστω για την υποστηριξη,

Απλα με ανχωνει μην κανω κατι στραβα και χαλασω κατι.

οταν με το καλο το παρω θα το δοκιμασω αυτο που λες(αν βεβαια χρειαζεται το τηλ. που θα παρω) και αν οντως δεν τα καταφερω θα ζητησω την βοηθεια σας.

Ευχαριστω και παλι...

Αν χρειαστεί, εδώ ήμαστε. Μην ανχωνεσαι και δεν πρόκειται τίποτα να πάει στραβά!

Ο κωδικος δεν μας εξασφαλίζει οτι πρόκειται για το p8 και όχι το lite;

Οι κωδικοί φαίνεται όντως να δείχνουν το P8. Στα 500 ευρά όμως! Επειδή παίζει και η κουτοπονηρια του Έλληνα εδώ, απλά οποίος πάει να το πάρει να τσεκαρει τον κωδικό του μοντέλου στο κουτί, να είναι το GRA-L09.

Edited by fanatikos

Συμφωνα με οσα λεει στο φυλλαδιο,5'2 ιντσες και 8πυρηνο στα 2 ghz ,ειναι το κανονικο.

Το θεμα ειναι να υπαρχει και αποθεμα ωστε να εξυπηρετηθει οσο περισσοτερος κοσμος ενδιαφερεται.

Καλησπερα. ΄

αν πραγματι ειναι το P8 και οχι το P8 Lite εμενα με ενδιαφερει οπωσδηποτε γιατι ετοιμαζομαι να παραγγειλω το κινητο. Αν τυχη και πας απο τον Κωτσοβολο στο νεο καταστημα (επειδη ειπες οτι εισαι κοντα) και ειναι αυτη η τιμη που λες 199 ευρω, πες μου γιατι ειμαι απο Λαρισα να στειλω καποιον φιλο μου να το παρει για εμενα...

Δηλαδή, ενώ τραβας βίντεο, κλικαρεις κάποιο άλλο πρόσωπο (κινουμενο, προσεχε εχει σημασία αυτο, διαφορετικό απο το αρχικό) και σου εστιάζει κανονικά και τον ακολουθεί?

Γιατί εμένα κανει οτι να 'ναι, μετα! Αν δεν αλλαξεις το πρόσωπο και ακολουθείς το πρώτο, οκ. Κανένα πρόβλημα.

Όπως και αν το δεύτερο πρόσωπο είναι ακίνητο. Θα εστιάσει κανονικά. Τα ωραία αρχίζουν αν κινούνται (πρωτο, δεύτερο). Εκεί παλαβωνει τελείως. Μπορεί και να μην εστιάσει πουθενά και να εχεις μια ωραία χολουρα! Τελείως γιουχου συμπεριφορά!

Αν τα πρόσωπα - αντικείμενα είναι στατικά τοτε δεν έχει θέμα!

μάλιστα... αυτό είναι αλήθεια ότι δεν το δοκίμασα!

θα το κοιτάξω και ενημερώνω!

για την εφαρμογή που είπες... cinema fx-5 ή cinema fv-5?

John... John Saban!

μάλιστα... αυτό είναι αλήθεια ότι δεν το δοκίμασα!

θα το κοιτάξω και ενημερώνω!

για την εφαρμογή που είπες... cinema fx-5 ή cinema fv-5?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flavionet.android.cinema.pro&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcinema+fv-5&pcampaignid=APPU_1_o4noVsSNJcay6ASqlrboDg

Καλημερα παιδια!

Συγνωμη αν εχει απαντηθει, αλλα και οι 2 sim μπορουν να πιασουν 4G;

Αν και δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης, πιστευετε οτι απο μπαταρια παει καλα;

Ειδα την προσφορα του Κωτσοβολου (στην Ανθουπολη) και σκεφτομαι να παω να το παρω.

Στην αρχη ημουν αναμεσα στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro και το Asus Zenfone 2 (ZE551ML) , αλλα μολις ειδα αυτην την προσφορα...θολωσα!

Κατόπιν της manual αναβάθμισης σε Android 6, και χρησιμοποιώντας το επίσημο BETA Firmware της Huawei παρατηρώ το εξής: Λαμβανω στην Οθόνη συχνά το μήνυμα "Η εφαρμογή HiVoice έχει σταματήσει γιατί δεν έχει τα κατάλληλα δικαιώματα" Πατάω ΟΚ και το μήνυμα εξαφανίζεται. Ψάχνοντας στο Google δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Πηγαίνοντας στις επιλογές για προγραμματιστες και μετά στο μενού εκτελούμενες εφαρμογές βρήκα ένα Service που λέγεται HiVoice και εκκινείται από την εφαρμογή ModelService. Διακόπτοντας αυτο το Service το μήνυμα παύει να εμφανίζεται και δεν έχω καποιες άλλες αντενδείξεις...

Εκτιμώ ότι το Service έχει κάποια σχέση με φωνητικές εντολές αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Σε ενδεχόμενη επανεκκίνηση βέβαια το ενοχλητικό μηνυμα επανεμφανίζεται, περίπου 2 με 3 φορές την ημέρα μέχρι να καταργήσω το service manually.

Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Κατόπιν της manual αναβάθμισης σε Android 6, και χρησιμοποιώντας το επίσημο BETA Firmware της Huawei παρατηρώ το εξής: Λαμβανω στην Οθόνη συχνά το μήνυμα "Η εφαρμογή HiVoice έχει σταματήσει γιατί δεν έχει τα κατάλληλα δικαιώματα" Πατάω ΟΚ και το μήνυμα εξαφανίζεται. Ψάχνοντας στο Google δεν βρήκα τίποτα σχετικό. Πηγαίνοντας στις επιλογές για προγραμματιστες και μετά στο μενού εκτελούμενες εφαρμογές βρήκα ένα Service που λέγεται HiVoice και εκκινείται από την εφαρμογή ModelService. Διακόπτοντας αυτο το Service το μήνυμα παύει να εμφανίζεται και δεν έχω καποιες άλλες αντενδείξεις...

Εκτιμώ ότι το Service έχει κάποια σχέση με φωνητικές εντολές αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Σε ενδεχόμενη επανεκκίνηση βέβαια το ενοχλητικό μηνυμα επανεμφανίζεται, περίπου 2 με 3 φορές την ημέρα μέχρι να καταργήσω το service manually.

Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Δεν είναι τπτ το σημαντικό το service

Btw factory reset έγινε μετά το update? Αν όχι μάλλον βρήκα από που προήλθε το πρόβλημα

Ναι, έκανα Factory reset και πριν και κατόπιν το πέρασμα του Firmware.

Με προβληματίζουν 2 πράγματα όμως:

1) Δεν βρίσκω στο δίκτυο κάτι ανάλογο.

2) Αρκετοί αναφέρουν ότι κατόπιν της αναβάθμισης το κινητό τους ξαναζητά αναβάθμιση OTA. Σε εμένα δεν συνέβη αυτό ούτε κατόπιν του Factory reset.

Κάτι άλλο που παρατήρησα κατόπιν της αναβάθμισης (και που σχεδόν κανείς δεν ανέφερε από όσους έκαναν το update) είναι ότι σταμάτησε το απίστευτο battery drain που είχε η έκδοση 5.0.1 της Huawei, κυρίως λόγω του αιτίου Cell Readiness (ετοιμότητα κυψέλης).

Πλέον η μπαταρία κρατάει τουλάχιστον 1,3-1,5 φορές περισσότερο.

Edited by blue_coupe

Καλημερα παιδια!

Συγνωμη αν εχει απαντηθει, αλλα και οι 2 sim μπορουν να πιασουν 4G;

Αν και δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης, πιστευετε οτι απο μπαταρια παει καλα;

Ειδα την προσφορα του Κωτσοβολου (στην Ανθουπολη) και σκεφτομαι να παω να το παρω.

Στην αρχη ημουν αναμεσα στο Xiaomi Redmi Note 3 Pro και το Asus Zenfone 2 (ZE551ML) , αλλα μολις ειδα αυτην την προσφορα...θολωσα!

:blink: μόνο εσύ...;

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα. ΄

αν πραγματι ειναι το P8 και οχι το P8 Lite εμενα με ενδιαφερει οπωσδηποτε γιατι ετοιμαζομαι να παραγγειλω το κινητο. Αν τυχη και πας απο τον Κωτσοβολο στο νεο καταστημα (επειδη ειπες οτι εισαι κοντα) και ειναι αυτη η τιμη που λες 199 ευρω, πες μου γιατι ειμαι απο Λαρισα να στειλω καποιον φιλο μου να το παρει για εμενα...

παίδες μόλις μίλησα με το κατάστημα, το P8 δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο πουθενά και η κοπέλα που μίλησα δεν ήξερε τίποτα για φυλλάδιο και τίποτα για 199€ :mad: