Mr_TokiiS Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Καλημέρα πάλι. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα mobile data; δείχνει δηλαδή 3G 4G Αλλά δεν ανοίγει σελίδα. Το κάνει τυχαίες χρονικές στιγμές. Νομίζω το κάνει όταν μείνει πολύ ώρα idle ή γυρνάει από 4G σε 3G ή αντίστοιχα WiFi. Στρώνει με τερματισμό και ενεργοποίηση ξανά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Καλημέρα πάλι. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα με τα mobile data; δείχνει δηλαδή 3G 4G Αλλά δεν ανοίγει σελίδα. Το κάνει τυχαίες χρονικές στιγμές. Νομίζω το κάνει όταν μείνει πολύ ώρα idle ή γυρνάει από 4G σε 3G ή αντίστοιχα WiFi. Στρώνει με τερματισμό και ενεργοποίηση ξανά της συσκευής. Το παθαίνω και εγώ αλλά σπάνια.βέβαια και τις 3 φορές που το έπαθα μου έγινε Όταν ήρθα Τρίπολη.Δεν ξέρω Εάν σημαίνει κάτι αυτό..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Αυτό το παθαινα στο προηγούμενο κινητό μ. Στο π8 ποτέ.Ίσως επειδή δεν χρησιμοποιώ 4g αλλά μονο 3g. Άλλα το ότι το παθαινα στην πρώην συσκευή μου , όχι huawei ισως σημαίνει πως δεν είναι τόσο πρόβλημα συσκευής; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Άντε τώρα που να ξέρεις τι είναι. Εγώ στο προηγούμενο (iphone 5) δεν το είχα πάθει ποτέ τόσα χρονια. Στο p8 άρχισε από τις πρώτες μέρες. Με την ίδια SIM 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 καλησπερα. πως μπορω να βαλω αλλαγη ΜΟΝΟ στην ταπετσαρια κλειδωματος οθονης;το ειχε με τις πρωτες rom που ειχα παρει το κινητο και απο καποια αναβαθμιση και μετα,εμφανισε δυο φακελους magazine unlock( αν θυμαμαι καλα).απο εκει απο 13 και 35 ταπετσαριες αλλαζε μονιμως μεταξυ τριών.εσας αλλαζουν κανονικα; mr tokkis κανε μια επαναφορα για αρχη,δεν εχουν τετοιο θεμα τα κινητα.ισως και καρτα sim.την εχεις χρονια; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos4650 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Καλησπερα, Τις τελευταιες μερες εχω προσεξει οτι χρησιμοποιωντας το google map (ενεργοποιημενα gps & δορυφορος) μενει αδρανες. Δεν ξερει που βρισκομαι. Εμφανιζει την ειδοποιησει οτι προσπαθει να βρει το gps. Το ψαξιμο μπορει να το κανει σε μεγαλη διαδρομη και στο τελος εσυ να φτασεις στον προορισμο σου και αυτο ακομα να ψαχνει. Αλλες φορες ξεπλοκαρει, δειχνει την διαδρομη και μετα απο λιγο ξαναπλοκαρει με την ενδειξη "αναζητησει gps". Οταν απενεργοποιησεις τον δορυφορο, ολα ειναι μια χαρα. Συμβαινει και σε εσας αυτο; Τετοιο θεμα δεν ξαναειχα, οσο καιρο το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Στην οθόνη κόβει μέρος των γραμμάτων.όπως και στις εφαρμογές.αν μία έχει μεγάλο όνομα και κάνει δεύτερη σειρά την κόβει.τι παίζει,έτσι είναι όλα? Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersonic Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλημέρα σε όλους! Είμαι, εδώ και 10 ημέρες, νέος κάτοχος του Ρ8 και πολύ ευχαριστημένος (για αρχή). Το κινητό το αγόρασα από skroutz και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τρέχει ακόμα android 5.0.1 και EMUI 3.1 Συγκεκριμένα την έκδοση GRA-L09C432 B200 Έχω τσεκάρει πολλές φορές για αναβαθμίσεις αλλά δεν βρίσκει τίποτα... Ξέρει κανείς τι παίζεται??? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλημέρα σε όλους! Είμαι, εδώ και 10 ημέρες, νέος κάτοχος του Ρ8 και πολύ ευχαριστημένος (για αρχή). Το κινητό το αγόρασα από skroutz και ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τρέχει ακόμα android 5.0.1 και EMUI 3.1 Συγκεκριμένα την έκδοση GRA-L09C432 B200 Έχω τσεκάρει πολλές φορές για αναβαθμίσεις αλλά δεν βρίσκει τίποτα... Ξέρει κανείς τι παίζεται??? Ευχαριστώ Θα περιμένεις να σου σκάσει σε ανύποπτο χρόνο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 ο pacer και το samsung health δεν λειτουργουν στο p8. Στο Ζ2 σονυ δουλευουν αψογα. Λειπει καποιος σενσορας?Πρεπει να κανω καποια ειδικη ρυθμιση? Επισης δεν δουλευουν εφαρμογες εγγραφης κλησης.....$%^$@#$%^& Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 ο pacer και το samsung health δεν λειτουργουν στο p8. Στο Ζ2 σονυ δουλευουν αψογα. Λειπει καποιος σενσορας?Πρεπει να κανω καποια ειδικη ρυθμιση? Επισης δεν δουλευουν εφαρμογες εγγραφης κλησης.....$%^$@#$%^& Έχω εφαρμογή εγγραφής κλήσης. Δουλεύει. Γενικά ψάξε στις ρυθμίσεις. Ειδικά της μπαταρίας. Προστατευόμενες εφαρμογές κτλ... Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Έχω εφαρμογή εγγραφής κλήσης. Δουλεύει. Γενικά ψάξε στις ρυθμίσεις. Ειδικά της μπαταρίας. Προστατευόμενες εφαρμογές κτλ... ποια εχεις; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 ποια εχεις; ACR ψάξε στο store. Προσωπικά έχω την επί πληρωμή έκδοση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Στο θέμα call recorder είχα σε όλα χαμηλό ήχο εγγραφής. Τελικά το call recorder 1.2 (πλήρες)έχει τρελλή ενταση ρυθμιζομενη. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ποιο call recorder λες γιατι εχει πολλα στο store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 (edited) εδω εισαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glgjing.mickey Λεπτομεριες στο inbox σου. Edited April 28, 2017 by isolove Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-25d-for-huawei-p8-white-p-TEL.033245 Εγω που εχω το champagne θα παρω το ασπρο; Εβγαζε το απλο απο παλια αλλα βλεπω αυτο ειναι 2.5D οποτε μπορει να ταιριαζει ακομα καλυτερα Γνωριζω οτι το Nilkin ειναι το καλυτερο αλλα το βιαζομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 εδω εισαι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glgjing.mickey Λεπτομεριες στο inbox σου. ειναι δοκιμασμενο;Γιατί οσα εχω δοκιμασει η φωνη του συνομιλητη ακουγεται πολυ χαμηλα και ρομποτικα. ακομα και το ACR που προτεινε ο φιλος. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis_power Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορετικό έχουν οι εκδόσεις "Vodafone Welcome" που υπάρχουν στο skroutz; υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά; πιστεύετε ότι αξίζει ακόμα και σήμερα αυτή η συσκευή στα 190 ευρώ που κάνει πια; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 (edited) φορανε rom vodafone καμια διαφορα.οτι αξιζει αξιζει,δεν ξερω οι νεες συσκευες lite που εχουν βγει που κυμαινονται σε επιδοσεις/τιμη. αστο.τωρα διαβασα απο ενα φιλο στο p10 lite εντυπωσεις απο αυτο. p8 καλυτερα. Edited May 25, 2017 by vasilimertzani Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 (edited) Ενημερωσα χθες το p8 από την Β393 στην Β397 με full update. Στο xda γράφουν ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο αλλά εγώ ακόμα δεν είδα καμία διαφορά. Επίσης Όπως και στην Β395 πρόσθεσαν προστασία ματιών και όταν την ενεργοποιήσεις μειώνει το κυανό χρώμα, δηλαδή βραδινή λειτουργιά ως γνωστόν. Και τέλος εχει security patches της 1ης Ιουνίου. Αυτά μέχρι στιγμής. Αν δεν είναι η τελευταία ενημέρωση για το p8, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αλλάξουν στην B400 (αν βγάλουν). Edited May 28, 2017 by KostasDan63 Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ενημερωσα χθες το p8 από την Β393 στην Β397 με full update. Στο xda γράφουν ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο αλλά εγώ ακόμα δεν είδα καμία διαφορά. Επίσης Όπως και στην Β395 πρόσθεσαν προστασία ματιών και όταν την ενεργοποιήσεις μειώνει το κυανό χρώμα, δηλαδή βραδινή λειτουργιά ως γνωστόν. Και τέλος εχει security patches της 1ης Ιουνίου. Αυτά μέχρι στιγμής. Αν δεν είναι η τελευταία ενημέρωση για το p8, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα αλλάξουν στην B400 (αν βγάλουν). Άμα δεν σου κάνει κόπο σε παρακαλώ Κάνε μου μια περιγραφή των διαδικασιών για να γίνει το update.Τώρα κατεβάζω το full update από το xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Άμα δεν σου κάνει κόπο σε παρακαλώ Κάνε μου μια περιγραφή των διαδικασιών για να γίνει το update.Τώρα κατεβάζω το full update από το xda. 1. Κατεβάζεις την full ενημέρωση από το xda (1.6GB) και την αποσυμπιέζεις 2. Τοποθετείς το αρχείο update.app και τα άλλα αρχεία που υπάρχουν, σε έναν φάκελο με όνομα "dload" 3. Τοποθετείς τον φάκελο dload σε μια SD card (όχι απαραίτητα άδεια) 4. Βάζεις την SD κάρτα στο P8 και μέσα από τον dialer (το τηλεφωνικό πληκτρολόγιο) πληκτρολογείς *#*#2846579#*#* 5. Επιλέγεις την επιλογή 4. Software Upgrade Και μετά SDCard Update Σημειωτέον: καλύτερα η κάρτα να είναι της μορφής NTFS γιατί σε εμένα έβγαλε σφάλμα ότι τα αρχεία είναι μεγάλου μεγέθους και είχα πρόβλημα στην αντιγραφή Δεν ξέρω αν έφταιγε η κάρτα Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 1. Κατεβάζεις την full ενημέρωση από το xda (1.6GB) και την αποσυμπιέζεις 2. Τοποθετείς το αρχείο update.app και τα άλλα αρχεία που υπάρχουν, σε έναν φάκελο με όνομα "dload" 3. Τοποθετείς τον φάκελο dload σε μια SD card (όχι απαραίτητα άδεια) 4. Βάζεις την SD κάρτα στο P8 και μέσα από τον dialer (το τηλεφωνικό πληκτρολόγιο) πληκτρολογείς *#*#2846579#*#* 5. Επιλέγεις την επιλογή 4. Software Upgrade Και μετά SDCard Update Σημειωτέον: καλύτερα η κάρτα να είναι της μορφής NTFS γιατί σε εμένα έβγαλε σφάλμα ότι τα αρχεία είναι μεγάλου μεγέθους και είχα πρόβλημα στην αντιγραφή Δεν ξέρω αν έφταιγε η κάρτα Σε Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDan63 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Επίσης!:):) Παράθεση https://www.youtube.com/user/KostaDaniilGR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts