Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αα την 200 εχεις.... sorry αλλα όσα p8 εχω στην διάθεση μου τώρα (3) εχουν την 6,0 πάνω.... ετσι η δοκιμή μου ηταν άκυρη :(

οτι θα ερθει οτα θα έρθει το ποτε....... αυτο ένας θεος ξερει

ολοι εμεις manual την περασαμε

Διάβασα Που έλεγαν μερικοί ότι υπάρχει πρόβλημα με την memory και δεν μπήκα στον κόπο να ψαχτω.αν λύθηκε το πρόβλημα και μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να την περάσω και Εγώ την 6 θα του ήμουν υπόχρεος.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Διάβασα Που έλεγαν μερικοί ότι υπάρχει πρόβλημα με την memory και δεν μπήκα στον κόπο να ψαχτω.αν λύθηκε το πρόβλημα και μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να την περάσω και Εγώ την 6 θα του ήμουν υπόχρεος.

μια συμβουλή, οταν κάνεις update βαλε μια παλια μνημη μεσα και τελος

Καλησπέρα,θελω να κάνω αγορα του συγκεκριμένου κινητου.Θα ηθελα να ρωτήσω δυο πράγματα

1. απο ποιο σκροτζοκαταστημα μπορώ να το πάρω unbranded

2.αν δεν κάτσει Unbranded τι χάνω οσον αφορά την συσκευή?

Καλησπέρα,θελω να κάνω αγορα του συγκεκριμένου κινητου.Θα ηθελα να ρωτήσω δυο πράγματα

1. απο ποιο σκροτζοκαταστημα μπορώ να το πάρω unbranded

2.αν δεν κάτσει Unbranded τι χάνω οσον αφορά την συσκευή?

1. δεν μπορείς να ξέρεις (ακόμη και από κοτσοβολο έτυχε να πάρει καποιος branded)

2. εγγύηση δεν έχεις απλά (μόνο από το μαγαζί που το αγόρασες έχεις) (+ θα πρέπει να οτ κάνεις clean debrand κάτι που είναι πολύ εύκολο)

στην πράξη δεν χανεις τπτ

Παιδιά, όσοι θέλετε την 6, αν κατεβάσετε την εφαρμογή hicare από το playstore και αφού την ανοίξετε επιλέξετε "Ελλάδα", μετά θα σας βγάλει την ενημέρωση OTA για android 6 (και την ελληνική μάλιστα)!

Παιδιά, όσοι θέλετε την 6, αν κατεβάσετε την εφαρμογή hicare από το playstore και αφού την ανοίξετε επιλέξετε "Ελλάδα", μετά θα σας βγάλει την ενημέρωση OTA για android 6 (και την ελληνική μάλιστα)!

Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ πριν τρεις μέρες και χωρίς να κάνω factory reset έως τώρα η συσκευή δουλεύει μια χαρά.

Βεζούβιος

Καλά με έφτιαξες άσχημα! Να είσαι καλά και ψαχνομουν να δω πως θα κατεβάσω την 6.Τώρα είμαι με την 6!

Πόση ώρα σας πήρε η αναβάθμιση; Έφαγε πολύ μπαταρία ή όχι ;

Εμένα μου πήρε περίπου 8 λεπτά αλλά μπαταρία μου έφαγε πολύ. 1 Kgr σίγουρα. Ήταν πολύ πεινασμένο

Βεζούβιος

καλημέρα και καλη εβδομαδα,

μια ερωτηση. στο google play υπάρχουν 3-4 εφαρμογες που εχουν τον τιτλο hicare, μπορει καποιος να μου πει σε ποια συγκεριμένα αναφερεστε;

ευχαριστώ.

καλημέρα και καλη εβδομαδα,

μια ερωτηση. στο google play υπάρχουν 3-4 εφαρμογες που εχουν τον τιτλο hicare, μπορει καποιος να μου πει σε ποια συγκεριμένα αναφερεστε;

ευχαριστώ.

Στην πρώτη πρώτη φίλε μου

Καλά με έφτιαξες άσχημα! Να είσαι καλά και ψαχνομουν να δω πως θα κατεβάσω την 6.Τώρα είμαι με την 6!

Το είδα κι εγώ από τον φίλο chrisakis παραπάνω !

Η εφαρμογή hicare είναι επίσημη της HUAWEI, λογικά κανένα p8 δεν θα πάρει OTA την 6 αν δεν είναι εγκατεστημένη.

Οι φίλοι που έχουν αγοράσει το κινητό από Ελλάδα και έχουν εδώ και 1-2 μήνες την 6 προφανώς την έχουν προεγκατεστημένη.

Εντυπώσεις πολύ καλές! Ωραία smooth κίνηση και πιο γρήγορο μου φαίνεται. Έκανα και μια επαναφορά για καλό και για κακό. :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πόση ώρα σας πήρε η αναβάθμιση; Έφαγε πολύ μπαταρία ή όχι ;

Κι εμένα περίπου 10 λεπτά πήρε, πιο πολύ ώρα έφαγε στο κατέβασμα γιατί είναι 1 gb.

Μπαταρία δεν πρόσεξα ακριβώς αλλά είχα 35 % όταν το ξεκίνησα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Το είδα κι εγώ από τον φίλο chrisakis παραπάνω !

Η εφαρμογή hicare είναι επίσημη της HUAWEI, λογικά κανένα p8 δεν θα πάρει OTA την 6 αν δεν είναι εγκατεστημένη.

Οι φίλοι που έχουν αγοράσει το κινητό από Ελλάδα και έχουν εδώ και 1-2 μήνες την 6 προφανώς την έχουν προεγκατεστημένη.

Εντυπώσεις πολύ καλές! Ωραία smooth κίνηση και πιο γρήγορο μου φαίνεται. Έκανα και μια επαναφορά για καλό και για κακό. :)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι εμένα περίπου 10 λεπτά πήρε, πιο πολύ ώρα έφαγε στο κατέβασμα γιατί είναι 1 gb.

Μπαταρία δεν πρόσεξα ακριβώς αλλά είχα 35 % όταν το ξεκίνησα και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Είναι πιο γρήγορογρήγορο όντως το κινητό και γενικά άψογο όπως πάντα.το μόνο μείον που βρήκα είναι ότι κατάργησαν τον browser που είχε το τηλ. Και το καλύτερο για εμένα; δουλεύει πάλι άψογα το Google earth που το χρειάζομαι!

Για δευτερη φορα στη Β321 και για δευτερη φορα νομιζω θα επιστρεψω στη Β200 ξανα! :/

Δεν ξερω αν φταει το οτι η μπαταρια μου δεν εχει προλαβει να κανει ακομη 2-3 κυκλους φορτισης-εκφορτισης αλλα μου φαινεται οτι εχω τραγικη διαφορα σε σχεση με την Β200 της ταξεως 1ωρα λιγοτερο sot τουλαχιστον.... Επισης τα εικονιδια των viber, shazam, cinema fv-5 και πολλων αλλων εχουν ενα χαζο πλαισιο γυρο γυρο...

Το scroll bar απο πανω πλεον εχει μονο 9 συντομευσεις...

Το μονο αξιολογο ειναι το pro mode της καμερας συν το οτι εγινε λιγααακι πιο smooth!!!

Δεν ξερω αν τη βλεπω πολυ αρνητικα την ολη κατασταση με αυτο υο update αλλα δε με ενθουσιασε το android 6 στο 8αρακι μας!! :(

Για δευτερη φορα στη Β321 και για δευτερη φορα νομιζω θα επιστρεψω στη Β200 ξανα! :/

Δεν ξερω αν φταει το οτι η μπαταρια μου δεν εχει προλαβει να κανει ακομη 2-3 κυκλους φορτισης-εκφορτισης αλλα μου φαινεται οτι εχω τραγικη διαφορα σε σχεση με την Β200 της ταξεως 1ωρα λιγοτερο sot τουλαχιστον.... Επισης τα εικονιδια των viber, shazam, cinema fv-5 και πολλων αλλων εχουν ενα χαζο πλαισιο γυρο γυρο...

Το scroll bar απο πανω πλεον εχει μονο 9 συντομευσεις...

Το μονο αξιολογο ειναι το pro mode της καμερας συν το οτι εγινε λιγααακι πιο smooth!!!

Δεν ξερω αν τη βλεπω πολυ αρνητικα την ολη κατασταση με αυτο υο update αλλα δε με ενθουσιασε το android 6 στο 8αρακι μας!! :(

Εμένα έκανε να στρώσει καμία βδομάδα σχεδόν η μπαταρία.... Ουσιαστικά το πέρασα Κυριακή βράδυ και Δευτέρα Τρίτη μου φάνηκε τραγική η αυτονομία και καθαρά λόγο δουλειάς δεν έκανα επαναφορά, και έλεγα το Σάββατο... Μέχρι Σάββατο έστρωσε όμως... Καλύτερη δεν είναι ούτε χειρότερη θα έλεγα... Στα ίδια πανω κάτω είναι

Οποτε @egodemis προτεινεις να του δωσω λιγο χρονο μηπως φιλοτιμηθει και η δικη μου μπαταρια... :P

Επισης να αναφερω οτι αυτη τη φορα αναβαθμισα OTA μεσω Hicare που ανεφεραν καποια παιδια μια-δυο σελιδες πιο πριν!!! Πριν ενεργοποιησω το Hicare δε μου εβγαζε ειδοποιηση για update, με το που το ενερεγοποιησα ειχα κατευθειαν ειδοποιηση!! :)

Οποτε @egodemis προτεινεις να του δωσω λιγο χρονο μηπως φιλοτιμηθει και η δικη μου μπαταρια... :P

Επισης να αναφερω οτι αυτη τη φορα αναβαθμισα OTA μεσω Hicare που ανεφεραν καποια παιδια μια-δυο σελιδες πιο πριν!!! Πριν ενεργοποιησω το Hicare δε μου εβγαζε ειδοποιηση για update, με το που το ενερεγοποιησα ειχα κατευθειαν ειδοποιηση!! :)

Κάνε και ένα factory reset μετά περνά ότι είναι να περάσεις(για την ώρα μην βάλεις fb και messenger είναι η απόλυτη καταστροφή για την συσκευή μας) κράτα το μερικές μέρες δες πως πάει

Καλησπέρα παιδιά εγκατεστησα σήμερα την b321, πολύ καλές εντυπώσεις ,το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν βρίσκω το double tap, μήπως σβηστικε ;; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;;;

Καλησπέρα παιδιά εγκατεστησα σήμερα την b321, πολύ καλές εντυπώσεις ,το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως δεν βρίσκω το double tap, μήπως σβηστικε ;; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;;;

Ρυθμισεις--> Εξυπνη βοηθεια--> Ελεγχος κινησης--> Διπλο αγγιγμα :)

Όντως μέσα από το Hicare βγάζει την αναβάθμιση σε B321. Απλά μία ερώτηση. Είναι ασφαλές να γίνει η αναβάθμιση σωστά και χωρίς προβλήματα μέσα από την εφαρμογή και όχι από τις ενημερώσεις του κινητού; Ρωτάω γιατί και το Hicare ζητάει να ενημερωθεί ως εγκατάσταση εφαρμογής από άγνωστες πηγές ενώ είναι εφαρμογή του ίδιου του κινητού και της εταιρείας.

Και κάτι ακόμα. Η B321 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση;

Όντως μέσα από το Hicare βγάζει την αναβάθμιση σε B321. Απλά μία ερώτηση. Είναι ασφαλές να γίνει η αναβάθμιση σωστά και χωρίς προβλήματα μέσα από την εφαρμογή και όχι από τις ενημερώσεις του κινητού; Ρωτάω γιατί και το Hicare ζητάει να ενημερωθεί ως εγκατάσταση εφαρμογής από άγνωστες πηγές ενώ είναι εφαρμογή του ίδιου του κινητού και της εταιρείας.

Και κάτι ακόμα. Η B321 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση;

Εμενα οταν πατησα στην εφαρμογη Hicare να κανω την αναβαθμιση με παρεπεμψε στις "Ρυθμισεις" στην καρτελα "Ενημερωση Λογισμικου" απο μονο του, το update δηλαδη εγινε απ'την "Ενημερωση λογισμικου" οχι απ την εφαρμογη Hicare, δεν ξερω κατα ποσο εχει σημασια ομως αυτο η οχι ας μας απαντησει καποιος πιο εμπειρος!! :rolleyes:

Ναι η Β321 ειναι η πιο προσφατη εκδοση!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξερει καποιος αν στην Β321 γινεται να εξαφανιζουμε τα πληκτρα πλοηγησης οπως καναμε στην Β200 χωρις να εχουμε το ειδικο touchplus τζαμακι?

Παω στις "Ρυθμισεις" , "Εξυπνη βοηθεια" , "Touchplus" αλλα δε βγαζω ακρη :(

Εμενα οταν πατησα στην εφαρμογη Hicare να κανω την αναβαθμιση με παρεπεμψε στις "Ρυθμισεις" στην καρτελα "Ενημερωση Λογισμικου" απο μονο του, το update δηλαδη εγινε απ'την "Ενημερωση λογισμικου" οχι απ την εφαρμογη Hicare, δεν ξερω κατα ποσο εχει σημασια ομως αυτο η οχι ας μας απαντησει καποιος πιο εμπειρος!! :rolleyes:

Ναι η Β321 ειναι η πιο προσφατη εκδοση!!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξερει καποιος αν στην Β321 γινεται να εξαφανιζουμε τα πληκτρα πλοηγησης οπως καναμε στην Β200 χωρις να εχουμε το ειδικο touchplus τζαμακι?

Παω στις "Ρυθμισεις" , "Εξυπνη βοηθεια" , "Touchplus" αλλα δε βγαζω ακρη :(

Εμένα δεν μου βγάζει την ενημέρωση στις ενημερώσεις λογισμικού αλλά μέσα στην εφαρμογή Hicare.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/6c229d1a835b1240993b8afe5ae8a718.jpg

Εμένα δεν μου βγάζει την ενημέρωση στις ενημερώσεις λογισμικού αλλά μέσα στην εφαρμογή Hicare.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160531/6c229d1a835b1240993b8afe5ae8a718.jpg

Και σε εμάς έτσι το έβγαλε.τικαρε κάτω το αποδέχομαι και μετά θα σε πάει στο ενημέρωση λογισμικού.

Και σε εμάς έτσι το έβγαλε.τικαρε κάτω το αποδέχομαι και μετά θα σε πάει στο ενημέρωση λογισμικού.

Ok το εννόησα. Απλά φαντάστηκα ότι πατώντας στο "Εφαρμογή" θα ξεκινούσε αμέσως την ενημέρωση και δεν θέλω τώρα άμεσα να το κάνω. Ούτε backup έχω ούτε τίποτα. Θα γίνει στις επόμενες μέρες... Ευχαριστώ! ;)

Ρυθμισεις--> Εξυπνη βοηθεια--> Ελεγχος κινησης--> Διπλο αγγιγμα :)

Σε ευχαριστώ φίλε μου

----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω τζαμακι για να ενεργοποιησω το touchplus ;