Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κάπου παραπάνω διάβασα που λέγατε για το θεματάκι με την 6.0 όπου το βράδυ καταναλώνει κάποιο ποσοστό %. Εμένα κάθε βράδυ με κλειστά τα πάντα, καταναλώνει σίγουρα 4-5%. Έχει βρεί κανείς λύση για αυτο? Λέτε να φταίει που εγκατέστησα την 6.0 χειροκίνητα και όχι μεσω ΟΤΑ? Είχα κάνει όμως ολική επαναφορά και πρίν και μετά την εγκατασταση της!

Και εγω το ειχα αναφερει....Εμενα το βραδυ στο 9ωρο καταναλωνει 4% με ολα κλειστα

Απλά δεν κάνει καλή διαχείριση ενέργειας η συσκευή, δεν κάνετε κατι λάθος..

Ενδιαφερον αρθρο για την οθονη του Ρ9

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/hyMBI/~3/CDO1pNk3Qpg/mobile.html

Sent through Android app for RSS Feed reading available by:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.news.rssfeedreader

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/hyMBI/~3/CDO1pNk3Qpg/mobile.html

Αν δεν ανοιγουν καντε αναζητηση θερμοκρασια χρωματων οθονης τρομακτικό

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

καλησπερα παιδια, μπορει καποιος να μου πει πως γινεται να αλλαξω γραμματοσειρα, γιατι κατοπιν εφαρμογης ενος θεματος η γραμματοσειρα πλεον αλλαξε και εγινε πολυ αραιη

οποιαδηποτε βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!:);)

Κανένας καμια ιδεα;; Μονο με φακτορυ μπορει να λυθει;;

Κανένας καμια ιδεα;; Μονο με φακτορυ μπορει να λυθει;;

προτη φορα βλεπω αυτο το bug πρώτη φορα μονο εμενα ανοιξε Local only και ζητισε καποια δικαιώματα τα εδωσα το εκλεισα και ανοιξα και τελος

Παιδιά μια ερώτηση.Όσοι έχετε βάλει την 6 είδατε καμία βελτίωση στην κάμερα στο βίντεο;ή τίποτα ακόμα Και χρειάζεται δεύτερη εφαρμογή;

Παιδιά μια ερώτηση.Όσοι έχετε βάλει την 6 είδατε καμία βελτίωση στην κάμερα στο βίντεο;ή τίποτα ακόμα Και χρειάζεται δεύτερη εφαρμογή;

στην camera ναι (ειδικά αν ξέρεις να χειρίζεσαι το pro mode) στο video άστα ραψτα :X

προτη φορα βλεπω αυτο το bug πρώτη φορα μονο εμενα ανοιξε Local only και ζητισε καποια δικαιώματα τα εδωσα το εκλεισα και ανοιξα και τελος

Τα δικαιώματα αν καταλαβα καλα είναι οταν σε ρωταει να κρατησεις την οθονη κλειδώματος... Αυτο έκανε μέχρι τωρα και σε εμενα αλλα για κάποιο λόγο η γραμματοσειρά αλλαξε... Υπάρχει κανενας τρόπος να την αλλαξω; στην b200 μπορουσες και απο τις ρυθμίσεις να την αλλάξεις ενω τωρα δεν υπάρχει πουθενά. Τι λυση προτείνετε;;

Το έχω στα χέρια μου από το Σάββατο.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Πολύ ωραία οθόνη (πιο φωτεινή στους εξωτερικούς χώρους θα ήθελα) και αυτό που με κέρδισε είναι το πόσο λεπτό είναι. Χαίρεσαι να το κρατάς.

Μου ήρθε με 5.0.1, τσέκαρα για ΟΤΑ αλλά δεν ήρθε τίποτα.

Ούτε εμένα μου έχει έρθει OTA ακόμα με την 5.0.1 είμαι ,καμία ιδέα έχει κανείς για να βάλω την MM χωρίς να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα;

μην βιάζεστε παιδιά για την 6 κι εγώ με την 5.0.1 είμαι!

καλύτερα να την πάρουμε μέσω ΟΤΑ παρά να τρέχουμε ΜΕΤΆ! :p

μ' αυτά που βλέπω και μας λένε τα παιδιά εδώ μέσα, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κάτσει καλύτερα η 6 μέσω OTA

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Ota ξεχάστε το.. Ακόμη και ota να το περάσετε αναγκαστικά αν θέλετε τα νεύρα σας ήσυχα θέλει factory restore

Ota ξεχάστε το.. Ακόμη και ota να το περάσετε αναγκαστικά αν θέλετε τα νεύρα σας ήσυχα θέλει factory restore

Δεν είναι κάτι το factory reset. Ας είναι καλά το helium.

Δε το κατάλαβα όμως, για πιο λόγο να ξεχάσουμε το ΟΤΑ;

Δεν είναι κάτι το factory reset. Ας είναι καλά το helium.

Δε το κατάλαβα όμως, για πιο λόγο να ξεχάσουμε το ΟΤΑ;

μα αυτος ειναι ο σκοπος να μην περαστούν data απο 5.0 ουτε με helioum ουτε με update... γιατι αλλο condiguration εχει στο 5,0 java compiler και αλλη στο 6,0

ετσι απλα παίρνεις τα προβλήματα μαζι σου (ειτε με helium ειτε με titanium κλπ)

μα αυτος ειναι ο σκοπος να μην περαστούν data απο 5.0 ουτε με helioum ουτε με update... γιατι αλλο condiguration εχει στο 5,0 java compiler και αλλη στο 6,0

ετσι απλα παίρνεις τα προβλήματα μαζι σου (ειτε με helium ειτε με titanium κλπ)

Οκ το δέχομαι.

Απαντά μου όμως στο ερώτημα μου διότι θα θέλουν κι άλλοι φίλοι του νήματος να μάθουν.

Οκ το δέχομαι.

Απαντά μου όμως στο ερώτημα μου διότι θα θέλουν κι άλλοι φίλοι του νήματος να μάθουν.

για έναν και απλό λόγο........ υπάρχουν 500 (ισος υπερβάλω) rom custumizations (αναλογα της περιοχης) και για την καθε μια θα πρεπει να βγάλει έκδοση... εδώ την b200 δεν έχουν πάρει αρκετές συσκευές......................

μεχρι να βγει για όλες της περιοχές θα περάσουν μήνες και μηνες (για την ωρα 2 cust βγήκαν η έκδοση της βουλγαριας (είναι και της Ελλάδας μέσα όποιος αγόρασε το επίσημο εισαγόμενο) και ενα για έναν παροχο (t mobile Νομίζω αν και δεν είμαι σίγουρος)

+ οποιος εχει branded συσκευη πάρα πολυ πιθανόν να μην παρει ποτε

για έναν και απλό λόγο........ υπάρχουν 500 (ισος υπερβάλω) rom custumizations (αναλογα της περιοχης) και για την καθε μια θα πρεπει να βγάλει έκδοση... εδώ την b200 δεν έχουν πάρει αρκετές συσκευές......................

μεχρι να βγει για όλες της περιοχές θα περάσουν μήνες και μηνες (για την ωρα 2 cust βγήκαν η έκδοση της βουλγαριας (είναι και της Ελλάδας μέσα όποιος αγόρασε το επίσημο εισαγόμενο) και ενα για έναν παροχο (t mobile Νομίζω αν και δεν είμαι σίγουρος)

+ οποιος εχει branded συσκευη πάρα πολυ πιθανόν να μην παρει ποτε

Καλησπέρα,

Δηλαδή να μην περιμένω αναβάθμιση σε 6 με ΟΤΑ σύντομα..

Τότε σε παρακαλώ , σίγουρα έχει δοθεί αλλά…. ένα link να την κατεβάσω ; Την επίσημη τελική..

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα,

Δηλαδή να μην περιμένω αναβάθμιση σε 6 με ΟΤΑ σύντομα..

Τότε σε παρακαλώ , σίγουρα έχει δοθεί αλλά…. ένα link να την κατεβάσω ; Την επίσημη τελική..

Ευχαριστώ!

http://forum.xda-developers.com/android/development/huawei-p8-gra-l09-b321a-marshmallow-t3352572

αναβάθμιση χωρίς τα προβλήματα π.χ. της sd κάρτα?

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

αναβάθμιση χωρίς τα προβλήματα π.χ. της sd κάρτα?

προβλήματα με sd card έβγαλαν και με ota οποιος έκανε και με clean install, είναι παντελώς τυχαίο και μπορεί να το βγάλει οποιαδήποτε συσκευη κατα το update στην 6,0 ειτε μεσο ota ειτε με clean