Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Παιδια, περιμενουμε οσοι πατε αυριο να μας πειτε. Ετσι και ειναι οντως στα 199 θα τρελαθω. Πριν μια βδομαδα το αγορασα 289! 199€ http://postimg.org/image/9nv3w9fnb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Είμαι αλήθεια! Έχουν μείνει καμιά 15αριά κομμάτια και από τα δύο χρώματα, αλλά ξεπουλάνε σαν ζεστό ψωμί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Είμαι αλήθεια! Έχουν μείνει καμιά 15αριά κομμάτια και από τα δύο χρώματα, αλλά ξεπουλάνε σαν ζεστό ψωμί! δηλαδή σε 2-3 ώρες δεν θα υπάρχει ούτε ένα :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pablo_Mixas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 κοιτα ρε να ειμαστε Κρητη και να μην μπορουμε να το παρουμε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 κοιτα ρε να ειμαστε Κρητη και να μην μπορουμε να το παρουμε :P γιατί από Αττική πόσοι θα το πάρουν ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pablo_Mixas Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 γιατί από Αττική πόσοι θα το πάρουν ; :lol: χαχαχα! οσοι προλαβουν βασικα! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 10.20 εφτασα στο κατάστημα και δεν ειχε μεινει κολυμπιθροξυλο.Ειχε κ ουρα οπως μου πε ο πωλητης.... Εν τελει στάθηκα τυχερος γιατι ξεκλειδωθηκε ενα οπως μου είπαν, τι εννοουσαν δεν ξερω,επομένως το πηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Να ξανα ρωτήσω εγω.... δεν είναι υποχρεωμένοι να σου το χρεώσουν 199€ εφόσον πας στο καταστημα και το παραγγειλεις απο εκει το διήμερο της εκπτωσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Να ξανα ρωτήσω εγω.... δεν είναι υποχρεωμένοι να σου το χρεώσουν 199€ εφόσον πας στο καταστημα και το παραγγειλεις απο εκει το διήμερο της εκπτωσης; Επειδη οπως ειπα,οταν εφτασα το παιδι που με εξυπηρετησε μου ειπε πως ειχε εξαντληθει το κινητο,μου ειπε πως μπορουμε να το παραγγειλουμε,και σε ερωτηση μου για το αν η τιμη θα ειναι στην τιμη προσφορας απο τη στιγμη που η παραγγελια γινεται εντος του 3ημερου προσφορων,μου ειπε ναι. Οποτε οποιος ενδιαφερεται μπορει να περασει απο το καταστημα,να δει. Βεβαια οταν ρωτησα το ποτε θα το εχουν σε περιπτωση που το παραγγειλω,δεν ηξερε να μου πει,και απαντησε επιφυλακτικα,σε κανα 10ημερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και εγω που δεν προλαβα μου ειπε μεσα σε 10 ημερες για παραλαβη και φανηκε σιγουρος οτι θα παραλαβουμε στην τιμη αυτη μεχρι να κλεισει το συστημα βεβαια....Οποτε δεν νομιζει να δεχεται ακομα Παντως εφυγαν πανω απο 150 κομματια μεσα σε 1-1.5 ωρα Οσο για το κινητο και τα διαφορα που λεγονται για SAR στα 200e θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες προσφορες αν οχι η καλυτερη....Το ειδα και απο κοντα και μου αρεσε πολυ Το αμεσως επομενο που το κοντραρει ειναι το Flex 2 σε αυτο το budget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Να ξανα ρωτήσω εγω.... δεν είναι υποχρεωμένοι να σου το χρεώσουν 199€ εφόσον πας στο καταστημα και το παραγγειλεις απο εκει το διήμερο της εκπτωσης; εμένα από το κατάστημα μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι εξαντλήθηκε το απόθεμα και δεν μπορούν να βάλουν παραγγελίες :mad: αν κάποιος πάει το απόγευμα ή αύριο, ας ενημερώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 εμένα από το κατάστημα μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι εξαντλήθηκε το απόθεμα και δεν μπορούν να βάλουν παραγγελίες :mad: αν κάποιος πάει το απόγευμα ή αύριο, ας ενημερώσει Θα πάω εγώ το απόγευμα και θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και εγω που δεν προλαβα μου ειπε μεσα σε 10 ημερες για παραλαβη και φανηκε σιγουρος οτι θα παραλαβουμε στην τιμη αυτη μεχρι να κλεισει το συστημα βεβαια....Οποτε δεν νομιζει να δεχεται ακομα Παντως εφυγαν πανω απο 150 κομματια μεσα σε 1-1.5 ωρα Οσο για το κινητο και τα διαφορα που λεγονται για SAR στα 200e θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες προσφορες αν οχι η καλυτερη....Το ειδα και απο κοντα και μου αρεσε πολυ Το αμεσως επομενο που το κοντραρει ειναι το Flex 2 σε αυτο το budget Καλά αυτή η καραμέλα με το SAR έχει παραγίνει! Ότι βρουν σε κάθε συσκευή για να αποτρέψουν αγοραστές ή να τους κατευθύνουν σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις! Προσωπικά, LG γενικότερα δεν θ' αγόραζα τώρα. Είναι άσχημη η συγκυρία των "προβλημάτων". Flex2 > Το "σκότωσε" η ίδια G4 > Bootloop G3 > ραγίσματα, κιτρινίλες στην οθόνη, κακή ποιότητα ανταλακτικών G2 > παλαιότητα & κιτρινίλες στην οθόνη V10 > δεν έρχεται επίσημα από την LG Hellas G5 > είναι πολύ νωρίς ακόμη Όπως και να τα δει κάποιος .... είναι "προβλήματα". Επίσης η LG πρέπει κάτι να κάνει με το QC της. Είναι πρακτικά ανύπαρκτο. εμένα από το κατάστημα μου είπαν (τηλεφωνικά) ότι εξαντλήθηκε το απόθεμα και δεν μπορούν να βάλουν παραγγελίες :mad: αν κάποιος πάει το απόγευμα ή αύριο, ας ενημερώσει Εφόσον λοιπόν το δίνουν, λογικά θα ισχύει ένα από τα δύο: 1. Διαθέσιμο στοκ 2. Ημερομηνίες Όποιο τερματίσει πρώτο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Και εγω που δεν προλαβα μου ειπε μεσα σε 10 ημερες για παραλαβη και φανηκε σιγουρος οτι θα παραλαβουμε στην τιμη αυτη μεχρι να κλεισει το συστημα βεβαια....Οποτε δεν νομιζει να δεχεται ακομα Παντως εφυγαν πανω απο 150 κομματια μεσα σε 1-1.5 ωρα Οσο για το κινητο και τα διαφορα που λεγονται για SAR στα 200e θεωρω οτι ειναι απο τις καλυτερες προσφορες αν οχι η καλυτερη....Το ειδα και απο κοντα και μου αρεσε πολυ Το αμεσως επομενο που το κοντραρει ειναι το Flex 2 σε αυτο το budget Πήρα τηλέφωνο κατα τις 13 να ρωτήσω αν εχει μείνει τίποτα και αν μπορω να κρατήσω ενα κομμάτι και να παω Σάββατο να παραλαβω μου είπαν οχι. Οταν ρώτησα ποσα κομμάτια διέθεσαν μου είπαν κανα 25 κόμματια στο καθε χρωμα ξεχωριστά. Μου είπαν ουτε αποθήκες εχουν. Μονο το εκθεσιακό θα δώσουν το Σάββατο σε όποιον παει πρώτος και το θελει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μ αρεσει πολυ το κινητο Αρχικα ειναι τρομερο σε ποιοτητα κατασκευης...Το πιανεις στο χερι και καταλαβαινεις διαφορα,πχ σε σχεση με τα g2-g3 και αλλα που ειχα στο παρελθον.Η οθονη ειναι πολυ καλη.Τα υπολοιπα στην πορεια μολις το δουλεψω λιγο. Μια ερωτηση σχετικα με τη φορτιση,νομιζω οτι αργει λιγο,το εβαλα στο 7%,και σχεδον 1,5 ωρα μετα,ειναι στο 49%..Ειναι οκ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδιά ουτε στοκ ουτε παραγγελίες καθως πέρασα πριν απο μισή ώρα.. Να το χαρούν όσοι πρόλαβαν, ενημερώστε αν προκύψει κατι διαφορετικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Δηλαδή, μόνον ο @jkidd13 κατάφερε να το πάρει? Φίλε μίλαγες με την τύχη σου! Νομίζω οτι πήρες από τα πιο "τρελά" vfm, ever! Να το χαίρεσαι! Καλορίζικο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Η πλακα ειναι οτι οταν εφτασα κ μου πε ο πωλητης οτι δεν υπαρχει αλλη συσκευη,τρωω την πρωτη ξενερα,και καθως σκεφτόμουν αν θα το παραγγειλω η οχι,ηρθε ενας αλλος πωλητης και ειπε οτι υπαρχει ενα τελευταίο.... Εν τω μεταξυ ο αρχικος πωλητης μου πε οτι μπορουσα να παρω το εκθεσιακο,αλλα τελικα επεσε ακυρο... Εν τελει σταθηκα παραπανω απο τυχερος.. Edited March 17, 2016 by jkidd13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos12 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Η πλακα ειναι οτι οταν εφτασα κ μου πε ο πωλητης οτ δε υπαρχει αλλη συσκευη,τρωω την πρωτη ξενερα,και καθω σκεφτόμουν αν θα το παραγγειλω η οχι,ηρθε ενας αλλος πωλητης και ειπε οτι υπαρχει ενα τελευταίο.... Εν τω μεταξυ ο αρχικος πωλητης μου πε οτι μπορουσα να παρω το εκθεσιακο,αλλα τελικα επεσε ακυρο... Εν τελει σταθηκα παραπανω απο τυχερος.. Εδωσαν και το εκθεσιακό .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εντάξει παιδιά, 25 κομμάτια τι να φτουρήσουν? Πολύ πιθανών τα περισσότερα να έφυγαν "εσωτερικά"! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εγω ακουσα για 150-200 κομματια παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1314 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Τη ξενερα αυτη! Πριν μια βδομαδα το πηρα 290!! Αν το ξερα θα πηγαινα απο την ωρα που ανοιγανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Τη ξενερα αυτη! Πριν μια βδομαδα το πηρα 290!! Αν το ξερα θα πηγαινα απο την ωρα που ανοιγανε τζόην δε κλαμπ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Εγω ακουσα για 150-200 κομματια παντως Τόσα ήταν. Κρίμα που δεν εξυπηρετήθηκε ο κόσμος που πραγματικά το ήθελε επειδή κάποιοι πήραν 4 και 5 κομμάτια για να τα ανεβάσουν στις αγγελίες με "καπέλο" 50 ευρώ το κομμάτι! Δεν θα το σχολιάσω, σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
communic8 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 χαίρετε παιδιά, διάβασα αρκετά το forum εδώ και μπράβο σας σε όλα, πολλές απορίες μου έχουν λυθη ήδη άλλα έχω λίγο μπερδευτεί σε κάτι... έχω πάρει το P8 από κατάστημα εδώ Αθήνα αλλά στο bootscreen μου βγάζει "TIM" animation δηλαδή είναι branded λογικά. Στο επίσημο ελληνικό site τις Huawei gr έχω κάνει download το: "Huawei P8 Firmware(GRA-L09, Android 5.0, EMUI 3.1, C432B200, Greece, Channel-Others" ελπίζω να έχω κατεβαση το σωστό update...:confused: Μπορώ απλός να περάσω αυτό το update στην SD κάρτα μου και να κάνω Local Update το αρχείο για να μην είναι branded πλέον το κινητο; μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα η είναι τόσο απλό; Έχω θέμα με την μπαταριά, με δυσκολία μου κρατάει πάνω από 12 ώρες και θέλω να ελπίζω πως με το γνήσιο firmware Huawei θα είναι καλύτερα όπως διαβάζω και εδώ, αν όχι τότε μου μένει μόνο το root+greenify από ότι έχω καταλάβει. στο about phone μου βγάζει αυτά αν βοηθάει: model number HUAWEI GRA-L09 Build number GRA-9L09C55B150 Android version 5.0.1 Custom version CUSTC55D001 Πέρα από το θέμα της μπαταρίας πάντως το κινητό τα σπάει! είναι φοβερό :D Σας ευχαριστώ για όποια βοήθεια :O Παράθεση its only life :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts