ioterl Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Η απόκρισή του πως είναι? Χάνει touch? Σε βίντεο που βλέπω στο YouTube διακρίνω προβλήματα. Χάνονται πατήματα κλπ. Εσύ πως τα βλέπεις τα πράγματα? Καμία διαφορά. Ακόμα και τα κουμπιά που είναι εκτός οθόνης, δουλεύουν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Ναι, ειδικά στα κουμπιά που είναι εκτός οθόνης. Εκεί πως πάει γιατί στα βίντεο βλέπω πολλά "τζούφια" πατήματα. Και ειδικά αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Να μην πιάνουν δηλαδή με την πρώτη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 παιδια καλησπερα.εχει παρει κανεις αυτο να μας πει εντυπωσεις? http://www.ebay.com/itm/Luxury-Aluminium-Metal-Bumper-Frame-Cover-Case-For-HUAWEI-Ascend-P8-P8-Lite-/281711642574?var=&hash=item41975287ce:m:menQf30j8v8bFTBNcMc_28A δυσκολευομαι να βρω bumpercase απο ελλαδα,μονο κατι της nilkin που νομιζω χαλανε την ομορφια του τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Έπρεπε να ρωτήσω εδώ πρώτα.ρώτησα στο σωστό νήμα για εφαρμογή που να κάνει check in τα αεροπορικά εισιτήρια αλλά ξέχασα να ρωτήσω Μήπως το τηλ έχει από Μόνο του κάτι που μπορώ να κάνω αυτήν την δουλειά χωρίς να το φορτώνω με άσκοπες εφαρμογές.το έχει κάνει κάνεις; γνωρίζει κάτι; Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι, ειδικά στα κουμπιά που είναι εκτός οθόνης. Εκεί πως πάει γιατί στα βίντεο βλέπω πολλά "τζούφια" πατήματα. Και ειδικά αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Να μην πιάνουν δηλαδή με την πρώτη. Μέχρι τώρα δεν είχα τίποτα τζούφιο. Δεν είναι ανάγκη να πατάς ακριβός πάνω στο σύμβολο. Και λίγο δεξιά του ή αριστερά του να πατήσω, το πιάνει αμέσως. Γι΄ αυτό και έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους από ότι της οθόνης. Το έχω ευχαριστηθεί. Το μόνο που ίσως ενοχλήσει κάποιους, είναι το ότι όπως είναι φυσικό, δεν φωτίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι, σωστό και αυτό. Δεν το ειχα σκεφτεί. Καλά εφοσον οπως λες πιάνει και γύρω - γύρω φαντάζομαι δεν θα δυσκολεύει πολύ στο σκοτάδι. Είναι και ζγτημα συνήθειας. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι, σωστό και αυτό. Δεν το ειχα σκεφτεί. Καλά εφοσον οπως λες πιάνει και γύρω - γύρω φαντάζομαι δεν θα δυσκολεύει πολύ στο σκοτάδι. Είναι και ζγτημα συνήθειας. Όσες φορές το χειρίστηκα στο σκοτάδι, έπιανε στα τυφλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Πόσο καιρό έκανε να φτάσει στα χερια σου? Η τιμή είναι πραγματικά πολύ καλή μπροστά στο 40αρι ρης original. Εφοσον δουλεύει και σωστά φαίνεται καλή ευκαιρία. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Πόσο καιρό έκανε να φτάσει στα χερια σου? Η τιμή είναι πραγματικά πολύ καλή μπροστά στο 40αρι ρης original. Εφοσον δουλεύει και σωστά φαίνεται καλή ευκαιρία. Έκανε περίπου ενάμιση μήνα. Ήρθε σε μεταλλική συσκευασία. Τώρα έχω ακόμα πιο μεγάλη οθόνη. Το συστήνω. Μου έδωσαν tracking number και έβλεπα την πορεία στην Κίνα. Έκανε βόλτα για πάνω από μήνα, και από την στιγμή που φάνηκε ότι έφυγε από Κίνα για Ευρώπη, έκανε 10 ημέρες για να το λάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ozi Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Kαλησπέρα το πήρα και εγώ το κιν εδώ και καμιά βδομάδα από voda. Εχω ένα θέμα με το viber.Δεν μου κάνει push up τα notifications. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Αν και νομιζω οτι υπάρχει γενικοτερο προβλημα με το viber, μπες στις προστατευμενες εφαρμογές και δες αν ειναι τικαρισμενο το viber ωστε να μην τερματιζει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το σκάλισα σημερα στο media market και πρεπει να ομολογήσω πως μου αναψε φωτιες. Ωραια μεταλλική λεπτη κατασκευή με το ηχειο στο κατω μερος και με οθονη που μου δινει την εντύπωση καλύτερης αντιθεσης σε σχεση με το Honor 6. Πολύ ομορφο σε σημείο να με βαζει σε σκέψεις να αποχωριστώ το Honor6. Αυτό που με απασχολεί όπως είναι φυσικο είναι η μπαταριά του που είναι αρκετα μικρότερη. Σε ότι αφορα την αυτονομια που εχω με το 6αρι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν θα την άλλαζα . Στο P8 αραγε που θα βρίσκομαι; Ο 64μπιτος 930 είναι πιο λιτοδίαιτος η θα βγαζει μονο μια μερα; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το σκάλισα σημερα στο media market και πρεπει να ομολογήσω πως μου αναψε φωτιες. Ωραια μεταλλική λεπτη κατασκευή με το ηχειο στο κατω μερος και με οθονη που μου δινει την εντύπωση καλύτερης αντιθεσης σε σχεση με το Honor 6. Πολύ ομορφο σε σημείο να με βαζει σε σκέψεις να αποχωριστώ το Honor6. Αυτό που με απασχολεί όπως είναι φυσικο είναι η μπαταριά του που είναι αρκετα μικρότερη. Σε ότι αφορα την αυτονομια που εχω με το 6αρι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν θα την άλλαζα . Στο P8 αραγε που θα βρίσκομαι; Ο 64μπιτος 930 είναι πιο λιτοδίαιτος η θα βγαζει μονο μια μερα; εγω που ειχα και τα δυο στο θεμα μπαταριας δεν ειδα διαφορα , υπερτερει σε ολα το p8 , καλα η οθονη που αναφερεις καμια σχεση το ενα με το αλλο ,αλλη ποιοτητα στο p8 ,αν δε σε προβληματιζει το dual sim προχωρα αφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Το honor6 δεν το είχα, δεν το ξερω. Στο ρ8 η μπαταρία, ναι, βγάζει μια μέρα με οτι χρήση και να του κάνεις. Εκτός παιχνιδιών βέβαια. Εκει δεν ξερω τι γίνεται. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 εγω που ειχα και τα δυο στο θεμα μπαταριας δεν ειδα διαφορα , υπερτερει σε ολα το p8 , καλα η οθονη που αναφερεις καμια σχεση το ενα με το αλλο ,αλλη ποιοτητα στο p8 ,αν δε σε προβληματιζει το dual sim προχωρα αφοβα Να σου πω την αλήθεια όταν έγραφα το μνήμα εσενα ειχα στο μυαλο μου γιατι θυμόμουν ότι τα ειχες και τα δυο. Παιχνίδια δεν παιζω και με το honor 6 βγάζω από μιάμιση ως δυο μερες ανάλογα τη χρηση. Αυτό σημαίνει από 4,5 6 ωρες ενεργής οθόνης. Αν βγαζω τα ιδια με το P8 με βλεπω σύντομα με δαύτο. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Να σου πω την αλήθεια όταν έγραφα το μνήμα εσενα ειχα στο μυαλο μου γιατι θυμόμουν ότι τα ειχες και τα δυο. Παιχνίδια δεν παιζω και με το honor 6 βγάζω από μιάμιση ως δυο μερες ανάλογα τη χρηση. Αυτό σημαίνει από 4,5 6 ωρες ενεργής οθόνης. Αν βγαζω τα ιδια με το P8 με βλεπω σύντομα με δαύτο. παιχνιδια δεν επαιζα και εγω φιλε και δεν εχω αποψη , για την χρηση που εκανα δεν καταλαβα διαφορα στην μπαταρια ,τωρα αν το ενα μου εβγαζε 40 ωρες και το αλλο 42 αυτο δε το ξερω , απλα και τα δυο τα φορτιζα στο τελος της δευτερης μερας (απογευμα και μετα) με υπολοιπο μπαταριας 20-25% , εκει τα φορτιζα παντα, τωρα τα δυο κινητα κατεμε δε συγκρινονται ,ναι μεν το honor 6 τα παει πολυ καλα σε ταχυτητες αλλα δεν εχει ποιοτητα, επισης το p8 εχει nfc και την 800 4G συχνοτητα ,το honor 6 L02 δεν τα εχει αυτα Edited December 28, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Έχω μπει σε σκέψεις να πάω προς huawei μεριά αυτή τη φορά... p8 ή g8? Εκτός από το μέγεθος της οθόνης, έχουν άλλες διαφορές? Γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά, εμφανίζονται ως ίδια... Δε με ενδιαφέρει το dual sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μονον ιδια δεν θα τα έλεγα! http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7513&idPhone2=7006& Σαφώς ανώτερο το Ρ8. Δεν βλέπω που γέρνει η ζυγαριά προς την άλλη πλευρα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savo77 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Πολύ πιο όμορφο το G8:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notissfak Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 ναι και ενα σχολιο για την 6.0 beta.. θελεις να μου πεις φιλε μου γενικοτερες εντυπωσεις? και πως την εβαλες γιατι διαβαζω πολλες δυσκολιες σε ξενα forum... Παράθεση Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Είναι εξαιρετική και μπαίνει πανεύκολα όπως όλες οι αναβαθμίσεις μέσω κάρτας μνήμης, με την προϋπόθεση ότι είσαι στην Β200. καλησπερα .αληθεια, απο bugs πως παει?κι απο διαχειριση μπαταριας? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Εγώ τα είχα και τα δύο. Το Ρ8 είναι σαφέστατα πιό γρήγορο, η οθόνη του είναι σαφέστατα καλύτερη γιατί είναι ακριβή IPS-LCD (μοναδική, μάλλον η καλύτερη μη-amoled οθόνη) αλλά το G8 έχει (ακόμη) καλύτερη μπαταρία, παίρνει δύο κάρτες σιμ και έναν απίστευτο ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Παρότι πιό αδύναμο, το G8 δεν μου έδειξε ποτέ ότι κομπιάζει. Διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου και τις προτιμήσεις σου. Και τα δύο είναι απίστευτα όμορφα και εκπληκτικά κατασκευασμένα. Αν μου δίνονταν η επιλογή να επιλέξω ένα από την αρχή θα δυσκολευόμουν πολύ να αποφασίσω. Για την ώρα έχω σπάσει το ρεκόρ μου κατοχής κινητού με το Ρ8 να το έχω σχεδό ενάμισο μήνα και συγχρόνως να μην έχω καμία απόλυτως διάθεση να το αλλάξω. Φοράω την Marshmallow Beta από τις 11 Δεκεμβρίου και το κινητό φυσάααααει! Επιπλέον ηδονίζομαι όταν ψαρώνω τους επιδειξίες με κάτι καρακιτσαριά τύπου χρυσού S6 που βλέπουν έκδοση 6.0 και κοιτάν σαν χάνοι! :lol: Φίλε haki έχω βάλει κι εγώ την beta εδώ και καμια 15ρια μέρες, αλλά μπορώ να πω ότι βλέπω αρκετά κολλήματα σε σχέση με την 5.1.1 που πετούσε. Έκανες hard reset αφού έβαλες την Marshmallow? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros_lou Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Για τρίτη φορά σε μια σελίδα λέω ότι πάει εκπληκτικά. Ασφαλώς και έγινε hard reset (2-3 φορές) μέσω της recovery. Ακόμη και η κάρτα μνήμης έγινε φορματ μέσω του κινητού γιατί αλλάζει το file system με την 6.0. καλησπερα φιλε haki εχω ξαναδει που το εχεις ξαναπει και πλεον ειναι και στα δικα μου αμεσα σχεδια πριν αλλαξουμε χρονο να προχωρησω στην 6αρα :ρ το μονο που με προβληματιζει ειναι που ενας ανεφερε σε ενα σχολιο οτι πλεον αμα τη βαλεις κλειδωνεται η επιλογη της χειροκινητης αναβαθμησης και πλεον θα περιμενεισ μοναχα ΟΤΑ αυτο αν μπορεις να μου απαντησεις .. αυτη τη στιγμη φοραω την Β200 5.0.1 (android) (και να σου ειναι ευκολο να μου πεις σε ποια σελιδα να ανατρεξω απο του φορουμ που ειχατε ανεβασει το λινκ) ευχαριστω ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κι εγω περασα την 6 beta,και οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες!Το τηλεφωνο εγινε πιο γρηγορο,η δε καμερα με το μενου "επαγγελματικη",ανεβηκε επιπεδο με τις επιλογες ρυθμισης χρονου κλειστρου και Iso.Εκανα και ενα μινι τεστ στις φωτο με lollipop και νομιζω τωρα οι φωτο εχουν λιγο καλυτερα και πιο ζωηρα χρωματα...Μια απορια μονο:οταν με το καλο δωθει η επισημη 6,πως θα την παρουμε εμεις που εχουμε την beta?Η δεν θα παρουμε τιποτα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Υπάρχει ήδη επίσημο firmware επιστροφής από 6.0 σε 5.0. Το περνάτε και μετά περνάτε την Β200. Το δοκίμασα και λειτουργει αλλά μετά ξαναγύρισα στην 6.0. http://www.htcmania.com/showthread.php?t=1115292 Νομίζω ότι αυτό αποτελεί απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις. Εγω δεν ρωτησα πως θα γυρισουμε απο 6 στην 5.Ρωτησα αν εμεις που εχουμε 6 beta,παρουμε 6 official ή οχι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts