fanatikos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Βεβαιως και διαβάζει. Ενα Usb on the go καλώδιο και εισαι ΟΚ. Native βλέπει FAT, FAT32, exFAT. Μέσω εφαρμογής βλέπει και NTFS. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Βεβαιως και διαβάζει. Ενα Usb on the go καλώδιο και εισαι ΟΚ. Native βλέπει FAT, FAT32, exFAT. Μέσω εφαρμογής βλέπει και NTFS. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια εφαρμογή; ξέρω είναι of topic.τώρα προσπαθούσα να συνδεθώ εδώ μισή ώρα και!γιατί δεν αναγνώριζε το πλαίσιο για να βάλω το username αλλά για να βάλω τον κωδικό μπορούσα κανονικά και στην κοσμοτέ που δεν μπορούσα εχθές σήμερα μπαίνει κανονικά.Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει πραγματικά αυτό το πράγμα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Μπορείς να μου προτείνεις κάποια εφαρμογή; ξέρω είναι of topic.τώρα προσπαθούσα να συνδεθώ εδώ μισή ώρα και!γιατί δεν αναγνώριζε το πλαίσιο για να βάλω το username αλλά για να βάλω τον κωδικό μπορούσα κανονικά και στην κοσμοτέ που δεν μπορούσα εχθές σήμερα μπαίνει κανονικά.Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει πραγματικά αυτό το πράγμα!!! Αν και καπου σ' εχασα, εγω χρησιμοποιώ αυτήν : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Μπορείς να μου προτείνεις κάποια εφαρμογή; ξέρω είναι of topic.τώρα προσπαθούσα να συνδεθώ εδώ μισή ώρα και!γιατί δεν αναγνώριζε το πλαίσιο για να βάλω το username αλλά για να βάλω τον κωδικό μπορούσα κανονικά και στην κοσμοτέ που δεν μπορούσα εχθές σήμερα μπαίνει κανονικά.Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει πραγματικά αυτό το πράγμα!!! ανοίγεις κάποιο file explorer μπαίνεις στο στικακι σου βρίσκεις το αρχείο που θέλεις να ανοίξεις και το ανοίγεις... αν θέλεις να σκαναρει κάποια εφαρμογή μόνη της το στικακη και να βρίσκει pdf... δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αξιόπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν και καπου σ' εχασα, εγω χρησιμοποιώ αυτήν : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω ξανά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το mediamarkt στη Γερμανία το έχει αυτές τις μέρες στα 309 ευρώ..θέλει να το πάρει η κοπέλα μου αλλά το sar δεν είναι τρομερά υψηλό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ναι είναι. Να μην το πάρει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Μην ασχολείσαι με το SAR από την στιγμή που είναι στα επιτρεπτά όρια. Το "δικό" μας Mediamarkt το έχει 499 επειδή...τους ήρθε ο ΕΝΦΙΑ...και πρέπει να πληρώσουμε εμείς τον δικό τους...πέρα από τον δικό μας! Στα 0,473 που εχει sar το p8,νομιζω ειναι οκ,δεν θα εχει θεμα...Το Lg g4,που χρησιμοποιω σαν 1η συσκευη φαντασου εχει 0,578! Edited December 20, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στα 0,473 που εχει sar το p8,νομιζω ειναι οκ,δεν θα εχει θεμα...Το Lg g4,που χρησιμοποιω σαν 1η συσκευη φαντασου εχει 0,578! Το 0,473 που έχει στο κεφάλι είναι λογικό..για το 1,72 που έχει στο σώμα ρώτησα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Το 0,473 που έχει στο κεφάλι είναι λογικό..για το 1,72 που έχει στο σώμα ρώτησα :confused: Είτε μας αρέσει είτε όχι έχει μεγάλο δείκτη sar , δύσκολα βρίσκεις τόσο σε κινητά , εμένα προσωπικά με προβληματίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αυτή την κουβέντα για το sar/mar/par ποτέ δεν την χώνεψα και αν μη τι αλλο την βρίσκω παντελώς ανούσια. Ειναι κάτι που πάει πακέτο με την συσκευή. Δεν αλλάζει, δεν μπορεί να "διορθωθεί", δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως! Αυτή είναι! Μας κάνει? ΟΚ! Δεν μας κάνει? Next! Επόμενο! Υπαρχουν λοιπον δύο ανελαστικες σταθερές. Μια είναι τα νόμιμα ορια ασφαλείας και η δεύτερη ειναι τα προσωπικά μας όρια! Αν ξεπερνά το πρώτο όριο δεν μπορεί να βγει στην αγορά και να πουληθεί νόμιμα. Αν ξεπερνά το δεύτερο δεν μπορεί να γίνει δική μας αγορά γιατί φοβόμαστε την ""ραδιενέργεια"" που εκπέμπει. (Μην γελάτε, εν ετη 2015 ακόμη ακούγονται τέτοια μαργαριτάρια απο επίδοξους αγοραστές). Απο εκεί και μετά δεν καταλαβαίνω το "εσείς τι λετε"? Τι να πουμε δηλαδή? Αυτό είναι το τηλέφωνο και αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του. Το συγκεκριμένο μέγεθος δεν ειναι κάτι που μπορεί να αλλαχθεί απο εμάς. Δόξα τον Θεό η πορτοκαλιά ειναι τίγκα στο πορτοκάλι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Γνωριζει κάποιος να μου εξηγήσει τη διάφορα αυτού του μοντέλου: http://merimobiles.com/huawei-p8-youth-version-5-2-4g-lte-16gb.htm , με τη συσκευή που αγοράζουμε από Ελλάδα, εκτός της 800ρας μπάντας κ που βλέπω πως δεν έχει κ το 1GB λιγότερη μνήμη? Όπως κ να χει ένα 100-ρικο είναι σημαντικό στις μέρες μας. Edited December 20, 2015 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Αυτή την κουβέντα για το sar/mar/par ποτέ δεν την χώνεψα και αν μη τι αλλο την βρίσκω παντελώς ανούσια. Ειναι κάτι που πάει πακέτο με την συσκευή. Δεν αλλάζει, δεν μπορεί να "διορθωθεί", δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως! Αυτή είναι! Μας κάνει? ΟΚ! Δεν μας κάνει? Next! Επόμενο! Υπαρχουν λοιπον δύο ανελαστικες σταθερές. Μια είναι τα νόμιμα ορια ασφαλείας και η δεύτερη ειναι τα προσωπικά μας όρια! Αν ξεπερνά το πρώτο όριο δεν μπορεί να βγει στην αγορά και να πουληθεί νόμιμα. Αν ξεπερνά το δεύτερο δεν μπορεί να γίνει δική μας αγορά γιατί φοβόμαστε την ""ραδιενέργεια"" που εκπέμπει. (Μην γελάτε, εν ετη 2015 ακόμη ακούγονται τέτοια μαργαριτάρια απο επίδοξους αγοραστές). Απο εκεί και μετά δεν καταλαβαίνω το "εσείς τι λετε"? Τι να πουμε δηλαδή? Αυτό είναι το τηλέφωνο και αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του. Το συγκεκριμένο μέγεθος δεν ειναι κάτι που μπορεί να αλλαχθεί απο εμάς. Δόξα τον Θεό η πορτοκαλιά ειναι τίγκα στο πορτοκάλι! ειμαι ενας απο αυτους που δε δινω και πολυ σημασια στο sar αλλα δε παυει να με προβληματιζει Edited December 20, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) @haki Και ήθελα να σου στείλω pm:lol: :lol:! Έννοεις ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή που περιγράφεται στο λινκ? Πρόσεξες το χαρακτηριστικό "youth"? Edited December 20, 2015 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 @haki Και ήθελα να σου στείλω pm:lol: :lol:! Έννοεις ότι δεν υπάρχει τέτοια συσκευή που περιγράφεται στο λινκ? Πρόσεξες το χαρακτηριστικό "youth"? Φιλε κι εμενα για μουφα μου κανει!Πρωτη φορα διαβαζω το P8 σαν "youth"!Για δειτε ρε σεις που και τα κινεζικα απεκτησαν κινεζικους κλωνους!!:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στην Κίνα δηλαδη το p8 lite έχει όσο σχεδόν έχει κ εδώ και στο λινκ γράφει κ αλλα κ αλλα στα χαρακτηριστικά μάλλον... Ευχαριστώ κ συγγνώμη για το off topic, δεν το ξερά ότι επρόκειτο για το lite...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Στην Κίνα το P8 Lite ονομάζεται P8 Youth Edition. https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=p8%20youth%20edition&es_th=1 A,μαλιστα,δεν το ηξερα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν ξεπερνά το δεύτερο δεν μπορεί να γίνει δική μας αγορά γιατί φοβόμαστε την ""ραδιενέργεια"" που εκπέμπει. (Μην γελάτε, εν ετη 2015 ακόμη ακούγονται τέτοια μαργαριτάρια απο επίδοξους αγοραστές). :lol::lol::lol::lol::lol: αλήθεια σου έχουν πει λέξη ραδιενέργεια? :lol::lol::lol: αφού δεν είπαν τι warp speed πιάνει και σε πόσα λεπτά πάει μεχρι alpha κενταύρου καλά είμαστε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Τελικά φοράει τον Kirin 930 ή τον 935; Γιατί διαβάζω ότι έχει μικρά θεματάκια στα παιχνίδια. Αν έχει τον 935 που είναι δυνατότερος από τον SD 801, δεν καταλαβαίνω την αδυναμία του στα βαριά παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 :lol::lol::lol::lol::lol: αλήθεια σου έχουν πει λέξη ραδιενέργεια? :lol::lol::lol: αφού δεν είπαν τι warp speed πιάνει και σε πόσα λεπτά πάει μεχρι alpha κενταύρου καλά είμαστε:p Κι όμως! Ειχα καιρό να το ακούσω αλλά. ... ο Έλληνας ειναι άλλη φάση. Αυθεντία μεσα στη ασχετοσύνη του! Τα πετάει και όποιον πάρει ο χαρος! ειμαι ενας απο αυτους που δε δινω και πολυ σημασια στο sar αλλα δε παυει να με προβληματιζει Και καλά κάνεις! Με το "εσείς τι λετε" εχω θεμα! Σαν τι να πούμε δηλαδή? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 εχω το κινητο εδω και κανενα 6μηνο και τις 2 τελευταιες μερες μου εχει κανει 2-3 φορες restart μονο του...τι μπορει να εχει παθει? φοραει πανω του την Β140 ..καμια αποψη για το τι πρεπει να του κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Εγώ έχω παραγγείλει αυτό: http://flosmall.com/accessories/huawei-p8-original-touchplus-smart-screen-protection-detail Κόστησε 19€ και υποστηρίζει το touchplus. Δεν το έχω λάβει ακόμα για να μπορέσω να πω εντυπώσεις. Τελικά το παρέλαβα σήμερα. Δεν είναι το original αλλά είναι τέλειο. Μόλις το έβαλα, το αναγνώρισε η συσκευή και μου πρότεινε να ενεργοποιήσω το touchplus. Η οθόνη τώρα μου φαίνεται μεγάλη, και έχω και δυο συντομεύσεις δεξια και αριστερά από το ακουστικό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Η απόκρισή του πως είναι? Χάνει touch? Σε βίντεο που βλέπω στο YouTube διακρίνω προβλήματα. Χάνονται πατήματα κλπ. Εσύ πως τα βλέπεις τα πράγματα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πηρε χθες ο αδερφος μου το iphone 6s και το εκανα συγκριση με το P8. Χωρις να ειμαι υπερβολικος, το P8 εχει ανωτερη οθονη και καμερες, ενα επιπεδο τουλαχιστον. Ωστοσο το iphone 6s τραβαει εξαιρετικα βιντεo. Ισως το μονο που ζηλεψα ειναι οι καμπυλες του iphone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Πηρε χθες ο αδερφος μου το iphone 6s και το εκανα συγκριση με το P8. Χωρις να ειμαι υπερβολικος, το P8 εχει ανωτερη οθονη και καμερες, ενα επιπεδο τουλαχιστον. Ωστοσο το iphone 6s τραβαει εξαιρετικα βιντεo. Ισως το μονο που ζηλεψα ειναι οι καμπυλες του iphone! Το iphone δεν ξέρω πως τραβαει βίντεο αλλά για το p8 κατέβασε την εφαρμογή cinema fv-5. Καμιά σχέση με την native. Βελτιώνεται παρα πολύ η κάμερα στο βίντεο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts