egodemis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Καλημέρα. Φίλε ξέρεις ποιο είναι το θέμα? Έχω βάλει της Nillkin και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Συμπεριλαμβάνει μεμβράνη και για την πλάτη του κινητού αλλά εδώ στο Ελλαδο-μπανανιστάν την έχουν 3 φορές επάνω σε τιμή. Δες: http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-huawei-ascend-p8.html Ενώ από το ebay: http://www.ebay.com/itm/HOT-Nillkin-9H-PRO-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-For-HUAWEI-Ascend-P8-/161767114302?hash=item25aa12463e:g:2ccAAOSwHnFVqh14 Τι να σου πω τώρα? Πάρε την? Εγώ προσωπικά δεν θα την έπαιρνα γιατί το θεωρώ ΤΗΝ κοροϊδία! :mad: Και αυτήν την δοκίμασα (πρώτη αγορά μαζί με συσκευή σχεδόν τζάμπα 6 ευρώ ) συκοθικε και αυτή στην αριστερή γωνία.... Εκτός και αν έχω στραβό κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- :up::yahoo::dance::clap::bow: Ακούω νιαουρητά ή μου φαίνεται;;; :kitty: http://s27.postimg.org/672dd6d37/Screenshot_2015_12_11_19_30_32.jpg Beta.. (από ότι κατάλαβα από build number) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Και αυτήν την δοκίμασα (πρώτη αγορά μαζί με συσκευή σχεδόν τζάμπα 6 ευρώ ) συκοθικε και αυτή στην αριστερή γωνία.... Εκτός και αν έχω στραβό κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Beta.. (από ότι κατάλαβα από build number) Οχι, εγω δεν εχω κανένα απολυτως πρόβλημα με το nillkin. Ειναι άψογο. Μόνο που μου φαίνεται περίεργο που το πήρες 6 ευρώ. Πιο φθηνό και απο ebay! Μήπως δεν ηταν nillkin? Edited December 11, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Οχι, εγω δεν εχω κανένα απολυτως πρόβλημα με το nillkin. Ειναι άψογο. Μόνο που μου φαίνεται περίεργο που το πήρες 6 ευρώ. Πιο φθηνό και απο ebay! Μήπως δεν ηταν nillkin? με συσκευη 6 ευρω χωρίς 17 :p ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι, μόνος μου την έκανα! Έχουν και οι υπόλοιποι; αν βρω κάνα p8 για πείραμα θα την βάλω στο δικό μου δεν συμφέρει (170 εφαρμογες και μισες απο αυτες root based με databases μεσα κλπ) με λίγα λογία 3 μέρες να το ξανά στίσω θα μου πάρει... και αν δεν ειναι σταθερή θα κρεαμαστω μετα στην πλατεία της πόλης...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 haki καλημερα,μιας και το κατεχεις καλα το θεμα μια βοηθεια,αν παρω το P8 lite απο vodafone που λεει οτι ειναι μονοκαρτο μπορει ευκολα να γινει dual?δεν πουλιεται αλλου εχει εξαντληθει. ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ξέρεις, δεν την έκαναν πρωτοετείς Πλαηροφορικής σε κρατικό ΙΕΚ! ;) Εξ' άλλου, αν ακόμη ασχολείσαι με ρουταρίσματα, ούτε την κανονική θα μπορέσεις να περάσεις για μεγάλο διάστημα. Παρεμπιπτόντως, η έκδοση που πέρασα πετάει! :superman: rootarisma αναγκαστικά για μένα για δύο λόγους (ολα τα network testing tools kai 3 "servers" που εχω στο κινητό θέλουν root!! και δεύτερος και άκρος σοβαρός λόγο ADS ADS ADS ADS ADS :X και ένας τρίτος... μπλοκάρισμα της υπηρεσίας συλλογής προσωπικών πληροφοριών της google (ουσιαστικά την κάνω να νομίζει ότι συσκευη δεν έχει μέσα τπτ) όσο οτι δεν μπορώ να εχω για πολύ καιρό γιατί? είχα nexus 5 ειχα περάσει οτι θελω μέσα το είχα με την έκδοση 4,2 και τώρα πριν μερικές μέρες μόνο το έκανα format πέρασα την τελευταία και το έδωσα (δλδ update δεν με ενδιέφερε ποτέ αρκεί να είναι όλα σταθερά και όπως τα θέλω εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) με συσκευη 6 ευρω χωρίς 17 :p Α, οκ τότε γιατί μου ήρθε κάπως το 6€! Σκέφτηκα ότι πιάστηκα λαλακας που το πήρα 7€ και περίμενα και 1 μήνα! ;) Περίεργο όμως. Και στο S5 που είχα, πάλι nillkin του είχα περάσει και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, όπως και στο Ρ8. Ξέρεις, δεν την έκαναν πρωτοετείς Πληροφορικής σε κρατικό ΙΕΚ! ;) : Ακόμα γελάω! Πως σου ήρθε αυτό τώρα! Edited December 12, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Και οι official πριν γίνουν official, beta ήταν. Αρκεί βέβαια να μιλάμε για final releases. Οι αρχικές ειναι μπελάς. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Επειδη εδειξε να την υποτιμαει λογω του οτι ειναι beta. εγω φοβάμαι beta για ενα λόγο.. αν εχει έστω και ενα bug θα πρέπει να στίσω ολο το σύστημα από το 0 και για μένα είναι αυτοκτονία κάτι τέτοιο ... ειδικά μεταφορά των databases κλπ για αυτό μια φορά το σεταρω και το αφήνω μεχρι να αλλάξω συσκευη ούτε updates ουτε τπτ τώρα κάτι υποτιμητικά σχόλια (πχ για πρωτοετής και ποιος ασχολείται με root κλπ απλά τα προσπερνάω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 'Ολα τα φόρουμ της Ευρώπης ήταν επί ποδός αυτήν την εβδομάδα, περιμένοντας την 6.0 για το Ρ8 που είχε ανακοινωθεί για τις 11/12 (και βγήκε ακριβώς στην ώρα της) και έγινε της Πόπης μόλις την ανέβασαν αλλά αυτοί είναι κουτόφραγκοι και έβαλαν μιά ασταθή beta! Δεν είναι όσο προχωρημένοι είμαστε εμείς! Φάνηκε εξ' άλλου από το πόσοι ζήτησαν το λινκ για να την κατεβάσουν; ίσως όντως να φοβούνται ότι γραμμένη από πρωτοετείς!;) Κατσε τώρα γιατί το 'χασα! Βγήκε ΜΜ για το τηλέφωνο? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Δεν ειχα προσέξει την έκδοση του android και παρακινουμενος απο άλλο προηγούμενο ποστ με έκδοση Β350 που ηταν 5.1.1 νομισα ότι παλι πρόκειται για καποια έκδοση της L. Επίσημη είναι? ΟΤΑ παντως δεν βγάζει κάτι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Μάλιστα. Επομένως αντε να δούμε τελικά επίσημα ποια θα δώσουν. Έχεις παρατηρήσει καποια διαφορά άξια αναφοράς? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Μπαααα! Απ' οτι διαβάζω είναι και η πρωτη beta έκδοση. Θα ακολουθήσω την οποια ροή θα δώσουν στις rom. Beta tester δεν γίνομαι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδια το κινητο με βαρια χρηση(παιχνιδια,βιντεο κλπ),ανεβαζει θερμοκρασιες? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Είνια το πιό "ψυχρό" high-end κινητό που έχω πιάσει στα χέρια. Ευχαριστω..Κατατοπιστικοτατος!:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά εχω αλλάξει εδώ και δυο μήνες πολλές φορές γνωμη για το ποιο κινητό να πάρω.τελικά ειμαι ανάμεσα στο p8 και στο mate 7.τ μου προτείνετε γιατι το εχω χάσει λίγο....στο mete με χαλάει βέβαια λίγο το μέγεθος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Παιδιά εχω αλλάξει εδώ και δυο μήνες πολλές φορές γνωμη για το ποιο κινητό να πάρω.τελικά ειμαι ανάμεσα στο p8 και στο mate 7.τ μου προτείνετε γιατι το εχω χάσει λίγο....στο mete με χαλάει βέβαια λίγο το μέγεθος..... Εγώ ανάμεσα στά 2 ψηφίζω P8...Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το σούπερ ιδιαίτερο πού να μήν εχει το P8 γιά να προτιμήσω το mate 7 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Εγώ ανάμεσα στά 2 ψηφίζω P8...Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το σούπερ ιδιαίτερο πού να μήν εχει το P8 γιά να προτιμήσω το mate 7 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κατι άλλο εκτός του δαχτυλικού αποτυπώματος που δεν με καίει κιόλας.ή αν κάποιο από τα δύο τα πάει καλύτερα με τις ενημερώσεις λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κατι άλλο εκτός του δαχτυλικού αποτυπώματος που δεν με καίει κιόλας.ή αν κάποιο από τα δύο τα πάει καλύτερα με τις ενημερώσεις λογισμικού. Ναι,σωστα ξεχασα τον σαρωτη δαχτυλικου αποτυπωματος.Τωρα με τις αναβαθμισεις δεν ξερω τι παιζει Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κατι άλλο εκτός του δαχτυλικού αποτυπώματος που δεν με καίει κιόλας.ή αν κάποιο από τα δύο τα πάει καλύτερα με τις ενημερώσεις λογισμικού. όσο αφορά τα updates το p8 από ότι φαίνεται μεχρι τώρα πάει καλύτερα (δλδ κάθε τόσο βγάζουν και ασχολούνται) όσο αφορά των σαρωτή.. δεν θα το θεώρησα κάτι το θετικό (εφελοντικα να δίνουμε και αποτύπωμα μας σε ιδιωτικές εταιρείες.. ) πάντως το mate έχει ένα μεγάλο + σε σχέση με το p8... έχει ΤΡΟΜΕΡΉ αυτονομία ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αξιζει αυτό το πραγματάκι? σήμερα πάλι ξεκόλλησε το glass στην δεξιά γωνιά (όλα στο ίδιο σημείο ξεκολλάνε... ακόμη και ζελατίνα που είχα βάλει) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostasia-othonis-huawei-p8-sbs-glass-effect-screen-protector/prod7853157pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Παιδια πως τσεκαρουμε τι παρτιδα ειναι το κινητο και αν ειναι κομπλε με την εγγυηση του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 όσο αφορά τα updates το p8 από ότι φαίνεται μεχρι τώρα πάει καλύτερα (δλδ κάθε τόσο βγάζουν και ασχολούνται) όσο αφορά των σαρωτή.. δεν θα το θεώρησα κάτι το θετικό (εφελοντικα να δίνουμε και αποτύπωμα μας σε ιδιωτικές εταιρείες.. ) πάντως το mate έχει ένα μεγάλο + σε σχέση με το p8... έχει ΤΡΟΜΕΡΉ αυτονομία ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αξιζει αυτό το πραγματάκι? σήμερα πάλι ξεκόλλησε το glass στην δεξιά γωνιά (όλα στο ίδιο σημείο ξεκολλάνε... ακόμη και ζελατίνα που είχα βάλει) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostasia-othonis-huawei-p8-sbs-glass-effect-screen-protector/prod7853157pp/ Άργησα να απαντήσω αλλα απαντάω τωρα που ειμαι και κάτοχος του πλέον.ευχαριστώ πολύ και τώρα το ανοίγω και λογικά από αύριο ολο και κάποια απορία θα έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 όσο αφορά τα updates το p8 από ότι φαίνεται μεχρι τώρα πάει καλύτερα (δλδ κάθε τόσο βγάζουν και ασχολούνται) όσο αφορά των σαρωτή.. δεν θα το θεώρησα κάτι το θετικό (εφελοντικα να δίνουμε και αποτύπωμα μας σε ιδιωτικές εταιρείες.. ) πάντως το mate έχει ένα μεγάλο + σε σχέση με το p8... έχει ΤΡΟΜΕΡΉ αυτονομία ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αξιζει αυτό το πραγματάκι? σήμερα πάλι ξεκόλλησε το glass στην δεξιά γωνιά (όλα στο ίδιο σημείο ξεκολλάνε... ακόμη και ζελατίνα που είχα βάλει) http://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/memvranes-othonis-mobile/prostasia-othonis-huawei-p8-sbs-glass-effect-screen-protector/prod7853157pp/ Εχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο? http://liquidarmor.gr/product/liquid-armor-single-pack/ Δεν καταλαβαίνω γιατι σου ξεκολλανε όλα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Εχεις σκεφτεί κάτι τέτοιο? http://liquidarmor.gr/product/liquid-armor-single-pack/ Δεν καταλαβαίνω γιατι σου ξεκολλανε όλα. Δεν έχω ιδέα το ίδιο στον φίλο μου και σε έναν συνάδελφο και πάντα στο ίδιο σημείο πάνω δεξιά γωνιά. Μέχρι τώρα μόνο μια ζελατίνα της anculus(αν δεν κάνω λάθος έκατσε άψογα.. Αλλά είναι ζελατίνα όχι glass και μου την σπάει η αίσθηση αφής που αφήνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ρίξε μια ματιά τότε σε λύσεις του στυλ liquid armor. Ειναι 2 - 3 διαφορετικές εταιρείες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ρίξε μια ματιά τότε σε λύσεις του στυλ liquid armor. Ειναι 2 - 3 διαφορετικές εταιρείες. Ενδιαφέρον ακούγεται πάρα πολύ μάλιστα, κάτι είδα και κοντά στην δουλειά μου θα περάσω βόλτα να δω τι παίζει Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts