Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Εντάξει, beta είναι. Τέτοια ψιλό-χαζα μπορεί να έχει και στην official να διορθωθούν.

Να δούμε πότε θ' αποφασίσουν να την δώσουν.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι λογικο αυτο που λες.. την 6 περιμενω... :):):)
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Καλημέρα.

Δεν τρελένομαι για την 6, βασικά! Φοβάμαι τα bug που πάντα υπάρχουν στις πρώτες εκδόσεις και που σίγουρα θα τα έχει και το ζαχαρωτό. Εδώ καλά - καλά δεν κυκλωφόρισε η 6.0 και διαβάζω για 6.0.1 έκδοση!!! :blink:

Προτιμώ μια 5.1.1 καλή, αφού αυτό ακούγεται και γενικότερα από τις άλλες συσκευές. Έτσι ή αλλιώς το emui είναι αρκετά καλό και πλήρες σε παραμετροποιήσεις και δεν βλέπω να έχει να ζηλέψει κάτι από τα άλλα "high-end" ui!

Προσωπικά μάλιστα εκτιμώ ιδιαίτερα την απλότητά του, χωρίς συρτάρια εφαρμογών κλπ.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

σε αυτο που λες να σου πω την αληθεια,ανασκευαζοντας το προηουμενο ποστ μου, συμφωνω μαζι σου. δεν ημουν ποτε απο αυτους που τοιυς ενοιαζε σονυ και καλα να εχουμε την τελευταια εκδοση στο κινητο μας ειδικα αν αυτη θα ερθει με θεματα. και οντως το λογισμικο ειναι μια χαρα και χαιρομαι να ασχολουμαι μαζι του και με την... συνθετη απλοτητα του!
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Έτσι ακριβώς!

Τι να σκεφτώ για την 6.0 όταν σε χρόνο dt έχει βγει η 6.0.1 ???:worry:

Οπότε ας πάρουμε την 5.1.1 και .... βλέπουμε.;)

Καλησπερα σας μπορείτε να μου πείτε τις σωστές ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για να δουλεύουν σωστά τα led notifications γτ θυμάμαι ότι πρέπει να κάνω κάτι για να δουλεύουν σωστά με κλειστή οθόνη...
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Τι ρυθμίσεις δηλαδή? Δεν σου ανάβει το led αν έχεις αναπάντητες, μηνύματα, email κλπ?

Εχει πουθενά κάτι για τα led και δεν το εχω δει?

Τι ρυθμίσεις δηλαδή? Δεν σου ανάβει το led αν έχεις αναπάντητες, μηνύματα, email κλπ?

Εχει πουθενά κάτι για τα led και δεν το εχω δει?

Βασικά μιλάω και για τα push notifications σε συνδυασμό με το led και επειδή καμμία φορά δεν έρχονται ειδοποιήσεις έγκαιρα ή καθόλου μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στα δικαιώματα που δεν ξέρω και που είναι..

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Βασικά, το led ανάβει όταν υπάρχει κάτι στο notification bar. Οπότε αν από το κέντρο ειδοποιήσεων έχεις δώσει access στην εφαρμογή να βγάζει ανακοινώσεις στο notification bar, τότε θα πρέπει να σου ανάβει το ledακι.

Καλησπέρα παιδιά,ερώτηση,έχετε αντιμετωπίσει κανείς προβλήματά hardware?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πηγα πριν κατι μερες στο Γερμανο και ειδα το κινητο να το εκθετουν σε ενα σταντ...Με το που το επιασα στα χερια επαθα πλακα...Πανεμορφο και φοβερη αισθηση στο χερι.Αμεσως το ερωτευτηκα.Βεβαια η τιμη μου τα χαλασε λιγο...

Σκεφτομαι κατα τα Χριστουγεννα να δωσω το g2 μου και να τσονταρω το κατι τοις παραπανω και να το παρω μεταχειρισμενο.

Ηθελα να ρωτησω αν αξιζει αυτο εξτρα κοστος η μεταβαση απο g2 στο P8...

Επισης,το κινητο τρεχει κανονικα αντροιντ λειτουργικο με τις αναβαθμισεις να γινονται κανονικα οπως πχ στα υπολοιπα samsung,Lg,sony κλπ, η εχει δικο της η Huwaei??

Καλησπέρα φίλε.

Αν εξαιρέσεις την μπαταρία του g2, δεν υπάρχει πουθενά επαφή ανάμεσα στα δυο τηλέφωνα. Το p8 υπερέχει παντού.

Android εχει και αυτό και μάλιστα όπου να ' ναι παίρνουμε την 5.1.1 και βαζουμε πλώρη για το Μ.

Το ui της Huawei ειναι εντονα επηρεασμένο απο iPhone και ακολουθεί την λογικη του, ειναι όμως android.

Το κομμάτι radio (gsm, wifi, gps κλπ) είναι εξαιρετικό, χωρίς κανενα απολύτως bug, πρόβλημα κλπ, με εξαιρετικες λήψεις και σταθερότητα.

Φωτογραφία άψογη απο καθε πλευρά, πολυ ποιοτική, αλλα με μέτριο βίντεο.

Η μπαταρία, με την δική μου χρήση (45'-60' ομιλία, 4 email, 3g-wifi always on, εφαρμογή torgue/bt/obd data) μου βγάζει 2 μέρες με περίπου 3 ώρες sot.

Αν εισαι ομως του σκαλισματος (root, custom-ιες κλπ), δεν σου κάνει. Λογω του οτι δεν φοραει snap δεν εχει υποστήριξη απο την κοινότητα.

Αυτά πάνω -κάτω.

Edited by fanatikos

Καλησπέρα φίλε.

Η μπαταρία, με την δική μου χρήση (45'-60' ομιλία, 4 email, 3g-wifi always on, εφαρμογή torgue/bt/obd data) μου βγάζει 2 μέρες με περίπου 3 ώρες sot.

Εμενα το κινητο θελει καθε βραδυ φορτισμα. Να κραταει δυο μερες με δεδομενα ανοιχτα, και 60 λεπτα ομιλια υπερβολικο μου φαινεται. Αλλα και τα κινητα του ανταγωνισμου παρομοια μπαταρια εχουν. Γενικα αν ασχολεισαι με μεσα κοινωνικης δικτυωσης, βγαλεις καμια φωτογραφιουλα και ακους και μουσικη δε σου τη βγαζει τη μερα (με δεδομενα ανοιχτα και φωτεινοτητα στο αυτοματο). Το βραδυ θα φτασεις στο 25-30% χωρις να το παρεις χαμπαρι.

Καλησπέρα φίλε.

Αν εξαιρέσεις την μπαταρία του g2, δεν υπάρχει πουθενά επαφή ανάμεσα στα δυο τηλέφωνα. Το p8 υπερέχει παντού.

Android εχει και αυτό και μάλιστα όπου να ' ναι παίρνουμε την 5.1.1 και βαζουμε πλώρη για το Μ.

Το ui της Huawei ειναι εντονα επηρεασμένο απο iPhone και ακολουθεί την λογικη του, ειναι όμως android.

Το κομμάτι radio (gsm, wifi, gps κλπ) είναι εξαιρετικό, χωρίς κανενα απολύτως bug, πρόβλημα κλπ, με εξαιρετικες λήψεις και σταθερότητα.

Φωτογραφία άψογη απο καθε πλευρά, πολυ ποιοτική, αλλα με μέτριο βίντεο.

Αν εισαι ομως του σκαλισματος (root, custom-ιες κλπ), δεν σου κάνει. Λογω του οτι δεν φοραει snap δεν εχει υποστήριξη απο την κοινότητα.

Αυτά πάνω -κάτω.

-τι ειναι το snap?

-παρολα αυτα το g2 παραμενει απο τις πιο αγαπημενες συσκευες

Edited by dubio

-τι ειναι το snap?

-παρολα αυτα το g2 παραμενει απο τις πιο αγαπημενες συσκευες

Εννοεί οτι δεν φοράει snapdragon επεξεργαστή.

Εμενα το κινητο θελει καθε βραδυ φορτισμα. Να κραταει δυο μερες με δεδομενα ανοιχτα, και 60 λεπτα ομιλια υπερβολικο μου φαινεται. Αλλα και τα κινητα του ανταγωνισμου παρομοια μπαταρια εχουν. Γενικα αν ασχολεισαι με μεσα κοινωνικης δικτυωσης, βγαλεις καμια φωτογραφιουλα και ακους και μουσικη δε σου τη βγαζει τη μερα (με δεδομενα ανοιχτα και φωτεινοτητα στο αυτοματο). Το βραδυ θα φτασεις στο 25-30% χωρις να το παρεις χαμπαρι.

Χρησταρα, δεν εχω βάλει ουτε fb, ουτε tweeter (τις εφαρμογές εννοω). Ειναι κακογραμμενες, εχουν τρομερό draining και λαγκαρουν απίστευτα. Αν χρειαστεί να δω κάτι ανοίγω browser. Γενικά όμως, απο ελάχιστα εως καθόλου τα συγκεκριμένα.

Η χρήση που του κάνω ειναι αυτη που εγραψα και τιποτα παραπανω.

1 ωρα περίπου φωνή (συνήθως λιγο λιγοτερο)

4 mail account να παιρνω και να στέλνω μεηλ

Και bluetooth hf & OBD-II dongle για δοκιμές/διαγνωση μοτέρ .

Με αυτά γυρναω σπίτι στις 5 το απόγευμα με ~55% μπαταρία. Εκεί ανοιγω wifi και σπάνια το χρησιμοποιώ μεχρι τις 10.30-11.00 που το κλείνω γιατι κοιμούνται τα παιδιά.

Ξανανοιγει την επόμενη το πρωί στις 8.00 με περίπου την ιδια ρουτίνα.

Το απόγευμα στο σπιτι είναι περιπου στο 10-8% μεχρι το βράδυ που σβήνει και μπαίνει σε αργό φορτιστή (700mA, απο ενα bt hf) μεχρι το πρωί που το αποσυνδέω και το ανοιγω.

Αυτή είναι η συνηθισμένη ρουτίνα του. Τώρα αν για τον Α ή Β λόγο χρειαστεί να παρεκλεινει, τοτε ναι, αλλαζουν τα πράγματα.

Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσω παραπάνω, μπορεί να χρειαστεί να δουλέψει παραπανω ώρα με το obd, ή κατι αλλο τέλος παντων. Τοτε ναι, βέβαια αλλάζει και το αποτέλεσμα, με το κινητό να μπαίνει στον φορτιστή με 25-30% αφου δεν θα μου βγάλει την αλλη μέρα.

Πανω - κάτω αυτά είναι.

Edited by fanatikos

παιδια καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις καποια θηκη τυπου bumper με μεταλλικο πλαισιο ή μονο το πλασιο?εχει να προτεινει καποιος κατι αξιολογο απο ελλαδα?

πριν αρκετα post καποιο παιδι ειχε παραγγειλει απεξω.επισης tempered glass οχι πανακριβο αλλα ποιοτικο?ευχαριστω!

Edited by dubio

παιδια καλησπερα.εχει δοκιμασει κανεις καποια θηκη τυπου bumper με μεταλλικο πλαισιο ή μονο το πλασιο?εχει να προτεινει καποιος κατι αξιολογο απο ελλαδα?

πριν αρκετα post καποιο παιδι ειχε παραγγειλει απεξω.επισης tempered glass οχι πανακριβο αλλα ποιοτικο?ευχαριστω!

Εγώ έχω παραγγείλει αυτό:

http://flosmall.com/accessories/huawei-p8-original-touchplus-smart-screen-protection-detail

Κόστησε 19€ και υποστηρίζει το touchplus. Δεν το έχω λάβει ακόμα για να μπορέσω να πω εντυπώσεις.

Εγώ έχω παραγγείλει αυτό:

http://flosmall.com/accessories/huawei-p8-original-touchplus-smart-screen-protection-detail

Κόστησε 19€ και υποστηρίζει το touchplus. Δεν το έχω λάβει ακόμα για να μπορέσω να πω εντυπώσεις.

γραψε μας ενυπωσεις οταν το παραλαβεις.φαινεται καλο.

εν τω μεταξυ δεν υπαρχει στο μενου μου η επιλογη για touchplus.εχω την b200 k νομιζω οτι θα επρεπε να υπαρχει.δε ξερω τι παιζει

γραψε μας ενυπωσεις οταν το παραλαβεις.φαινεται καλο.

εν τω μεταξυ δεν υπαρχει στο μενου μου η επιλογη για touchplus.εχω την b200 k νομιζω οτι θα επρεπε να υπαρχει.δε ξερω τι παιζει

Εγώ το πήρα πριν δύο εβδομάδες Ελληνικής εισαγωγής, δεν έχω κάνει route και μου έχει κανονικά την επιλογή. Και εμένα είναι Β200

Χρισταρα, κοιτα λιγο τα πμ σου γιατι εχουν φουλαρει και δεν μπορεί να σου στείλει κανένας

Γι' αυτο που ρωτας στο πμ , αυτο ειναι το λινκ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416768

Χρισταρα, κοιτα λιγο τα πμ σου γιατι εχουν φουλαρει και δεν μπορεί να σου στείλει κανένας

Γι' αυτο που ρωτας στο πμ , αυτο ειναι το λινκ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=416768

Ευχαριστω πολυ, το κατεβασα χθες. Θα δω αν εχει διαφορα στη μ παταρια.

Καλησπέρα.

Μολις βρήκα άψογη εφαρμογή για βίντεο, με σωστό auto focus, πολλές παραμετροποιήσεις και που βλέπει και το ois της κάμερας. "Cinema fv-5" το όνομα αυτής και μαζί με το "camera fv-5" κανουν πολυ γερό πακέτο.

Αν και το "camera fv-5" δεν πολύ - χρειάζεται αφου η στοκ εφαρμογή για φωτογραφία ειναι εξαιρετική. Στο βίντεο ηταν μέτρια αλλα με το "cinema fv-5" πλέον εχει λυθεί το πρόβλημα για μένα.

Σωρεία ρυθμισεων, εξαιρετικό αποτέλεσμα στο βίντεο και επιτέλους σωστό συνεχές auto focus.

μπράβο φιλέ μου,την κατέβασα,όντως κανει εξαιρετική δουλεια.έχει νομίζω καποιο θεματακι αμα του αλλαξεις το storage location κ του βαλεις την sd,αλλα κατα τα αλλα το αποτελεσμα ειναι περιφημο!το κινητο μας πεταει κ στο video!κ τι να το κανεις το uhd?νομιζω λογω ογκου κ περιορισμενων συσκευων αναπαραφωγης ειναι ακομη πολυ δυσχρηστο.τωρα μενει να αποφασισω αν θα περασω την 350 ή να περιμενω:confused: Edited by dubio