Jump to content

Huawei P8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Επειδή το παλιό μου κ αγαπημένο s2 με άφησε για πάντα σήμερα το πρωί, εως την Δευτέρα πρέπει να έχω άλλη συσκευή.

Είμαι μεταξύ του Huawei p8 και του G4

Σας παρακαλώ πολύ , επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω σεντόνια, ζητώ ενημέρωση για την συσκευή σας. Όλα καλά; Κάποιο πρόβλημα; Και το κυριότερο , υποστήριξη από xda ικανοποιητική;

Σας ευχαριστώ

G4 θα επέλεγα μόνο για την κάμερα , όχι πώς του p8 είναι άσχημη, τώρα τι υποστήριξη ζητάς απο xda δεν ξέρω, πάντως επίσημα παίρνουμε αναβαθμίσεις

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει και ροοτ μεθοδο.. Και twrp εκδοση δικη του, και μπορεις να κανεις unlock bootloader με τις ευλογιες της huawei.

Κι εγω ξεκιναω απο xda να δω υποστηριξη, ροοτ κλπ ;)

Την εχω στις υποψηφιες (αυτη και το P7 :P)

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

στην Β132 ειχε 4 -performance

-smart

-endurance

-ulra

καλα καμια σημασια δεν εχει απλα το επισιμανα γτ λεγαμε πιο πανω διαφορες που εντωπησαμε !

αλλα αυτο με το navigation bar ειναι ολιγον σπαστικο !

ελπιζω με την επεμενη να διωρθωθει

Μονον που αναφερεις τρεις.:p

Τωρα λοιπον εχει:

Επιδόσεις

Έξυπνη

ultra.

Αντικατεστησαν το edurance με το performance.

Βέβαια απο την 132 και μετα βγηκαν αλλες 2 εκδόσεις μεχρι την 200. Η 140 και η 170. Η 170 ειχε στανταρ τις 3 που εγραψα. Η 140 δεν ξέρω.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλημερα στο φορουμ, μεταλλικο bumber που θα βρουμε;εχει παρει καποιο παλικαρι ;

Περιμένω αυτο.

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=171929818107&alt=web

Σε carbon black.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

παιδια !! ερωτηση ...

δεν μου ενεργοποιηται στο huawei swype (keyboard) --> settings --> το vibrate on keypress !

καμια βοηθεια ?

Reset ή στην χειρότερη hard Reset. Εκτός εάν κάποιο άλλο μέλος ξέρει κάτι διαφορετικό.

Reset ή στην χειρότερη hard Reset. Εκτός εάν κάποιο άλλο μέλος ξέρει κάτι διαφορετικό.

1) Ρυθμισεις > γενικα > εφαρμογες > το βρισκεις και κανεις εκκαθαριση δεδομενων.

2) αν δεν πετυχει το #1 ισως εχεις απενεργοποιησει τη δονηση με επαφη.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Δεν σου βγάζει ουτε μέρα δηλαδή? Πολύ περίεργο.

Τι χρήση του κανεις? Μπορείς να δώσεις κάποια στοιχεία.?

Δηλαδη, τι επιλογές σου δίνει? Μηπως εισαι σε wind?

Τωρα μολις το κοίταξα και εχω κανονικά 2g, 3g, 2g/3g, 2g/3g/4g. Ειμαι σε cosmote.

Ποσες επιλογες και ποιες σου έχει?

Εγω εχω 3, επιδόσεις, έξυπνη και (δεν θυμάμαι ακριβως πως την λέει την τρίτη ) την οικονομικη

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ 2g H 3g H 4g δικτυου...

καλησπερα παιδια το ειχα και εγω αυτο το προβλημα με την Β200.το βρηκα ομως το προβλημα.μαλλον ο φιλος το εχει στα ελληνικα και εκει δεν υπαρχει η επιλογη δικτου. πως μου ηρθε και το γυρισα στα αγγλικα και εκει υπαρχουν ολες οι επιλογες...

Επισης να σας καλησπερισω μιας που απο χτες ανηκω στην "οικογενεια" σας... για μενα του πιο ομορφου κινητου αυτην την στιγμη.χτες εκανα την πρωτη φορτιση, σημερα το λιωνω με εφαρμογες αλλα και εγκατασταση της Β200 οποτε δεν μπορω να σας πω το πριν και μετα ουτε και την καταναλωση μπαταριας.ολα μου φαινονται φυσιολογικα ομως...προερχομαι απο g3 και μου φαινεται σαφως καλυτερο ως προς την κυλιση και το μπρος πισω στα μενου και στο σκαλισμα του τηλεφωνου γενικοτερα.. ικανοποιημενος απολυτα με την αλλαγη.αλλωστε το g4 μου φαινεται απλως τραγικο σαν εμφανιση...καλες οι επιδοσεις και τα λοιπα,αλλα για μενα μετραει και το να... γουσταρω να κραταω ενα τηλεφωνο... και το g4 με τιποτα...οποτε προς το παρων απολυτα ικανοποιημενος με το P8...

Edited by notissfak
Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Καλως μας ήρθες φιλε μου και καλορίζικο το κινητάκι.

Στα Ελληνικά το έχω και υπαρχουν κανονικά ολες οι επιλογές για το δίκτυο.

Θα ηταν χρήσιμο να δούμε σε πιο δικτυο είστε οι δυο σας που αναφέρετε τέτοιο πρόβλημα.

Όπως ειπα και πιο πφιν είμαι στην Cosmote και εχω κανονικά την 2g/3g/4g επιλογή σε ολες τις γλώσσες που δοκίμασα.

Γενικά η Β200 μου φαίνεται μεχρι στιγμής παρα πολύ καλή. Δεν βλεπω κάποιο πρόβλημα πουθενά στην λειτουργία του τηλεφώνου.

Για το g4 θα συμφωνήσω 100% μαζι σου. Καλο, χρυσό και άγιο το τηλέφωνο αλλα απο εμφάνιση ..... εξαφάνιση!

Περιμενω το ν10 πότε θα φανεί απο τα λημέρια μας (ελπίζω δηλαδή να το κάνει). Σαν ξερολουκουμο το βλέπω, το άτιμο! Πραγματικά ειναι τηλέφωνο ν' αράξεις για 2-3 χρόνια γιατί δεν του λείπει τίποτα.

Edited by fanatikos

καλως σας βρηκα..

ειμαι vodafone και το κινητο ηταν με t-mobile software.. πλεον δεν εχω κανενα βεβαια καταλοιπο του παλιου software.

οπως τα λες..μετα το g2 που ειχα που μαλλον θα μνημονευεται για πολλα χρονια, και το g3 που ποτε δεν με εκανε να το...αγαπησω (!) το g4 δεν ηταν καν επιλογη!

καλυτερα ομως γιατι πηρα αυτο το πανεμορφο κινητο..

Περπατάμε παράλληλα...και όλα θα γίνουν κατάλληλα (?) για να σμίξουμε πάλι...Μέχρι τότε θα.... έχω εναν πόλεμο ανοιχτό....ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ...

Καλως μας ήρθες φιλε μου και καλορίζικο το κινητάκι.

Στα Ελληνικά το έχω και υπαρχουν κανονικά ολες οι επιλογές για το δίκτυο.

Θα ηταν χρήσιμο να δούμε σε πιο δικτυο είστε οι δυο σας που αναφέρετε τέτοιο πρόβλημα.

Όπως ειπα και πιο πφιν είμαι στην Cosmote και εχω κανονικά την 2g/3g/4g επιλογή σε ολες τις γλώσσες που δοκίμασα.

Γενικά η Β200 μου φαίνεται μεχρι στιγμής παρα πολύ καλή. Δεν βλεπω κάποιο πρόβλημα πουθενά στην λειτουργία του τηλεφώνου.

Για το g4 θα συμφωνήσω 100% μαζι σου. Καλο, χρυσό και άγιο το τηλέφωνο αλλα απο εμφάνιση ..... εξαφάνιση!

Περιμενω το ν10 πότε θα φανεί απο τα λημέρια μας (ελπίζω δηλαδή να το κάνει). Σαν ξερολουκουμο το βλέπω, το άτιμο! Πραγματικά ειναι τηλέφωνο ν' αράξεις για 2-3 χρόνια γιατί δεν του λείπει τίποτα.

ποιο ειναι το v10; επισης και εγω δεν βλεπω να επιλεξω την 4G επιλογη αλλα επειδη ειναι στο αυτοματο το εχει απο μονο του 4G (vodafone εχω)

edit notis καλως ηρθες ,εισαι τυχερος που δεν επελεξες LG4

Edited by dimtz

ποιο ειναι το v10; επισης και εγω δεν βλεπω να επιλεξω την 4G επιλογη αλλα επειδη ειναι στο αυτοματο το εχει απο μονο του 4G (vodafone εχω)

edit notis καλως ηρθες ,εισαι τυχερος που δεν επελεξες LG4

http://www.gsmarena.com/lg_v10-7606.php

Κατσε, μηπως εγώ δεν κατάλαβα καλά.

Επιλογή για μονον 4g δεν μπορεί να έχει γιατί αυτόματα από τηλέφωνο θα γινονταν wireless data stick. Το 4g δεν υποστηρίζει φωνή (μεσω fast dormancy γυρναει σε 3g για να μιλησεις), οπότε αδύνατον να υπάρχει ως μοναδική επιλογή. Θα υπάρχει ως 2g/3g/4g.

Εγω κατάλαβα οτι δεν υπήρχε καν αυτη η επιλογή, παρα μονον η αυτόματη 2g/3g.

Ρωτάω για το δίκτυο γιατί υπάρχει ενα θεμα με την wind και το 4g της. Επειδή τωρα τελευταία άρχισε να το βάζει, πολλοί κατασκευαστες δεν την εχουν συμπεριλάβει στις αναβαθμίσεις τους γιατί είτε προηγήθηκαν είτε τις έβγαλαν αμεσως μετά. Οπότε θα πρέπει να δοθουν εκ νέου αναβαθμίσεις / patch ώστε να εμφανιστεί η επιλογή 4g στο μενού των δικτύων.

http://www.gsmarena.com/lg_v10-7606.php

Κατσε, μηπως εγώ δεν κατάλαβα καλά.

Επιλογή για μονον 4g δεν μπορεί να έχει γιατί αυτόματα από τηλέφωνο θα γινονταν wireless data stick. Το 4g δεν υποστηρίζει φωνή (μεσω fast dormancy γυρναει σε 3g για να μιλησεις), οπότε αδύνατον να υπάρχει ως μοναδική επιλογή. Θα υπάρχει ως 2g/3g/4g.

Εγω κατάλαβα οτι δεν υπήρχε καν αυτη η επιλογή, παρα μονον η αυτόματη 2g/3g.

Ρωτάω για το δίκτυο γιατί υπάρχει ενα θεμα με την wind και το 4g της. Επειδή τωρα τελευταία άρχισε να το βάζει, πολλοί κατασκευαστες δεν την εχουν συμπεριλάβει στις αναβαθμίσεις τους γιατί είτε προηγήθηκαν είτε τις έβγαλαν αμεσως μετά. Οπότε θα πρέπει να δοθουν εκ νέου αναβαθμίσεις / patch ώστε να εμφανιστεί η επιλογή 4g στο μενού των δικτύων.

v10;;;;; :lol: , τεραστιο φιλε , τωρα κοιτα δυο φωτο για να καταλαβεις τι γινεται

http://snag.gy/t9oCV.jpg

http://snag.gy/niH0c.jpg

Ναι, είναι στην κατηγορία των fablet. Note στιλ. Ειναι όμως κουκλί! Και θα ηταν ο μόνος λόγος που θα με έκανε να περάσω σ' αυτην την "δύσκολη" κατηγορία (fablet).

Το βλεπω αυτο που λες, βλέπω ομως και το 4g απο πάνω. Οπότε 100% πρόκειται για bug, που ομως δεν εμφανίζεται με sim της Cosmote. Εκει υπάρχει άλλη μια επιλογή απο πάνω (4 συνολο) που λέει 4g/3g/2g.

Μικρό το πρόβλημα όμως αφου όπως λες και φαίνεται, 4g εχεις κανονικά.

ναι 4G εχω κανονικα και παει και σφαιρα :p ,δεν με πειραζει εμενα ,δεν το ειχα προσεξει, απλα το ειπαν τα παιδια και λεω ας ριξω μια ματια, νομιζω για καποιον που θελει τοσο πολυ να αλλαζει απο το ενα στο αλλο υπαρχουν αρκετες εφαρμογες στο google play που το κανουν

Σωστά. Απλά δεν έχεις την επιλογή να αποκλεισεις το 4g (οπως εχω κάνει εγω, πχ).

Μικρό το κακό. Μονο αντίκτυπο στην μπαταρία έχει, μιας που το fast dormancy δουλεύει άψογα απ' οτι είδα. Τουλαχιστον σε μενα δεν εχει συμβεί να χασω κλήση οταν το εχω εντελως free. Αντιθετα με το s5 που είχα πριν, το οποίο ειχε θεματακια ειδικά οταν το σημα ήταν λιγο χαμηλό.

μπα δε εχω χασει ποτε κληση ,το ειχα απο την αρχη αυτοματο και ποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο ,τωρα τα παιδια ισως ειναι σε περιοχη που δεν εχουν καλα καλα 3g και δημιουργειτε θεμα

Ναι, αυτή είναι ίσως η μοναδική περίπτωση που μπορεί να έχεις πρόβλημα. Αν δηλαδή δεν έχεις ουτε καλό 3g σήμα. Εκει θα χανεις κλήσεις γιατί το fast dormancy δουλεύει μονον μεταξύ 3g/4g.

Τοτε θα προσπαθήσει το τηλεφωνο να γυρίσει σε 2g, οπότε 99% θα χάσει και το paging του σταθμού, αρα .... χαιρετίσματα στην εισερχόμενη κλήση.

Σε αναλογη περίπτωση, καλύτερα χερουλατα να το γυρίζουμε σε 2g.

Edited by fanatikos

v10;;;;; :lol: , τεραστιο φιλε , τωρα κοιτα δυο φωτο για να καταλαβεις τι γινεται

http://snag.gy/t9oCV.jpg

http://snag.gy/niH0c.jpg

Και εμενα ετσι μου το.εβγαζε χωρις επιλογη 4g και μια μερα παταω το 3g και παει το 4τζι δεν το εβρισκα πουθενα,ξαναπερασα την.εκδοση και.επανηλθε κανονικα με ολα τα δυκτια...

Και εμενα ετσι μου το.εβγαζε χωρις επιλογη 4g και μια μερα παταω το 3g και παει το 4τζι δεν το εβρισκα πουθενα,ξαναπερασα την.εκδοση και.επανηλθε κανονικα με ολα τα δυκτια...

Πέρασες απο πάνω πάλι την 200 και σου τα έβγαλε; καλό αυτό ,με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω, την καλημέρα μου στην παρέα

Καλημέρα. Είμαι σε δίλημμα :( . Huawei Ascend Mate 7 (32gb) ή P8; :rolleyes:

Κοίτα και τα δύο από κοντά και πραξε , το mate7 σαν να είναι λίγο μεγάλο

Δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Είναι αξιόπιστα τηλέφωνα; Δεν είχα ποτέ Huawei

απο τα καλυτερα , δευτερη φορα που παιρνω huawei ,πιστευω να εισαι υπερ ευχαριστημενος