toubano44 Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 δε ξερω φιλε μου, δε γραφει και κατι το prospect που εχω Εγινε... ;) Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 ο φορτιστης που εχουμε 1Α εξοδο εχει? τωρα το προσεξα, σαν μικρος δεν ειναι? ποσο χρονο χρειαζεται για πληρη φορτιση? edit και κατι αλλο τωρα που θυμηθηκα ,το εχω με μια θηκη η οποια εχει ενα μερος κενο μπροστα για να βλεπω τις ειδοποιησεις ,οταν εχω κληση βλεπω κανονικα και απανταω μια χαρα, αν ερθει καποιο email η μηνυμα γιατι δε φαίνεται? δε θα επρεπε? το δοκιμασε κανεις? Προσωπικά δεν τον εχω καν βγάλει απο το κουτί. Χρησιμοποιώ τον φορτιστή του tab Pro που έχω. Το φορτίζει σφερα! Ποια θήκη έχεις? Το παράθυρο είναι οριζόντιο ή κάθετο? Εχω πάρει μια της Nillkin, με κάθετο παράθυρο αλλα δεν του την εχω φορέσει ακόμη. Δεν ειχα προσέξει οτι δεν έχει κάτι να κρατάει κλειστό το καπάκι και πολυ αμφιβάλω αν σε περίπτωση πτώσης θα παραμείνει κλειστό! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Μετά από δύο περίπου μήνες χρήσης, έχω να πω τα εξής. Ωραίο κινητό και ελαφρύ. Οθόνη πολύ καλή έχω δει και καλύτερες βέβαια. Ελάχιστα λαγκς. Πολύ καλή κάμερα. Κάποιες ωραίες καινοτομίες. Ικανοποιητικό ηχείο. Γενικά δεν έχω βρει κάτι αρνητικό που να κράζει, Κάποια πράγματα που με προβληματίζουν αλλά δεν ξέρω αν είναι θέματα της Huawei, ή της Google, ή των εφαρμογών του play, είναι: Κάποια προγράμματα που βάζουν reminders δεν μου δουλεύουν. Google reminders μέσω φωνητικών εντολών επίσης δεν λειτουργούν. Call recorders, κάποια λειτουργούν αρχικά και μετά σαν να ξεχνούν τον ρόλο τους. App lockers(avast συγκεκριμένα) δουλεύει την πρώτη φορά, μετά την εισαγωγή του κωδικού την πρώτη φορά ξεκλειδώνουν τελείως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Προσωπικά δεν τον εχω καν βγάλει απο το κουτί. Χρησιμοποιώ τον φορτιστή του tab Pro που έχω. Το φορτίζει σφερα! Ποια θήκη έχεις? Το παράθυρο είναι οριζόντιο ή κάθετο? Εχω πάρει μια της Nillkin, με κάθετο παράθυρο αλλα δεν του την εχω φορέσει ακόμη. Δεν ειχα προσέξει οτι δεν έχει κάτι να κρατάει κλειστό το καπάκι και πολυ αμφιβάλω αν σε περίπτωση πτώσης θα παραμείνει κλειστό! Πόσα Amber είναι αυτός φίλε; έχω έναν από tablet δυάρι,άν είναι να φορτιζω με αυτόν, η θηκη που έχω είναι με κάθετο παράθυρο και είναι πολύ βολική,δεν χρειάζεται άνοιγμα για να απαντήσεις, δείχνει αναπάντητες αλλά δε δείχνει ειδοποιήσεις e-mail ,ίσως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση,μία εβδομάδα έχω το κινητό,απλά τα σπάει,φοβερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Πόσα Amber είναι αυτός φίλε; έχω έναν από tablet δυάρι,άν είναι να φορτιζω με αυτόν, η θηκη που έχω είναι με κάθετο παράθυρο και είναι πολύ βολική,δεν χρειάζεται άνοιγμα για να απαντήσεις, δείχνει αναπάντητες αλλά δε δείχνει ειδοποιήσεις e-mail ,ίσως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση,μία εβδομάδα έχω το κινητό,απλά τα σπάει,φοβερό 2Α είναι και αυτός. Η θήκη που εχεις πάρει έχει κάτι που να κρατάει κλειστό το μπροστά κάλυμμα? Εγώ εχω πάρει αυτήν : http://www.aliexpress.com/store/product/P8-Case-New-Arrived-Brand-NILLKIN-Sparkle-Flip-Cover-leather-case-for-Huawei-Ascend-P8-Phone/114650_32367914377.html Αλλα του φοραω αυτην : http://www.uniqueshop.gr/catalog/product/view/id/4409/s/thiki-huawei-ascend-p8/?___store=default Γιατί έχει το λουράκι με το μαγνητακι που την κρατάει κλειστή. Σε πιθανή πτώση, πιστεύω οτι η πρώτη (nillkin)θ' ανοίξει και θ' αφήσει εκτεθειμένη την οθόνη. Αλλιως ναι, αισθητικά, το σύνολο που δίνει η πρώτη ειναι σαφώς ανώτερο. Edited September 10, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 η θηκη που μου ειχε δωρο ειναι αυτην εδω http://prntscr.com/8ev7ee , ποιοτικος ειναι πολυ καλη και ομορφη, τωρα αν πεσει το κινητο μη περιμενεις και πολλα, αλλωστε δεν την εχω γι αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Παιδια το p8 κανει βιντεοκληση μεσω δικτυου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 η θηκη που μου ειχε δωρο ειναι αυτην εδω http://prntscr.com/8ev7ee , ποιοτικος ειναι πολυ καλη και ομορφη, τωρα αν πεσει το κινητο μη περιμενεις και πολλα, αλλωστε δεν την εχω γι αυτο Καλημέρα. Στο ιδιο στιλ με την nillkin ειναι. Ειναι όμορφες οντως.... Για τις τούμπες μην το λες! Αυτή που του φοραω, μια φορά βέβαια, το προστατευσε μια χαρά. Παιδια το p8 κανει βιντεοκληση μεσω δικτυου?? Οχι. Τετοια πράγματα μονον κάποια (οχι όλα) Samsung και 2-3 LG (ναυαρχίδες), νομιζω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ.σημερα παρελαβα και εγω το εργαλείο.μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημένος μπορω να πω...αρκετά γρήγορο και χωρις κανένα lag.. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Καλορίζικο φίλε, από πού έγινε η αγορά; ποια έκδοση έχει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 Δώσε μας παραπάνω πληροφορίες! Πιο χρωματακι πήρες? Από που και πόσο, αν επιτρέπεται? Απο τι συσκευή έρχεσαι? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asklipios_md Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 καλησπερα παιδια...μια ερωτηση. απο χθες ειμαι κατοχος ενος p8 που αγορασα απο ενα μαγαζι μεσο skroutz. εβαλα τη nano sim της cosmote και ενεργοποιησα το 4g τηλεφωνικα στη cosmote. παρατηρησα οτι οπου κι αν δοκιμασα μου βγαζει το πολυ ενα σηματακι H+ και ποτε 4g. θα πρεπει να βαλω αλλη rom για να ενεργοποιηθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 καλησπερα παιδια...μια ερωτηση. απο χθες ειμαι κατοχος ενος p8 που αγορασα απο ενα μαγαζι μεσο skroutz. εβαλα τη nano sim της cosmote και ενεργοποιησα το 4g τηλεφωνικα στη cosmote. παρατηρησα οτι οπου κι αν δοκιμασα μου βγαζει το πολυ ενα σηματακι H+ και ποτε 4g. θα πρεπει να βαλω αλλη rom για να ενεργοποιηθει; μαλλον εκει που εισαι δεν εχει καλο 4G και σε πεταει σε 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asklipios_md Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 μενω θεσσαλονικη και δοκιμασα σε περιοχες που λογικα θα επρεπε να εχει 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 μενω θεσσαλονικη και δοκιμασα σε περιοχες που λογικα θα επρεπε να εχει 4g. δεν ξερω φιλε, ισχυει αυτο που ειπα, πχ εγω σπιτι μου εχω συνεχεια 4G ,αν απομακρυνθω απο εκει και παω σε αλλο σημειο ισως να εχω 4G ισως και H+ ,γι αυτο σου λεω, αναλογα με την καλυψη της καθε περιοχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asklipios_md Δημ. September 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2015 πιο πολυ φοβαμαι μηπως ειναι καποιο ελαττωμα του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 kαλημερα,μια ερώτηση γιατι μπερδευτηκα..Αν παρω το p8 απο vodafone, αναβαθμισεις απο το επισημο site θα μπορω να κανω? Η θα περιμενω την vodafone...... Και επισης αν κανω αναβαθμιση απο την huawei τοτε το λογοτυπο της vodafone θα φυγει???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 πιο πολυ φοβαμαι μηπως ειναι καποιο ελαττωμα του κινητου... Μπα , δεν ισχύει αυτό kαλημερα,μια ερώτηση γιατι μπερδευτηκα..Αν παρω το p8 απο vodafone, αναβαθμισεις απο το επισημο site θα μπορω να κανω? Η θα περιμενω την vodafone...... Και επισης αν κανω αναβαθμιση απο την huawei τοτε το λογοτυπο της vodafone θα φυγει???? Καλημέρα, μπορείς να περάσεις την επίσημη ευρωπαϊκή αναβάθμιση και δεν θα έχει κάτι από Vodafone, εγω προς το παρών αυτό της Vodafone έχω, αργότερα θα τ αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 πιο πολυ φοβαμαι μηπως ειναι καποιο ελαττωμα του κινητου... Αν πας απο κέντρο, Καρόλου Ντιλ, εκεί γύρω στον ΟΤΕ έχει στάνταρ 4g. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 εχει κανεις κινεζικο p8? ο φορτιστης του ποσα mA εξοδο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Γνωριζει κανεις αν μπορω να επεξεργαστω τις συντομευσεις?Για παραδειγμα θελω να προσθεσω τον φακο η τον συγχρονισμο.Γίνεται αυτο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Γνωριζει κανεις αν μπορω να επεξεργαστω τις συντομευσεις?Για παραδειγμα θελω να προσθεσω τον φακο η τον συγχρονισμο.Γίνεται αυτο ???? Μα τα έχει ήδη! Οπως και να έχει, σκρολαρισε τα προς τα πάνω, μολις κατεβάσεις την κουρτίνα. Στο κατω μερος υπάρχει "επεξεργασία" EDIT: Επίσης, στην οθονη κλειδωματος, αν σκρολαρεις στο κατω μερος της οθονης προς τα πανω, σου ανοίγει καποια utility που και εκεί έχει τον φακό. Edited September 13, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Μα τα έχει ήδη! Οπως και να έχει, σκρολαρισε τα προς τα πάνω, μολις κατεβάσεις την κουρτίνα. Στο κατω μερος υπάρχει "επεξεργασία" EDIT: Επίσης, στην οθονη κλειδωματος, αν σκρολαρεις στο κατω μερος της οθονης προς τα πανω, σου ανοίγει καποια utility που και εκεί έχει τον φακό. Καλα ενταξει....το καψα μου φαίνεται ..Να σαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 App lockers(avast συγκεκριμένα) δουλεύει την πρώτη φορά, μετά την εισαγωγή του κωδικού την πρώτη φορά ξεκλειδώνουν τελείως... Δεν εχει η emui 3.1 δικο της app locker?. Για κοιταξε το στις ρυθμισεις γιατι η emui 3 εχει δικο της app locker και δουλευει απροβληματιστα. Πηγαινε phone manager( διαχειρηστης τηλεφωνου) και μετα other tools και λογικα θα το εχει. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έχει app locker και πολύ καλό μάλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts