fonzi Δημοσιεύτηκε April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2015 (edited) Μόνο για κλήσεις. Σπάνια sms, σχεδόν ποτέ ιντερνετ. Μηδενική εμπειρία από android αλλά εκεί καταλήγουμε υποχρεωτικά. Symbian είχε τώρα. Windows δεν θέλει. Ζητούμενα: Μέγεθος ιδανικά 4,3-4,7". Της άρεσε το samsung s4 mini και το LG G2 mini από μέγεθος συσκευής. Χαμηλό sar. Καλό θα ήταν να έχει κάπως μεγάλες γραμματοσειρές. Θα έλεγα το s4 mini αλλά διαβάζω για μέτρια μπαταρία. Το LG G2 mini φαίνεται καλό αλλά διαβάζω για κακή λήψη σε κάποιες συσκευές (σήμα που χάνεται κλπ). Κάτι σαν το s3 neo θα ήταν καλό αλλά είναι μάλλον μεγάλο και η μπαταρία του δεν βγάζει πάνω από μιαμιση μέρα ενώ του LG G2 mini λένε ότι βγάζει άνετα 3 μέρες. Το moto G έχει sar στα ύψη. Το sony Z1 compact που μάλλον θα της ήταν ΟΚ δεν το πρόλαβα στην προσφορά... Καλό θα ήταν να μην υπερβούμε τα 200€. Δεν έχουμε πρόβλημα με αγορά από Σκρουτζομάγαζα. Λέμε να αποφύγουμε κινέζικα από εξωτερικό. Καμιά ιδέα; Edited April 14, 2015 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Για δες και το φρέσκο LG Spirit... Ακούγονται καλά λόγια... Επίσης βλέπω και το ΗΤC 610 στα 189, αλλά δεν γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Καλή περίπτωση δείχνει και το μικρό αδελφάκι του Spirit το Leon (ολοκαίνουργιο κι'αυτό). Δες review εδώ Άλλο συμπαθητικό LG πάλι και πιο φθηνό το F60 http://www.skroutz.gr/s/5801967/LG-F60-D390N-8GB.html Σε όλα αυτά φαντάζομαι υπάρχει ρύθμιση για την γραμματοσειρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpionste Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Αφου το θέλει μονο για κλήσεις γιατί να μην προτιμήσετε το LG L90 στα 114€;;; Το έχουν διάφορα οικεία μου πρόσωπα και θεωρω οτι είναι ο,τι καλύτερο για τα χρηματα του και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. 4,7" οθόνη και φυσικά η γραμματοσειρά ρυθμίζεται σε μεγάλο μέγεθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Galaxy a3 φιλέ μου,πολύ καλό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Αφου το θέλει μονο για κλήσεις γιατί να μην προτιμήσετε το LG L90 στα 114€;;; Το έχουν διάφορα οικεία μου πρόσωπα και θεωρω οτι είναι ο,τι καλύτερο για τα χρηματα του και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. 4,7" οθόνη και φυσικά η γραμματοσειρά ρυθμίζεται σε μεγάλο μέγεθος You have a point, απλά αν μπορεί/θέλει να δώσει μέχρι 200, ενδεχομένως να μπορεί να πάρει κάτι ποιοτικότερο σε θέμα κατασκευής (όπως το Α3 που ανέφερε ο φίλος από πανω) ή/και αντοχής στο χρόνο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Αφου το θέλει μονο για κλήσεις γιατί να μην προτιμήσετε το LG L90 στα 114€;;; Το έχουν διάφορα οικεία μου πρόσωπα και θεωρω οτι είναι ο,τι καλύτερο για τα χρηματα του και με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. 4,7" οθόνη και φυσικά η γραμματοσειρά ρυθμίζεται σε μεγάλο μέγεθος Η καλυτερη προταση μακραν.Εξαιρετικη συσκευη.Θα την υπερκαλυψει και για την χρηση που κανει τωρα,αλλα και στο μελλον οταν εξοικιωθει με το Android.Μην ξοδεψετε παραπανω λεφτα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ριξε μια ματια το leagoo lead 7 στο Σκρουτζ περίπου στα 150 ευρω κ το ενα δινει κ εγγύηση ομορφο τηλ με μεγαλη μπαταρία κ ολο λευκό Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 You have a point, απλά αν μπορεί/θέλει να δώσει μέχρι 200, ενδεχομένως να μπορεί να πάρει κάτι ποιοτικότερο σε θέμα κατασκευής (όπως το Α3 που ανέφερε ο φίλος από πανω) ή/και αντοχής στο χρόνο... ;) Εδώ τα ζυγίζεις και αποφασίζεις τι προτιμάς....Για την χρήση που κάνει και τα δυο είναι υπεραρκετά. Το αν αξίζει η διπλάσια σχεδόν τιμή του Α3 για τον λίγο πιο νέο επεξεργαστή και gpu, το μεταλλικό σασί και το μικρό πάχος θα το κρίνεις εσύ που τελικά θα τα δώσεις. Όμως το lg l90 υπερτερεί σε μέγεθος οθόνης και σε αυτονομία...Πόσο μάλλον αν το χρησιμοποιείς μόνο για κλήσεις...Αν τώρα όποια συσκευή πάρετε την βάλετε και σε θήκη, πρακτικά χάνεται και το στοιχείο των διαφορετικών υλικών. Σε αντίστοιχη κατασκευή υπάρχει και το p7 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Όλες οι προτάσεις σας καλές και υπό συζήτηση. Σκεφτόμουν μήπως αξίζει και το νέο Moto E που έχει καλή αυτονομία. Αν και δεν μπορώ να βρω κάπου το sar του και είμαι κάπως υποψιασμένος λόγω του sar που έχει το G. Σχετικά με τα LG: Αν είναι να πάμε στο L90 δεν είναι προτιμότερο το G2 mini; Ωραίο είναι και το p7 mini αλλά τότε μπορεί να πάει και στο ascend g6 που βγαίνει και σε εκείνο το ωραίο λευκό. Όταν λέω για μέγεθος γραμματοσειράς δεν εννοώ μόνο πχ στις επαφές ή στα μηνύματα αλλά και στην περιγραφή εικονιδίων της home screen. πχ παρατηρήσαμε ότι στο samsung s4 mini αλλάζοντας μέγεθος γραμματοσειράς δεν επηρεάζονται τα γράμματα στη home screen (πχ "επαφές" κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Όλες οι προτάσεις σας καλές και υπό συζήτηση. Σκεφτόμουν μήπως αξίζει και το νέο Moto E που έχει καλή αυτονομία. Αν και δεν μπορώ να βρω κάπου το sar του και είμαι κάπως υποψιασμένος λόγω του sar που έχει το G. Σχετικά με τα LG: Αν είναι να πάμε στο L90 δεν είναι προτιμότερο το G2 mini; Ωραίο είναι και το p7 mini αλλά τότε μπορεί να πάει και στο ascend g6 που βγαίνει και σε εκείνο το ωραίο λευκό. Όταν λέω για μέγεθος γραμματοσειράς δεν εννοώ μόνο πχ στις επαφές ή στα μηνύματα αλλά και στην περιγραφή εικονιδίων της home screen. πχ παρατηρήσαμε ότι στο samsung s4 mini αλλάζοντας μέγεθος γραμματοσειράς δεν επηρεάζονται τα γράμματα στη home screen (πχ "επαφές" κλπ). Lg l90/g2 mini είναι το ίδιο τηλέφωνο, με άλλη εμφάνιση....αν εξαιρέσεις την διαφορά με τα πλήκτρα. Από θέμα τιμής το L90 είναι λίγο φθηνότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το lg το είχα και στο προτείνω ανεπιφύλακτα .με αρκετές ενεργοβόρες εφαρμογές η μπαταρία κκρατούσε 2μέρες.λαγκ σπάνια είχε μόνο λίγα redraw στην αρχική αν το φορτωσεις που ηταν το ένα κ μοναδικό μείον. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Το lg το είχα και στο προτείνω ανεπιφύλακτα .με αρκετές ενεργοβόρες εφαρμογές η μπαταρία κκρατούσε 2μέρες.λαγκ σπάνια είχε μόνο λίγα redraw στην αρχική αν το φορτωσεις που ηταν το ένα κ μοναδικό μείον. To L90 είχες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Ναι το l90. Το g2 mini το ίδιο είναι απλά με on screen και πίσω κουμπιΑ και 4g . Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Θα σύστημα το LG L90. Το έχω στην κατοχή μου και με λιώσιμο σχεδόν κάθε μέρα (κατά τη διάρκεια του Πάσχα) πήγαινε μια μέρα. (Όταν λέω λιώσιμο ενός 1 και μισή ώρα browsing, μια και μισή ώρα gaming, 20 κλήσεις, 10 μηνύματα και 10 φωτογραφφψτοφραφιες). Εσένα, για την χρήση που το θέλεις σε υπερκαλύπτει.Με 20+ κλήσεις την ημέρα μου πηγαίνει τουλάχιστον 5 μερες. Το LG G2 mini το έχει ένας φίλος μου, πολύ καλό και εκείνο, αλλά δεν θεωρώ και πολύ εύχρηστα τα πίσω πλήκτρα του. Επίσης το ηχείο του είναι στο κάτω μέρος του πλαισίου της συσκευής και έτσι δε landscape mode καλύπτεται σχετικά εύκολα και χάνεται η μαγεία. Να έχεις υπ' όψη σου ότι η κάμερα την ημέρα είναι αρκετά καλή, Αλλά το βράδυ τα χαλάει λιγο. Η έλλειψη 4G Είναι ένα μείον, άλλα εμένα δεν με πειράζει, καθώς δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 αφού το θέλει μόνο για κλήσεις, γιατί δημιουργείτε ανάγκες στον εαυτό σας χωρίς να υπάρχουν; Θα σου πρότεινα αυτό http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Turbo-X-G1-White-D03.htm ή για κάτι καλύτερο αυτό http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Turbo-X-Kinhto-Tilefwno-G28-Aspro-TCS1850D.htm χωρίς δόση χιούμορ καθώς το 1 από τα 2 το έχω και είναι super. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 αφού το θέλει μόνο για κλήσεις, γιατί δημιουργείτε ανάγκες στον εαυτό σας χωρίς να υπάρχουν; Θα σου πρότεινα αυτό http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Turbo-X-G1-White-D03.htm ή για κάτι καλύτερο αυτό http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/dual-sim/Turbo-X-Kinhto-Tilefwno-G28-Aspro-TCS1850D.htm χωρίς δόση χιούμορ καθώς το 1 από τα 2 το έχω και είναι super. Πλακα κανεις; Αυτο ειναι χειροτερο και απο το symbian...προτεινω να δειτε το lg L Belloκαι το νεο xperia e4 το μονοκαρτο(ειναι κοντα στο μεγεθος του l90,ευκολο UI και γενικα εχει καλες καμερες πισω και μπροστα+το καλο ηχειο του και σχετικα καλη αυτονομια).Παιζει στα 130€ το e4 και εκει κοντα και το Lg L Bello. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καλό θα είναι να μην εκφέρουμε γνώμες χωρίς να ξέρουμε από πρώτο χέρι. Τα κινητά που προτείνω είναι σούπερ για γυναίκα. Είναι μικρά στο μέγεθος, έχουν τέλεια λήψη, μικρό sar, δεν απαιτούν κανενός είδους εκπαίδευση και για φόρτιση ούτε λόγος. Μια φορά την εβδομάδα σε αντίθεση με τα smart που θέλουν 1 φορά τη μέρα και αν το πειράζεις και πολύ, πρέπει να είσαι με μια πρίζα επόμου. Η ανάγκη για internet στο χέρι έφερε τα smartphone και όπως βλέπω από τα λόγια του φίλου, δεν υπάρχει ανάγκη για internet, συνεπώς δεν βλέπω ανάγκη για smartphone. Ο καθένας βέβαια επιλέγει οτι του αρέσει. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 καλό θα είναι να μην εκφέρουμε γνώμες χωρίς να ξέρουμε από πρώτο χέρι. Τα κινητά που προτείνω είναι σούπερ για γυναίκα. Είναι μικρά στο μέγεθος, έχουν τέλεια λήψη, μικρό sar, δεν απαιτούν κανενός είδους εκπαίδευση και για φόρτιση ούτε λόγος. Μια φορά την εβδομάδα σε αντίθεση με τα smart που θέλουν 1 φορά τη μέρα και αν το πειράζεις και πολύ, πρέπει να είσαι με μια πρίζα επόμου. Η ανάγκη για internet στο χέρι έφερε τα smartphone και όπως βλέπω από τα λόγια του φίλου, δεν υπάρχει ανάγκη για internet, συνεπώς δεν βλέπω ανάγκη για smartphone. Ο καθένας βέβαια επιλέγει οτι του αρέσει. Σωστά. Όμως, ο φίλος που άνοιξε το νήμα ζήτησε android. Οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Εγώ, αν έπρεπε οπωσδήποτε να δώσω 200€ απλά για να κάνω κλήσεις, θα έπαιρνα το moto g (το παλιό ή και το καινούριο) Το sar δε νομίζω ότι είναι στο Θεό στα 0,79 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php Tου Iphone π.χ είναι μεγαλύτερο σύμφωνα με το φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403901 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 σύμφωνοι, προτάσεις κάνουμε δεν αγοράζουμε εμείς. Η αγορά του φίλου έχει σχέση με την εποχή που ζούμε από ότι καταλαβαίνω, δεν πάει ανάλογα τις ανάγκες. Ωστόσο έκανα την πρότασή μου με τα ανάλογα επιχειρήματα. Και ένα ακόμα, σου μένουν και αρκετά ευρώ στο χέρι (για μια ταμπλέτα ίσως - που θα μένει σπίτι). Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina1111 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 παρτης το 5s. Γυναίκα είναι θα θελει να κάνει και ''μούρη'' και εντάξη 270 έχει χαλαλι της μωρε! ----- προσθήκη μηνύματος 82 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το iphone 5c εννοώ συγνώμη για το λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. April 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εγώ, αν έπρεπε οπωσδήποτε να δώσω 200€ απλά για να κάνω κλήσεις, θα έπαιρνα το moto g (το παλιό ή και το καινούριο) Το sar δε νομίζω ότι είναι στο Θεό στα 0,79 http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g-5831.php Tου Iphone π.χ είναι μεγαλύτερο σύμφωνα με το φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=403901 0,79 είχε το παλιό. Το νέο έχει το διπλό νομίζω. Το δικό σου το ΗΤC είναι προφανώς έτη φωτός καλύτερο σε όλα (άσχετο αλλά το είδα σε φίλο που το έχει και μου άρεσε πολύ - προφανώς όχι για τη σύζυγο... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts