trancer13 Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 emeis mia fora eixame parei konta sto 1 kilo feta kai salami aeros kai to eixame valei sto doulapi toy grafeiou.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καλά εγώ δηλαδή εδώ μέχρι και βιβλίο μπορώ να γράψω..... Γραψε κανενα περιστατικο :D :D ;) ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Καθηγητης στο σχολειο μου την 1η ωρα: Ρε παιδια μην κανετε φασαρια ειναι και ωρα κοινης ησυχιας, καποιοι εδω μεσα κοιμουνται :lol: Στην ταξη μου βαρεθηκα να το ακουω αυτο απο τους καθηγητες,καθε μερα αυτο γινετε επειδει εχουμε 3 μαθητες που κοιμουνται στανταρ.:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Γραψε κανενα περιστατικο :D :D ;) ;) Μπααααα άσε θα μας κόψει η λογοκρισία....:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Παιδιά εγώ στην τάξη μου έχω ακούσει ΤΑ κουλά.Ειδηκά ένας συμμαθητής μου γουστάρει να την λέει στους καθηγητές συνέχεια ( έχει βέβαια κάποια όρια ) και γενικά έχει πολλά γέλια. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 αααα!!παιδια!!αργα το ειδα αυτο το τοπικ..θα ανεβαζα κατι ηχογραφησεις..απιστευτο γελιο!!! μαθητης VS καθηγητρια αρχαιων!! οτι και να σας πω ειναι λιγο!!! μπορει να βρω υλικο για τα θρησκευτικα απο βδομαδα γιατι δεν ξαναεχουμε αυριο δυστηχως..:cry: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 Θελετε να ανεβασουμε ηχογραφησεις?? ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 why not?βεβαια επρεπε να με ειχατε προετοιμασει..:shifty: τεσπα θα προσπαθησω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. November 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2006 φυσικα και θελουμε αλλα επρεπε να το ηξερα νωριτερα για να ηχογραφουσα τιποτα.:D Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Δωστε και κανα λινκ για να δουμε μερικα απο τα απιστευτα που συμβαινουν στα σχολεια και φυσικα καμια καλη φωτο με αστεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Δωστε και κανα λινκ για να δουμε μερικα απο τα απιστευτα που συμβαινουν στα σχολεια και φυσικα καμια καλη φωτο με αστεια. Ένα βιντεάκι που βρήκα στο Youtube --> http://www.youtube.com/watch?v=smeyRqqL6tQ Είχα ανεβάσει κι εγώ, πιο παλιά (στο Rapidshare), μερικά βίντεο από την τάξη μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Με τέτοια ανοχή απο την καθηγήτρια, πως να μην καταστρέψουν "everythink" :rolleyes: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Λοιπον παιδια εμεις εχουμε εναν καθηγητη πολυ πορνογερο και μ@λ@κ@. Προχθες μπαινει χαλαρος στην ταξη και μας λεει:" Παρτουζα εχετε κανει? Το καλυτερο πραμα"... Σημερα βαλαμε την καρεκλα ενος παιδιου μεσα στην τουαλετα(μεσα μεσα ομως), παει την παιρνει το παιδι μετα απο πολλη ωρα ερευνας, και την αφηνει εξω στο διαδρομο να στεγνωσει. Την παιρνει ο μλκς και την παταει μια πανω στην εδρα. Μετα παει την παιρνει την ξαναβαζει εκει που ητανε και μας ρωταει ποιανου ειναι? Εμεις δεν ξεραμε ταχα... τοτε του γυρνει το ματι αναποδα," πολυ μου τη σπαει αυτο, οταν λετε οτι δεν ξερετε αι στο διαλο γαμω τον μπελα σας"(ξερω οτι πολλοι δεν θα πιστεψετε και πολλα) αλλα τα παιρνει αυτος και την πεταει κατω απο το εσωτερικο μπαλκονι του σχολειου.(Ξερετε πως κανουν οι καρεκλες αμα πεσουν με το ποδι, χοροπηδανε για κανα 5λεπτο). Οτι να'ναι. Να σημειωθει οτι οποιο κοριτσι σκυβει να παρει κατι και φοραει χαμηλοκαβαλο... παει και της βαζει ενα στυλο ξερετε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 αληθεια?? Ε πολυ τρελος......... Σημερα εμεις στην Αλγεβρα τρωγαμε σταφιδες.........Κομματια ειχαμε γινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Οχι ρε φιλε και σταφισες ειπαμε... Μιλαμε αυτο το μπαλκονι πολυ γελιο εχει, το τι τυροπιτα εχει φυγει σε κεφαλια απο κατω....(πανω ειναι τα λυκεια και κατω τα γυμνασια, που να κανουν μαγκες τα μικρα). Ενας πηρε ενα πινακα απο φελο και τονε αμολυσε κατω. Να επισης σημειωθει οτι παμε σε ιδιωτικο και οτι δεν ειμαστε ολοι κολεγιοπαιδα... Α και ενα τελευταιο. Τα θρανια μας δεν ειναι οπως τα δημοσια( μεχρι περυσι σε δημοσιο ειμουν) καταρχας δεν εχουν σιτα και εχουν ενα σχημα τετοιο ]. Που λετε ανεβαινουν 3 μαντραχαλοι πανω και κανουν οτι πηδιουν...ται. Λυγιζει το θρανιο και γινεται ετσι >. Δεν ξερω πως ακουγεται αλλα φαινοταν πολυ αστειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Να σημειωθει οτι οποιο κοριτσι σκυβει να παρει κατι και φοραει χαμηλοκαβαλο... παει και της βαζει ενα στυλο ξερετε τωρα. Πονηρός ο π@ρνόγερος:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Λοιπον παιδια εμεις εχουμε εναν καθηγητη πολυ πορνογερο και μ@λ@κ@. Προχθες μπαινει χαλαρος στην ταξη και μας λεει:" Παρτουζα εχετε κανει? Το καλυτερο πραμα"... Σημερα βαλαμε την καρεκλα ενος παιδιου μεσα στην τουαλετα(μεσα μεσα ομως), παει την παιρνει το παιδι μετα απο πολλη ωρα ερευνας, και την αφηνει εξω στο διαδρομο να στεγνωσει. Την παιρνει ο μλκς και την παταει μια πανω στην εδρα. Μετα παει την παιρνει την ξαναβαζει εκει που ητανε και μας ρωταει ποιανου ειναι? Εμεις δεν ξεραμε ταχα... τοτε του γυρνει το ματι αναποδα," πολυ μου τη σπαει αυτο, οταν λετε οτι δεν ξερετε αι στο διαλο γαμω τον μπελα σας"(ξερω οτι πολλοι δεν θα πιστεψετε και πολλα) αλλα τα παιρνει αυτος και την πεταει κατω απο το εσωτερικο μπαλκονι του σχολειου.(Ξερετε πως κανουν οι καρεκλες αμα πεσουν με το ποδι, χοροπηδανε για κανα 5λεπτο). Οτι να'ναι. Να σημειωθει οτι οποιο κοριτσι σκυβει να παρει κατι και φοραει χαμηλοκαβαλο... παει και της βαζει ενα στυλο ξερετε τωρα. ολα αυτα σηκωνουν καταγγελια για να μη σου πω και μηνυση!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 ολα αυτα σηκωνουν καταγγελια για να μη σου πω και μηνυση!!! Nαι, οφείλω να το καταγγείλω κι εγώ κι ας είμαι και συνάδελφος:mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Βασικα αμα παμε καμια 30 ατομα στο λυκειαρχη, θα παρει ποδι την αλλη μερα κιολας, στο κατω κατω υπαλληλος του ειναι... Οταν λεω πορνογερος 35 χρονων ειναι ο "ανθρωπος".(σε σχεση με τα κοριτσακια το εθεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Βασικα αμα παμε καμια 30 ατομα στο λυκειαρχη, θα παρει ποδι την αλλη μερα κιολας, στο κατω κατω υπαλληλος του ειναι... Οταν λεω πορνογερος 35 χρονων ειναι ο "ανθρωπος".(σε σχεση με τα κοριτσακια το εθεσα) Mάλλον το λες λόγω της συμπεριφοράς του, γιατί κι εγω 34 είμαι αλλά ........ άσε καλύτερα....:) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ένα βιντεάκι που βρήκα στο Youtube --> http://www.youtube.com/watch?v=smeyRqqL6tQ Είχα ανεβάσει κι εγώ, πιο παλιά (στο Rapidshare), μερικά βίντεο από την τάξη μας... αυτο δν ειναι αστειο..ειναι βανδαλισμος..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ένα βιντεάκι που βρήκα στο Youtube --> http://www.youtube.com/watch?v=smeyRqqL6tQ Είχα ανεβάσει κι εγώ, πιο παλιά (στο Rapidshare), μερικά βίντεο από την τάξη μας... Δεν πηγαίνουν καλά... Σε λίγο θα βάζουν και φωτιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2006 Λοιπον παιδια εμεις εχουμε εναν καθηγητη πολυ πορνογερο και μ@λ@κ@. Προχθες μπαινει χαλαρος στην ταξη και μας λεει:" Παρτουζα εχετε κανει? Το καλυτερο πραμα"... Σημερα βαλαμε την καρεκλα ενος παιδιου μεσα στην τουαλετα(μεσα μεσα ομως), παει την παιρνει το παιδι μετα απο πολλη ωρα ερευνας, και την αφηνει εξω στο διαδρομο να στεγνωσει. Την παιρνει ο μλκς και την παταει μια πανω στην εδρα. Μετα παει την παιρνει την ξαναβαζει εκει που ητανε και μας ρωταει ποιανου ειναι? Εμεις δεν ξεραμε ταχα... τοτε του γυρνει το ματι αναποδα," πολυ μου τη σπαει αυτο, οταν λετε οτι δεν ξερετε αι στο διαλο γαμω τον μπελα σας"(ξερω οτι πολλοι δεν θα πιστεψετε και πολλα) αλλα τα παιρνει αυτος και την πεταει κατω απο το εσωτερικο μπαλκονι του σχολειου.(Ξερετε πως κανουν οι καρεκλες αμα πεσουν με το ποδι, χοροπηδανε για κανα 5λεπτο). Οτι να'ναι. Να σημειωθει οτι οποιο κοριτσι σκυβει να παρει κατι και φοραει χαμηλοκαβαλο... παει και της βαζει ενα στυλο ξερετε τωρα. Συγγνώμη..τι περιμένετε για να τον καταγγείλετε;Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες,δηλαδή τι άλλο θα πρέπει να κάνει;Οι γονείς δεν είναι ενήμεροι;Κανείς δεν αντιδρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Από που ν'αρχίσω.... Απ' τα παλαιότερα:) Δημοτικό Μάθημα αγγλικών, χαμός. Τα ιπτάμενα βιβλία ή "Η ώρα του Παιδιού" το λέγαμε (βέβαια τώρα που μεγάλωσα ντρέπομαι και λίγο....:shifty: ) Κάτι κορίτσια 2έρας δημοτικού πήγαν και είπαν στο διευθυντή ότι φίλαγα μια κοπέλα στο στόμα στο πίσω μέρος του σχολείου (πάλι καλά που δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος, όπως να πληροφορήσει τους γονείς της κοπέλας) Γυμνάσιο Στο παλιό μου γυμνάσιο: Κουβέντες μες το μάθημα, κοροϊδίες (αυτό είναι άσχημο:( ), Να μου λέει κοπέλα 2έρας γυμνασίου (ήμουν πρώτη) να πάμε να το κάνουμε (πολλοί δε θα το πιστέψετε) και δίπλα καθηγητής. Πάλι κάλά που ήταν κουφός:D ! Στη δευτέρα στο ίδιο σχολείο: Κουβέντες, τρελά γέλια στο μάθημα:cool: , άχρηστοι οι καθηγητές εκτός από τον ελληνικό(ξέρετε ποιον λέω). Στο άλλο σχολείο: Αρκετά καλοί καθηγητές, ιδιέτερα ο μαθηματικός αλλά και ο φυσικός. Αλλά το τι έχουμε.... Ο καθηγητής φυσικής- χημείας έχει κάτι σα πολυομυελίτιδα και δε μπορεί να κουνηθεί και να μιλήσει καλά. Η φιλόλογος είναι λίγο κουτσή από το ένα πόδι, ο καθηγητής γεωγραφίας με το ένα μάτι μισόκλειστο (του έχουμε βγάλει το παρατσούκλι Πολύφημος). Επίσης στο ίδιο σχολείο: Καθηγητής γεωγραφίας (κανονικά καθηγητής μαθηματικών, φοβερός τύπος) μας λέει: -Παιδιά μου, θα σας πώ τις ερωτήσεις που θα σας βάλω στο πρόχειρο, να τις διαβάσετε, να τις μάθετε απ'έξω και να πάρετε όλοι 20! Δεν είναι κανα πολύ σημαντικό μάθημα η γεωγραφία σε σχέση με τ'αρχαία και τα μαθηματικά -(Εμείς) Ευχαριστούμε πολύ κύριε. Καθηγήτρια Ιστορίας. Λέει εκεί το μάθημα και σε μια φάση λέει: (το κάνει συνέχεια) -...λοιπόν παιδιά ο Ιουστινια... (κάνει μια κίνησει με τα χείλια της σηκώνοντάς τα πάνω) με σκοπό εμείς να συμπληρώσουμε "νος" Και συνεχίζετε... Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
far_ma Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Καθηγήτρια Ιστορίας. Λέει εκεί το μάθημα και σε μια φάση λέει: (το κάνει συνέχεια) -...λοιπόν παιδιά ο Ιουστινια... (κάνει μια κίνησει με τα χείλια της σηκώνοντάς τα πάνω) με σκοπό εμείς να συμπληρώσουμε "νος" Δωσε κανενα παραπανω στοιχειο. Μπορει να την ξερω! Αν και μαλλον απιθανο οποτε να σου πω οτι το κανουν πολλοι αυτο και ολοι το σχολιαζαμε μεχρι που σταματησαν ολοι να σημπληρωνουν και το κοψε:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts