Mormolis20 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημέρα.. Είμαι με την s424 row κ η κάμερα αργεί πολύ να ανοίξει κ να ετοιμαστεί να ξανατραβηξει φωτο (όταν ανοίξει πρώτη φορά)... Έβαλα την LgCamera από recovery αλλά ομοίως κ αυτή αργεί... Έτσι είναι σε όλους ή μόνο εμένα το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Νέα ρομ από τον Ιταλό #K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92 - Based on stock 1619 (7.69.1) version - VIBE UI 3.5 MARSHMALLOW - Multilanguage (Italian translations updated) - Debloaded - Rooted - Gapps from 05/2016 - Init.d support - FM Radio - Dolby Atmos ... more Link available :) K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92.zip https://www.androidfilehost.com/?fid=24533103863140515 Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk Αυτη την ρομ υποθετω οτι μπορω να την περασω με twrp . Μπορει καποιος να πει πως ακριβως γινεται η διαδικασια μεσω twrp ? Δουλευει το led σε αυτην ; Βασικα δεν ξερω ποια να εγκαταστησω , θελω καποια που να μην χρειαζεται μετα να περναω εγω τo playstore και να δουλευει το led . Πριν ειχα την Vibeui 3.0 lemonade 1544 ,και εκτος απο καποιες εφαρμογες που δεν δουλευαν ,γενικα μου αρεσε. Καποια σαν κι αυτη βασισμενη στο android 6 θα ηθελα . Ποια προτεινετε ; Ευχαριστω Edited May 17, 2016 by snapy13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akamo64 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αυτη την ρομ υποθετω οτι μπορω να την περασω με twrp . Μπορει καποιος να πει πως ακριβως γινεται η διαδικασια μεσω twrp ? Δουλευει το led σε αυτην ; Βασικα δεν ξερω ποια να εγκαταστησω , θελω καποια που να μην χρειαζεται μετα να περναω εγω τo playstore και να δουλευει το led . Πριν ειχα την Vibeui 3.0 lemonade 1544 ,και εκτος απο καποιες εφαρμογες που δεν δουλευαν ,γενικα μου αρεσε. Καποια σαν κι αυτη βασισμενη στο android 6 θα ηθελα . Ποια προτεινετε ; Ευχαριστω Φιλε καλημερα Περνα αυτην...ειναι η πιο "φρεσκια" απ ολες και απο χθες που την εχω περασει δεν εχω δει κατι που να μην δουλευει.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε καλημερα Περνα αυτην...ειναι η πιο "φρεσκια" απ ολες και απο χθες που την εχω περασει δεν εχω δει κατι που να μην δουλευει.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834#post6176834 Διαβασε το post 1960... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Φιλε καλημερα Περνα αυτην...ειναι η πιο "φρεσκια" απ ολες και απο χθες που την εχω περασει δεν εχω δει κατι που να μην δουλευει.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6176834#post6176834 Διαβασε το post 1960... Σ ευχαριστω φιλε μου . Την εχω κατεβασει αυτην καθως και την Cuoco92 S422 ROW . Μαλλον ομως θα βαλω αυτην που λες , αφου δεν εχει προβληματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap7 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Καλησπέρα στην παρέα ! ετοιμάζομαι να αγοράσω,για τον γιο μου, το Lenovo K3 Note K50 MTK6752 Octa Core 1.7GHz FDD LTE 4G Unlock Android 5.0 2G RAM 5.5" FHD 1920x1080P 13MP 3000mAh Phone το οποίο το βρήκα στα 88 ευρώ .....αξίζει το τηλέφωνο τα λεφτά του & το κυριότερο πρέπει να το ρουτάρω ;;...,γιατί διαβάζω μόνο προβλήματα ,από τους κατόχους ! Edited May 17, 2016 by mankap7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Επικοινώνησα με vickmail για να δω σε ποιο σημείο βρισκόμαστε.....και πάνω στην κουβέντα παρότι είχα ζητήσει να μου το ρουταρουν, μου είπαν ότι δε χρειάζεται γιατί έχει πάρα πολύ καλή rom!! Να επιμείνω η όχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 88 ευρώ??? απο που?? ΑΞΙΖΕΙ!!!!! Οχι κανεις τις αναβαθμισεις και τελος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 88 ευρώ??? απο που?? ΑΞΙΖΕΙ!!!!! Οχι κανεις τις αναβαθμισεις και τελος!! Νομιζω εδω το βρηκε ο φιλος 88 . http://s.aliexpress.com/3eYnaYVf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap7 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 http://www.aliexpress.com/item/New-Original-Lenovo-K3-Note-K50-FDD-LTE-4G-WCDMA-3G-Android-5-0-MT6752-Octa/32310208980.html?spm=2114.13010208.99999999.261.Dexxdx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danorfias Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αν ειναι αυτο το καταστημα τοτε το πιο πιθανο ειναι να χρειαστει να περασει μια ROW και μετα να αναβαθμισει. Ο πωλητης παντως φαινεται πολυ καλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Νέα ρομ από τον Ιταλό #K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92 - Based on stock 1619 (7.69.1) version - VIBE UI 3.5 MARSHMALLOW - Multilanguage (Italian translations updated) - Debloaded - Rooted - Gapps from 05/2016 - Init.d support - FM Radio - Dolby Atmos ... more Link available :) K3_NOTE_MM_6.0_1619_ROW_v20_CUOCO92.zip https://www.androidfilehost.com/?fid=24533103863140515 Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk εκτος απο twrp, μπορει να εγκατασταθει και απο cwm; χρειαζεται κατι αλλο στη διαδικασια; Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mankap7 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τσεκαρισμένος ο πωλητής & με πολύ καλές ρομ . στο redminote 2 η multilanquage rom ήταν λουκούμι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Για θυμήστε λίγο τον τρόπο που από TWRP 2.8.7 το πάω σε 3.0.0.3;;; Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν είμαι με την 1529 ROW του Ιταλού,την έβαλα πέρσυ το καλοκαίρι και δεν ξαναασχολήθηκα και για να βάλω κάποια από τις καινούριες θέλει και αναβάθμιση το TWRP και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στην cm12.1 checksin που στο διαολο ειναι το overclock!!!???? No frills δεν δινει πανω απο 1.690 ghz ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι μου διαφευγει προφανως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) TWRP πώς μπαίνει και πού το βρίσκω; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επικοινώνησα με vickmail για να δω σε ποιο σημείο βρισκόμαστε.....και πάνω στην κουβέντα παρότι είχα ζητήσει να μου το ρουταρουν, μου είπαν ότι δε χρειάζεται γιατί έχει πάρα πολύ καλή rom!! Να επιμείνω η όχι?? Ναι, να επιμείνεις να στο ρουτάρουν. Αλλα σιγουρέψου ή μάλλον σκέψου προτού παραγγέλεις απο εκεί διότι πολλοί δεν έχουν παραλάβει τις παραγγελίες τους απο τα μέσα Μαρτίου (συμπεραβανομέμου και εμένα) και δεν απαντά τόσο πολύ στα emails για το τί έγινε, παρά μόνο με αόριστες υποσχέσεις εδώ στο νήμα του στο φόρουμ για υπομονή κλπ Και έχουν περάσει δυο μήνες τώρα... .Αν το αγοράσεις απο εκεί, ζήτα οπωσδήποτε NL posts!!! Edited May 18, 2016 by untitle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 TWRP πώς μπαίνει και πού το βρίσκω; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, να επιμείνεις να στο ρουτάρουν. Αλλα σιγουρέψου ή μάλλον σκέψου προτού παραγγέλεις απο εκεί διότι πολλοί δεν έχουν παραλάβει τις παραγγελίες τους απο τα μέσα Μαρτίου (συμπεραβανομέμου και εμένα) και δεν απαντά τόσο πολύ στα emails για το τί έγινε, παρά μόνο με αόριστες υποσχέσεις εδώ στο νήμα του στο φόρουμ για υπομονή κλπ Και έχουν περάσει δυο μήνες τώρα... .Αν το αγοράσεις απο εκεί, ζήτα οπωσδήποτε NL posts!!! Ευχαριστώ πολύ......δυστυχώς το έχω παραγγείλει από τις 13\05.....ελπίζω να προλαβαίνω να τούς πιέσω για το root!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Σε σύγκριση με το jiayu S3, το lenovo k3 note πώς είναι; Ποιές ειναι οι διαφορές τους και ποίο είναι καλύτερο ; Edited May 18, 2016 by untitle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSD30 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είχα γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι έχω πρόβλημα με το κινητό μου(k3 note), το οποίο στην θόνη έχει εμφανίσει μία κιτρινίλα σε ένα σημείο και μάλιστα στο σημείο αυτό καίει το κινητό. Σήμερα, σταμάτησε για κάποιο λόγο να λειτουργεί το μικρόφωνο. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ακούω τους άλλους αλλά δεν με ακούνε. Όταν όμως κάνω ηχογράφηση με το πρόγραμμα που έχει το κινητό ακούω κανονικά τη φωνή μου. Το χω αγοράσει από Minideal τον περασμένο Οκτώβριο. Πήρα σήμερα στη λενοβο και μου είπαν ότι δεν το καλύπτουν. Έχει επιστρέψει κανείς το κινητό στη Minideal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papjim Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Για θυμήστε λίγο τον τρόπο που από TWRP 2.8.7 το πάω σε 3.0.0.3;;; Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν είμαι με την 1529 ROW του Ιταλού,την έβαλα πέρσυ το καλοκαίρι και δεν ξαναασχολήθηκα και για να βάλω κάποια από τις καινούριες θέλει και αναβάθμιση το TWRP και δε θυμάμαι τίποτα απολύτως. Κατεβάζεις το TWRP 3.0.0.3, το βάζεις στην External SD και το κάνεις Install μέσω του TWRP Revovery 2.8.7 που έχεις ήδη εγκατεστημένο. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα. Παράθεση There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 παιδιά θελω να αγοράσω μία βάση γιά το κινητό να στέκεται όρθιο όταν μιλάω στο skype.έχετε δει κάτι τέτοιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Κατεβάζεις το TWRP 3.0.0.3, το βάζεις στην External SD και το κάνεις Install μέσω του TWRP Revovery 2.8.7 που έχεις ήδη εγκατεστημένο. Τουλάχιστον εγώ έτσι το έκανα. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα....Το έκανα αυτό αλλά δεν το βλέπει το αρχείο για να το κάνω install γιατι είναι .7z από εδώ που το κατεβαζω https://www.androidfilehost.com/?a=show&w=files&flid=56771 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Είπα να δοκιμάσω την πολυδιαφημιζόμενη AOSP 6.0 (έκδοση Μαιου) ωραία ΑΛΛΑ ελεύθερη μνήμη 170ΜΒ, υπερθέρμανση, και μου έλειψαν οι ευκολίες των κινέζων. Μετά σειρά είχε η 1619 απο τους Ρώσους VDT , πολλά προβλήματα τη ξήλωσα αμέσως. Στο τέλος 1619 Cuoco , όλα καλά ΑΛΛΑ το bug στις επαφές (όνομα με 2 καταχωρήσεις τηλεφώνων crash) δεν παίζεται... Αντε πίσω λοιπόν στην 1617 VDT. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisalti Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είχα γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι έχω πρόβλημα με το κινητό μου(k3 note), το οποίο στην θόνη έχει εμφανίσει μία κιτρινίλα σε ένα σημείο και μάλιστα στο σημείο αυτό καίει το κινητό. Σήμερα, σταμάτησε για κάποιο λόγο να λειτουργεί το μικρόφωνο. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ακούω τους άλλους αλλά δεν με ακούνε. Όταν όμως κάνω ηχογράφηση με το πρόγραμμα που έχει το κινητό ακούω κανονικά τη φωνή μου. Το χω αγοράσει από Minideal τον περασμένο Οκτώβριο. Πήρα σήμερα στη λενοβο και μου είπαν ότι δεν το καλύπτουν. Έχει επιστρέψει κανείς το κινητό στη Minideal? Φίλε δοκίμασε σε κλήση να ανοιξεις την ανοιχτή ακρόαση και να μιλησεις..... αν ακουγεσαι ανοιγοκλεισε την δυο τρεις φορές και ίσως διορθωθεί...εμένα μία φορά το έκανε αυτο και έτσι το διορθωσα..... Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Στην cm12.1 checksin που στο διαολο ειναι το overclock!!!???? No frills δεν δινει πανω απο 1.690 ghz ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατι μου διαφευγει προφανως.... Κανενα ομορφοπαιδο....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Είπα να δοκιμάσω την πολυδιαφημιζόμενη AOSP 6.0 (έκδοση Μαιου) ωραία ΑΛΛΑ ελεύθερη μνήμη 170ΜΒ, υπερθέρμανση, και μου έλειψαν οι ευκολίες των κινέζων. Μετά σειρά είχε η 1619 απο τους Ρώσους VDT , πολλά προβλήματα τη ξήλωσα αμέσως. Στο τέλος 1619 Cuoco , όλα καλά ΑΛΛΑ το bug στις επαφές (όνομα με 2 καταχωρήσεις τηλεφώνων crash) δεν παίζεται... Αντε πίσω λοιπόν στην 1617 VDT. Ε τόσες δοκιμασες....βάλε και την s424 να είσαι χωρίς προβλήματα. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts