Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα καταφερα τελικά προχτες,πέρασα την 1516 όμως που είχε μόνο Αγγλικά και Κινέζικα.Προσπάθησα να βάλω αυτή των Τούρκων,αλλά αφού την πέρασα,το κινητό κόλλησε.

Το ανοίγω,βγάζει το πρώτο σημα lenovo και μετα γράφει android στο κέντρο της οθόνης κ δεν κάνει τίποτα.

Παίζει να ήταν rom που έπρεπε να περαστεί με flash tool και να έκανα ******* που το πέρασα με cmw?

Καμμιά rom multilanguage σταθερή να περάσω ρε μάγκες υπάρχει?

Η 1516 υπάρχει κ σε multilanguage?

δώστε κανένα link!

Ααα και το σημαντικό,πως τη flashaρω τώρα που είναι κολλημένο?

Ευχαριστώ!

Mην μασας. Θα περασεις κανονικα την ρομ που θελεις μεσω SPF. Tην 1516 κ γω την ψαχνω multilang.

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους. Με αφορμη την πολυ χαμηλη τιμη κ των 2 κινητων θα ηθελα την γνωμη σας. Lenovo k3 ή lenovo A806 ? Ειναι αισθητη σε μεγεθος η 5.5 οθονη? Για χαρακτηριστικα δεν ρωταω. Μου φαινονται ιδια. Εκτος αν εχετε να προσθεσετε κατι εσεις

Ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους. Με αφορμη την πολυ χαμηλη τιμη κ των 2 κινητων θα ηθελα την γνωμη σας. Lenovo k3 ή lenovo A806 ? Ειναι αισθητη σε μεγεθος η 5.5 οθονη? Για χαρακτηριστικα δεν ρωταω. Μου φαινονται ιδια. Εκτος αν εχετε να προσθεσετε κατι εσεις

Ευχαριστω

Μα δεν έχουν κάποια σχέση η δύο συσκευές νομίζω; Πέραν της οθόνης 5 vs 5,5 και HD vs FHD, το 806 είναι μονόκαρτο και έχει το παλιό 32bit επεξεργαστή της mediatek 6592 μιας και είναι αρκετά πιο παλιό είχε κυκλοφορήσει το περσινό καλοκαιρι

Edited by pan82

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ήρθε επιτέλους και το δικό μου! Όλα μαζί ήρθαν :-P . Εχθές ήρθε στο αεροδρόμιο, οπότε μεθαύριο λογικά θα το παραλάβω . Άντε να δούμε.

Flashαρα δυο φορές ήδη την 1511.

Ανοίγει,παίρνει το χρόνο του (φυσιολογικό) να ξεκινήσει πρωτη φορά.Βγάζει την μπάρα κάτω χαμηλά με τα κινέζικα,φορτώνει.Και μόλις φορτώσει κάνει μια δονηση και νεκρό.Τιποτα!Τι στο δι@ολο με τη *******!

Δώστε μια βοήθεια αν μπορείτε.

EDIT το κινητό το έχω rootάρει!

Edited by lamalamias

Εσυ εχεις παρει το κινητο απο αυτους ή τους ρωτησες αν κανουν root χωρις να το εχεις παρει ακομα?

ακόμα δεν το παρήγγειλα γιατί ψάχνομαι και φοβάμαι λίγο με αυτά που διαβάζω.

Το Vickmall την 1511 περνάει απ'ότι μου είπαν

Flashαρα δυο φορέ ήδη την 1511.

Ανοίγει,παίρνει το χρόνο του (φυσιολογικό) να ξεκινήσει πρωτη φορά.Βγάζει την μπάρα κάτω χαμηλά με τα κινέζικα,φορτώνει.Και μόλις φορτώσει κάνει μια δονηση και νεκρό.Τιποτα!Τι στο δι@ολο με τη *******!

Δώστε μια βοήθεια αν μπορείτε.

EDIT το κινητό το έχω rootάρει!

Μέσω sp flash tool? Και πως το έκανες root αφου δεν σου άνοιγει...

Να στα πω μια με τη σειρά.

Το έκανα root,του έσβησα κινεζομαλακιες και λεω δεν περνάω κ μια rom καλύτερη.

Περνάω την 1516 κομπλε,αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Περνάω αυτη των Τούρκων (με cmwr) και από εκεί κ πέρα μπέτωσε.Δεν ανοίγει.

Σε recovery δεν μπαίνει.

Του φλασάρω την 1511,ανοίγει δείχνει lenovo,φορτώνει η μπάρα με τα κινέζικα και μόλις τελειώνει κάνει μια δόνηση και μπετό πάλι!:O:O

Να στα πω μια με τη σειρά.

Το έκανα root,του έσβησα κινεζομαλακιες και λεω δεν περνάω κ μια rom καλύτερη.

Περνάω την 1516 κομπλε,αλλά καταλαβαίνω ότι είναι μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Περνάω αυτη των Τούρκων (με cmwr) και από εκεί κ πέρα μπέτωσε.Δεν ανοίγει.

Σε recovery δεν μπαίνει.

Του φλασάρω την 1511,ανοίγει δείχνει lenovo,φορτώνει η μπάρα με τα κινέζικα και μόλις τελειώνει κάνει μια δόνηση και μπετό πάλι!:O:O

Ποία 1511 περνάς; Από ότι θυμάμαι από την 1516 και μετά δεν γίνεται downgrade. Οπότε δοκίμασε με 1516 και πάνω και περιμένεις μέχρι να βγει νεότερη multilanguage αν το χεις ανάγκη.

Edited by Darth_Revan

Σκέφτομαι να το παραγγείλω άμεσα. Από οθόνη πως πάει; δουλεύει το 4G Ελλάδα;

Μπαταρία; αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Ταχύτητα φαντάζομαι τα σπάει έτσι;

To Vickmall σαν κατάστημα που το στέλνει και από Ελλάδα απευθείας είναι αξιόπιστο;Γιατί η τιμή είναι εξαιρετική και την επόμενη σπίτι σου...

Την επόμενη σπίτι σου; πως γίνεται αυτό; δε θέλουν κάνα μήνα πως παίρνεις κάτι από το ebay;; 7-15 εργάσιμες είδα νομίζω στο σαιτ τους. Αυτό σημαίνει 3 βδομάδες αν όλα πάνε καλά

Την επόμενη σπίτι σου; πως γίνεται αυτό; δε θέλουν κάνα μήνα πως παίρνεις κάτι από το ebay;; 7-15 εργάσιμες είδα νομίζω στο σαιτ τους. Αυτό σημαίνει 3 βδομάδες αν όλα πάνε καλά

Εχουνε εναν συνεργάτη στην Θεσσαλονίκη Έλληνα και στο στέλνει με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ την επόμενη μέρα.Απλα εχει καμια 30 $ παραπάνω απο το να το επαιρνες απο Κίνα .Τσέκαρε EU WArehouse . http://www.vickmall.com/eu-warehouse.html

Εχουνε εναν συνεργάτη στην Θεσσαλονίκη Έλληνα και στο στέλνει με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ την επόμενη μέρα.Απλα εχει καμια 30 $ παραπάνω απο το να το επαιρνες απο Κίνα .Τσέκαρε EU WArehouse . http://www.vickmall.com/eu-warehouse.html

Αξίζει το τηλέφωνο; το βλέπω τούμπανο σε χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα τι κάνει όμως;

Αξίζει το τηλέφωνο; το βλέπω τούμπανο σε χαρακτηριστικά. Στην πραγματικότητα τι κάνει όμως;

Μια χαρά είναι. Θα το τσεκάρω και ο ίδιος σε κανα 2-3 μέρες που θα το παραλάβω :rolleyes:

Σκέφτομαι να το παραγγείλω άμεσα. Από οθόνη πως πάει; δουλεύει το 4G Ελλάδα;

Μπαταρία; αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ.

Ταχύτητα φαντάζομαι τα σπάει έτσι;

οθονη 10/10. Το 4G δουλευει. Εγώ νομιζα πως με κοροιδεψανε και δε δουλευει αλλα τελικα επρεπε να παρω τηλ στην εξυπ. πελατων να το ενεργοποιησουν.

μπαταρια 7/10 (προσωπικη γνωμη παντα) καθε βραδυ φορτιση (με 20-25%) χωρις να το δουλευω ιδιαιτερα.εχει τυχει να μου παει 6 ωρες με λιγο 4g gps κλπ.γενικα λιγο απ ολα.

ταχυτητα 12/10.

Να συμφωνήσω και εγώ σε όλα με μόνη διαφορά την άποψή μου για την μπαταρία που μου φαίνεται καλύτερη.

Τα κατάφερα αφού φλάσαρα ξανά το cmw και την 1511.Μου έβγαλε την ψυχή!Μέχρι να βγεί κάποια ρομ της προκοπής δεν το πειράζω!

Καλημεέρα. Έκανα την παραγγελία του k3 note προεχθές απο το to2c με NL post.

Σε πόσο καιρό θα το έχω περίπου? Να υπολογίζω κανένα μήνα?

Ευχαριστώ

hello K3 note owners.

πριν προχωρήσω στην ανάγνωση όλου του θέματος,

σκοπεύω να αγοράσω την συσκευή για συγγενικό μου πρόσωπο και θα ήθελα να μάθω αν είναι γενικά απροβλημάτιστη, αν έχει bugs και αν υπάρχει κάποια σωστή ρομ που θα μπει και θα μείνει. Είδα στα κλεφτά παραπάνω ποστς που εκφράζουν μια άποψη για την συσκευή. Ποια είναι η γενική εικόνα που προσκομίζει κανείς από το Κ3 note?

hello K3 note owners.

πριν προχωρήσω στην ανάγνωση όλου του θέματος,

σκοπεύω να αγοράσω την συσκευή για συγγενικό μου πρόσωπο και θα ήθελα να μάθω αν είναι γενικά απροβλημάτιστη, αν έχει bugs και αν υπάρχει κάποια σωστή ρομ που θα μπει και θα μείνει. Είδα στα κλεφτά παραπάνω ποστς που εκφράζουν μια άποψη για την συσκευή. Ποια είναι η γενική εικόνα που προσκομίζει κανείς από το Κ3 note?

Προς το παρον να μην το παρεις για αλλον, εκτος αν ασχοληθει καποιος που να ξερει να 'μπαλωσει'.

"Σωστη" ρομ, αν εννοεις για Κινα, υπαρχουν πολλες. Και ειναι απροβληματιστη φυσικα στην Κινα στην οποια απευθυνεται. Αν εννοεις για Ελλαδα, οχι ακομη, εκτος αν ασχοληθει καποιος που να ξερει, οπως ειπαμε.

Προς το παρον αυτα τα ολιγα, αργοτερα θα αλλαξουν τα δεδομενα. Υπολογιζω σε κανα μηνα, οποτε θα εχουν βγει καμια 10αρια ρομς και καποια θα καθεται καλυτερα για Ελλαδα. Θα σου πουν και τα παιδια περισσοτερα.

Edited by nek4d

Μολις το παρελαβα απο minideal..αλλα δεν ειναι ρουταρισμενο..δεν εχουν βγαλει τις κινεζικες εφαρμογες!!

ρωτησα γιατι δε τις αφαιρεσαν και μου απαντησαν οτι αν το ροθταραν θα υπηρχε προβλημα..

μπορω να κανω κατι?

Προς το παρον να μην το παρεις για αλλον.

"Σωστη" ρομ, αν εννοεις για Κινα, υπαρχει, αν εννοεις για Ελλαδα, οχι ακομη, εκτος αν ασχοληθει καποιος που να ξερει.

Προς το παρον αυτα τα ολιγα. Θα σου πουν και τα παιδια περισσοτερα.

μπορείς να μου δικαιολογήσεις γιατί να μην το πάρω ακόμα?>

Αυτό με την ρομ για κίνα και για ελλάδα αντίστοιχα δεν το κατάλαβα.

Δεν είμαι ειδήμων αλλά 2 πράγματα τα ξέρω.

Καλημεέρα. Έκανα την παραγγελία του k3 note προεχθές απο το to2c με NL post. Σε πόσο καιρό θα το έχω περίπου? Να υπολογίζω κανένα μήνα?

Ευχαριστώ

Εως προτεινος εκαναν 20-30 ημερες. Η SG Post αλλαξε και το εχει ξεφτιλισει, φτασαμε 40 και ακομη περιμενουμε, μολις φανηκε στην Αθηνα, μπορει να παει 45 (ή 50 αν περασει εκτελωνισμο, μαλλον απιθανο αυτο). Ελπιζω η NL Post να μην κανει τα ιδια, να μας ενημερωσεις παρακαλω.

Αναμένω το τηλέφωνο για την γυναίκα μου και όσο διαβάζω τρομαζω!

Πως γίνεται κινέζικα τηλέφωνα no name να δουλεύουν τέλεια και τα επώνυμα να βγάζουν τόσα προβλήματα;

Έχω ένα κλώνο samsung note 3 mtk6592 με υποτίθεται 2gb ram και δουλεύει σφαίρα χωρίς κανένα πρόβλημα!

Τώρα εδώ βλέπω το Κ3 note και το jiayu s3 που ζαχαρωνω εγώ, είναι όλο προβλήματα, μικρά ή μεγάλα!

Υπάρχει εξήγηση;

μπορείς να μου δικαιολογήσεις γιατί να μην το πάρω ακόμα?>

Αυτό με την ρομ για κίνα και για ελλάδα αντίστοιχα δεν το κατάλαβα.

Δεν είμαι ειδήμων αλλά 2 πράγματα τα ξέρω.

Ουπς, εδω θα χρειαστεις να διαβασεις μερικες σελιδες παραπισω. Θα σου λυθουν ολες οι αποριες και δεν θα χρειαστει να επιβαρυνω το νημα κανοντας copy-paste.