Jump to content

tasisGR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasisGR

  • Ημ. Γέννησης 12/10/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

tasisGR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    για οποιον ενδιαφερεται. ξαναπαρηγγειλα το κινητο για μια φιλη. απο geekbuying το εχει 155 νομιζω αλλα οταν κανεις εγγραφη σου δινει 5% εκπτωση. οποτε το παρηγγειλα με 146€.
  2. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν το χαλασες... δοκιμασες να ξανακανεις τα βηματα?
  3. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    πρεπει να τσεκαρεις μια επιλογη που εχει στο spf στις ρυθμισεις->download που λεει κατι σαν AD DL DOWNLOAD η κατι τετοιο.μια επιλογη εχει ολο κι ολο. τσεκαρε την.
  4. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    ειναι η οφισιαλ που εχει μονο αγγλικα κ κινεζικα. το λινκ θα στο στειλω μεσημερι απο πισι. πληροφοριακα η μπαταρια καλα κρατει με νορμαλ χρηση(3g συνεχεια ανοιχτο λιγο GPS κλησεις). ειμαι με 17% τωρα! τι να πω.πολυ εντυπωση μου κανει.
  5. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Εχρι γινει κατι πολυ περιεργο. πριν λιγες μερες εγραψα εδω παραπονα για την μπαταρια οτι καθε βραδυ φορτιζω κλπ (με την 1516) βαζω την 1520 πριν 3 ΗΜΕΡΕΣ κ απο τοτε δεν ξαναφορτισα. εχω 30% μπαταρια κ ανοιχτο 3G ολες τις ωρες. (βραδυ το χω ρυθμισει 2.00-7.00 λειτ εξοικονομησης μπαταριας). ΤΙ ΦΑΣΗ? Με την ιδια χρηση κ διαφορετικη ρομ να κραταει με την μια 14-15 ωρες μπαταρια κ με την αλλη 3 ημερες περιπου (~55-60 ωρες) κ να εχω και 30% ακομα....
  6. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    οθονη 10/10. Το 4G δουλευει. Εγώ νομιζα πως με κοροιδεψανε και δε δουλευει αλλα τελικα επρεπε να παρω τηλ στην εξυπ. πελατων να το ενεργοποιησουν. μπαταρια 7/10 (προσωπικη γνωμη παντα) καθε βραδυ φορτιση (με 20-25%) χωρις να το δουλευω ιδιαιτερα.εχει τυχει να μου παει 6 ωρες με λιγο 4g gps κλπ.γενικα λιγο απ ολα. ταχυτητα 12/10.
  7. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Mην μασας. Θα περασεις κανονικα την ρομ που θελεις μεσω SPF. Tην 1516 κ γω την ψαχνω multilang.
  8. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Kατεβασα την 1520 απο οφισιαλ site και την εβαλα αλλα δεν ειναι multilanguage.Ισως την κρατησω προς το παρον. Αυτη που δινει ο τυπας ΕΔΩ ξερει κανεις ποια ειναι?
  9. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Δεν υπαρχει περιπτωση να μου κατσει ρομ.Δεν ειχε εγκατεστημενο κανενα πληκτρολογιο, google apps κ μου πεταει force closes στις ρυθμισεις ηχου και γενικα εχει ενα θεματακι με τον ηχο. ( δεν ειχε preinstalled εφαρμογη μουσικης και αυτες που εγκατεστησα τις ριχνει force close) τι να πω. θα δοκιμασω να την ξαναφλασαρω.αν δεν κατσει παλι θα κανω υπομονη μεχρι να βγει κατι καλο.
  10. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Που τη βρηκες ας πουμε? :mad: (την κατεβάζω)
  11. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    και παλι τιποτα και δεν εχω ιδεα γιατι γινεται αυτο.με την ιδια εκδοση περασα την 1511.τεσπα. υπαρχει καπου zip η 1516 να την περασω μεσω recovery?
  12. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Nova Launcher FTW. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mou βγαζει το spf error: sp flash tool error 8417 οταν επιλεγω το scatter file. Και αυτο εγινε και με 2 ρομ ακομα οποτε μαλλον δεν φταινε τα καημενα τα σκατερ files. Επισης δοκιμασα κανα 2 διαφορετικες εκδοσεις και παλι ομως τα ιδια.εχει κανεις καμια ιδεα?
  13. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Εχω ενα θεμα με τις default rom. Θα τη βαλω προς το παρον (ευχαριστω για το λινκ) αλλα απ οτι καταλαβαινω ασχολουνται αρκετοι developers με το κινητο οποτε περιμενω κατι καλο συντομα.
  14. tasisGR

    Lenovo K3 Note

    Εβαλα τη Ρομ την Τουρκικη.Τζιτζι φαινεται.Θα σας πω εντυπωσεις οταν τη δουλεψω λιγο.Απ οτι ειδα στο τουρκικο φορουμ εχει και καλυτερη αποδοση στην μπαταρια. Edit: Force Close σε κατι ρυθμισεις στην καμερα, καθως προσπαθουσα να ρυθμισω να αποθηκευει internal storage. Δεν με αφηνει να χρησιμοποιησω την καμερα γιατι μου λεει εισαγετε sd. Κατι παιζει με internal storage.Δεν μου το αναγνωριζει ουτε απο file manager. Οκ.Δωστε ενα λινκ για official 1512 αν εχετε.Θα δοκιμασω την ισπανικη ρομ αλλη φορα.
×
×
  • Create New...