Fay_M Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αν κατάλαβα καλά μαζί δίνουν δώρο screen film αυτό δε προστατεύει την οθόνη; χρειάζεται να παραγγείλω και tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Αν κατάλαβα καλά μαζί δίνουν δώρο screen film αυτό δε προστατεύει την οθόνη; χρειάζεται να παραγγείλω και tempered glass; Δίνουν δώρο και ζελατίνα και tempered glass. Απλά υπάρχει και καλύτερο tempered glass . Όσοι το βάλανε από εδώ πάντως μείνανε ευχαριστημένοι, οπότε δοκίμασε το και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ξέρετε αν γίνεται και πως να απενεργοποιήσουμε το glonass fix ;; Γιατί όντως χωρίς αυτό είχε μεγαλύτερη ακρίβεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Ξέρετε αν γίνεται και πως να απενεργοποιήσουμε το glonass fix ;; Γιατί όντως χωρίς αυτό είχε μεγαλύτερη ακρίβεια Κοίταξε κανα 2-3 σελίδες πιο πίσω το έχει ποστάρει ένα παιδί.Το βρήκα,αυτό εδώ είναι https://app.box.com/s/008a60xwd1nvdnfc8khjz2g32zas679f Edited October 3, 2015 by Darth_Revan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δουλεύει καλά αυτό τελικά? Μετά την εφαρμογή του κλειδώνει πιο γρήγορα? Η ακρίβεια πως είναι? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Είναι η εργοστασιακή ρομ που έχει Google apps. Βάλε την άφοβα. Μόνο να βάλεις ένα άλλο πρόγραμμα για φωτογραφίες, επειδή αυτό που έχει συμπιέζει πάρα πολύ την εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργεί μικρά αρχεία αλλά μειωμένης ευκρίνειας. Δεν παρατηρησα κατι τετοιο με την καμερα, τα αρχεια της ειναι 3-4 mb κανα δυο που εβγαλα, οι ROW κανουν update σωστα? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το παράγγειλα από vickmall με τα extra που δίνει και αυτά τα ακουστικά http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html μου φάνηκαν καλά... σκεφτόμουν για tempered glass αλλά είπα να δοκιμάσω αυτά που στέλνουν δωράκι και βλέπουμε... Όταν παραλάβεις, αν έχεις τον χρόνο, θα εκτιμούσα τα σχόλια από την εμπειρία σου από το εν λόγω μαγαζί. Είναι μέσα στις προσεχείς αγορές μου και ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Να επανέλθω και εγώ. Η συσκευή πέρασε όλα τα τεστ και πραγματικά πρώτη φορά σκέφτομαι ότι έχω μια συσκευή με σοβαρό software. Εντάξει πήρε μισό χρόνο αλλά όπως είπα και σε ένα άλλο μέλος, το πράγμα θέλει υπομονή. Στην περίπτωση μας ΠΟΛΥ. Το light flow δεν μου έχει λύσει το θέμα 100%. Πως βάζεις το viber? Η μόνη επιλογή που υπάρχει είναι την ρύθμιση για όλα τα notification αλλά αν έχεις κάποιο μόνιμα (πχ καιρό) τότε δεν έχει νόημα. Το άλλο το τραγικό που είχα με την οθόνη λύθηκε τυχαία όταν έβγαλα την ρύθμιση για αυτόματη φωτεινότητα. Το έκανα κατά την τύχη την ώρα που η οθόνη έκανε τα τρελά της και αμέσως σταμάτησε. Ευγε στον δημιουργό της Androium Φιλε δοκιμασε την VibeUI ROW S121 δουλευει αψογα τα κανει ολα και συμφερει ....!!!!! Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Δεν παρατηρησα κατι τετοιο με την καμερα, τα αρχεια της ειναι 3-4 mb κανα δυο που εβγαλα, οι ROW κανουν update σωστα? Φυσικά, αφού είναι η εργοστασιακή. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Το tempered glass που δινουν ειναι Η4. Τα αλλα ειναι Η9. Πιο σκληρα δηλαδη αλλα και πιο χοντρα και χανεις στην αφη. Εχω αφησει το Η4 του vickmall,ειναι αρκετα καλο. Και πιστευω επαρκει για τις απλες γρατσουνιες κτλ.Τωρα εαν φαει καμια με την οθονη σε καμια πετρα δε πιστευω οτι το Η9 θα το σωσει και το Η4 οχι. Για το glonass το εβγαλα με το fix,οντως δε βρισκει τους δορυφορους τωρα αλλα παλι αργει να κλειδωσει,αν και η ακριβεια ειναι οκ. Δε το δοκιμασα εν κινησει για να δω εαν διατηρει την ακριβεια η τη χανει οπως πριν. Παντως γιατι το σκαλιζουν το gps. Στου ιταλου οπως ειπα κλειδωνε σε 3 δευτερολεπτα με την ιδια ακριβεια με τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ένα λινκ παρακαλώ για δαύτη; Με CWM recovery περνάει έτσι; Το battery calibration προφανώς είναι χρήσιμο μετά το πέρασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros123 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Καλησπέρα , χθες πήρα και εγω το κινητό. Έχω ένα πρόβλημα με τους launchers που εγκαταστώ.σε κανέναν δεν δουλεύουν τα widjet (γράφει οτι οι ρυθμίσεις σταματούν), μόνο στον εργοστασιακό δουλεύουν. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ένα λινκ παρακαλώ για δαύτη; Με CWM recovery περνάει έτσι; Το battery calibration προφανώς είναι χρήσιμο μετά το πέρασμα Για ποια rom θελεις? Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Για ποια rom θελεις? Androium :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Androium :) http://www.needrom.com Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Androium :) - Recovery TWRP de Xancin προτεινόμενη για Androium (το menu στα ισπανικά) https://mega.nz/#!jN8QwIAQ!vH_22ER_Jyk9Dr9blDmN6al9P8clSXvDbSm0xki7_rY Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgesod Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 - Recovery TWRP de Xancin προτεινόμενη για Androium (το menu στα ισπανικά) https://mega.nz/#!jN8QwIAQ!vH_22ER_Jyk9Dr9blDmN6al9P8clSXvDbSm0xki7_rY Με την κανονική δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros123 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Χίλια ευχαριστώ! Να είσαι καλά!!! Να ζητήσω και μια τελευταία χάρη , αν μπορεί καποιος. Διέγραψα όλες τις κινεζικες εφαρμογές όπως DU booster κλπ ,οχι με το titanium και δεν έκανα backup . Διέγραψα ένα πρόγραμμα που λεγόταν νομίζω lenovo safe? και σβήστηκε από τις ρυθμίσεις η επιλογή εφαρμογές (app). Αν μπορεί καποιος να το κανει ενα backup με το titanium και να μου το στείλει ή έστω αν υπάρχει άλλος τρόπος. Ευχαριστώ και συγνώμη για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Όταν παραλάβεις, αν έχεις τον χρόνο, θα εκτιμούσα τα σχόλια από την εμπειρία σου από το εν λόγω μαγαζί. Είναι μέσα στις προσεχείς αγορές μου και ψάχνω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.Για το μαγαζί όποιον και να ρωτήσεις θα σου πει τα καλύτερα. Δες και το poll στο thread του καταστήματος με 93% θετικές ψήφους (απλησίαστο ποσοστό για αντίστοιχο poll οποιουδήποτε άλλου μαγαζιού εδώ μέσα): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoox Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 μπορει να μου πει κανενας πως θα περασω την ινδικη rom την official τωρα ειμαι στην 1535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras1982 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 παιδια μπορω να κανω μια ισως χαζη ερωτηση??? μπορω να εχω μεσα στο κινητο μια καρτα sim με τον αριθμο μου μονο για να μιλαω και μια ακομη καρτα μονο για ιντερνετ σε 4G? ευχαριστω εκ των προτερων (ειμαι πολυ σχετικος με την τεχνολογια!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Με την κανονική δεν γίνεται; Εγω την έκανα εγκατάσταση έχοντας την τυπική TWRP TWRP2.8.7.0_cheshkin_SevenMaxs.img https://mega.nz/#!NwgkwK6Z!MusMUj828ui2n8GppdvbRhhJqftxSb_C6KTBubbOmcg Βάλε απο store το Flasify, και μετά αυτή την έκδοση TWRP ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]παιδια μπορω να κανω μια ισως χαζη ερωτηση??? μπορω να εχω μεσα στο κινητο μια καρτα sim με τον αριθμο μου μονο για να μιλαω και μια ακομη καρτα μονο για ιντερνετ σε 4G? ευχαριστω εκ των προτερων (ειμαι πολυ σχετικος με την τεχνολογια!!!) Ναι μπορείς. Βάλε στην SIM1 την κάρτα μόνο για internet και στη SIM2 αυτή για τις κλήσεις. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natasazis Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 (edited) Καλησπέρα, Αποφάσισα να προβώ σε αγορά κινητού και είμαι ανάμεσα σε Lenovo k3 Note, A7000, P70, Lenovo VIBE Z2(K920mini) και S90. Σκέφτομαι να κάνω τη αγορά από το minideal. Η διαφορά του LENOVO K3 NOTE από το Lenovo K3 NOTE Teana Angelic Voice έχει να κάνει με την ποιότητα του ηχείου; Δεν έχω γνώσεις στα κινητά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καλή ποιότητα κάμερας, η διάρκεια της μπαταρίας και ο δυνατός επεξεργαστής. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα οικονομικό (να πληρώσω έξτρα) με εκτελωνισμό λόγω ποσού ή μέγεθος πακέτου; Όσον αφορά κινέζικα θέματα, κάπου διάβασα ότι μπορώ να ζητήσω τα παρακάτω από το κατάστημα αγοράς και να είμαι καλυμμένη. Please do the following: 1. Install Greek language and greek keyboard. 2. Root the phone (latest firmware). 3. Remove all Chinese applications. 4. Instal Google Play Store and google apps. 5. Send me the tracking number. 6. Make sure that the item is well packed. 7. Send me a European charger. 8. Check if it works properly. 9. Mark it as a low price GIFT. 10. Send the gifts. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited October 3, 2015 by Natasazis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fay_M Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 ναι σίγουρα θα γράψω σχόλια αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός που είμαστε εδώ να βοηθάμε όσο μπορούμε με απόψεις ο ένας τον άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras1982 Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Ναι μπορείς. Βάλε στην SIM1 την κάρτα μόνο για internet και στη SIM2 αυτή για τις κλήσεις. Σ'ευχαριστω φιλος λεω να παρω το τηλ απο http://www.minideal.net/lenovo-k3-note-teana-angelic-voice-smartphone-4g-lte-android-5-0-5-5inch-fhd-2gb-16gb-64bit-mtk6752-octa-core-1-7ghz.html καθαρα για οικονομικους λογους, κατι καλο και προσιτο πιστευω! τα κανει ολα και συμφερει δηλαδη. τι λες για το τηλ σε γενικες γραμμες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts