Jump to content

Lenovo K3 Note

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

psarogen στο multitasking που εμφανίζει τα recent apps σε μορφή carousel έχεις βρει τρόπο να κάνουμε clear all apps?

Δεν ξέρω, βλακεία του που δεν το έβαλε πάντως. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος με xposed?

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχουμε καμία λύση στο update της ROM του Ιταλού μέσα απο την εφαρμογή του στο κινητό;

Εμένα συνεχίζει και κολλάει όταν κατεβάζω το update και μετα πατάω install.

Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα από xposed. Πάντως αν η carbon 2.5 δεν εμφανίσει τίποτα bugs θα είναι σούπερ.

Μέχρι τώρα δεν εχω βρει κάτι. Παίζω με το xposed.

Επίσης θεωρώ μέχρι τώρα ότι αυτή ειναι η καλύτερη ρομ για το κινητό μας. Το μόνο που λείπει είναι το dt2w. Απορω γιατί δεν το έχουν βάλει ακόμα. Το source code του κινητού είναι διαθέσιμο.

Edited by psarogen

Συμφωνώ 100%. Πολύ καλό ει αν που ο dev ασχολείται πολύ και πιστεύω ότι σύντομα θα βάλει patches για dt2w και clear all apps αλλά και να μη μπουν δεν με νοιάζει. Η rom είναι παραπάνω από άψογη.

Καλησπέρα παιδια.Νεος στο φορουμ με νέο κινητο το K3 note.. Σημερα το παρελαβα. Λοιπον. Εγω θα ρωτησω και ας με κοροιδεψετε μερικοι.Εχει καποιος λινκ/pdf με τις οδηγιες χρηστη;

Καλησπέρα παιδια.Νεος στο φορουμ με νέο κινητο το K3 note.. Σημερα το παρελαβα. Λοιπον. Εγω θα ρωτησω και ας με κοροιδεψετε μερικοι.Εχει καποιος λινκ/pdf με τις οδηγιες χρηστη;

Ή ινδική ρομ έχει βασικές οδηγίες μέσα σε ένα app. Τώρα για PDF δεν έχω δει κατι. Μόνο το κλασικό κινεζικο

Αφαίρεσαι το ράδιο ή δεν κατάλαβα καλά την περιγραφή στο link που έδωσες;

Επίσης μιας και ασχολήθηκες με το gravity box βρήκες τρόπο να αλλάζεις από τις γρήγορες ρυθμίσεις μεταξύ 2g/3g κτλ. Εγώ είχα βάλει το κατάλληλο (αν δεν κάνω λάθος) tile αλλά παρ' όλα αυτά δεν έδειχνε να λειτουργεί.

Edited by tasarasx6

Εγω που αγορασα το κινητο από ελληνικο μαγαζι εχει μεσα την ινδικη rom; Να ρωτησω κατι ακομα. 1) Αναβει η οθονη με καποιον άλλο τροπο εκτος από το πλαγιο κουμπι; (διαβασα κατι για κυκλο με το δαχτυλο αλλα δεν παιζει...) + 2) Το φορτιζω χωρις ΣΙΜ τωρα και μου βγαζει ένα μηνυμα στην μπαρα ειδοποιήσεων 'SuperSU / The SU binary needs to be updated..

Αφαίρεσαι το ράδιο ή δεν κατάλαβα καλά την περιγραφή στο link που έδωσες;

Επίσης μιας και ασχολήθηκες με το gravity box βρήκες τρόπο να αλλάζεις από τις γρήγορες ρυθμίσεις μεταξύ 2g/3g κτλ. Εγώ είχα βάλει το κατάλληλο (αν δεν κάνω λάθος) tile αλλά παρ' όλα αυτά δεν έδειχνε να λειτουργεί.

Το radio transmitter όχι το ράδιο. Το ράδιο λειτουργεί κανονικά.

Θα το ψαξω αυτό που λες.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω που αγορασα το κινητο από ελληνικο μαγαζι εχει μεσα την ινδικη rom; Να ρωτησω κατι ακομα. 1) Αναβει η οθονη με καποιον άλλο τροπο εκτος από το πλαγιο κουμπι; (διαβασα κατι για κυκλο με το δαχτυλο αλλα δεν παιζει...) + 2) Το φορτιζω χωρις ΣΙΜ τωρα και μου βγαζει ένα μηνυμα στην μπαρα ειδοποιήσεων 'SuperSU / The SU binary needs to be updated..

Όχι δεν έχει ινδική, έχει custom multilanguage κινεζική από εκεί που το πηρες. Μπορείς να βάλεις double tap to wake από τα settings, κάτω από την κατηγορία character settings.

Στην τρίτη ερώτηση σου θέλει update το SuperSU. Το root σου δηλαδή.

Καλησπέρα... Εχω την ινδική ρομ μέσα γιατι θελω να εχω και το nova go, αν και ειναι καλη σχετικά ρομ μου τρωει αρκετά γρήγορα την μπαταρία και εχει κολλήσει το update της στο 121. Ξέρετε αν εχει βγει τίποτα καινούργια έκδοση? Ευχαριστώ
Τον ΝΟΥ σου και να πίνεις το ΝΟΥΝΟΥ σου!!!!:ninja:

Μαλιστα! (Ευχαριστω κιολας που ασχολείσαι και με βοηθάς φιλε psarogen)

Δηλαδη το κινητο μου είναι rootαρισμενο; Δεν το ζητησα εγω αυτό. Σταλθηκε από την Κινα στο ελληνικο μαγαζι rootαρισμενο; Να συνδεθω στο ιντερνετ και να την κανω δηλαδή την αναβαθμιση;

Το άλλο κουφο επισης είναι ότι δεν μπορω να βρω τα character settings! Μονο αν το πατησω στην αναζητηση. Αλλα το επιλεγω και μου βγαζει προειδοποιητικο μηνυμα ' Unfortunately settings has stopped" Εκτος από το ότι επρεπε να λεει have , τι ακριβως γινεται; -.-

Μαλιστα! (Ευχαριστω κιολας που ασχολείσαι και με βοηθάς φιλε psarogen)

Δηλαδη το κινητο μου είναι rootαρισμενο; Δεν το ζητησα εγω αυτό. Σταλθηκε από την Κινα στο ελληνικο μαγαζι rootαρισμενο; Να συνδεθω στο ιντερνετ και να την κανω δηλαδή την αναβαθμιση;

Το άλλο κουφο επισης είναι ότι δεν μπορω να βρω τα character settings! Μονο αν το πατησω στην αναζητηση. Αλλα το επιλεγω και μου βγαζει προειδοποιητικο μηνυμα ' Unfortunately settings has stopped" Εκτος από το ότι επρεπε να λεει have , τι ακριβως γινεται; -.-

Μην νομίζεις, και το ελληνικό κατάστημα από αντίστοιχο κινεζικό που παίρνουμε εμείς το έχει πάρει. Απλά σου βάζει ταρίφα +100 ευρώ.

Ή ρομ που έχεις είναι κατά πάσα πιθανότητα κακής ποιότητας και θα σου πρότεινα να την βγαλεις. Βάλε την ινδική αν δεν είσαι ιδιαίτερα απαιτητικός χρήστης καινθα ησυχάσεις

Ναι σωστο αυτό! Και δινει 1 χρονο εγγυηση αντι για 2.. Για την ιστορια το αγορασα +80 ευρω παραπανω.

Η αληθεια είναι ότι δεν είμαι απαιτητικος χρηστης. Πιο πολύ αμπαλος χρηστης είμαι , τελος παντων. Δεν προκεται να ασχοληθώ εγω οσο είναι στην εγγυηση. Να τους παρω αυριο τηλεφωνο και να τους πω για αυτό το πρόβλημα; Γιατι τα character settings δεν υπαρχουν σαν κατηγορια στα settings και πρεπει να τα ψαξω στην αναζητηση; Και είναι οντως σοβαρο πρόβλημα που δεν μου τα ανοιγει, σωστα;

Το radio transmitter όχι το ράδιο. Το ράδιο λειτουργεί κανονικά.

Θα το ψαξω αυτό που λες.

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι δεν έχει ινδική, έχει custom multilanguage κινεζική από εκεί που το πηρες. Μπορείς να βάλεις double tap to wake από τα settings, κάτω από την κατηγορία character settings.

Στην τρίτη ερώτηση σου θέλει update το SuperSU. Το root σου δηλαδή.

Γιατι εχει radio transmitter τo K3?

Ψάχνω να βρω ποια ρομ να βάλω

Aosp vs row vs vibeui(μαμά)

Γενικά το vibe ui δεν μου αρέσει. Προτιμώ τα κλασικά της aosp με gravity box.

Παλιά είχα θέματα με το bluetooth με το αυτοκίνητο.

Ελπίζω να έχουν λυθεί αυτά.

Η τωρινή ΡΟΜ (limonchello) είναι πολύ αργή κατά την γνώμη μου. Την έχω τώρα τρεις μήνες. Και γενικά φαίνεται να μπουκωνει και να στρώνει μηδέ ημερήσια επανεκκίνηση.

Εκτιμώ τα ota και δεν πολύθελω να συνεχίσω με modding. Η μαμά έχει λοιπόν και θετικά και αρνητικά.

Για τη row διαβάζω ανάμικτα.

Για τηνaosp σχεδόν τίποτα

Row αργή άλλα σταθερή, αν σου φαινεται η limonchello αργή θα βγάλεις την μπέμπελη με Row.

Η καλύτερη aosp είναι η carbon 2.5 άλλα νομίζω όλες έχουν θεματάκι με το bluetooth

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι σωστο αυτό! Και δινει 1 χρονο εγγυηση αντι για 2.. Για την ιστορια το αγορασα +80 ευρω παραπανω.

Η αληθεια είναι ότι δεν είμαι απαιτητικος χρηστης. Πιο πολύ αμπαλος χρηστης είμαι , τελος παντων. Δεν προκεται να ασχοληθώ εγω οσο είναι στην εγγυηση. Να τους παρω αυριο τηλεφωνο και να τους πω για αυτό το πρόβλημα; Γιατι τα character settings δεν υπαρχουν σαν κατηγορια στα settings και πρεπει να τα ψαξω στην αναζητηση; Και είναι οντως σοβαρο πρόβλημα που δεν μου τα ανοιγει, σωστα;

Ψάξε λίγο ένα ένα τα settings μήπως το βρεις. Μπορεί να έχεις μια πολύ πρώιμη ROM και να μην το υποστηρίζει καν. Στις κινέζικες που έχω δοκιμάσει πάντα ήταν στα character settings. Επίσης πήγαινε στις πληροφορίες τηλεφώνου στα settings και πες μου τι εκδοση rom έχεις.

Πιο αργή από τις αρχικές limonchello και cucoo?

Μια δοκιμή θα σε πείσει... Αλλά ναι είναι πολύ πιο αργή και από τις δυο

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Βοήθεια κανείς πώς να βάλω την ινδική ?????

Ψάξε για οδηγίες χρήσης του SPFlash tool. Λίγο γκουγκλάρισμα θα σε βοηθήσει ;)

Εγκαθιστάς drivers, επιλέγεις στο SPFlash το αρχείο scatter της αναβάθμισης, βεβαιώσου ότι είναι επιλεγμένο το Firmware Upgrade αντί του Download, πάτα το κουμπί Download, σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή (απενεργοποιημένο), αφαίρεσε τη μπαταρία και ξαναβάλε την αμέσως. Έτσι θα ξεκινήσει η αναβάθμιση.

Καλησπέρα... Εχω την ινδική ρομ μέσα γιατι θελω να εχω και το nova go, αν και ειναι καλη σχετικά ρομ μου τρωει αρκετά γρήγορα την μπαταρία και εχει κολλήσει το update της στο 121. Ξέρετε αν εχει βγει τίποτα καινούργια έκδοση? Ευχαριστώ

Δες μήπως κάτι σου τρώει την μπαταρία.

Δεν υπάρχει νεότερη της S121.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλημέρα.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το K3 Note μου και θέλω να του περάσω την Carbon 2.5.

Με το παλιό μου τηλέφωνο πέρναγα roms μέσω CWM, τώρα βλέπω ότι γίνεται μέσω TWRP.

Είδα την διαδικασία στην σελίδα 86 αλλά μπερδεύτηκα. Πρέπει να βάλω CWM και μετά να

φλασάρω την rom μέσω TWRP?

Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει μην κάνω καμια γκάφα.

Backup κρατάω μέσα από το TWRP?

Ευχαριστώ

o miyerb έβγαλε carbon-k3-plus

https://miyerb.wordpress.com/2015/09/22/rom-carbon-k3-plus/

- simple ROM port of the latest Lenovo A7000 Plus ROM

- VibeUI ROW based; just removed some bloat.

- fully rooted

- Xposed Framework works

- games lag from time to time maybe because it is Android 5.0

Καλημέρα.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το K3 Note μου και θέλω να του περάσω την Carbon 2.5.

Με το παλιό μου τηλέφωνο πέρναγα roms μέσω CWM, τώρα βλέπω ότι γίνεται μέσω TWRP.

Είδα την διαδικασία στην σελίδα 86 αλλά μπερδεύτηκα. Πρέπει να βάλω CWM και μετά να

φλασάρω την rom μέσω TWRP?

Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει μην κάνω καμια γκάφα.

Backup κρατάω μέσα από το TWRP?

Ευχαριστώ

Και με cwm μια χαρά μπορείς να την περάσεις την ρομ. Με cwm την έβαλα κι εγώ την carbon 2.5.

Και με cwm μια χαρά μπορείς να την περάσεις την ρομ. Με cwm την έβαλα κι εγώ την carbon 2.5.

Ευχαριστώ πολύ!

Για να το ρουτάρεις τι χρησιμοποίησες? Πιάνει το kingo root apk?

Μάλλον το supersu.apk την κάνει την δουλειά....

Edited by akisthegreat