mylw_4 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Στο lenovo s650 που είχα πριν είχα λύσει αυτό το πρόβλημα κατεβάζοντας απο το playstore ενα ελληνικο πληκτρολογιο κ επιλέγοντας sms για να γραψω. Σε αυτό δεν έχω ασχοληθει αλλά φαντάζομαι έτσι δεν θα σας βολευει; για να εχεις 160χαρακτηρες ανα σμσ χρειάζεται άλλη εφαρμογή σμσ όπως το handsent όχι αλλαγή πληκτρολογίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 για να εχεις 160χαρακτηρες ανα σμσ χρειάζεται άλλη εφαρμογή σμσ όπως το handsent όχι αλλαγή πληκτρολογίου Υπενθυμίζω ότι στο lenovo s650 έγραφα μηνύματα με 160 χαρακτήρες και όχι 67 που ξεκινάει με εγκατάσταση πληκτρολογίου από play store ''Greek Keyboard'' και όχι μόνο αλλά και σε συσκευή Doggee Dg 800 επίσης με το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινα στις ρυθμίσεις γλώσσας επέλεγα το greek keyboard και όταν ήθελα να γράψω μήνυμα εκεί που αλλάζεις γλώσσα ελληνικά- αγγλικά - νούμερα είχε και έχτρα επιλογη sms που όταν έγραφες είχες 160 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κατέβασε handcent sms ή το textra sms και παίξε με τις ρυθμίσεις λίγο καθώς για να στείλει sms με 160 χαρακτήρες πρέπει να το μετατρέψει σε κεφαλαία αποκλειστικά, οπότε παίξε με τις ρυθμίσεις (στο textra είναι το περιεκτικά μηνύματα). ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να εχεις 160χαρακτηρες ανα σμσ χρειάζεται άλλη εφαρμογή σμσ όπως το handsent όχι αλλαγή πληκτρολογίου Υπενθυμίζω ότι στο lenovo s650 έγραφα μηνύματα με 160 χαρακτήρες και όχι 67 που ξεκινάει με εγκατάσταση πληκτρολογίου από play store ''Greek Keyboard'' και όχι μόνο αλλά και σε συσκευή Doggee Dg 800 επίσης με το ίδιο πρόβλημα. Πήγαινα στις ρυθμίσεις γλώσσας επέλεγα το greek keyboard και όταν ήθελα να γράψω μήνυμα εκεί που αλλάζεις γλώσσα ελληνικά- αγγλικά - νούμερα είχε και έχτρα επιλογη sms που όταν έγραφες είχες 160 χαρακτήρες Κατέβασε handcent sms ή το textra sms και παίξε με τις ρυθμίσεις λίγο καθώς για να στείλει sms με 160 χαρακτήρες πρέπει να το μετατρέψει σε κεφαλαία αποκλειστικά, οπότε παίξε με τις ρυθμίσεις (στο textra είναι το περιεκτικά μηνύματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeV90 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Παιδιά βοήθεια, προσπάθησα να κάνω ροοτ το κινητό όπως στην 1η σελίδα, και κολλάω άπειρα. Πρεπει να έχω κάνει μεγάλη πατάτα. Για αρχή τους drives τους έκανα εγκατάσταση από τον φάκελο που είχε μέσα το LenovoK3Note (από τα αρχεία του kogi.gr). Μετά Ανοίξτε το κινητό, πατώντας VOLUME DOWN + POWER για να μπείτε σε Meta Mode. Συνδέστε το USB και τα Windows θα αναγνωρίσουν τη συσκευή και θα εγκαταστήσουν τους drivers. Το έκανα αυτό και δεν με τα αναγνώριζε οπότε λογικά θα είχαν μπει ήδη οι drives. (Υποθέτω) Μετά στο flashtool checkara κλπ αυτά που έλεγε και το scatter αρχείο δεν ήταν στην ρομ που κατέβασα αλλά στο CWM φάκελο. Επίσης όταν το έπελεγα το scatter με έβγαζε κάποια κουτάκια από κάτω τα οποία ήταν μερικά τσεκαρισμένα, όχι όλα. Την 1η φορά το έκανα με έβγαλε πολύ γρήγορα download ok, και περίμενα. Μετά όμως το έβγαλα από το usb το κινητό το άνοιξα και ξαναπροσπάθησα αλλά αυτή την φορά με όλα τα κουτάκια τικαρισμένα. με έβγαλε ένα error και έβγαλα το κινητό πάλι από το usb και πήγα να το ανοίξω με αποτέλεσμα να μην ανοίγει. Τώρα το έκανα πάλι όπως στην αρχή ελπίζοντας να με ανοίξει. Τι πρέπει να κάνω? Βοηθήστε με σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periergosR6 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Από ότι κατάλαβα το κινητό προορίζεται μόνο για Κίνα και δεν έχει official ΟΤΑ αναβάθμιση; Επίσης είναι στην VIBEUI_V2.5_11520_5.827.1_ST_K50-T5. Υπάρχει καλύτερη-νεότερη-official (δε θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμαι και με αυτό το κιν με mod και unofficial roms γιατί θέλει διαρκή παρακολούθηση το θέμα...). Διαψεύστε με στα παραπάνω παρακαλώ με τα ανάλογα επιχειρήματα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sadako Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 παιδιά καλησπέρα..εχω την1524 οφισιαλ...εβαλα τηνπαρασκευη δευτερη sim vodafone...στην θέση 1 για να εχω 4G..όλα καλα ως εδω... πήγα μετα στο μενου κλήσεων call log και έχειαλλάξει..δεν εχει επιλογή να σβήσεις όλες τις κλήσης κ πρέπει να πατάω σε καθε μια επάνω παρατεταμένα ωστενα σβηστεί μια μια!!! έχουμε καμια ιδέα τι να κάνω? επίσης έβαλα ένα πρόγραμμα για φωτο και όταν πατάω την camera μέσο του προγράμαμτος δεν την ανοίγει έψαξα αλλά στην camera του lenovo δεν εχει καμια ρύθμιση που να την εχω πειράξει κ ναμην επιτρεπει την αναγνωριση της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 μπορεις να μου πεις πως ακριβως κανεις μια εφαρμογη συστηματος? εγω την εκανα με το titanium.πας στην εφορμογη και επιλεγεις να την κανεισ εφαρμογη συστηματος.(θελει την έκδοση titanium donate).κάνει καμποση ώρα.μην σε προβληματισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Από ότι κατάλαβα το κινητό προορίζεται μόνο για Κίνα και δεν έχει official ΟΤΑ αναβάθμιση; Επίσης είναι στην VIBEUI_V2.5_11520_5.827.1_ST_K50-T5. Υπάρχει καλύτερη-νεότερη-official (δε θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμαι και με αυτό το κιν με mod και unofficial roms γιατί θέλει διαρκή παρακολούθηση το θέμα...). Διαψεύστε με στα παραπάνω παρακαλώ με τα ανάλογα επιχειρήματα. Ευχαριστώ! Από οτι κατάλαβα βαρέθηκες να μπεις δυο σελίδες πριν και να δεις οτι πλεον πωλείται και στην Ινδία με έκδοση ρομ παγκόσμια..τωρα για τα επιχειρήματα,φόρουμ ειναι εδω οχι η Βουλή.καλη συνεχεια. Και μια ερώτηση γενικότερα,εχω την 1.2 του Ιταλού,την τελευταία την περνάω στην sd και κανω την αναβάθμιση μέσω twrp ή υπαρχει καμια αλλη λεπτομέρεια ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Και μια ερώτηση γενικότερα,εχω την 1.2 του Ιταλού,την τελευταία την περνάω στην sd και κανω την αναβάθμιση μέσω twrp ή υπαρχει καμια αλλη λεπτομέρεια ; Ναι δε θέλει κάτι άλλο απλά συνήθως αν δεν έχεις κάνει wipe data ίσως να έχεις θέματα. Οπότε καθαρή εγκατάσταση προτείνετε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Μεσω twrp με clean caches ολες του ιταλου και κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros27 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 παιδια για το προβλημα με τον ηχο καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 γεια σας παρέλαβα και εγώ το Κ3 από vickmall πολλή ωραίο και γρήγορο το μόνο ελάττωμα που βρίσκω είναι ο χαμηλός ήχος δοκίμασα το MAXXAUDIO που προτείνετε πιο πάνω αλλά συνέχεια μου βγάζει ότι η εφαρμογή σταμάτησε να λειτούργει Βάλε την τελευταία του ιταλού ή την 1522 stable πάλι αυτουνού.Είναι αρκετά βελτιωμένος ο ήχος και έχει και maxx audio.είναι πολύ πιο εύκολο να βάλεις την rom εφοσον ειναι root το κινητό σου .Με την 1520 του vickmall δεν είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 αν μπορει καποιος καλος συμφορουμιτης να μου στειλει buckup της nvram του για να φτιαξω τα ιμει μου. Ευχαριστω εκ των προτερων! και αν εχει ορεξη κανεις που ξερει πολλα απο ανροιδ να μου πει πως μπορω να φταξω τα αρχεια του συστηματος ,αυτα που δεν πειραζονται αν δεν βαλεις το χερακισου επιμονα!!! χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsikaki Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 νομίζω ότι αν βάλεις στην συσκευή σου nvRAM άλλου κινητού, θα έχουν και οι δύο συσκευές τα ίδια IMEI πράγμα το οποίο είναι παράνομο και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα πρόσβασης στο δίκτυο στις συσκευές αυτές. υπάρχει άλλος τρόπος να επαναφέρεις τα δικά σου IMEI τα οποία αναγράφονται στο κουτί της συσκευής ή στην ίδια την συσκευή. ο τρόπος αυτός έχει αναφερθεί σε παλαιότερα posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 αν μπορει καποιος καλος συμφορουμιτης να μου στειλει buckup της nvram του για να φτιαξω τα ιμει μου. Ευχαριστω εκ των προτερων! και αν εχει ορεξη κανεις που ξερει πολλα απο ανροιδ να μου πει πως μπορω να φταξω τα αρχεια του συστηματος ,αυτα που δεν πειραζονται αν δεν βαλεις το χερακισου επιμονα!!! χαχαχαχα Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και φτιάχτα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephonΕπίσης μην πειράζεις αρχεία του συστήματος.Δεν σου φτάνει που έχασες το imei;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και φτιάχτα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephonΕπίσης μην πειράζεις αρχεία του συστήματος.Δεν σου φτάνει που έχασες το imei;... χαχαχα ευχαριστω αρχικα!! δευτερον ειμαι παιχνιδιαρης! και τριτον φτιαχνω τα ιμει με το mobileuncle ,αλλα οταν φλασαρω καινουργια ρομ ξαναχανονται, για τον λογο οτι δεν υπαρχει το path μεσα εκει, και επισης μου βγαζει και ενα error στο wifi αλλα δουλευει καλα. Οποτε σκεφτηκα αν γινεται (να βρω αρχικα) να περασω ολα τα αρχεια συστηματος ενος μαμισιου κινητου ξανα απο την αρχη.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzemam Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και φτιάχτα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cryptotel.chamelephonΕπίσης μην πειράζεις αρχεία του συστήματος.Δεν σου φτάνει που έχασες το imei;... χαχαχα ευχαριστω αρχικα!! δευτερον ειμαι παιχνιδιαρης! και τριτον φτιαχνω τα ιμει με το mobileuncle ,αλλα οταν φλασαρω καινουργια ρομ ξαναχανονται, για τον λογο οτι δεν υπαρχει το path μεσα εκει, και επισης μου βγαζει και ενα error στο wifi αλλα δουλευει καλα. Οποτε σκεφτηκα αν γινεται (να βρω αρχικα) να περασω ολα τα αρχεια συστηματος ενος μαμισιου κινητου ξανα απο την αρχη.. :p δες αν θες την παραβολή για το ιδιο προβλημα στην αρχικη σελίδα του lenovo s650 στο ιδιο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Και σε εμένα κολουσε στο γυρισμα των σελιδων και τελικα νομιζω οτι φταιει ο launcher.εγω απεγκατεστησα τον solo και έβαλα τον lenovo, τον έκανα εφορμογη συστηματος και ειναι κομπλε. Πως γινεται εφαρμογη συστηματος; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Πως γινεται εφαρμογη συστηματος; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6221209#post6221209 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6221209#post6221209 Ευχαριστω για την απαντηση.Αλλος τροπος υπαρχει; Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisf Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Ευχαριστω για την απαντηση.Αλλος τροπος υπαρχει; καπου αναφερθηκε πιο πριν αλλοσ τρόπος(2-3 σελιδεσ πισω). ξερει κάποιος, αν ξαφνικά σταμάτησε να μπαίνει σε cwm recovery, ξαναφλασάρουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrapogiiannos Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 δες αν θες την παραβολή για το ιδιο προβλημα στην αρχικη σελίδα του lenovo s650 στο ιδιο forum ευχαριστω αλλα το προβλημα παραμενει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros27 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 Βάλε την τελευταία του ιταλού ή την 1522 stable πάλι αυτουνού.Είναι αρκετά βελτιωμένος ο ήχος και έχει και maxx audio.είναι πολύ πιο εύκολο να βάλεις την rom εφοσον ειναι root το κινητό σου .Με την 1520 του vickmall δεν είσαι? ναι με την 1520 ειμαι ερωτησει επειδη το χρησιμοποιεί η αδερφη μου και δεν θελω να με ζαλιζει θα χαθουν ολα αλλαζοντας την εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 ναι με την 1520 ειμαι ερωτησει επειδη το χρησιμοποιεί η αδερφη μου και δεν θελω να με ζαλιζει θα χαθουν ολα αλλαζοντας την εκδοση? Απο την εσωτερική μνήμη του κινητού ναι όλα.Κάνε ένα back up πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros27 Δημ. July 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2015 ok ευχαριστω υπαρχει καποιο link με την διαδικασια και την εκδοση του ιταλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts