dimikord Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αντιγραφή αρχείων σε pc (windows 10 αν έχει σημασία). Συνδέω τη συσκευή μέσω usb και ενώ ανοίγει κανονικά την εξερεύνηση αρχείων και βλέπω τι περιέχει το τηλέφωνο, μετά από λίγο κολλάει η εξερεύνηση αρχείων των windows. Το ίδιο γίνεται κι όταν πάω να κάνω αντιγραφή, ξεκινάει την αντιγραφή των φωτογραφιών αλλά μετά από λίγο κολλάει και δεν αντιγράφει πλέον. Προσπάθησα με όλες τις επιλογές από τη σύνδεση usb του lenovo k3 αλλά και πάλι τα ίδια. Πως μπορώ να αντιγράψω τις φωτογραφίες της συσκευής;; Ελπίζω το ερώτημά μου να ήταν σαφές και να μου δώσετε μια λύση γιατί δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα! Σας ευχαριστώ! βάλε ένα usb stick στο κινητό και κάνε εκεί αντιγραφή ότι θέλεις.Και μετά τα περνάς στον υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Πιο απλα με το Airdroid κατεβαζεις την εφαρμογή στο κινητο και στο p.c. κάνεις σύνδεση και στα δυο με εμαιλ και κωδικό και κάνεις μεταφορά αρχείων και φωτογραφιών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 θα σου πρότεινα να περάσεις μια ρομ που να είναι κομπλέ , με ελληνικά και playstore. εδώ http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/ μπορείς να βρεις όποια ρομ θέλεις. πρόσεχε μόνο να καταλάβεις καλά τη διαδικασία εγκατάστασης ρομ και οπωσδήποτε πρώτα να πάρεις ένα backup τη ρομ που έχεις. Καλησπέρα, μου έφερε ένας συγγενής το εν λόγο κινητό το οποίο έχει ιούς από ότι μου είπε και επίσης θέλει να του αφαιρέσω τα κινέζικα. Επειδή στο εν λόγο link βρήκα περίπου 246 rom για το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχετε να προτείνεται κάποια σχετικά απλή;;; Το κινητό το χειρίζεται άτομο αρκετά μεγάλης ηλικίας οπότε δεν μας ενδιαφέρουν πολλά μπλιμπλίκια. Ευχαριστώ. :) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλημερα παιδια. Μια ερωτηση.Πριν καιρο μου εβγαλε ειδοποιηση για update σε 1622 official android 6.0 .Ειναι καλη η εκδοση 6 σε αυτο το κινητο?? Την εχει δοκιμασει κανεις την official?? Καμια απαντηση εδω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos012 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα, μου έφερε ένας συγγενής το εν λόγο κινητό το οποίο έχει ιούς από ότι μου είπε και επίσης θέλει να του αφαιρέσω τα κινέζικα. Επειδή στο εν λόγο link βρήκα περίπου 246 rom για το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχετε να προτείνεται κάποια σχετικά απλή;;; Το κινητό το χειρίζεται άτομο αρκετά μεγάλης ηλικίας οπότε δεν μας ενδιαφέρουν πολλά μπλιμπλίκια. Ευχαριστώ. :) θα πρότεινα αυτήν http://www.needrom.com/download/cuoco92-s427/ είναι πλήρως μεταγλωτισμένη στα ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 (edited) θα πρότεινα αυτήν http://www.needrom.com/download/cuoco92-s427/ είναι πλήρως μεταγλωτισμένη στα ελληνικά Θα τη δοκιμάσω. Ευχαριστώ. :) Edited June 24, 2016 by dpolal Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πέρασα αυτόματα στην S424 του ιταλού και το κινητό υπερθερμενεται..βγάζει κολήματα και η μπαταρία τελειώνει μέσα σρ 3-4 ώρες. Ψηνεις ομελέτα, κυριολεκτικά! Σκέφτομαι να τη βγάλω.Εχει δοκιμάσει κανει την S427 του ιταλού ή υπάρχει κάποια αλλή να δοκιμάσω σε android 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Έχω την s424 του Ιταλού και δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που λες.Μάλλον κάποια εφαρμογή σου κάνει drain την μπαταρία. Aν θες δοκιμάσε να την περάσεις πάλι με full wipe όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έχω την s424 του Ιταλού και δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που λες.Μάλλον κάποια εφαρμογή σου κάνει drain την μπαταρία. Aν θες δοκιμάσε να την περάσεις πάλι με full wipe όμως. Τη εφαρμογή Hello του facebook μου δείχνει πως '"τραβά'' πολύ μπαταρία.Αλλά και πάλι, όταν την κλέινω το ίδιο συμβαίνει... Πέρασα ττην S427.Θα αναφέρω τις εντυπώσεις σε κανα δύο μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έβαλα την SLICK-S427-ROW_by_SHENGE τελικά που την βρήκα πολύ ελαφριά, απλή και πλήρως εξελληνισμένη και μέχρι τώρα που το δοκιμάζω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένως. :) Ζεσταίνεται μεν το κινητό αλλά όχι υπερβολικά. Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
untitle Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Έβαλα την SLICK-S427-ROW_by_SHENGE τελικά που την βρήκα πολύ ελαφριά, απλή και πλήρως εξελληνισμένη και μέχρι τώρα που το δοκιμάζω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένως. :) Ζεσταίνεται μεν το κινητό αλλά όχι υπερβολικά. Ελπίζω να μην ψηνεις ομελέτα, όπως έκανε σε μένα η s424. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sitalkas Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Έβαλα την SLICK-S427-ROW_by_SHENGE τελικά που την βρήκα πολύ ελαφριά, απλή και πλήρως εξελληνισμένη και μέχρι τώρα που το δοκιμάζω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένως. :) Ζεσταίνεται μεν το κινητό αλλά όχι υπερβολικά. αν ζεσταίνεται πρέπει να τρώει και μπαταρία. αυτά τα 2 που λες δλδ, ελαφριά-ζέσταμα, δεν πάνε μαζί Παράθεση Αν γίνουνε τα κινητά εμφυτεύματα πως θα τα αλλάζουμε κάθε χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 δες τρία post πιο πάνω Ευχαριστώ πολύ! την κατεβάσαμε, την εγκαταστήσαμε κ πλέον παίζει super! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_b Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπέρα ! Παλιος αναγνωστης του forum, μελος πλεον! Μια γρήγορη ερωτηση μήπως και βρω λύση στο καιννουριο μου Κ3 (Τ3S) : Χρησιμοποιω 2 καρτες (whatsup & cu) και ασχετα με την θεση τους (1η - 2η) έχω την cu να δουλεύει σε roaming mode. Δεν με χαλαει αφου δεν χρεώνει παραπανω , αλλα δεν μπορω να έχω tethering στον φορητο (δεν μοιράζει internet ειτε με καλώδιο είτε ως wifi spot) ενω "βλεπω" δικτυο στο κινητο (εχω ανοιχτο το data roaming). Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα ??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpap1 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 http://forums.androidcentral.com/google-nexus-4/336899-updated-how-re-enable-tethering-kitkat-new-method-t-mobile-without-root.html Μονο με το sql που λεει εχει τυχη το εγχειρημα. Με τα free που δοκιμασα εγω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπέρα ! Παλιος αναγνωστης του forum, μελος πλεον! Μια γρήγορη ερωτηση μήπως και βρω λύση στο καιννουριο μου Κ3 (Τ3S) : Χρησιμοποιω 2 καρτες (whatsup & cu) και ασχετα με την θεση τους (1η - 2η) έχω την cu να δουλεύει σε roaming mode. Δεν με χαλαει αφου δεν χρεώνει παραπανω , αλλα δεν μπορω να έχω tethering στον φορητο (δεν μοιράζει internet ειτε με καλώδιο είτε ως wifi spot) ενω "βλεπω" δικτυο στο κινητο (εχω ανοιχτο το data roaming). Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα ??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Μόλις δοκίμασα με κάρτα Broaband Wind ως wifi spot και δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Καλησπερα σε καποια παληκαρια κολαγε το τατσ απο την δεξια πλευρα τι λυση δοθηκε εαν γνωριζει καποιος μενω υποχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Ελπίζω να μην ψηνεις ομελέτα, όπως έκανε σε μένα η s424. αν ζεσταίνεται πρέπει να τρώει και μπαταρία. αυτά τα 2 που λες δλδ, ελαφριά-ζέσταμα, δεν πάνε μαζί Όχι, δεν αντιμετωπίζω υπερβολική ζέστη. Την 424 την έβαλα στην αρχή αλλά για πολύ λίγο καθότι μου έβγαζε μηνύματα για αναβάθμιση που δεν μπορούσε να γίνει. (μερικές σελίδες ποιό πίσω είδα μία απάντηση που πρότειναν την 427) Το κινητο το φόρτισα τελευταία φορά το Σάββατο το απόγευμα που έκανα τις δοκιμές και το είχα στην μπρίζα και τώρα που γράφω το πόστ είναι στο 27%. Εκτός από λίγο παίδεμα και δοκιμές που έκανα την Κυριακή το μεσημέρι έκτοτε έμεινε σε αναμονή και έβγαλε σχεδόν 2 μέρες. Καλά είναι νομίζω. :) Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobgr Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπέρα ! Παλιος αναγνωστης του forum, μελος πλεον! Μια γρήγορη ερωτηση μήπως και βρω λύση στο καιννουριο μου Κ3 (Τ3S) : Χρησιμοποιω 2 καρτες (whatsup & cu) και ασχετα με την θεση τους (1η - 2η) έχω την cu να δουλεύει σε roaming mode. Δεν με χαλαει αφου δεν χρεώνει παραπανω , αλλα δεν μπορω να έχω tethering στον φορητο (δεν μοιράζει internet ειτε με καλώδιο είτε ως wifi spot) ενω "βλεπω" δικτυο στο κινητο (εχω ανοιχτο το data roaming). Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα ??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !!! Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6568843#post6568843 Υπάρχει και λίνκ για το θέμα στην πρώτη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλησπερα σε καποια παληκαρια κολαγε το τατσ απο την δεξια πλευρα τι λυση δοθηκε εαν γνωριζει καποιος μενω υποχρεος Με αλλαγη οθονης μιας και ειναι παιδικη ασθενεια. .http://m.aliexpress.com/item/32545942319.html?productId=32545942319&productId=32545942319&adminSeq=221423744&shopNumber=1357038&detailNewVersion=1&productSubject=100-Original-LCD-For-Lenovo-K3-Note-K50-T5-LCD-Display-Touch-Screen-Assembly-With-Frame&shortkey=7FFVFfay&addresstype=600&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 παίδες εχω να μπω πολύ καιρό στο τοπικ και πείρε το μάτι μου την miui 8 rom αξίζει τι λέτε ? την έχει δοκιμάσει κανείς? το double tap to wake δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voskaroudaki Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Με αλλαγη οθονης μιας και ειναι παιδικη ασθενεια. .http://m.aliexpress.com/item/32545942319.html?productId=32545942319&productId=32545942319&adminSeq=221423744&shopNumber=1357038&detailNewVersion=1&productSubject=100-Original-LCD-For-Lenovo-K3-Note-K50-T5-LCD-Display-Touch-Screen-Assembly-With-Frame&shortkey=7FFVFfay&addresstype=600&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Ευχαριστω πολυ εριξα αμμεσα παραγγελια κριμα να το βγαλω στην συνταξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_b Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις ! Θα δοκιμασω - ψαξω τις υποδειξεις.... να ειστε καλα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelo Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ευχαριστω πολυ εριξα αμμεσα παραγγελια κριμα να το βγαλω στην συνταξη Δεν κανει τιποτα ....☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keymaker24 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Την έχει δοκιμάσει κάνεις αυτήν την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts